|
Ринок ОВДП |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Додано: Чет 21 сер, 2025 16:28
funtic написав:Amethyst ще нема хати, і овдп нема просто роздуми куди інвестувати грн
була така тема в Київі (Львові, Трускавці траплялось багато раз)-організували фірму: знімали житло по 10к , людям здавали по 14-15к (правда робили прибирання і якщо потрібно, дрібний ремонт)
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3329 раз.
- Подякували: 3343 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Чет 21 сер, 2025 16:57
ihorsic написав:А тут всі пишуть що валютні ОВДП нікому не потрібні. А виявляється вони потрібні не лише мені
4% за 18 місяців (зверніть увагу на інфляцію долара, саме в Україні) вона не 25-30% як в гривні, але 12% (якщо купувати ліки, продукти, товари для будівництва і ще багато чого) тримати 18 місяців в бумагах-під такий відсоток це *опа порахуйте на пальцях: я продав долар в кінці червня по 41,88грн, закинув на 3міс депо сьогодні Райфайзен продає долар (50к) по 41,30грн (якщо маєте декілька родичів, то 200к за день ноу проблем), за 3міс профіт 5% (так, минуло лише 50днів, а не 92), побачимо курс грн на початку жовтня, тоді буде точніше.
-
prodigy
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Чет 21 сер, 2025 17:59
prodigy написав: funtic написав:що краще вибрати для інвестиції на сьогодні овдп грн чи здача в оренду квартири в обласному центрі? перше простіше але є ризик девальвації грн , друге стабільніше по дохідності але менший дохід і більше проблем з обслуговуванням
у мене 3х кімнатна стоїть 6 років зачинена, це була моя власна квартира де прожив 24 років (половину часу в рейсах), все в ній (окрім установки кондиціонера) зробив своїми руками(ще батьки допомагали), для мене краще продати ніж бачити як хтось ґвалтує твоє житло.
Зважаючи на курс - як варіант купити валюту (доляр) а там видно буде)) Взагалі оренда і ОВДП/депозити це діаметрально протилежні види інвестицій. Як правило люди обирають або одне або інше. Дуже мало є людей у яких і декілька квартир в оренді і декілька мільйонів в ОВДП - або одне або інше. Чому так - це довга розмова, головна причина - психологія. Одні не можуть спокійно спати поки хтось "ґвалтує" їхню нерухомість, інші не довіряють державі/банкам - бояться, і ніякими аргументами їх не переконаєш. Такі справи//)
-
asti
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 760 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 21 сер, 2025 19:10
asti написав:ніякими аргументами їх не переконаєш.
у мене приятель(теж капітан), він з кризи 2008р немає жодних депозитів (про овдп і мови немає), купив декілька квартир, 15+ парко місць(у елітних ЖК) і здає (від 2,5к на місяць) для мене -головна проблема спілкуватись з "людьми" (бо 4/5 це некультурне хамло, або безвідповідальні люди), інший приятель мав для здачі в оренду 5 квартир, за 10 років так набігався(що зараз серце лікує) «Лучше меньше, да лучше» — одна из последних работ В. И. Ленина[3], написанная 2 марта 1923 года
згоден з карликом на 100%
-
prodigy
-
-
-
-
Профіль
-
-