Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 58425843584458455846 ... 7544>
Повідомлення Додано: П'ят 17 кві, 2020 00:07

budivelnik написав:
  detroytred написав:По контракту в оккупационной гсвг-ной СССРу добровольно остаться служить тебе можно, а в ЗСУ стало зась.
На відміну від тебе
1 Я не отримав жодної копійки від України за службу в ЗСУ
2 З моменту незалежності і по сьогодні я сплачував податки на утримання таких як ти
3 Ти все життя жив на шиї в таких як я,але за Україну не воював..
4 Ти не воювавши за Україну-отримуєш пенсію від мене

Тому радій що я тобі викладача марксизму/ленінізму присвоїв...а не якогось долбодятла з ОРДЛО козака-ряженого..
ПС
І цей нахлєбнік ще й ображається?
Нагле як і всі протирачі штанів.Нічого не зробило - а претензій вплоть до Турчинова.

Ты тупой.
Платишь не ты, а государство Украина.
Скажу тебе сермяжную правду - Украина обязана и платит даже тем пенсам, что вообще в Украине никогда не служили.
Генерь претензии не ко мне. Не я определяют кто и почему мне платит.

Для оценки мооего вклада в ЗСУ ты и маловат, и вообще не имеешь никаких данных для этого. Свои брехливые фантазии держи при себе.

Именно такое состояние ЗСУ на 2014-й обусловлено во многом такими дятлами, как ты. Которые считали, что ЗСУ сидят у них на шее...

Потом спохватились, начали петь оды военным, платить, оснащать лучше.

Тебе ж, глупому, Хотаб объяснил почему выпало воевать ему, а не мне. У него, воюющего, претензий к отслужившим нет, а у тебя, не пожелавшего служить в ЗСУ, есть.

Я же тебя, куска, спрашивал: почему самолеты-вертолеты взлетели и выполнили свои задачи?
Это их ПАП враз создал-научил?
Или майдановцы, волонтеры?
Но ты ж не отвечаешь, а тупо продолжаешь генерить брехню.

Не тупи ... спроси у жены))
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 кві, 2020 00:10

Re: Політичні дискусії

detroytred написав:Платишь не ты, а государство Украина.
Дятел
Україна - не має жодної копійки...
Вона живе за рахунок платників податків
Я все життя в Україні був платником - тому до використовувача моїх податків в мене і запитання
А халявщиком а-ля ти, я був в ЗС СРСР, гроші отримував,але не воював...
Так що не плутай холодне з зеленим.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 17 кві, 2020 00:33

budivelnik написав:detroytred
Бачу як тільки тебе хоч трішки макнути у твоїж фекалії - ти відразу зходиш з розуму.
1 Чого знову почав писати три своїх повідомлення на одне моє?
Я що на тебе рік часу зайво витратив?Прийдеться тебе понизити до капітана
2 Ще раз Прапор і світлину купив?
Бо нацики не сплять.... і таких як ти ,які викладали в Українській армії і гроші брали з України -а мовою агресора під час війни користуються
В новітній Україні будуть не в пошані...
Тому купуй прапор,вчи мову..
А про старшину я бачу погарячкував
Такому дятлу як ти тільки філософію викладати ,а до портянок допускати не можна-вмить боєготовність армії на нуль помножиш.

ПС
Не має в тебе особистосі
Ти нік безтелесний-дух....при чому ще й сцикливий...
От виложиш тут своє фото ,прізвище,послужний список - може я тоді й зміню думку про особистість
А нік дейтройт - це фількина грамота,викладач марксизму і цегли ,сцикло і нахлєбнік....

Тому в подальшому не плутай
Особистість і віртуальність
Ти віртуал,ніхто і звуть тебе ніяк.

Чудило, да если бы кто из моих просто знакомых узнал, что я с таким тупицей и брехунцом дискутирую или хоть просто отвечаю, то ... мне было бы неудобно.

