|
Ринок ОВДП |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Додано: Пон 17 лют, 2025 19:07
moveton написав: 1finanсier написав:Панове, питання по купівлі ОВДП в Приваті. Сьогодні зранку вперше купив у них одну ОВДП. І нічого не відбувається. Кошти не списалися, ніде взагалі немає згадки про купівлю - ні в архіві, ні в документах. Ось сиджу і думаю, що не так, може не донатиснув останню кнопку при купівлі, чи що. Чи знову пробувати купувати, чи що...
Много раз же уже написано: в Привате покупка происходит на следующий рабочий день. Плюс при первой покупке дополнительное время на открытие счёта в ЦБ. Но можно и ещё раз попробовать купить, ничего не будет 
Чи можна відразу після створення першої заявки на купівлю ОВДП подавати нові? Ні, потрібно зачекати опрацювання першої заявки. Це пов’язано з формуванням документів для відкриття рахунку в цінних паперах. Після обробки першої заявки можна подавати нові, не очікуючи опрацювання попередніх. Раніше пробував подати одразу другу, але ПИСАЛО ПОМИЛКУ.
-
Visky
-
-
- Подякував: 191 раз.
- Подякували: 198 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 17 лют, 2025 19:11
Дюрі-бачі написав: Алексей77 написав:Добрый день. Какой механизм подтверждения суммы денег для покупки ОВГЗ перед финмоном Привата? С Дии выписку ОК7 сделать и что дальше?
Все залежить від суми. Якщо ОК7 за 3-5 років є на суму моніторингу то цього буде достатьно.
Правда, сам Приват в FAQ пишет: "Довідка за формою 7-ОК, видана Пенсійним фондом України. Період – за останні 3 роки." Но может и врёт и примет и за 5. Учитывая, что три года назад мне в отделении выделенные специалисты говорили, что максимум два года, я и в три не очень верю.
-
moveton
-
-
- Подякував: 67 раз.
- Подякували: 712 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
Додано: Пон 17 лют, 2025 19:21
moveton Буквально на днях проходив моніторинг. Подав ОК-7 за 5 років на суму приблизно вдвічі більшу ніж моніторилась. Також попросили виписку із Сенс банку де я в листопаді готівку зняв. Сам моніторинг зайняв від четверга до понеділка: документи пофоткали, кудись відправили і потім був 1 короткий дзвінок із питаннями про доходи і головне "Чому я ОВДП зняв готівкою і 3 місяці тримав вдома?".
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 17 лют, 2025 19:27
Дюрі-бачі написав:Буквально на днях проходив моніторинг. Подав ОК-7 за 5 років на суму приблизно вдвічі більшу ніж моніторилась. Також попросили виписку із Сенс банку де я в листопаді готівку зняв.
А в чём противоречие? Раз за 5 лет получалось вдвое больше то, вероятно, за три последних года набралось сколько нужно. Подавать справку за больше лет на самом деле не запрещено. Какая её часть будет считаться подтверждённым доходом - это другой вопрос. Дюрі-бачі написав:і головне "Чому я ОВДП зняв готівкою і 3 місяці тримав вдома?".
Кажется, не зря меня назад в Приват не тянёт... Кстати, все обратили внимание на соседний пункт в факе по его финмону: "Документи, що підтверджують отримання прибутку від здійснення інвестицій у цінні папери. Період – за останні 3 роки."? Про тело ни гугу. Три года и усё, эти деньги чернеют. Может, конечно, погашение тела тянет на "Договір купівлі-продажу майна, що належить клієнту", но меня терзают смутные сомнения.
-
moveton
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
6
Додано: Пон 17 лют, 2025 19:43
Колеги, прошу підказати: 1. Хтось працює з bondua по ОВДП? Чи все гладко? 2. Не знайшов в Укргаза в додатку жодної пропозиції ОВДП, теж - в Дії. Підтримка їхня не знає нічого. Вони зараз не пропонують, чи їх можна побачити лише в роб. час до 17:00?
Востаннє редагувалось Visky в Пон 17 лют, 2025 20:00, всього редагувалось 1 раз.
-
Visky
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 17 лют, 2025 19:58
moveton написав:Кажется, не зря меня назад в Приват не тянёт...
Я Приват обрав тільки тому, що в Сенсі дуже скупий вибір валютних ОВДП.
-
Дюрі-бачі
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 17 лют, 2025 20:05
Дюрі-бачі написав: moveton написав:Кажется, не зря меня назад в Приват не тянёт...
Я Приват обрав тільки тому, що в Сенсі дуже скупий вибір валютних ОВДП.
Так а толку с того выбора, если купить их можно максимум за доход из справок за последние три (правда, уже огромное послабление, что не два, как недавно было) года? Хотя, если доход на 90% проедать, то сойдёт, наверное.
-
moveton
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
6
Додано: Пон 17 лют, 2025 20:14
moveton написав:Так а толку с того выбора, если купить их можно максимум за доход из справок за последние три (правда, уже огромное послабление, что не два, как недавно было) года? Хотя, если доход на 90% проедать, то сойдёт, наверное
Можливо я занадто молодий і для мене це питання поки не критичне. Чесно кажучи, до початку активної фази війни заощаджень було десь як 1 річний дохід, а зараз не мусай всі заощадження нести в один банк (заощаджень менше ніж кількість банків, що продають ОВДП * 3 роки доходу).
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Пон 17 лют, 2025 20:22, всього редагувалось 1 раз.
-
Дюрі-бачі
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 17 лют, 2025 20:22
Visky написав:Колеги, прошу підказати: 1. Хтось працює з bondua по ОВДП? Чи все гладко? 2. Не знайшов в Укргаза в додатку жодної пропозиції ОВДП, теж - в Дії. Підтримка їхня не знає нічого. Вони зараз не пропонують, чи їх можна побачити лише в роб. час до 17:00?
2. Укргаз не продає ОВДП через свій застосунок, в Дії достатньо є випусків, які можна придбати через Укргаз.
-
Navegantes
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 109 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 17 лют, 2025 21:28
Navegantes Дякую дуже! просто на цікавий мені випуск в Дії він не пропонував. А по bondua хтось може щось сказати? На їхній гілці ще в листопаді замовкли, застосунок їхній не працював і обговорювали ОЗДП
-
Visky
-
-
-
-
Профіль
-
-
1