Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
detroytred написав:Будивельник Пример с лампочкой не опровергает моего мнения. Естественно, что в данном случае далеко не 100%. Я и не утверждал, что всегда только 100%. И привел тебе пример крайности, сразу на это указав. Для ... Уменьшили тебе налоги и всё. Ты стал больше вкладывать в развитие. Ускорилось развитие. Уменьшили тебе время на проверки, отчётность и т.п. Роль власть имущих - 100%. Ты, как управленец, более завлекательно расставил товар или разместил рекламу. Твоя роль - 100%. А работяги также работают...
Ти математику вчив? чи ти замполіт? 100% - це все... І робота роботяг (30% від націнки отримують роботяги) - щоб забрати ці 30% я повинен зробити все що роблять вони 30% від націнки отримує Держава-при цьому отримує за армію/міліцію/освіту/медицину-щоб отримати цих 30% - я повинен одночасно вчити дітей,лікувати маму,воювати в ОРДЛО, охороняти/судити Стерненка - якщо я цього не роблю - то не можу претендувати на цих 30% 20% від націнки отримують енергетики,амортизація обладнання,служба касових апаратів і так далі - цих я також замінити не зможу і 20% отримую я.
Тому мій вплив на кінцевий результат - 20% Якщо випаде хоч одна ланка(працівники/Держава/амортизація) - я не отримаю нічого.
Звідси висновок Зніми з себе треуголку,зірви пагони і лампаси і стань перед зеркалом постійно повторюючи мій вклад у війну в повітрі всього 0,0001% Інших 99,9999% - це вклад інших. А тому навіть якби ти викладав у 3 рази краще...ти все одно не можеш замінити солдатика на аеродромі ,який охороняє вертоліт Хоттаба.
[quote="4993227:budivelnik"][quote="4993223:detroytred"]А ты дёшев, постоянно бахвалишься, что обучен и бравый разведчик.[/quote]1 Років 10 тому на форумі, я описав що/де/коли 2 Всі ці 10 років я максимально напирав на свої досягнення останніх 27 років 3 За весь цей час.я не піднімав питання своїх досягнень 30-35 річної давності під час служби в ГСВГ. Як підтвердження моїх слів Ти можеш хоч щось сказати про мою службу, крім того що а - я служив в 1984-1990 роки б - був старшиною РДР в - пів року в році проводив на полігоні.
Які додаткові данні можеш привести? Не можеш - то йди бабахнись головою в стінку[/quote] Подожди, достаточно того, что ты постоянно напоминаешь о своей службе после тех твоих конкретизацией. Такими ремарками. От прыжков роты, что сталкивался с натовцами, штази, бувший військовий, 6 лет, Грозный чеченцы, и т.д.
Первый же поиск только по старшине: ПС Я бувший військовий.старшина роти і прекрасно бачив до чого приводить портянка трохи меншої ніж по статуту довжини... Пт 08 марта 2020.
Не хочется искать твои ремарки в статьях в 2014-15. Но и там были. Типа - мене вчили... чуть ли не руками))
detroytred написав:что на роль героя я не претендую. Никого не воспитываю, не советую,
Коли дурень-дуркує Він також нікого не виховує...але своїм безнаказаним дуркуванням - створює умови по яким кількість дурнів збільшиться. Для України це погано Тому я в міру своїх сил і можливостей показую Хоч артист розмовного жанру - керує Україною - це не говорить про те що йому треба вірити.Як артист - він може й хороший і вартує 70% голосів..а як керівник - фуфло. Точно так само і по тобі може як викладач з надбавками і званнями - ти в своїй галузі настільки розумний ,що тебе до бойових дій не можна залучати-бо до тих збитків які ти вже наніс - ти нанесеш ще більші....То це не говорить що тобі можна давати можливість говорити про речі.які в реалі тобі не відомі.. Ти ж чомусь духовому оркестру не розповідаєш як смичком водити??? хоча ти не раз бачив як це роблять світові знаменитості..
Для всіх інших Наголошу Я задав каверзне запитання до нашого незнайки-всезнайки Яких таких видатних досягнень і в яких галузях - досягли його діти... і на виході отримав повний мовчок. Навіть єврей Шапо - і той гордиться своїм сином,який працює лікарем чи то в Ізраїлі чи то в Австралії... А дейтройт? Що дає мені підстави вважати Наш високошанований( виключно у власній уяві) викладач - не зміг ні виховати дітей( а може й народити) , в крайньому випадку їх досягнення настільки мізерні - що він боїться про це тут згадувати. Або вони керівники нашої Держави і тому він в квадраті боїться про це сказати ,щоб не отримати на горіхи...
Ты жене покажи свои фантазии. Она объяснит почему стоит смеяться. И лечиться.
Опять обращение к мифическим читачам)) Да мало кто твои опусы в мой адрес, кроме меня, читает...
Не напрягайся-то со своей миссией на форуме.
Кстати, может жена тебе объяснит до какого уровня подлости ты докатился, раз пытаешься еще и негативно затрагивать детей, какими бы они не были. А ты даже совершенно не зная. Это днище...
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 17 чер, 2020 20:33, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:Будивельник Пример с лампочкой не опровергает моего мнения. Естественно, что в данном случае далеко не 100%. Я и не утверждал, что всегда только 100%. И привел тебе пример крайности, сразу на это указав. Для ... Уменьшили тебе налоги и всё. Ты стал больше вкладывать в развитие. Ускорилось развитие. Уменьшили тебе время на проверки, отчётность и т.п. Роль власть имущих - 100%. Ты, как управленец, более завлекательно расставил товар или разместил рекламу. Твоя роль - 100%. А работяги также работают...
Ти математику вчив? чи ти замполіт? 100% - це все... І робота роботяг (30% від націнки отримують роботяги) - щоб забрати ці 30% я повинен зробити все що роблять вони 30% від націнки отримує Держава-при цьому отримує за армію/міліцію/освіту/медицину-щоб отримати цих 30% - я повинен одночасно вчити дітей,лікувати маму,воювати в ОРДЛО, охороняти/судити Стерненка - якщо я цього не роблю - то не можу претендувати на цих 30% 20% від націнки отримують енергетики,амортизація обладнання,служба касових апаратів і так далі - цих я також замінити не зможу і 20% отримую я.
Тому мій вплив на кінцевий результат - 20% Якщо випаде хоч одна ланка(працівники/Держава/амортизація) - я не отримаю нічого.
Звідси висновок Зніми з себе треуголку,зірви пагони і лампаси і стань перед зеркалом постійно повторюючи мій вклад у війну в повітрі всього 0,0001% Інших 99,9999% - це вклад інших. А тому навіть якби ти викладав у 3 рази краще...ти все одно не можеш замінити солдатика на аеродромі ,який охороняє вертоліт Хоттаба.
Не, чудак, приращение ты не осилишь. Речь идёт о 100% в приращении. В приращении. Ста процентах в части результата. Где часть - это приращение.
Здесь у тебя такие же сложности, как при переходе от частного к общему и наоборот.
detroytred написав:От прыжков роты, что сталкивался с натовцами, штази, бувший військовий, 6 лет, Грозный чеченцы, и т.д.
І звідки ти взяв що це бахвальство? Так, я бачив,як зменшення від кількості прання довжини портянки -натирає ноги Так , в мене кілька десятків стрибків з парашутом Так , ми постійно стикались з штазі Так,періодично ми блокували БРДМами автомобілі військових місій країн НАТО,які покидали дозволені для них райони переміщень по ГДР Так я звільнився з лав ВС СРСР в 1990 році з території Чечні.
І що це про щось говорить? Чи це можна трактувати як бахвальство ?
Не, чудак, приращение ты не осилишь. Речь идёт о 100% в приращении. В приращении. Ста процентах в части результата. Где часть - это приращение. Здесь у тебя такие же сложности, как при переходе от частного к общему и наоборот. В школу...
От і все Походивши по колу-наш всезнайка і критик дій моєї жінки(бо свої він критикувати не може,внаслідок обраточки в диню) прийшов до того що я й казав. Правда петляючи між краплинками він мої 5% вирішив перетворити в свої 100%.... Отже я казав- Вплив керівника впливає максимум на 5% Економічний субсидант стверджує - Речь идёт о 100% в приращении Где часть - это приращение
Наполеончик - а чим з математичної точки зору мої 5% в рік відрізняються від твоїх 100% моїх 5% ?
detroytred написав:От прыжков роты, что сталкивался с натовцами, штази, бувший військовий, 6 лет, Грозный чеченцы, и т.д.
І звідки ти взяв що це бахвальство? Так, я бачив,як зменшення від кількості прання довжини портянки -натирає ноги Так , в мене кілька десятків стрибків з парашутом Так , ми постійно стикались з штазі Так,періодично ми блокували БРДМами автомобілі військових місій країн НАТО,які покидали дозволені для них райони переміщень по ГДР Так я звільнився з лав ВС СРСР в 1990 році з території Чечні.
Естественно, отдельно нет. Но при твоих прежних конкретизациях)) это именно так и трактуется. Я же тебе это сразу объяснил.
Ты лучше озвучь напомни почему не заглянул сам в АТО и главное - при каком бы условии заглянул. Я тебе озвучил свои. В который раз опять только что.
Шария этот выбор возмутил, поскольку нет возможности выбрать русский язык. «Это решение в очередной раз подчеркивает отношение к половине населения Украины, разговаривающей по-русски»
Шарий опять насцал в глаза и уши своим сторонникам, высосанной из 21-го пальца, языковой темой
"гамбургер" українською мовою - то русскоязычным непонятно А вот "гамбургер" русским языком - ну так, всё сразу же понятно
Естественно, отдельно нет. Но при твоих прежних конкретизациях)) это именно так и трактуется. Я же тебе это сразу объяснил.
Ты лучше озвучь напомни почему не заглянул сам в АТО и главное - при каком бы условии заглянул. Я тебе озвучил свои. В который раз опять только что.
1 Я не ухилявся від повісток 2 Через 25 років,після мого звільнення з ЗС СРСР ( на той момент мені було 50), під час проходження медкомісії мене забракували ( хоча ознайомившись з військовим - сипали дифірамби записам в цьому військовому) Забракували через проблеми з тиском. В мене і зараз робочий 120/150 якщо на таблетках , без таблеток - легко біжить 160/200 Ще питання будуть? ПС І при такому тиску( а це як мінімум 2-га група інвалідності) я інвалідність не оформляв і 20 років платив від 1000 ( в 1997) до 300 000 в 2019 податків.