Но ты реальный уникум по глупости, тупости и брехне. Тебя забавно было изучать...
Насколько может человек (вроде же действительно нормальный -- строитель, жена, дети и пр.) настолько опуститься --- до тупого потока прямой лжи и лжи.

Не тупи.
Не я должен оправдываться от твоей брехни, а ты представлять обоснования -- раз пишешь оскорбительную ложь в мой адрес.

Я лишь могу согласиться на вариант: с тебя 5 тыс. долл. и я лично к тебе приеду с безапелляционными подтвержденими, что ты лжешь о майоре, замполитстве, викладанни марксизма-ленинизме, воспинании Лебедевым, и т.д., и т.п.

И то подумаю: стоит ли связываться с таким дураком ради 5 тыс. долл.
Я с дураками не связываюсь. Мне от них деньги не нужны.
Разве что тебя наказать деньгами. Так тоже -- дураков учить зачем мне?!!!!
В этом случае меня близкие и знакомые не поймут.
Но ради интереса ответь: какая сумма научит тебя не брехать?

Короче: спроси у жёны насчет своей тупой брехни и если брешешь в личный адрес, то приводи факты.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 кві, 2020 00:46

budivelnik написав:
  detroytred написав:Платишь не ты, а государство Украина.
Дятел
Україна - не має жодної копійки...
Вона живе за рахунок платників податків
Я все життя в Україні був платником - тому до використовувача моїх податків в мене і запитання
А халявщиком а-ля ти, я був в ЗС СРСР, гроші отримував,але не воював...
Так що не плутай холодне з зеленим.

Глупец, Украина (в лице госпосадовцiв) распоряжается деньгами, которые ты государству заплатил.

Ты кому налоги платишь?
Кто распоряжается этими твоими деньгами?
Вот с того и спрашивай. Почитай документы, кто и что кому обязан, отвечает по обеспечению обороноспособности страны, реализации твоих прав на защиту твоей тушки.
Начни с Конституции.
Если не осилишь, то вспомни из экономики - разницу между покупкой товара (услуги), например, газа. Непосредственно газа у рашки и того же газа, но уже у европейцев.
И не забывай, что платить налоги - это не твоё право, а обязанность. Государству. Потому что ты его гражданин. У тебя лично отношения правовые с государством, а не со мной.

Дурныку, если пенсионеры заглянут в АТО, то платить им будут и пенсию, и денежное довольствие, и среднюю зарплату (если перед этим оформлюсь на работу), ещё пересчитают пенсию, нацепят льготы, надел земли и т.д.
Но есть еще специальность и уровень должности, которые там должны быть востребованы, должна быть такая необходимость. Каждый, как указал тебе Хотаб, должен заниматься своей часть работы. Не говоря уже о требованиях к состоянию здоровья.
Нужны такие славные разведчики, как ты. Но у тебя давление...
И родичам наверно тоже что-то мешает. Иначе ты бы тут размахивал бравыми родственниками. У тебя же комплекс, выставляешь напоказ свои досягнення.
Держава, в отличие от глупого куска, экономит вычтенные через налоги у тебя деньги.

То, где лично ты, глупыш, платил бы лично мне, называлось частной армией.
Вот тогда бы и спрашивал лично ты конкретно с меня. Чем ты сейчас и пытаешься заниматься.
Плательщик)))

Уровень у тебя. ....
Я ж тебе уже не раз указывал, что за боевые действия платится отдельно (отдельно деньгами, льготами, землёй и т.д.). Не тупи. Запоминай, халявщик.
А то у тебя недалекого уровень боеготовности и обороноспособности кто-то бесплатно обеспечивать должен.
Ах да... с уровня бегающего по полям раздатчика порток иначе и быть не может))
Бегай, раздавай))
И то бесплатно никто не будет.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 кві, 2020 09:45

detroytred
1 Ти мені набрид
2 Добре що хоч два повідомлення,а не три...це вселяє надію
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 17 кві, 2020 11:00

