Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 27492750275127522753 ... 7544>
Повідомлення Додано: Вів 30 кві, 2019 20:17

zРадио написав:
  budivelnik написав:
  zРадио написав:Я ничего не вбрасывал! Я поднял актуальную проблему. И разоблачать там нечего - там только фактаж, причем весь подтвержденный ссылками!
Будь-який фактаж є фактом тільки тоді коли приводиться інформація з різних джерел і різних вибірок..
Мене наприклад цікавить
А як ці цифри корелюють з такими ж в
а - США
б - Європі
в- Росії....
Як не як - а світ розвивається і кожна окрема наука(будь-то математика чи мова) стає складнішою , а професії більш вузько заточеними...
Тому хороший математик - може не знати правил орфографії
а хороший мовник - правил застосування екстремумів
І все це не буде говорити про погіршення в країні.
Информацию по доле проваливших ВНО по украинскому языку и литературе я дал за 2015-й, дал за 2018-й. То есть сравнение привел. Если считаешь полученный результат (а именно - увеличение доли проваливших), можешь проверить промежуточные - 2016-2017 гг. По ссылкам это все доступно.
Что касается примера из ВНО по математике - извини, тут твое бла-бла-бла о том, что гуманитарию она и необязательна, не прокатит. Это ВНО не есть обязательным, а значит выбирают его только те, кому это нужно для поступления в ВУЗы! И вот среди этих "волонтеров" 52% не в состоянии сократить обыкновенную дробь!!!
Если это не повод говорить о низком качестве образования - ок. 48% же смогли обуздать эти ваши дроби :mrgreen: Перемога. Вопрос не достоин внимания :mrgreen:
Ти багато чого приводив - і все однобоко..
Наприклад звинувачував Порошенка в відсутності збільшення видобутку газу-при цьому забув звернути увагу що найперспективніші ділянки +бурові платформи-були захоплені росіянами(крим+ордлдо)
Потім звинувачував в закритті 1150 шкіл - забувши сказати що в кожній з цих шкіл було в середньому по 13 учнів..
Тепер звинувачуєш рівень знань , при цьому маніпулюєш відповіддю
Я питаю -як цей рівень виглядає в порівнянні з США-Європа-Росія - ти чомусь переходиш до порівняннь по рокам?
До речі - хтось порівнював складність тесту ЗНО 2015 року з 2018? Ні - то що тоді порівнюємо?
Якщо припустити що в 2018 тест був складнішим на 20% , а кількість не здавших збільшилось на 7% - то в таколму випадку це говорить про покращення знань в абсолюті- а не про погіршення...
Тим більше - може в 2015 були менш сурові правила при прийомі цього тесту...
так що круть-верть можна . але зрадофільської мордочки це не заховає.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 30 кві, 2019 20:19

pesikot написав:
  zРадио написав:Информацию по доле проваливших ВНО по украинскому языку и литературе я дал за 2015-й, дал за 2018-й.

ЗНО.
Зовнiшне Незалежне Оцiнування.
А не Внешняя Независимая Оценка.
Эта учётка спалилась на мелочах

Эта учетка нигде не палилась! Я всегда, когда пишу на русском, придерживаюсь правил русского! Я всегда пишу Нефтегаз, а не Нафтогаз, Укргаздобыча, а не Укргазвидобування, СНБО, а не РНБО, и т.д.

Поэтому твой аргумент на самом деле - глупый, а не остроумный! На третьи сутки Орлиный глаз заметил, что у сарая нет одной стены :mrgreen: Я так писал и буду писать!
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Вів 30 кві, 2019 20:23

zРадио написав:Эта учетка нигде не палилась! Я всегда, когда пишу на русском, придерживаюсь правил русского! Я всегда пишу Нефтегаз, а не Нафтогаз, Укргаздобыча, а не Укргазвидобування, СНБО, а не РНБО, и т.д.

Поэтому твой аргумент на самом деле - глупый, а не остроумный! На третьи сутки Орлиный глаз заметил, что у сарая нет одной стены :mrgreen: Я так писал и буду писать!

Ма-ла-дец. Лучшего повторного каминг-аута и придумать невозможно.
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 30 кві, 2019 20:30

budivelnik написав:Отже вся трійця лед-зед-дет по будівельнику пройшлась
Кожен з них щось написав..
Один не погодився з твердженням що в 1960 в україні чисельність населення була такою ж як і в 2019 на підставі різниці в 0,5%
Він же заявив що все що було збудоване на території України - будував СРСР , але чомусь при цьому не вимагає від педераційників признати факт того що частина педерації також збудована силами частини СРСР тобто Україною...

Так що свята трійця й далі продовжує розганяти зраду кожен по своєму,але саме наявність цього розгону й класифікує цю трійцю як
корисні ідіоти або свідомі вороги.
Кожен з читачів сам може для себе зробити висновок до якої категорії цю трійцю відносити...
Для мене вони ближчі до проплачених кремлеботів ніж до корисних ідіотів.

Очередной факт *эмоционального хая*.
В форме отсебятинных *голимых домыслов* и *голых эмоций* в адрес оппонентов.

Для ... поясню: само приписывание *разгонять зраду* - это и есть обобщение, утрирование, голая эмоция -- то *эмоциональный хай*.

Оперировать нужно конкретными утверждениями.
У Вас с этим проблемы.
Поэтому факт (каждый из троих ответил), а потом отсебятинные голословные выводы в форме *голимых домыслов* и *голых эмоций*.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 30 кві, 2019 20:33

Re: Політичні дискусії

Кстати, по цене бензина, кто-нить от ЗеКоманды напишет ? А то уже +2 грн на литре.
Ведь Порошенко сбросили, победа. Надо нести ответственность за выбор ЗЕ!
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 30 кві, 2019 20:33

pesikot написав:
  zРадио написав:Эта учетка нигде не палилась! Я всегда, когда пишу на русском, придерживаюсь правил русского! Я всегда пишу Нефтегаз, а не Нафтогаз, Укргаздобыча, а не Укргазвидобування, СНБО, а не РНБО, и т.д.

радио прав
Мизантрóп

Подякував: 1598 раз.
Подякували: 1431 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 30 кві, 2019 20:35

budivelnik написав:Ти багато чого приводив - і все однобоко..
Наприклад звинувачував Порошенка в відсутності збільшення видобутку газу-при цьому забув звернути увагу що найперспективніші ділянки +бурові платформи-були захоплені росіянами(крим+ордлдо)

Последнее - неправда! Самые крупные разведанные запасы - на подконтрольных территориях. Природного газа - Полтавская обл., сланцевого - Харковская обл.

budivelnik написав:Потім звинувачував в закритті 1150 шкіл - забувши сказати що в кожній з цих шкіл було в середньому по 13 учнів..

Еще одна брехня - я сам об этом написал! И тем не менее это не меняет моей позиции - резать расходы на образование, даже неэффективно используемые, можно только после оптимизации их во всех других местах. У нас же расходы на образование и медицину стали жертвами роста аппетита чиновников и МВД.

budivelnik написав:Тепер звинувачуєш рівень знань , при цьому маніпулюєш відповіддю
Я питаю -як цей рівень виглядає в порівнянні з США-Європа-Росія - ти чомусь переходиш до порівняннь по рокам?

Извини, разочарую тебя - ну не сдают экзамены по украинскому в США, ЕС и РФ :mrgreen: А сравнивать несравнимое - извини. Это твой удел. Хочешь - сам ищи способы объективного сопоставления. Мне такие неизвестны!

budivelnik написав:Якщо припустити що в 2018 тест був складнішим на 20% , а кількість не здавших збільшилось на 7% - то в таколму випадку це говорить про покращення знань в абсолюті- а не про погіршення...

И с какого перепуга нам это предполагать? :shock: С такого, что тебе это выгодно для натягивания совы на глобус? :mrgreen:
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Вів 30 кві, 2019 20:36

Мизантрóп написав:
  pesikot написав:

радио прав

Это всё что вы смогли из себя выдавить ? и так жалостливо. И картинок не нашлось подходящих.
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 30 кві, 2019 20:44

zРадио написав:
  budivelnik написав:
  zРадио написав:Я ничего не вбрасывал! Я поднял актуальную проблему. И разоблачать там нечего - там только фактаж, причем весь подтвержденный ссылками!
Будь-який фактаж є фактом тільки тоді коли приводиться інформація з різних джерел і різних вибірок..
Мене наприклад цікавить
А як ці цифри корелюють з такими ж в
а - США
б - Європі
в- Росії....
Як не як - а світ розвивається і кожна окрема наука(будь-то математика чи мова) стає складнішою , а професії більш вузько заточеними...
Тому хороший математик - може не знати правил орфографії
а хороший мовник - правил застосування екстремумів
І все це не буде говорити про погіршення в країні.

Информацию по доле проваливших ВНО по украинскому языку и литературе я дал за 2015-й, дал за 2018-й. То есть сравнение привел. Если считаешь полученный результат (а именно - увеличение доли проваливших) некорректным, можешь проверить промежуточные - 2016-2017 гг. По ссылкам это все доступно.

Что касается примера из ВНО по математике - извини, тут твое бла-бла-бла о том, что гуманитарию она и необязательна, не прокатит. Это ВНО не есть обязательным, а значит выбирают его только те, кому это нужно для поступления в ВУЗы! И вот среди этих "волонтеров" 52% не в состоянии сократить обыкновенную дробь!!!

Если это не повод говорить о низком качестве образования - ок. 48% же смогли обуздать эти ваши дроби :mrgreen: Перемога. Вопрос не достоин внимания :mrgreen:

Я конечно дико извиняюсь, но, кажется, Вы забыли, как этот персонаж:

Запитання для людини яка знає арифметику
АЕС видає 88 одиниць енергії працюючи 24 години - яку потужність розвиває АЕС ? - третьокласник зробить наступну операцію 88/24=3,67 одиниці в годину
ТЕС видає тих самих 88 одиниць , але за 6 годин -яку потужність розвиває ТЕС - той самий третьокласник , провівши ту саму(не доступну для гуру цього форума який всім вказує)операцію 88/6=14,7 одиниць
Ну і цвях в голову замполіта , щоб треуголка не впала
14,7/3,67=4 рази....

88:24 =
88:6 =
и КАК получал чудо :lol: , что 14,7:3,67 = 4

А Вы ему о проблемах с дробями :lol:
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 30 кві, 2019 20:49

zРадио написав:
  pesikot написав:
  zРадио написав:Информацию по доле проваливших ВНО по украинскому языку и литературе я дал за 2015-й, дал за 2018-й.

ЗНО.
Зовнiшне Незалежне Оцiнування.
А не Внешняя Независимая Оценка.
Эта учётка спалилась на мелочах

Эта учетка нигде не палилась! Я всегда, когда пишу на русском, придерживаюсь правил русского! Я всегда пишу Нефтегаз, а не Нафтогаз, Укргаздобыча, а не Укргазвидобування, СНБО, а не РНБО, и т.д.

досить лояльно відносився до вашої писанини, але тут просто вимушений написати - вася, ти неправий. немає в україні на неєфтєгаза, ні снбо, ні укргаздобичі, писати ви можете що завгодно, але згідно правил в т.ч. і російської мови, власні назви та імена не перекладаються, так що "вчитися, вчитися, і ще раз вчитися" (с). в школу.
Востаннє редагувалось wild.tomcat в Вів 30 кві, 2019 20:51, всього редагувалось 1 раз.
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

#<1 ... 27492750275127522753 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор