|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Чет 03 жов, 2019 22:54
zРадио написав:С этим всем ты вряд ли сможешь спорить. Поэтому, чтобы отстоять свою позицию, должен будешь дать как минимум вдвое более длинный список либеральных преобразований. Не завидую я тебе - тут и сильно захочешь, не удастся придумать
Я і не збирався сперечатись. Те що тут розганяють зраду місцеві експерди, на результат не впливає. Всі західні партнери задоволенні результатами Порошенко. Про корупцію пісня традиційна, і Зеля нічого не змінив. Вже починають розуміти, кого ми вибрали, а скоро пришлють комісарів і прикрутять фінансовий краник, якщо і далі буде чудити, разом з Бенею.
-
lapay
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1203 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 03 жов, 2019 23:02
lapay написав: freeze написав:Основная проблема, имхо, что в 20 веке страна сшилась от разных лоскутов, обломков различных империй, люди фактически разных менталитетов, в отличие скажем от практически однородных Польши, Чехии, где реформы и изменения прошли без взаимной вражды и ругани, в основном конечно.
Хутірській менталітет - де два українці, там три гетьмана. Ви ж всі так раділи, що Зеля "об'єднав" країну. Тільки її об'єднав Порошенко своїм антирейтингом, а зараз знову все повертається на круги своя. Не буде тут комунізма, ні червоного, ні зеленого. Все буде поступово, довго і нудно, як в Латинський Америці чи Італії.
Я на это часто указывал. На гетьманов. А не пересичних хуторян. Первые никак не могут объединиться, ещё и очень удачно подстрекают вторых. Которые вполне могут успешно объединяться (прям, как пролетарии всех стран)))
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 03 жов, 2019 23:04
lapay написав:Я і не збирався сперечатись. Те що тут розганяють зраду місцеві експерди, на результат не впливає.
Конечно, ты не будешь спорить с фактами - это бесперспективно. С фактами могут спорить только самые упоротые тролли. lapay написав:Всі західні партнери задоволенні результатами Порошенко.
Еще бы они не были довольны лидером Украины победившего майдана, который они в 3 глотки каждый поддерживали, и за итоги которого несут свою долю ответственности. Признать неудачи Порошенко - это расписаться в собственных ошибках и и выставить на показ грязное политическое белье. Вон посмотри, как в США поскрипывают скелеты их украинских шкафов 
-
Радіо
-
-
- Подякував: 3336 раз.
- Подякували: 7219 раз.
-
-
Профіль
-
-
16
8
1
4
Додано: Чет 03 жов, 2019 23:30
lapay написав:Все буде поступово, довго і нудно, як в Латинський Америці чи Італії.
Я в начале 90-х собирался устраиваться на работу в университет Буэнос-Айреса, так заочно подружился с одним профессором оттуда, потомок белоэмигрантов, из Одессы. Так он меня тогда отговорил - говорил с наукой в Аргентине полная задница, на кафедрах пыль, нет современной аппаратуры, народ своеобразный, необязательный, много любят говорить и мало делать, преступность, и за достатком туда в Аргентину ехать, время терять, толку там не будет долго. Как в воду профессор глядел, столько дефолтов, опять ругаются, говорят, спорят, реальный уровень жизни в Аргентине за прошедшие 30 лет хоть и немного вырос, но все равно страна так себе для жизни и осталась.
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4794 раз.
- Подякували: 7757 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
23
5
1
Додано: П'ят 04 жов, 2019 00:07
Тракторист написав: Starikan написав: Тракторист написав:большинство граждан Украины считает по другому...
Просто большинство пересичных действует на основе сиюминутных эмоций и не в состоянии продумать последствия своих действий. И, конечно, мечтают о добром царе-надёже.
не стоит недооценивать народную мудрость. народ прекрасно понимал что сохранение старой власти - это путь в никуда, а смена власти - это шанс на изменения к лучшему.
Эту мантру я слышу уже полгода. Она меня не убеждает. Я в рулетку с такими ставками не играю.
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 04 жов, 2019 01:42
Sanna написав: mephala написав:...... мої прародичі були звичайними робітниками. і пішли в евакуацію. так що не потрібно тут заливати свою хрінь коли не тямите нічого. і проживаю я доречі в центрі а не на сході. скажу тоді більш конкретно - робітники ферми. і працювали в евакуації також на фермі.
Странный термин вы используете.Не было в СССр "робітників ферми"А были колгоспники. Кроме того на Западной Украине накануне были задержаны тысячи активистов не согласных с советской властью и их массово в в первый день войны эвакуировали на месте расстреляв. Есть фото где немцы выносят и складывают в кучи эти тела.Очевидцы пишут что камеры были забиты под потолок. А ваши родственники так оперативно эвакуировались потому что были из ЧК
Забавно. Объявился ещё больший "патриот", чем мефала, и рассказал о тысячах ( почему не миллионах? цифры со ссылками можно?) убитых на Зап. Украине и о чекистском происхождении мефалы. 
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 04 жов, 2019 02:13
Viktor написав:...... Вибори не можна розцінювати як соціологічне дослідження, адже люди, як правило, голосують за прохідних кандидатів. Згідно принципу "для чого я буду голосувати за того, хто все одно не має шансів виграти"
Хотите сказать, что Порошенко такая бездарь, "що не мав шансiв виграти"? 
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 04 жов, 2019 02:17
Puente написав:Так про це насправді і мова - немає конкретики . Хто в ліс , хто по дрова . А точніше - лебідь , рак та щука ... Чотири роки все висіло . Зеленський пропонує щось міняти . Суспільство його намагається кудись штовхати - але само не знає , куди ... 34 % - за замороження конфлікту ...
И, кстати, эта социология совсем не противоречит кардинально формуле Штанмайера.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 04 жов, 2019 02:22
Viktor написав: Puente написав:Зеленський пропонує щось міняти
А для чого щось міняти? Комесь пече в одному місці? Потрібно діяти на міжнародній арені, намагатися внести зміни в Статут ООН щоб позбавити Росію права вето, лобіювати миротворчу місію ООН на Донбасі.А тим часом, Росія і надалі має перебувати під санкціями. Для чого поспішати, коли всі і так вже навчилися жити за таких умов. Це ж буде програш, врата своїх інтересів, відбілювання Росії. А контрибуцію хто нам заплатить в такому разі, а?
Детский сад младшая группа. Вы сами-то верите в возможность того, что написали? Если да, то очень грустно.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 04 жов, 2019 02:37
zРадио написав:....... PS: а конфликт на Донбассе, повторюсь, лучше держать замороженным, пока риски его разморозки по стороны РФ приемлемы
Лучше хотя бы заморозить его посильнее. Хотя бы как Приднестровье. Если уж не совсем ликвидировать.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-