Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
flyman написав:макс, так що вiдпустити iх у вiльне плавання, заключити мир, дати незалежнiсть? от ти строчиш простинi тексту ненавистi... що по твоему, робити з територiями не пiдконтрольними Уряду Украiни?
У меня хорошие знакомые беженцы из Донецка и Луганска. Проукраински настроенные. Там у них квартиры, у одних престарелые родители, которых они финансово не тянут забрать оттуда. Скажите им, что нужно отпустить их Родину (и недвижимость) в свободное плавание.
так що робить? макс мовчить як риба на дане питання може ти пiдкажеш?
Ху-лі, той просив пробачення у кадирова, середньовічного сатрапа. При необхідності Зеленський стане на коліна і перед Путіним, і пере д кадировим. Бояре люблять таких холопів.
Кадыров напомнил, что перед выборами 2014 года при спешной передаче журналистов Олега Сидякина и Марата Сайченко Порошенко поклялся ему в верности и любви к России: Об этом сообщает Рамблер. Далее: https://news.rambler.ru/politics/420664 ... e=copylink
airmax78 написав:Я же уже объяснил: оригинал речи произнесенной Порохом - на английском. Все остальное - издержки перевода. В отличие от Зеленского.
Пока не удалили модеры, в английском варианте написано - rebels. Повстанцы.
Если вы так хорошо знаете английский, как нужно было сказать, имея в виду "боевики", "наемники из местного населения, воюющие за российские нефтедоллары"?
prodigy написав:Володимир Зеленський під час дебатів на стадіоні «Олімпійський» заявив про те, що він «не був в Росії з початку війни, це брехня». При цьому ще у травні-червні 2014 року він 4 рази літав у Росію – про це свідчать дані про його перетин кордону, які наводять журналісти програми «Схеми: корупція в деталях» (спільний проект Радіо Свобода і телеканалу «UA:Перший»).
prodigy написав:Володимир Зеленський під час дебатів на стадіоні «Олімпійський» заявив про те, що він «не був в Росії з початку війни, це брехня». При цьому ще у травні-червні 2014 року він 4 рази літав у Росію – про це свідчать дані про його перетин кордону, які наводять журналісти програми «Схеми: корупція в деталях» (спільний проект Радіо Свобода і телеканалу «UA:Перший»).
flyman написав:макс, так що вiдпустити iх у вiльне плавання, заключити мир, дати незалежнiсть? от ти строчиш простинi тексту ненавистi... що по твоему, робити з територiями не пiдконтрольними Уряду Украiни?
У меня хорошие знакомые беженцы из Донецка и Луганска. Проукраински настроенные. Там у них квартиры, у одних престарелые родители, которых они финансово не тянут забрать оттуда. Скажите им, что нужно отпустить их Родину (и недвижимость) в свободное плавание.
так що робить? макс мовчить як риба на дане питання може ти пiдкажеш?
То, что делали последние годы. Хороших решений данной проблемы пока нет. Есть плохие и очень плохие. Но это не повод землями и чужой собственностью разбрасываться. Я понимаю, что многим и лично вам было выгодней капитулировать сидя в тихом городке под Киевом и надеясь, что кто-то защитит вашу собственность и до вас русский мир не дойдет.
Vlad442 написав:То, что делали последние годы. Хороших решений данной проблемы пока нет. Есть плохие и очень плохие. Но это не повод землями и чужой собственностью разбрасываться. Я понимаю, что многим и лично вам было выгодней капитулировать сидя в тихом городке под Киевом и надеясь, что кто-то защитит вашу собственность и до вас русский мир не дойдет.
парниша, не тре менi приписувати вигоду. Я вже кiлька переворотiв пережив, на яких постiйно втрачав. в мене вигода щоб було тихо.... але я думаю крiм себе ще й про iнших... а не лише про свою власну кишеню
Востаннє редагувалось flyman в Суб 20 кві, 2019 12:16, всього редагувалось 2 разів.