Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
detroytred написав:роль управленца в дальнейшем!! развитии растет. То есть если развитие осуществлено только!! за счёт новых решений управленца, то его роль в дальнейшем развитии -- 100%.
Ще один ВІЛ(той який в мавзолеї) Якщо все буде на 100% залежати від керівника - то негри будуть лежати і їсти банани? чи їх взагалі не буде,а весь світ буде складатись тільки з якогось Треуголкіна - величайшого керівника і фантазера? Незнайка-відпочиває.
detroytred написав:Ведь ты, мильенер, жлобишься ответить за свою ложь в личный адрес какими-то 5 тыс. у.е.
протирачам штанів і мудельманам з фантазерами по середам -не подаю.. Хочеш отримати - спробуй виграти в суді. Тільки не забудь ясно сформулювати свої претензії.. А то ти ж памятаєш цифри львіная доля - в математиці не існує А те що ти військовий пенсіонер не воювавший в АТО - ти й сам не заперечуєш То проти чого виступаєш. ПС Дивись ,як би Хоттаб тебе не вичислив і не жахнув ракеткою в твій ніф-наф-нуфовський будиночок...думаю ватанів там багатенько поляже.
detroytred написав:роль управленца в дальнейшем!! развитии растет. То есть если развитие осуществлено только!! за счёт новых решений управленца, то его роль в дальнейшем развитии -- 100%.
Ще один ВІЛ(той який в мавзолеї) Якщо все буде на 100% залежати від керівника - то негри будуть лежати і їсти банани? чи їх взагалі не буде,а весь світ буде складатись тільки з якогось Треуголкіна - величайшого керівника і фантазера? Незнайка-відпочиває.
100+3=103 3 - изменение прирост на ещё 3 единицы получились, например, исключительно за счёт нового решения управленца.
Его роль в дальнейших изменениях получилась 100%. Специально пример крайности - 100% сразу привел, ещё и только!! выделил воскл. знаками, а ты не осилил.
У тебя опять "все" и лежащие негры. Ты отделить увидеть "в изменениях" никак не можешь. Который год, после многократных разжевываний.
https://kurs.com.ua/novost/183918-lishnie-ljudi-oleg-komolov-prostie-chisla - тут короткое видео. Изложение, правда, очень примитивное, но сама проблема реальная. + изменение расового состава человечества. Это реальные проблемы, существующие уже сегодня, и они будут сильно обостряться. А вы продолжайте спорить о Стерненко. Обычном уголовнике с претензией стать политиком и идеологом.
100+3=103 3 - изменение прирост на ещё 3 единицы получились, например, исключительно за счёт нового решения управленца. Его роль в дальнейших изменениях получилась 100%. Специально пример крайности - 100% сразу привел, ещё и только!! выделил воскл. знаками, а ты не осилил. У тебя опять "все" и лежащие негры. Ты отделить увидеть "в изменениях" никак не можешь. Который год, после многократных разжевываний. Иди в школу...
От впертий Едісон - придумав лампочку... Чи можна казати що його вклад в електрифікацію освітлення 100% ? а 90%...а 5% Тепер розумієш Навіть якщо супер/пупер керівник щось придумає.... то хтось це щось повинен в життя впровадити... Тому крім лампочки ,треба було ще збудувати завод( як для лампочок так і для стовпів/дротів/генераторів - до яких едісон не мав відношення) , потім це все виготовити/змонтувати /обслуговувати... От і виходить Завжди кінцевий результат буде мати 100%... він може бути вищим на 10% від попереднього результату який мав також 100%.... Але для досягнення 100% - 5% будуть вкладення керівництва і 95% вкладення виконавців. Тому Якби Едісон ,жив в камяний вік-він міг придумати навіть Теслу...але при цьому нічого не міг би зробити (яскравий приклад Мікеланджело - яких тільки креслень не намалював.але не було виконавців які б могли виготовити танк чи вертоліт... і все) Доходить ? це тобі не ать-два..вище носочок....
detroytred написав:Ведь ты, мильенер, жлобишься ответить за свою ложь в личный адрес какими-то 5 тыс. у.е.
протирачам штанів і мудельманам з фантазерами по середам -не подаю.. Хочеш отримати - спробуй виграти в суді. Тільки не забудь ясно сформулювати свої претензії.. А то ти ж памятаєш цифри львіная доля - в математиці не існує А те що ти військовий пенсіонер не воювавший в АТО - ти й сам не заперечуєш То проти чого виступаєш. ПС Дивись ,як би Хоттаб тебе не вичислив і не жахнув ракеткою в твій ніф-наф-нуфовський будиночок...думаю ватанів там багатенько поляже.