budivelnik
Вот и молодец!
У меня к тебе по большому счету только один вопрос был и останется -- когда пишешь брехню (типа замполитства, майора, цегли, воспитания зрадникiв и т.п.) в мой личный адрес, то сразу указывай: где ты прочитал, увидел, услышал, приснилось, жена сказала, инопланетяне нашептали и т.д.
Конкретно укажи сам сразу откуда черпаешь свою брехню. Источник. Здесь же не кисель-тв и прочие рашкованские площадки, где приемлемо с потолка брехать и брехать, не утруждаясь объективностью обоснований.
Точнее ты ещё ниже ... потому что вообще никак не обосновываешь, конкретно лепишь и лепишь ложь, какую тебе захотелось. Те хоть испанских диспетчеров, фотографии и т.п. фальсифицируют, придумывают.
Украина же в Европу путь держит, а не на рашкованию.

Ералашики же твои уже давно, если ты заметил, меня не интересуют. Тем более, что они у тебя деградировать начали - см. ералашик о *саме розведення* к смертям. Прежние хоть сложнее были. В них или логический твой косяк найти нужно было, или искать в основании данные, которые ты исказил и построил на этом остальную конструкцию.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 кві, 2020 13:53

Re: Політичні дискусії

detroytred написав:У меня к тебе по большому счету только один вопрос был и останется
В мене до тебе також прохання
так як ти нік-не приписуй собі польоти вертольотів і не звинувачуй тих хто щось в Державі зробив
Запамятай
Таких диванних стратегів як ти - греблю гати навіть на цих сторінках
А Парубій,Яценюк, Порошенко,Чорновіл, Гройсман - одиниці і ці одиниці унікальні.
А тому такі як ти повинні з пієтетом відноситись до них ( до речі і до Зеленського ,як Президента Держави) на відміну від віртуала з назвою американського міста....
Тому будеш віртуально вести себе коректно - отримаєш коректне відношення і до ніка який тебе(наголошую нік тебе а не ти нік) представляє.
Почнеш дути щоки - отримаєш по треуголці.
Ясно?
Тільки бажано одним повідомленням а не трьома-інтернет також не резиновий.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 17 кві, 2020 14:08

budivelnik
А Парубій,Яценюк, Порошенко,Чорновіл, Гройсман - одиниці і ці одиниці унікальні.

Я надіюся Чорновіл тут - це В"ячеслав ?
То як його Ви приплели до цих "орлів" ? В українському менталітеті немає "чинопочитания" - навіть слова такого немає . З українців таким страждають тільки деякі військові - у яких це в гени в"їлося ... А так чого це раптом їх поважати особливо ? Щось вони реально суттєве для країни зробили ?
Є деякі реально корисні чи важливі речі - але зовсім не епічні . Гройсман взагалі - для Вінниці набагато більше корисного зробив , ніж для всіх інших ...
Поважати президента просто за посаду ? Це Ви реально так вважаєте ? Сумніваюся - бо є ж Янукович ... Чи поважаєте все одно ? Азірова може ?
Puente

Подякував: 0 раз.
Подякували: 418 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 кві, 2020 14:32

Puente
1 Є правило яке ніхто не відміняв
Той хто нічого не робить - той не помиляється...
Таким чином
Для того щоб в цьому світі(державі-місті-сімї-житті) щось змінилось - треба над цим працювати
2 Якби я в своєму житті жодного разу не помилився( а я помилявся 8 разів з 10 ) - я б перегнав Ілона Маска....
А так я перегнав тільки 95-98% населення України.
Ясно що якщо розбирати все що мною зроблене по кісточках - я б навіть в пекло потрапив по блату....
Але тоді в тих 95-98% яких я обігнав не було б стимулу працювати краще від мене.

Тому
Я поважаю не посаду (це якраз те за що я критикую треуголкіна, це його манєчка(фішка) що треба створити ліфт до посади комусь...)
Я поважаю ризик і досягнутий результат...
А коли ризикує втратити все -людина яка входить в першу десятку ФОРБС по Україні - і після того як Порошенко ризикнув він
а - вивалився з цієї десятки
б - в Україні зявилось 100 млрд на фінансування Армії
в - нам дали Безвіз
г - у нас зявилась своя церква(я згоден що це було супер-актуально 200-300 років тому і всі це зробили мінінмум 100 років тому...але ж все одно хтось повинен був почати)
д - у нас зявилась підтримка на Заході і якось дивно ми почали вигравати в судах Західної Юрисдикції(при чому вигравати там і в того кому завжди програвали)
То в мене до ризикнувшого Порошенка зявляється Повага.
До Яценюка,який підняв тарифи і компенсував підняття для легально сплачуючих податки шляхом зменшення ЄСВ
До Гройсмана ,який після Яценюка щось покращив,щось погіршив...але ВВП продовжувало рости
До Парубія ,як Голови ВР , в якого депутат козак Гаврилюк після праці у ВР пішов не консультувати-лобіювати -а працювати таксистом...

При цьому
Я точно знаю що можна зробити і більше...
Але мій досвід(8 помилок з 10 починань) говорить про те що ті ,хто зміг в 2014 перетворити Україну з нульовим казначейським рахунком в Україну2019 яка навіть після 9-місячного керування профанами може повимахуватись і не отримувати Транша МВФ....-це працьовиті люди і патріоти України...

А от ті,хто 25 років Незалежності протирав штани за Державний рахунок,а в 2014 розбігся по норам. з яких виліз після 2016 з своїми рекомендаціями - нічого крім гніву в мене не викликають
А коли вони з своїх крисячих нір починають критикувати тих хто щось робив і чогось досяг - це відразу :mrgreen:
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 17 кві, 2020 15:32

budivelnik написав:
  detroytred написав:У меня к тебе по большому счету только один вопрос был и останется
В мене до тебе також прохання
так як ти нік-не приписуй собі польоти вертольотів і не звинувачуй тих хто щось в Державі зробив
Запамятай
Таких диванних стратегів як ти - греблю гати навіть на цих сторінках
А тому такі як ти повинні з пієтетом відноситись до них ( до речі і до Зеленського ,як Президента Держави) на відміну від віртуала з назвою американського міста....
Тому будеш віртуально вести себе коректно - отримаєш коректне відношення і до ніка який тебе(наголошую нік тебе а не ти нік) представляє.
Почнеш дути щоки - отримаєш по треуголці.
Ясно?
Тільки бажано одним повідомленням а не трьома-інтернет також не резиновий.

Ты разберись в сути.

Я и любой форумчанин в свой адрес могут говорить, что хотят. Хоть как под ником, хоть хоть нет.
Если тебя не устраивает данная информация и ты имеешь обоснования ее опровергнуть, опровергай.
Но безосновательно опровергать или выдумывать отсебятину - это чистая брехня.
Брехня в личный адрес другого форумчанина. Указывая тебе не брехать в мой личный адрес, я опираюсь на правила форума и соблюдение норм хоть какой-то порядочности.

Ник не ник на форуме не играет никакой роли. Это форум. Тут под ником подавляющее большинство. Не придумывай себе геройство, а к другим претензии на пустом месте.
Читай правила...

Турчинов и пр. являются публичными лицами. И ты слабоват-маловат-... предлагать мне или любому форумчанину оценивать, обсуждать их поступки, решения.
З пиететом обязывать!!! относиться к ним ты можешь настаивать в совке, КНДР, рашке, ордло и т.д.
Украина же стоит на иных принципах.

Мне побоку твой гнев и твои погрози))) Духаперься, только не лопни, херой. У тебя и так давление.

Хорошо уже то, что ты понял *за державний рахунок*, а не с твоей оплаты. Не говоря уже о том, что обучавшиеся китайцы, вьетнамцы, негры разных африканских стран (целый настоящий принц даже был)), туркмены и т.д. заплатили за обучение в бюджет валюты на порядки больше твоих горилочных налогов. Кормилец ты мой))
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 17 кві, 2020 15:41, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Профіль

#<1 ... 58425843584458455846 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор