Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 11651166116711681169 ... 7544>
Повідомлення Додано: П'ят 22 бер, 2019 18:39

airmax78 написав:.. Давайте только согласуем в какой день - я договорюсь с ребятами из URBAN SPACE.

Так разошлите приглашение товарищам по несчастью - хоть горе зальете, если что-то пойдет не так.
Вот приблизительный список: Соммер, Лепэн, Кинконковец, Тайп1
Я бы чиста на халяву примазался бы, но буду в Италии и второй тур, увы-с, пропущу
sequence

Подякував: 2068 раз.
Подякували: 1856 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 22 бер, 2019 18:46

Libo написав:
Индекс г. Ни о чем. Оторван от реальности.
Берем Азербайджан. Супер показатель. Но!
Министры там миллиардеры. Основные - мульти.
Их замы - полумиллиардеры.
Приближенная к правящему клану интеллигенция и бюрократия средней руки - миллионеры.
Все остальные простолюдины от зарплаты до зарплаты. Там чтоб в Баку хоть как-то прохарчеваться надо тыщу баксов. Пенсии $200. Мести улицу $200. Мент $300, но с пистолетом и жезлом. Чабан в селе $100. Плодятся. Много молодежи. Безработица.
Где там равномерный слой?
Бай и нищий.
Но по Джини чуть ли не социализм. :roll:

Вам не нравится Джини - предложите другой показатель. Но только объективный - который и для вас, и для меня, и для других форумчан будет одинаковый и однозначный. Например, минимальная зарплата * 12 / ВВП на душу в динамике.

Часы, которые спешат на 5 минут и не показывают точное время никогда, все равно - более полезный инструмент, чем сломанные часы, показывающие точное время 2 раза в сутки.

А возвращаюясь к Грузии - сколько я ни смотрел показателей, ни читал аналитики и ни наблюдал по месту собственными глазами, ничего кроме набережной Батуми как лично-командной заслуги Михо не смог отметить. В этот же период процессы, происходившие в Грузии, происходили везде, или почти везде на пост-советстком пространстве. Только гонору поменьше, вот и все отличия..
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: П'ят 22 бер, 2019 18:47

zРадио написав:
  detroytred написав:Чем-то напоминает школьника младших классов, который только выучил арифметические операции и применяет их дабы применить-получить нужный себе результат.
Ну как можно не посмотреть методику расчёта уровня вакцинации, а просто взять и с пустой головы лепить такую ужасно глупую по сути отсебятину?!
Шариков с простейшей операцией (взять и поделить) вспомнился))
И ведь уже сколько раз в эту логику-отсебятину мокали, но всё по-прежнему только в лужу и лужу.
Похоже, что это и есть средний уровень пассионариев, которым майдан (на нашу голову) дал фантастические социальные лифты. Теперь нечего и удивляться качеству реформ...
Ай-я-яй....
Колишній прапорщик і сьогоднішній мілкий бізнесмен за рахунок ліфтів Майдану перекрив дорогу наверх кібернетику з совковим лампасником...
Як сильно втратила нація, від такої еліти владу захистила..
ну нічого - прийде ю або зе або ге - ви ще голову піднімете....
Дурень думкою багатіє.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 22 бер, 2019 18:55

sequence написав:
  airmax78 написав:.. Давайте только согласуем в какой день - я договорюсь с ребятами из URBAN SPACE.

Так разошлите приглашение товарищам по несчастью - хоть горе зальете, если что-то пойдет не так.
Вот приблизительный список: Соммер, Лепэн, Кинконковец, Тайп1
Я бы чиста на халяву примазался бы, но буду в Италии и второй тур, увы-с, пропущу

Отлично. Хорошо вам отдохнуть в Италии.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 22 бер, 2019 19:08

zРадио написав:
  budivelnik написав:Колишній прапорщик і сьогоднішній мілкий бізнесмен за рахунок ліфтів Майдану перекрив дорогу наверх кібернетику з совковим лампасником...
Як сильно втратила нація, від такої еліти владу захистила..
ну нічого - прийде ю або зе або ге - ви ще голову піднімете....
Дурень думкою багатіє.
Я в курсе твоей личной ситуации. Я позволил себе обобщить по принадлежности к ментальному классу, склонному заговаривать реальные проблемы. Именно такие люди сегодня во всех властных кабинетах, кроме самых высоких, и именно на таких людей они опираются из народа. На самом же верху реальные проблемы видны, но они не решаются, а монетизируются
А я вже почав переживати що кардиналу і Буонасьє не дають спасти Францію....
1 На відміну від теоретиків , або найнятих(нехай можливо івисококваліфікованих ) - підприємці самі приймають рішення і самі несуть за ці рішення відповідальність,
Тому нам легше зрозуміти дії тих хто змушений постійно з трьох взаємовиключних рішень , приймати те одне , яка можливо буде погано виглядати в очах більшості - але приведе до кращого кінцевого результату ніх два інших.
2 Хоча дрібниць і не існує , але завжди є проблеми які по своєму впливу можуть перебивати всі інші проблеми не залежно від їх кількості...
Таким чином ПЯТЬ проблем
Тарифи на газ для населення+зменшення оподаткування Фонду оплати праці+націоналізація Приватбанку+Безвіз+Томос - принесли для Держави позитиву на сотні мільярдів гривень , а тому тисячі інших проблем вагою в мільони гривень і сумою в десятки мільярдів хоч і залишились не вирішеними , проте набагато менше впливають(тормозять) розвиток України ніж ПЯТЬ вирішених
3 Я більш категорично настроєний ніж Порошенко в питаннях швидкості руху в Європу , але я це я , а Порошенко -це Президент України , а тому для збереження цілосності Держави , рух в Європу йде з швидкістю найповільнішого Донеччанина або Луганчанина , бо якщо швидкість буде більшою ніж вони можуть - ми втратимо їх і вони повернуть в сторону ОРДЛО.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 22 бер, 2019 19:20

budivelnik написав:Тарифи на газ для населення+зменшення оподаткування Фонду оплати праці+націоналізація Приватбанку+Безвіз+Томос - принесли для Держави позитиву на сотні мільярдів гривень , а тому тисячі інших проблем вагою в мільони гривень і сумою в десятки мільярдів хоч і залишились не вирішеними , проте набагато менше впливають(тормозять) розвиток України ніж ПЯТЬ вирішених
3 Я більш категорично настроєний ніж Порошенко в питаннях швидкості руху в Європу , але я це я , а Порошенко -це Президент України , а тому для збереження цілосності Держави , рух в Європу йде з швидкістю найповільнішого Донеччанина або Луганчанина , бо якщо швидкість буде більшою ніж вони можуть - ми втратимо їх і вони повернуть в сторону ОРДЛО.

Я, конечно, любую нелепую писанину в состоянии пропустить через себя, но тут ты прям заинтриговал:
1) как посчитал в "сотнях миллиардов гривен" Томос - давай, после твоих когнитивных потуг по части вакцинации очень интересна методика :mrgreen:
2) и я правильно понял последнюю мысль - движение в Европу, целью которого является улучшение качества жизни, тормозится сегодня намеренно, потому что часть украинцев к этому морально не готова? :mrgreen:

Я просто замер перед монитором - жду не дождусь ответов. Оправдай мои ожидания :D
Востаннє редагувалось Радіо в П'ят 22 бер, 2019 19:21, всього редагувалось 1 раз.
Радіо

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: П'ят 22 бер, 2019 19:21

zРадио написав:В этот же период процессы, происходившие в Грузии, происходили везде, или почти везде на пост-советстком пространстве. Только гонору поменьше, вот и все отличия..

Например Киргизия, Узбекистан, Таджикистан, Туркменистан...
Sommer

Подякував: 428 раз.
Подякували: 541 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 22 бер, 2019 19:23

budivelnik написав:Тарифи на газ для населення+зменшення оподаткування Фонду оплати праці+націоналізація Приватбанку+Безвіз+Томос - принесли для Держави позитиву на сотні мільярдів гривень , а тому тисячі інших проблем вагою в мільони гривень і сумою в десятки мільярдів хоч і залишились не вирішеними , проте набагато менше впливають(тормозять) розвиток України ніж ПЯТЬ вирішених

Суммы перекочевавшые из карманов населения и сделавшие их нищими в стране Томоса и Безвиза осели миллионными зарплатами и офшорами и малым образом зацепили развитии страны.
  budivelnik написав:3 Я більш категорично настроєний ніж Порошенко в питаннях швидкості руху в Європу , але я це я , а Порошенко -це Президент України , а тому для збереження цілосності Держави , рух в Європу йде з швидкістю найповільнішого Донеччанина або Луганчанина , бо якщо швидкість буде більшою ніж вони можуть - ми втратимо їх і вони повернуть в сторону ОРДЛО.

Быстрота реального обнищания населения и страны в целом, смертность, миграция никоим образом не являются ускорителями движения теперь уже в призрачную удаляющуюся Европу.
Но победы изобразили красиво.
ruvex

Подякував: 855 раз.
Подякували: 2555 раз.

Профіль

1
6
2
Повідомлення Додано: П'ят 22 бер, 2019 19:29

Sommer написав:
  zРадио написав:В этот же период процессы, происходившие в Грузии, происходили везде, или почти везде на пост-советстком пространстве. Только гонору поменьше, вот и все отличия..

Например Киргизия, Узбекистан, Таджикистан, Туркменистан...

Цифры давай, а не пустую болтовню. В Узбекистане, например, при резко растущем населении средняя зарплата превышает среднюю украинскую! То есть экономика растет по мультиприкатору "прирост населения * прирост ВВП на душу".

Зображення
Радіо

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: П'ят 22 бер, 2019 19:40

zРадио написав:
Я, конечно, любую нелепую писанину в состоянии пропустить через себя, но тут ты прям заинтриговал:
1) как посчитал в "сотнях миллиардов гривен" Томос - давай, после твоих когнитивных потуг по части вакцинации очень интересна методика :mrgreen:
1 В сотнях мільярдів я порахував всі Пять рішень а не тільки один Томос
Ти погано бачиш - чи не вмієш проаналізувати прочитане?
2 Крім всього іншого
а - Томос можна порахуватиі в грошах -не секрет що у вертикальноінтегрованій структурі частина грошей завжди рухається до вершини піраміди
Коли вершина була в москві - частина зібраних в українських церквах грошей українських віруючих - йшла в педерацію
Станом на сьогодні вже як мінімум 550 церков вУкраїні змінили своє підпорядкування , а значить кошти вірян цих церков не опиняться в московії
б - крім фінансового є ще й моральний аспект
Коли в 10000 церков московського підпорядкування бажають перемоги російському воїнству і не відспівують загиблих в АТО
  zРадио написав:2) и я правильно понял последнюю мысль - движение в Европу, целью которого является улучшение качества жизни, тормозится сегодня намеренно, потому что часть украинцев к этому морально не готова? :mrgreen:

Я просто замер перед монитором - жду не дождусь ответов. Оправдай мои ожидания :D
Правильно зрозумів що тормозиться і не правильно зробив висновок - ким тормозиться...
Рух в Європу тормозиться тими хто хочуть залишити все як було до Порошенка , а також тими які хочуть в Росію

Тому галичани-кияни-АТОвці_УКРАЇНЦІ ( з російськомовними в тому числі) - стараються рухатись в Європу швидше ніж рухається той самий Порошенко , але проблема Порошенка в тому , що він пробує одних витягнути з ОРДЛО , інших переконати в Одесі-Маріуполі чи Харкові - а тому для тих хто хоче швидше- виглядає що Порошенко тормозить
А для тих хто хоче в москальщину-виглядає що Порошенко тягне не в той бік....

А тут ще ти , з протирачем штанів на військовій пенсії... ніби й не дурні , а все одно шпильки в колеса вставляєте.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 11651166116711681169 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему