Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Ну все одне в Одессі не всі трухаови і регіонали,а є 30% здорового населення,яке скоро викинуть цю мафію і менше буде за рашу.
freeze написав: Никто насильно не тянул Порошенко в президентское кресло, это не проблема людей. Люди посчитали, что не справился - 85 процентов. Возможно в Жирные годы у Порошенко получилось бы лучше. Не фартовый значит.
Так Ви будете за Зеленського голосувати?[/quote]
Естественно. Как и все мои родственники, как и все мои знакомые по работе и по жизни. Человек 30 точно. Причем на второй тур пойдут все, даже несколько человек, которые решили не ходить на первый тур.
Собственно как и большинство присутствующих на этой ветке судя по голосовалке.[/quote]У меня в окружении получается с точностью до наоборот[/quote]
В Киеве Зеленский победил Порошенко с небольшим преимущемтвом, в Одессе с разгромным счетом, региональные особенности.[/quote]
vitaliian написав:budivelnik вы предлагаете составить табель о рангах, где у каждого будет свой номер в списке "полезности" для реализации прав и получения благ. Т.е. вернутся в феодализм. По праву сильного вы сможете отобрать еду у слабого, но кто-то более сильный отберёт её у вас. Поэтому лучше одинаковые права для всех, чем меряние письками кто принёс больше пользы, хотя бы чтобы кто-то "более полезный" у вас не забрал то что имеете.
Ні Мої пропозиції простіші і враховують так зване рівне право для всіх... Найпростіше це На державному рівні прийняти рішення по якому виборець має право самостійно продати свій голос державі... Тоді отримаємо З одного боку - противсіхи не зявляться З другого держава отримає мінус 1-5 млрд грн ( якщо наприклад 500 грн за 10 000 000 млн голосів) З третього боку - в результативній частині голосування приймуть участь тільки ті , хто вважає що його голос вартує більше ніж 500 грн, таким чином середній освітній і суспільний рівень виборців покращиться з четвертого боку-знімемо соціальну напругу , адже ті хто вважають що все вирішується без них і проти них - самостійно приймуть рішення про отримання компенсації.
ПС Я особисто не переживаю за те що не можу змінити... але при цьому, я маю право прийняти рішення,які мінімізують мої втрати від поганих рішень більшості... Саме тому , такі як я як правило втрачають менше(або не втрачають взагалі).. Гляньте на Венесуелу... Хто найбільше втратив від вибраного Мадуро? Американці які пішли з Венесуели чи венесуельці які там залишились ?
Тому моя порада Приколізм штука хороша - коли є фінансова подушка і житло з бізнесом за межами території де проводяться приколістичні вибори. А так як в приколістів ( як мінімум в 99% з них) ці речі відсутні - то вони відшмагають себе самі, в той час коли ті хто намагався їх від цього утримати - будуть спостерігати збоку за цим соціальним експериментом.
Christo Grozev @christogrozev Back in 2014, a trove of documents from Russia's LDPR HQ was hacked . One of the documents was a "political technology proposal" to plant a "comedy candidate" in Ukraine's elections: a non-oligarch, "man of the people" who would be allowed to say "what politicians don't"
З третього боку - в результативній частині голосування приймуть участь тільки ті , хто вважає що його голос вартує більше ніж 500 грн, таким чином середній освітній і суспільний рівень виборців покращиться
как же дёшево вы оцениваете право выбора власти, которое дается раз в 5 лет. Попробуйте уважать людей, у вас кажется с этим проблемы. Идея хорошая, но цена должна быть адекватна риску если к власти скупив голоса придут yблюдkи.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 07 кві, 2019 18:29, всього редагувалось 2 разів.
budivelnik написав:Тому На жаль голос мій і голос 18 річного студента при голосуванні - рівноцінні При цьому Ви жне будете стверджувати що Два чи Двадцять два студента зробили для розвитку цієї Держави більше ніж я? При цьому - давайте без демагогії а в середньому... Є 200 000 студентів - я точно впевнений що 10 000 підприємців з оборотом від 5 млн грн в рік - зробили для Держави у вигляді податків-товарів-послуг - більше в рази ніж цих 200000 студентів
Как можно нести такой бред? Речь идёт о чем, о демократии или кто сколько прибавил ВВП? Какая ваша в голове у людей!
Каша в тих хто навіть не може зрозуміти прочитане Я десь вимагав чи хаїв демократичну систему виборів? просто я вмію бачити не тільки рожевих слоників , а й реальні речі... А студентам за свій популізм і наївність у 18 - дуже боляче прийдеться розраховуватись в 35-70.... Тому й пишу Щоб потім 35 років не мучитись - нехай сьогодні зайвий раз подумають а - що вони роблять б - що хочуть досягти в - зєднають в голові те що хочуть з тим що їм це прийдеться робити.
budivelnik написав:Для того щоб зайшов капітал , треба щоб він бачив що йому дадуть відновити введенні капітали , а не змусять віддати пенсіонерам-безробітним....
есть разница между инвестициями и кредитами, и я всегда думал, что заход капитала--это первый вариант. а у инвестиций всё та же банальная проблема на пути--коррупция
Для капіталу - наявність корупції це булочка з маслом - домовився з корупціонерами і граєш по своїм правилам... Ще раз Корупція це спосіб отримання прибутків роздачею хабарів вищим ешелонам влади в сумах менших ніж при цьому економиться при сплаті податків. Проста логіка- якщо сплатив податки і спиш спокійно - навіщо платити хабарі?
А от наявність в державі маси населення яке вважає що йому всі винні а воно нікому... це якраз і відштовхує інвесторів,адже капітали додатню вартість - не створюють . створюють люди які працюють .
"на корупцiйну булочку з маслом" поiдуть хiба ласитися лише пройдисвiти. нормальнй бiзмесмен чи полiтик з краiн 1го свiту не буде ставити пiд удар свою репутацiю
vitaliian написав:budivelnik вы предлагаете составить табель о рангах, где у каждого будет свой номер в списке "полезности" для реализации прав и получения благ. Т.е. вернутся в феодализм. По праву сильного вы сможете отобрать еду у слабого, но кто-то более сильный отберёт её у вас. Поэтому лучше одинаковые права для всех, чем меряние письками кто принёс больше пользы.
Он вроде такого не предлагал. С доводами, что ситуация, в которой голос бомжа равносилен голосу ученого, врача, бизнесмена - несколько абсурдна, трудно не согласиться. Проблема лишь в том, что достаточно справедливого распределения голосов, при котором не происходила бы узурпация власти отдельными категориями населения, за историю человечества ещё не придумали. Вариант с суммой уплаченных налогов вроде как лежит на поверхности, но тоже слишком упрощен и ведёт к концентрации власти по имущественному цензу.
Любое ограничение прав по какому либо признаку приводит к арийской расе и холокосту.
Не любое, не перегибайте. Вся история человечества кроме последнего века - сплошные монархии и деспотии, более-менее успешно существовавшие тысячелетиями, но в итоге развитие производственных сил, распределение труда, капитала привело к тому, что имеем. Внутренние противоречия и напряжённости не исчезли, просто перераспределились. Сейчас возврат к предыдущим формациям уже невозможен, но это совсем не означает, что текущая не несёт противоречий, о которых говорилось выше. Но это слишком высокие материи, в отличие от банальной политики
У меня в окружении получается с точностью до наоборот[/quote]
В Киеве Зеленский победил Порошенко с небольшим преимущемтвом, в Одессе с разгромным счетом, региональные особенности.[/quote]
Я впевнений, що після президенства Зеленського буде так як зараз кажуть ті, хто в нашій області в 2010р., а їх було більше 71% , в свій час голосували за Януковича. Тепер кого не спитай - ти голосував за Януковича? Я ні, ну що Ви? А хто ж тоді ці 71%?, якщо ніхто не голосував за нього. Та просто людям тепер соромно зізнатись, що не зважаючи на попередження притомних людей, не голосувати за двічі "несудимого" зека вони всеодно це зробили. Так буде і із Зеленським. Але чи верне це країну, яку ми можемо втратити на чергові 100, чи 300 років, а може й назавжди?
Востаннє редагувалось Кармелюк в Нед 07 кві, 2019 18:38, всього редагувалось 1 раз.