Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 58415842584358445845 ... 7544>
Повідомлення Додано: Чет 16 кві, 2020 23:11

budivelnik написав:
  detroytred написав:Десятый раз повторяю, неуч: речь идёт не столько о неправильности-правильности решения Турчинова, а о праве на жизнь (о возможности) варианта от НГШ ЗСУ Заманы.
Одинадцятий раз відповідаю
Альтернативних варіантів є безліч...
Реальний-завжди один.
Тому дурко а-ля ти , хапаєшся за всі джерела,які показують альтернативні варіанти...
Хапатись можеш ,адже в самого одна звилина і та від фуражки,тому самостійно думати нічим...
Про те в мене інше питання
Навіщо тобі альтернативні варіанти які ніколи не стануть реальними...?
Для розведення срачу? Чи для приховування власної зради?

Какая безлiч?
Это от тебя ералашиков может быть безлiч.

А вариантов по обсуждаему вопросу два: или согласно документам, планам, законам о действиях при внешней агрессии, или отсебятина Турчинова (ожидание, гибридность и т.п.).

Если нет решительных и разработанных действий от президента и Ко, то командиры частей сами не имеют права вести боевые действия за пределами в-ч. Нужны прямые указы, боевые приказы -- это основание и ... стимул.

Ты опять ералашишь о безлiчi вариантов, всех источниках и зраде, сраче.
Срач -- это твои брехливые личные выпады. Мнение же Заманы, решения Турчинова можно спокойно обсуждать ... без твоих поисков зрады и целей форумчан.
Тебе б в гэбне работать.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 16 кві, 2020 23:16

unicdima написав:
  budivelnik написав:Прикольно
Спочатку в Мінску вивели росію як учасника конфлікту...
А потім на росію світ наклав санкції за ОРДЛО...
У вас в дитсадку хто логіку викладає?
Лише тупі порохоботи не знають, що санкції накладались ще з 2014, та й видно, що самих угод вони не читали.
В 2014 санкції наклали тільки за Крим
Взагалі щоб ти зрозумів,а я не перепощував-тримай ссилочку-вивчи,тоді повертайся поговоримо
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D1%96%D0%B6%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D1%96_%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D1%86%D1%96%D1%97_%D1%89%D0%BE%D0%B4%D0%BE_%D0%A0%D0%BE%D1%81%D1%96%D1%97_(%D0%B7_2014)#%D0%A1%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D1%86%D1%96%D1%97_2015_%D1%80%D0%BE%D0%BA%D1%83
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 16 кві, 2020 23:20

Re: Політичні дискусії

detroytred написав:А вариантов по обсуждаему вопросу два: или согласно документам, планам, законам о действиях при внешней агрессии, или отсебятина Турчинова
Що у нас з фактором
а - заради вищого військово-політичного керівництва
б - зради 3/4 особового складу ЗСУ в Криму
в - невідомих нам переговорів з Заходом.

Як бачиш -це для політпрацівника все ясно....а для людини яка побігала з автоматом в полях - не все так прозоро.
Тим більше
Події наступних років показали правильність обраної стратегії.
Росія отримала тільки Крим і ОРДЛО і ...потихеньку зникає як з політичних так і з економічних карт світу...
А огризнутись в 2014,отримати по зубам і зникнути в надрах російської імперії ще років на 300...мені б не хотілось.
Тому сьогодні ми потихенько облизуємось на Кубань...а виконай твій брєдовий план атаки без підтримки союзників-вже б воювали в сирії....
  detroytred написав:Тебе б в гэбне работать.
А звідки ти знаєш де я працюю?
СБ ОУН таких червоноштанників як ти ганяла сраною мітлою до 1957 року....
І зараз Бандерівці :D воюють з москалями не в Карпатах( як в 1945) а під Донецьком...
Так що я б на твоєму місці,чорно-червоний прапор і світлину Степана Андрійовича - на всяк випадок на видному місці поставив, ти ж і так за його здоровя кожного першого січня п'єш.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 16 кві, 2020 23:29

budivelnik написав:
  detroytred написав:Почему от Тбилиси рашкованы развернулись и потопали назад?
Так тому що і від проекта Новоросія відмовились ,від Маріуполя пішли назад ...але крим і ОРДЛО за собою залишили...точно так само як Осетію з Абхазією...