Ну и что это за слив с потоком? Прими таблетку.
"Заглянув" бы, как ты говоришь)), в АТО. Но, понимаешь, в моботделах вк не такие тупые куски, как ты сидят, считать умеют. Платить мне пенсию (за выслугу років - представляешь, пенсия платится мне не за боевые действия, а за выслугу лет.). А за боевые действия заплатили бы отдельно: месяц за три, перерасчёт пенсии, 25% коммунальные, земля, проезд, отдельный перечень госпит. услуг, отпускные, санаторий и т.д.). То есть пенсию, получку и при работе середнемесячную. С моим званием и посадой -- дорого получится.
Да и нужны там сейчас такие бравые комразведвзвода прапора, типа тебя. Поэтому не берут ... меня. Да и мобрезерв преподавателей на случай экстренного наращивания обучающихся тоже необходим согласно нормативам.
А ты дёшев, постоянно бахвалишься, что обучен и бравый разведчик. В таком же запасе. Востребован на столь необходимые посады младшего комсостава. Развивать бизнес тебе уже в западло. Но давление ...))) Когда до дела доходит ... как заплатить за брехню 5 тыс.
Причём сотый раз напомню, что на роль героя я не претендую. Никого не воспитываю, не советую, вытаскиванием врагов не занимаюсь, форумчан врагами не назначаю, клевету и ложь в их адрес не пишу. Комплексами не страдаю. Спокойно обсуждаю разные темы на форуме. И всё. Темы.
Ты обо мне не беспокойся. Специалисты, а не лавочник, определят сами, что востребован. Загляну.
detroytred написав:А ты дёшев, постоянно бахвалишься, что обучен и бравый разведчик.
1 Років 10 тому на форумі, я описав що/де/коли 2 Всі ці 10 років я максимально напирав на свої досягнення останніх 27 років 3 За весь цей час.я не піднімав питання своїх досягнень 30-35 річної давності під час служби в ГСВГ. Як підтвердження моїх слів Ти можеш хоч щось сказати про мою службу, крім того що а - я служив в 1984-1990 роки б - був старшиною РДР в - пів року в році проводив на полігоні.
Які додаткові данні можеш привести? Не можеш - то йди бабахнись головою в стінку
Будивельник Пример с лампочкой не опровергает моего мнения. Естественно, что в данном случае далеко не 100%. Я и не утверждал, что всегда только 100%. И привел тебе пример крайности, сразу на это указав.
Для ... Уменьшили тебе налоги и всё. Ты стал больше вкладывать в развитие. Ускорилось развитие. Уменьшили тебе время на проверки, отчётность и т.п. Роль власть имущих - 100%.
Ты, как управленец, более завлекательно расставил товар или разместил рекламу. Твоя роль - 100%.
detroytred написав:что на роль героя я не претендую. Никого не воспитываю, не советую,
Коли дурень-дуркує Він також нікого не виховує...але своїм безнаказаним дуркуванням - створює умови по яким кількість дурнів збільшиться. Для України це погано Тому я в міру своїх сил і можливостей показую Хоч артист розмовного жанру - керує Україною - це не говорить про те що йому треба вірити.Як артист - він може й хороший і вартує 70% голосів..а як керівник - фуфло. Точно так само і по тобі може як викладач з надбавками і званнями - ти в своїй галузі настільки розумний ,що тебе до бойових дій не можна залучати-бо до тих збитків які ти вже наніс - ти нанесеш ще більші....То це не говорить що тобі можна давати можливість говорити про речі.які в реалі тобі не відомі.. Ти ж чомусь духовому оркестру не розповідаєш як смичком водити??? хоча ти не раз бачив як це роблять світові знаменитості..
Для всіх інших Наголошу Я задав каверзне запитання до нашого незнайки-всезнайки Яких таких видатних досягнень і в яких галузях - досягли його діти... і на виході отримав повний мовчок. Навіть єврей Шапо - і той гордиться своїм сином,який працює лікарем чи то в Ізраїлі чи то в Австралії... А дейтройт? Що дає мені підстави вважати Наш високошанований( виключно у власній уяві) викладач - не зміг ні виховати дітей( а може й народити) , в крайньому випадку їх досягнення настільки мізерні - що він боїться про це тут згадувати. Або вони керівники нашої Держави і тому він в квадраті боїться про це сказати ,щоб не отримати на горіхи...
Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 17 чер, 2020 19:37, всього редагувалось 1 раз.