Ринок ОВДП

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
  #<1 ... 748749750751752 ... 944>
Повідомлення Додано: Пон 17 лют, 2025 09:23

moveton написав:
  asti написав:
  moveton написав:А рекорд 17 мая 2012 года, когда на все четыре предлагаемых выпуска не было не то, что размещения, а вообще заявок, всё равно не перебить :mrgreen:

Хто тоді знав про ті ОВДП, хіба що Вітя з Юлею...🫡🫡

Учитывая, что это публичные новости - вся страна? Уж те, кто имеет доступ на первичку, так точно.

Юлі у 2012 р. навряд чи ОВДП були актуальні:
5 серпня 2011 року, Тимошенко заарештовано в залі суду, внаслідок зміни судом запобіжного заходу...
9 травня 2012 року Юлію Тимошенко перевезли з Качанівської колонії до центральної клінічної лікарні № 5 «Укрзалізниці» в Харкові
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1118 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 17 лют, 2025 17:21

Re: Ринок ОВДП

Панове, питання по купівлі ОВДП в Приваті. Сьогодні зранку вперше купив у них одну ОВДП. І нічого не відбувається. Кошти не списалися, ніде взагалі немає згадки про купівлю - ні в архіві, ні в документах. Як будто нічого і не відбувалось. Вони б писали щось, тіпа заявка в обробці, обощо. А так ось сиджу тепер і думаю, що не так, може не донатиснув останню кнопку при купівлі, чи що. Чи знову пробувати купувати, чи що...
Востаннє редагувалось 1finanсier в Пон 17 лют, 2025 17:32, всього редагувалось 1 раз.
1finanсier

Подякував: 373 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 17 лют, 2025 17:27

1finanсier написав:Панове, питання по купівлі ОВДП в Приваті. Сьогодні зранку вперше купив у них одну ОВДП. І нічого не відбувається. Кошти не списалися, ніде взагалі немає згадки про купівлю - ні в архіві, ні в документах. Ось сиджу і думаю, що не так, може не донатиснув останню кнопку при купівлі, чи що. Чи знову пробувати купувати, чи що...

Много раз же уже написано: в Привате покупка происходит на следующий рабочий день. Плюс при первой покупке дополнительное время на открытие счёта в ЦБ. Но можно и ещё раз попробовать купить, ничего не будет :mrgreen:
moveton

Подякував: 67 раз.
Подякували: 712 раз.

Профіль

1
6
Повідомлення Додано: Пон 17 лют, 2025 17:37

moveton написав:
  1finanсier написав:Панове, питання по купівлі ОВДП в Приваті. Сьогодні зранку вперше купив у них одну ОВДП. І нічого не відбувається. Кошти не списалися, ніде взагалі немає згадки про купівлю - ні в архіві, ні в документах. Ось сиджу і думаю, що не так, може не донатиснув останню кнопку при купівлі, чи що. Чи знову пробувати купувати, чи що...

Много раз же уже написано: в Привате покупка происходит на следующий рабочий день. Плюс при первой покупке дополнительное время на открытие счёта в ЦБ. Но можно и ещё раз попробовать купить, ничего не будет :mrgreen:

Та я читав про це, але не думав, що взагалі ніяк тепер не можна визначити, чи йде обробка моєї купівлі, чи просто був наприклад якийсь збій, і я насправді нічого не купив. Бо реально ну ніяк не можна визначити, що я насправді провів купівлю.
Востаннє редагувалось 1finanсier в Пон 17 лют, 2025 18:15, всього редагувалось 2 разів.
1finanсier

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 17 лют, 2025 17:51

1finanсier написав:Та я читав про це, але не думав, що взагалі ніяк тепер не можна визначити, чи йде обробка моєї купівоі, чи просто був наприклад якийсь збій, і я насправді нічого не купив. Бо реально ну ніяк не можна визначити, що я пасправді провів купівою.

Смутно помнится, что два года назад при нажатии финальной кнопки как-то выводилось, что заявка принята. Без возможности её увидеть где-то, но вопроса о том, что тебя полностью игнорируют, не возникало. Потом ждать, чтобы документы появились и деньги списались. Не знаю, как сейчас. Может и никакой видимой реакции теперь не положено.
moveton

Профіль

1
6
Повідомлення Додано: Пон 17 лют, 2025 18:04

moveton написав:Но можно и ещё раз попробовать купить, ничего не будет

Приват не радить так робити https://next.privat24.ua/bonds/list Купівля ОВДП в Приват24 - Чи можна відразу після створення першої заявки на купівлю ОВДП подавати нові? - Ні, потрібно зачекати опрацювання першої заявки. Це пов’язано з формуванням документів для відкриття рахунку в цінних паперах. Після обробки першої заявки можна подавати нові, не очікуючи опрацювання попередніх.
Завтра вдень спишуть кошти, а пізніше появляться в портфелі, якщо все нормально.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1118 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 17 лют, 2025 18:29

Добрый день. Какой механизм подтверждения суммы денег для покупки ОВГЗ перед финмоном Привата? С Дии выписку ОК7 сделать и что дальше?
Алексей77

Подякував: 68 раз.
Подякували: 42 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 17 лют, 2025 18:38

Алексей77 написав:Добрый день. Какой механизм подтверждения суммы денег для покупки ОВГЗ перед финмоном Привата? С Дии выписку ОК7 сделать и что дальше?

А що запросив вже, чи Ви наперед готуєтеся?
1finanсier

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 17 лют, 2025 18:39

Алексей77 написав:Добрый день. Какой механизм подтверждения суммы денег для покупки ОВГЗ перед финмоном Привата? С Дии выписку ОК7 сделать и что дальше?

Все залежить від суми. Якщо ОК7 за 3-5 років є на суму моніторингу то цього буде достатьно.
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 17 лют, 2025 19:07

Ой+ написав:
  moveton написав:Но можно и ещё раз попробовать купить, ничего не будет

Приват не радить так робити https://next.privat24.ua/bonds/list Купівля ОВДП в Приват24 - Чи можна відразу після створення першої заявки на купівлю ОВДП подавати нові? - Ні, потрібно зачекати опрацювання першої заявки. Це пов’язано з формуванням документів для відкриття рахунку в цінних паперах. Після обробки першої заявки можна подавати нові, не очікуючи опрацювання попередніх.

Само собой, что не советует. Скорее всего потом эти преждевременные заявки отфутболит. Но нажать кнопку-то можно, раз так уж хочется в Приват24 что-то понажимать :mrgreen:
moveton

Профіль

1
6
  #<1 ... 748749750751752 ... 944>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему