Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 2627282930 ... 7544>
Повідомлення Додано: Вів 15 січ, 2019 22:20

Re: Політичні дискусії

vitaliian написав:Порошенко намерен обеспечить энергонезависимость Украины в ближайшие 5 лет
"Моя цель на следующие пять лет - Украину сделать энергонезависимой. Мы должны свои нужды удовлетворять своим газом", - сказал он
Свои нужды - это чъи именно? - Своего бизнеса? Украинского бизнеса вообще? Нужды населения? ...Своим газом-это чъим именно ( кто купил?)? - и по какой цене? - не сказал?
protefiks1959

Подякував: 49 раз.
Подякували: 45 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 15 січ, 2019 23:02

Интересно мнение панства относительно данной кандидатуры
В том числе и то, что обычно набрасывается на вентиляторы :)
Alex2007
1

Подякував: 1757 раз.
Подякували: 1626 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Вів 15 січ, 2019 23:09

Alex2007 написав:

Йому Гордон суперрекламу зробив.
Трохи хронології.
Минулого тижня Гордон на 112 каналі заявив,що ввечері 13 січня Україна дізнається про нову кандидатуру в президенти України,яка сплутає карти всім трьом фаворитам і реально зможе не тільки вийти в 2 тур,а й виграти вибори.Йому в тій же передачі почали задавати питання - хто ж це такий є?Він відповів - дочекайтесь 13 січня.
І от 13 січня вийшло інтерв"ю зі Смешком.
Особисто я не вірю,що він за 2.5 місяці до 1 туру набере такий рейтинг,який дозволить вийти в 2 тур.
tea
Прогнозист курсу

Подякував: 711 раз.
Подякували: 2309 раз.

Профіль

4
4
Повідомлення Додано: Вів 15 січ, 2019 23:14

Ну і вже з"явилась відповідь,як ЮВТ після обрання президентом знизить ціни на газ вдвічі.
Сьогодні,на одному з ток-шоу,говорячій голові "Батьківщини" пану Крулько задали питання - а як ЮВТ збирається знизити ціни на газ,якщо це не входить в компетенцію президента.
Відповідь була така: (думаю,до цього в штабі ЮВТ була інструкція - як відповідати на найбільш поширені непопулярні запитання)"ЮВТ після обрання президентом першим же кроком подасть у ВР законопроект про зниження вдвічі ціни на газ."
Нагадаю,що в разі обрання ЮВТ президентом,склад ВР буде ще старий.Неважко спрогнозувати,що навряд чи це подання набере 226 голосів.
Геніально.
І відповідальність з себе вся знімається.
tea
Прогнозист курсу

Профіль

4
4
Повідомлення Додано: Вів 15 січ, 2019 23:21

Alex2007 написав:

Очень порядочный и умный человек, не украл ничего будучи на верху, имеет видение как развивать страну, достойный, но шансов на победу ноль.
Мог бы легко быть моральным и успешным президентом, вместо нынешних мародеров у власти.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Вів 15 січ, 2019 23:23

tea написав:Ну і вже з"явилась відповідь,як ЮВТ після обрання президентом знизить ціни на газ вдвічі.
Сьогодні,на одному з ток-шоу,говорячій голові "Батьківщини" пану Крулько задали питання - а як ЮВТ збирається знизити ціни на газ,якщо це не входить в компетенцію президента.
Відповідь була така: (думаю,до цього в штабі ЮВТ була інструкція - як відповідати на найбільш поширені непопулярні запитання)"ЮВТ після обрання президентом першим же кроком подасть у ВР законопроект про зниження вдвічі ціни на газ."
Нагадаю,що в разі обрання ЮВТ президентом,склад ВР буде ще старий.Неважко спрогнозувати,що навряд чи це подання набере 226 голосів.
Геніально.
І відповідальність з себе вся знімається.

Вы недооцениваете флюгерность наших депутатов, подавляющее большинство из нынешних сменило много политсил в своей жизни. И сейчас побегут под новую крышу.
freeze
4
Форумчанин року

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Вів 15 січ, 2019 23:26

freeze написав:Очень порядочный и умный человек, не украл ничего будучи на верху, имеет видение как развивать страну, достойный, но шансов на победу ноль.
Мог бы легко быть моральным и успешным президентом, вместо нынешних мародеров у власти.

В мене до цієї порядної людини лише одне питання.
В 2004 році саме на дачі Смєшка отруїли Ющенка.
Тоді Смєшко запросив Ющенка до себе на дачу нібито для переговорів.До цього з Ющенком завжди всюди їздив його особистий охоронець - Червоненко.
Але цього разу Червоненко не поїхав,бо Смєшко запевнив,що все буде добре,і Ющенко з Червоненком йому повірили.
Так от питання - Смєшко знав,що в нього на дачі Ющенку буде підсипана отрута?
tea
Прогнозист курсу

Профіль

4
4
Повідомлення Додано: Вів 15 січ, 2019 23:36

tea написав:Так от питання - Смєшко знав,що в нього на дачі Ющенку буде підсипана отрута?

На самом деле никто не доказал, что именно там на даче Ющенко получил яд. Ни одно расследование, ни при Луценко министре, ни при самом Ющенко президенте.
Количество выпитого разнообразнейшего алкоголя за день предшествующий данному событию наряду с мощными аллергенами типа креветок, раков и жирных явств, на самом деле охренено, я бы не смог это повторить. Это все публиковалось. Я думаю, что вы бы не выжили после всех этих употреблений, а Ющенко переборол всех и стал Президентом.
freeze
4
Форумчанин року

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Сер 16 січ, 2019 01:14

freeze написав:
Alex2007 написав:

Очень порядочный и умный человек, не украл ничего будучи на верху, имеет видение как развивать страну, достойный, но шансов на победу ноль.

Тоже кажется что шансов маловато, особенно если второй тур.
С нашей-то информационной обработкой "под нужных кандидатов", кто ж его раскрутит то. :roll:
Гордон только информац.поддержку сильную даст, но этого мало в оставшийся промежуток времени.
Чего ж он раньше не заявлял о себе более широкому загалу?....
Может сейчас цель - заявить о себе в предверии выборов в раду?... :roll: - тогда вОвремя.
Alex2007
1

Подякував: 1757 раз.
Подякували: 1626 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Сер 16 січ, 2019 12:52

freeze написав:Количество выпитого разнообразнейшего алкоголя за день предшествующий данному событию наряду с мощными аллергенами типа креветок, раков и жирных явств, на самом деле охренено, я бы не смог это повторить. Это все публиковалось. Я думаю, что вы бы не выжили после всех этих употреблений, а Ющенко переборол всех и стал Президентом.

Після такої маячні, навіть не знаю, адекватна Ви людина, чи ні. :evil:
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

#<1 ... 2627282930 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему