Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
airmax78 написав:.. Давайте только согласуем в какой день - я договорюсь с ребятами из URBAN SPACE.
Так разошлите приглашение товарищам по несчастью - хоть горе зальете, если что-то пойдет не так. Вот приблизительный список: Соммер, Лепэн, Кинконковец, Тайп1 Я бы чиста на халяву примазался бы, но буду в Италии и второй тур, увы-с, пропущу
Libo написав: Индекс г. Ни о чем. Оторван от реальности. Берем Азербайджан. Супер показатель. Но! Министры там миллиардеры. Основные - мульти. Их замы - полумиллиардеры. Приближенная к правящему клану интеллигенция и бюрократия средней руки - миллионеры. Все остальные простолюдины от зарплаты до зарплаты. Там чтоб в Баку хоть как-то прохарчеваться надо тыщу баксов. Пенсии $200. Мести улицу $200. Мент $300, но с пистолетом и жезлом. Чабан в селе $100. Плодятся. Много молодежи. Безработица. Где там равномерный слой? Бай и нищий. Но по Джини чуть ли не социализм.
Вам не нравится Джини - предложите другой показатель. Но только объективный - который и для вас, и для меня, и для других форумчан будет одинаковый и однозначный. Например, минимальная зарплата * 12 / ВВП на душу в динамике.
Часы, которые спешат на 5 минут и не показывают точное время никогда, все равно - более полезный инструмент, чем сломанные часы, показывающие точное время 2 раза в сутки.
А возвращаюясь к Грузии - сколько я ни смотрел показателей, ни читал аналитики и ни наблюдал по месту собственными глазами, ничего кроме набережной Батуми как лично-командной заслуги Михо не смог отметить. В этот же период процессы, происходившие в Грузии, происходили везде, или почти везде на пост-советстком пространстве. Только гонору поменьше, вот и все отличия..
detroytred написав:Чем-то напоминает школьника младших классов, который только выучил арифметические операции и применяет их дабы применить-получить нужный себе результат. Ну как можно не посмотреть методику расчёта уровня вакцинации, а просто взять и с пустой головы лепить такую ужасно глупую по сути отсебятину?! Шариков с простейшей операцией (взять и поделить) вспомнился)) И ведь уже сколько раз в эту логику-отсебятину мокали, но всё по-прежнему только в лужу и лужу.
Похоже, что это и есть средний уровень пассионариев, которым майдан (на нашу голову) дал фантастические социальные лифты. Теперь нечего и удивляться качеству реформ...
Ай-я-яй.... Колишній прапорщик і сьогоднішній мілкий бізнесмен за рахунок ліфтів Майдану перекрив дорогу наверх кібернетику з совковим лампасником... Як сильно втратила нація, від такої еліти владу захистила.. ну нічого - прийде ю або зе або ге - ви ще голову піднімете.... Дурень думкою багатіє.
airmax78 написав:.. Давайте только согласуем в какой день - я договорюсь с ребятами из URBAN SPACE.
Так разошлите приглашение товарищам по несчастью - хоть горе зальете, если что-то пойдет не так. Вот приблизительный список: Соммер, Лепэн, Кинконковец, Тайп1 Я бы чиста на халяву примазался бы, но буду в Италии и второй тур, увы-с, пропущу
budivelnik написав:Колишній прапорщик і сьогоднішній мілкий бізнесмен за рахунок ліфтів Майдану перекрив дорогу наверх кібернетику з совковим лампасником... Як сильно втратила нація, від такої еліти владу захистила.. ну нічого - прийде ю або зе або ге - ви ще голову піднімете.... Дурень думкою багатіє.
Я в курсе твоей личной ситуации. Я позволил себе обобщить по принадлежности к ментальному классу, склонному заговаривать реальные проблемы. Именно такие люди сегодня во всех властных кабинетах, кроме самых высоких, и именно на таких людей они опираются из народа. На самом же верху реальные проблемы видны, но они не решаются, а монетизируются
А я вже почав переживати що кардиналу і Буонасьє не дають спасти Францію.... 1 На відміну від теоретиків , або найнятих(нехай можливо івисококваліфікованих ) - підприємці самі приймають рішення і самі несуть за ці рішення відповідальність, Тому нам легше зрозуміти дії тих хто змушений постійно з трьох взаємовиключних рішень , приймати те одне , яка можливо буде погано виглядати в очах більшості - але приведе до кращого кінцевого результату ніх два інших. 2 Хоча дрібниць і не існує , але завжди є проблеми які по своєму впливу можуть перебивати всі інші проблеми не залежно від їх кількості... Таким чином ПЯТЬ проблем Тарифи на газ для населення+зменшення оподаткування Фонду оплати праці+націоналізація Приватбанку+Безвіз+Томос - принесли для Держави позитиву на сотні мільярдів гривень , а тому тисячі інших проблем вагою в мільони гривень і сумою в десятки мільярдів хоч і залишились не вирішеними , проте набагато менше впливають(тормозять) розвиток України ніж ПЯТЬ вирішених 3 Я більш категорично настроєний ніж Порошенко в питаннях швидкості руху в Європу , але я це я , а Порошенко -це Президент України , а тому для збереження цілосності Держави , рух в Європу йде з швидкістю найповільнішого Донеччанина або Луганчанина , бо якщо швидкість буде більшою ніж вони можуть - ми втратимо їх і вони повернуть в сторону ОРДЛО.
budivelnik написав:Тарифи на газ для населення+зменшення оподаткування Фонду оплати праці+націоналізація Приватбанку+Безвіз+Томос - принесли для Держави позитиву на сотні мільярдів гривень , а тому тисячі інших проблем вагою в мільони гривень і сумою в десятки мільярдів хоч і залишились не вирішеними , проте набагато менше впливають(тормозять) розвиток України ніж ПЯТЬ вирішених 3 Я більш категорично настроєний ніж Порошенко в питаннях швидкості руху в Європу , але я це я , а Порошенко -це Президент України , а тому для збереження цілосності Держави , рух в Європу йде з швидкістю найповільнішого Донеччанина або Луганчанина , бо якщо швидкість буде більшою ніж вони можуть - ми втратимо їх і вони повернуть в сторону ОРДЛО.
Я, конечно, любую нелепую писанину в состоянии пропустить через себя, но тут ты прям заинтриговал: 1) как посчитал в "сотнях миллиардов гривен" Томос - давай, после твоих когнитивных потуг по части вакцинации очень интересна методика 2) и я правильно понял последнюю мысль - движение в Европу, целью которого является улучшение качества жизни, тормозится сегодня намеренно, потому что часть украинцев к этому морально не готова?
Я просто замер перед монитором - жду не дождусь ответов. Оправдай мои ожидания
Востаннє редагувалось Радіо в П'ят 22 бер, 2019 19:21, всього редагувалось 1 раз.
zРадио написав:В этот же период процессы, происходившие в Грузии, происходили везде, или почти везде на пост-советстком пространстве. Только гонору поменьше, вот и все отличия..
Например Киргизия, Узбекистан, Таджикистан, Туркменистан...
budivelnik написав:Тарифи на газ для населення+зменшення оподаткування Фонду оплати праці+націоналізація Приватбанку+Безвіз+Томос - принесли для Держави позитиву на сотні мільярдів гривень , а тому тисячі інших проблем вагою в мільони гривень і сумою в десятки мільярдів хоч і залишились не вирішеними , проте набагато менше впливають(тормозять) розвиток України ніж ПЯТЬ вирішених
Суммы перекочевавшые из карманов населения и сделавшие их нищими в стране Томоса и Безвиза осели миллионными зарплатами и офшорами и малым образом зацепили развитии страны.
budivelnik написав:3 Я більш категорично настроєний ніж Порошенко в питаннях швидкості руху в Європу , але я це я , а Порошенко -це Президент України , а тому для збереження цілосності Держави , рух в Європу йде з швидкістю найповільнішого Донеччанина або Луганчанина , бо якщо швидкість буде більшою ніж вони можуть - ми втратимо їх і вони повернуть в сторону ОРДЛО.
Быстрота реального обнищания населения и страны в целом, смертность, миграция никоим образом не являются ускорителями движения теперь уже в призрачную удаляющуюся Европу. Но победы изобразили красиво.
zРадио написав:В этот же период процессы, происходившие в Грузии, происходили везде, или почти везде на пост-советстком пространстве. Только гонору поменьше, вот и все отличия..
Например Киргизия, Узбекистан, Таджикистан, Туркменистан...
Цифры давай, а не пустую болтовню. В Узбекистане, например, при резко растущем населении средняя зарплата превышает среднюю украинскую! То есть экономика растет по мультиприкатору "прирост населения * прирост ВВП на душу".
budivelnik написав:Тарифи на газ для населення+зменшення оподаткування Фонду оплати праці+націоналізація Приватбанку+Безвіз+Томос - принесли для Держави позитиву на сотні мільярдів гривень , а тому тисячі інших проблем вагою в мільони гривень і сумою в десятки мільярдів хоч і залишились не вирішеними , проте набагато менше впливають(тормозять) розвиток України ніж ПЯТЬ вирішених 3 Я більш категорично настроєний ніж Порошенко в питаннях швидкості руху в Європу , але я це я , а Порошенко -це Президент України , а тому для збереження цілосності Держави , рух в Європу йде з швидкістю найповільнішого Донеччанина або Луганчанина , бо якщо швидкість буде більшою ніж вони можуть - ми втратимо їх і вони повернуть в сторону ОРДЛО.
Я, конечно, любую нелепую писанину в состоянии пропустить через себя, но тут ты прям заинтриговал: 1) как посчитал в "сотнях миллиардов гривен" Томос - давай, после твоих когнитивных потуг по части вакцинации очень интересна методика
1 В сотнях мільярдів я порахував всі Пять рішень а не тільки один Томос Ти погано бачиш - чи не вмієш проаналізувати прочитане? 2 Крім всього іншого а - Томос можна порахуватиі в грошах -не секрет що у вертикальноінтегрованій структурі частина грошей завжди рухається до вершини піраміди Коли вершина була в москві - частина зібраних в українських церквах грошей українських віруючих - йшла в педерацію Станом на сьогодні вже як мінімум 550 церков вУкраїні змінили своє підпорядкування , а значить кошти вірян цих церков не опиняться в московії б - крім фінансового є ще й моральний аспект Коли в 10000 церков московського підпорядкування бажають перемоги російському воїнству і не відспівують загиблих в АТО
zРадио написав:2) и я правильно понял последнюю мысль - движение в Европу, целью которого является улучшение качества жизни, тормозится сегодня намеренно, потому что часть украинцев к этому морально не готова?
Я просто замер перед монитором - жду не дождусь ответов. Оправдай мои ожидания
Правильно зрозумів що тормозиться і не правильно зробив висновок - ким тормозиться... Рух в Європу тормозиться тими хто хочуть залишити все як було до Порошенка , а також тими які хочуть в Росію
Тому галичани-кияни-АТОвці_УКРАЇНЦІ ( з російськомовними в тому числі) - стараються рухатись в Європу швидше ніж рухається той самий Порошенко , але проблема Порошенка в тому , що він пробує одних витягнути з ОРДЛО , інших переконати в Одесі-Маріуполі чи Харкові - а тому для тих хто хоче швидше- виглядає що Порошенко тормозить А для тих хто хоче в москальщину-виглядає що Порошенко тягне не в той бік....
А тут ще ти , з протирачем штанів на військовій пенсії... ніби й не дурні , а все одно шпильки в колеса вставляєте.