І саме тому зараз в них нафта по 14 а не по 140....Це і називається - стратегія...
Але викладачам марксизму-ленінізму.як я розумію військові науки не викладали...їм більше про філософію,обєкт,субєкт... і так далі..
Тобто про те що помацати-побачити не можна.

ПС
Що там з тупістю...Так і не дозволяє тобі твоя вища військова освіта осилити що цитат може бути не більше трьох?
І ця людина й далі буде марати сторінки і надувати щоки?
Скільки я з тобою мучився,щоб ти навчився свої відповіді групувати і не тиснути три свої на одне від опонента..
Бачу тепер треба буде помучитись поки навчу до трьох
рахувати...

Ты брешешь похлеще Киселя.
Откуда выкладача марксизма-ленинизма прибрехал?

Вот просто ответь: вот как ты, целый кусок, отец четверых детей, строитель, владелец кафе и т.д. (ты же все эти свои досягнення выкладывашь регулярно для чего?)))) вот так берешь и тупо прямо лжешь в адрес другого форумчанина?

Ну подойди к жене и расскажи - вот я беру и тупо лгу и лгу (просто с потолка). То о замполитстве, то о преподавании марксизма-ленинизма, то о майора, то о плате за посты, то о вихованни зрадникiв, то о воспитании лебедевыми-януковичами .... да у тебя ещё множество других абсолютно лживых утверждений.

И что она тебе скажет?
Просто интересно.

Ладно был бы ты аноним, но ты ведь реально себя обозначил и глупость с полной непорядочностью демонстрируешь.

Ты реально тупой...
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 16 кві, 2020 23:41

detroytred
А сказати що хотів?
Чи просто вирішив похвастатись що з третього разу навчився квоте рахувати і тепер цитування не плутаєш?
Аплодую
Для такого туполобого як ти - це досягнення
Будеш мене й далі слухатись - переведу тебе з майора викладача марксизму/ленінізму на якусь більш поважну посаду...наприклад старшини роти...а там дивишся ти в мене й до полковника доростеш...
ПС
Червоно-чорний прапор і світлину Степана Андрійовича - вже придбав?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 16 кві, 2020 23:44

budivelnik написав:
  detroytred написав:А вариантов по обсуждаему вопросу два: или согласно документам, планам, законам о действиях при внешней агрессии, или отсебятина Турчинова
Що у нас з фактором
а - заради вищого військово-політичного керівництва
б - зради 3/4 особового складу ЗСУ в Криму
в - невідомих нам переговорів з Заходом.

Як бачиш -це для політпрацівника все ясно....а для людини яка побігала з автоматом в полях - не все так прозоро.
Тим більше
Події наступних років показали правильність обраної стратегії.
Росія отримала тільки Крим і ОРДЛО і ...потихеньку зникає як з політичних так і з економічних карт світу...
А огризнутись в 2014,отримати по зубам і зникнути в надрах російської імперії ще років на 300...мені б не хотілось.
Тому сьогодні ми потихенько облизуємось на Кубань...а виконай твій брєдовий план атаки без підтримки союзників-вже б воювали в сирії....
  detroytred написав:Тебе б в гэбне работать.
А звідки ти знаєш де я працюю?
СБ ОУН таких червоноштанників як ти ганяла сраною мітлою до 1957 року....
І зараз Бандерівці :D воюють з москалями не в Карпатах( як в 1945) а під Донецьком...
Так що я б на твоєму місці,чорно-червоний прапор і світлину Степана Андрійовича - на всяк випадок на видному місці поставив, ти ж і так за його здоровя кожного першого січня п'єш.

Откуда политработника прибрехал?
Бегальщик с автоматом по полям)))
Это и есть уровень твой -- бегальщик и раздатчик портков.
Я в твой адрес пишу, опираясь исключительно на твои данные о себе.
Не брешу в адрес другого, как ты о замполитстве, цегле, майорстве и т.д., а исключительно основываясь на том, что указал ты сам.

Вплоть до двух причин твоего ухода из армии. Контракт!)))) закончился (гсвг- ный.
Держава (СССР), которой ты служил, видели ли розвалилась)))

По контракту в оккупационной гсвг-ной СССРу добровольно остаться служить тебе можно, а в ЗСУ стало зась.
Жги ещё, попрекающий других.
К тому же прямой ложью.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 16 кві, 2020 23:51

Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 16 кві, 2020 23:51

detroytred написав:По контракту в оккупационной гсвг-ной СССРу добровольно остаться служить тебе можно, а в ЗСУ стало зась.
На відміну від тебе
1 Я не отримав жодної копійки від України за службу в ЗСУ
2 З моменту незалежності і по сьогодні я сплачував податки на утримання таких як ти
3 Ти все життя жив на шиї в таких як я,але за Україну не воював..
4 Ти не воювавши за Україну-отримуєш пенсію від мене

Тому радій що я тобі викладача марксизму/ленінізму присвоїв...а не якогось долбодятла з ОРДЛО козака-ряженого..
ПС
І цей нахлєбнік ще й ображається?
Нагле як і всі протирачі штанів.Нічого не зробило - а претензій вплоть до Турчинова.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 16 кві, 2020 23:53

budivelnik написав:detroytred
А сказати що хотів?
Чи просто вирішив похвастатись що з третього разу навчився квоте рахувати і тепер цитування не плутаєш?
Аплодую
Для такого туполобого як ти - це досягнення
Будеш мене й далі слухатись - переведу тебе з майора викладача марксизму/ленінізму на якусь більш поважну посаду...наприклад старшини роти...а там дивишся ти в мене й до полковника доростеш...
ПС
Червоно-чорний прапор і світлину Степана Андрійовича - вже придбав?

Бегай (именно просто бегай) по полям с автоматом, считай цитаты и посты --- это твой уровень.
Никаких претензий.
Только попробуй не тупо лгать и лгать, как Кисель, в личный адрес.
Это довольно глупо.
Спроси всё же у жены: как это выглядит -- лжешь и лжешь.
Она у тебя умница. Кандидат наук, если не изменяет память.
Вот не верю, что посчитает это приемлемым.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 кві, 2020 00:05

detroytred
Бачу як тільки тебе хоч трішки макнути у твоїж фекалії - ти відразу зходиш з розуму.
1 Чого знову почав писати три своїх повідомлення на одне моє?
Я що на тебе рік часу зайво витратив?Прийдеться тебе понизити до капітана
2 Ще раз Прапор і світлину купив?
Бо нацики не сплять.... і таких як ти ,які викладали в Українській армії і гроші брали з України -а мовою агресора під час війни користуються
В новітній Україні будуть не в пошані...
Тому купуй прапор,вчи мову..
А про старшину я бачу погарячкував
Такому дятлу як ти тільки філософію викладати ,а до портянок допускати не можна-вмить боєготовність армії на нуль помножиш.

ПС
Не має в тебе особистосі
Ти нік безтелесний-дух....при чому ще й сцикливий...
От виложиш тут своє фото ,прізвище,послужний список - може я тоді й зміню думку про особистість
А нік дейтройт - це фількина грамота,викладач марксизму і цегли ,сцикло і нахлєбнік....

Тому в подальшому не плутай
Особистість і віртуальність
Ти віртуал,ніхто і звуть тебе ніяк.
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 17 кві, 2020 00:08, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 58415842584358445845 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему