Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 27632764276527662767 ... 7544>
Повідомлення Додано: Чет 02 тра, 2019 10:09

baran написав:budivelnik а все 75% "ворожі агенти" ? Вы у меня уже со Сталиным ассоциируетесь :D
1 мені шкода тих 73 % проголосувавших за Зеленського , по тій причині , що Президент Зеленський буде робити те саме що робив Президент Порошенко.
Варіації будуть різні - суть та сама
2 Я чітко розумію мотиви тих 25% які голосували за Зеленського точно так само як і тих 50% які голосували проти Порошенко ( а так як кандидатури дві то проти Порошенко= за Зеленського)
3 Вільне голосування за зеленського - це досягнення Порошенко , адже якби Порошенко був диктатором і маніпулятором який тримається всіма силами за владу(той самий янукович стріляв в народ) -то ні про які 73% за Зеленського не було б і мови
4 Ні зед ні дет не є прихильниками Зеленського про що вони неодноразово заявляли, а тому
Якщо я проти російської пропоганди на цих сторінках - то це не говорить про те що я проти виборців Зеленського.
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 02 тра, 2019 10:20

baran написав:budivelnik а все 75% "ворожі агенти" ? Вы у меня уже со Сталиным ассоциируетесь :D

В десятку.

Я сначала считал, что он троллит, не замечая, что интерпретирует и домысливает один в один, как доблесные сталинские парни.
Потом понял, что просто не способен осилить.

И смотрите, как он ушёл к иному предмету (Зеленскому)))
Не осилит процент именно неудовлетворенных именно работой ПАПа. И использование ассоциации (за меня или пуйла). Опять ушёл в какую-то демагогию.
Он реально не понимает свои действия.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 тра, 2019 10:28

R

detroytred написав:Речь была не о нём, а о сокращении школ в Украине в мнении-требованиях Яценюка и оппозиции (на тот момент)
1 Скорочення 1150 шкіл в яких навчалось 15000 дітей - це вірно з будь якої сторони розгляду навіть без привязки до мови навчання в цих школах
а -дешевше замість трьох шкіл запустити один школярик
б - діти отримають якісніші знання
в -це скорочення якраз зменшить кількість не здавших ЗНО за рахунок покращення якості знань
2 Приклад приведений вами не має
а - кількості учнів у скорочених школах
б - має ознаку того що скорочувались школи з українською мовою викладання...

Далі ми потрапляємо в поле припущень
Якщо Янукович ворог і злодій і це підтверджено Українським Судом + вся верхівка януковича втікла в росію- то я можу припустити що янукович займався диверсіями проти української освіти скорочуючи школи з українською мовою навчання навіть у випадках коли кількість учнів у них була вищою 100 дітей і залишав школи з російською мовою навчання навіть коли кількість учнів у них було менше 20 осіб....

Тому
Зрадофільство - це виступ проти скорочення 1150 шкіл в яких навчалось 15000 дітей...
А от що мав на увазі Яценюк у звернені до Януковича 9 років тому -ще треба розглянути і швидше за все Яценюк тоді був правий.
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 02 тра, 2019 10:37

budivelnik написав:
  detroytred написав:Речь была не о нём, а о сокращении школ в Украине в мнении-требованиях Яценюка и оппозиции (на тот момент)
1 Скорочення 1150 шкіл в яких навчалось 15000 дітей - це вірно з будь якої сторони розгляду навіть без привязки до мови навчання в цих школах
а -дешевше замість трьох шкіл запустити один школярик
б - діти отримають якісніші знання
в -це скорочення якраз зменшить кількість не здавших ЗНО за рахунок покращення якості знань
2 Приклад приведений вами не має
а - кількості учнів у скорочених школах
б - має ознаку того що скорочувались школи з українською мовою викладання...

Далі ми потрапляємо в поле припущень
Якщо Янукович ворог і злодій і це підтверджено Українським Судом + вся верхівка януковича втікла в росію- то я можу припустити що янукович займався диверсіями проти української освіти скорочуючи школи з українською мовою навчання навіть у випадках коли кількість учнів у них була вищою 100 дітей і залишав школи з російською мовою навчання навіть коли кількість учнів у них було менше 20 осіб....

Тому
Зрадофільство - це виступ проти скорочення 1150 шкіл в яких навчалось 15000 дітей...
А от що мав на увазі Яценюк у звернені до Януковича 9 років тому -ще треба розглянути і швидше за все Яценюк тоді був правий.

Вот же ж .... :lol:
Уже ж и разжевал-то.

Речь сейчас уже не идёт о том вiрно это или не вiрно.
Речь идёт о Вашей интерпретации и домыслах.

А то, что сам вопрос дискуссионный -- так я сам на это Вам указал. На примере Яценюка. Факте. С которым (то есть тем, что Яценюк требовал не сокращать школы) нечего разбираться.
Это факт.

Для этого и дискуссия. Чтобы рассматривать верно или не верно.
Которую Вы подменили своей ложью и домыслами о проплаченности, агентах, ворогах и т.п.

Вы элементарную разницу не видите!!!
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 тра, 2019 10:41

budivelnik написав:
  detroytred написав:Потом понял, что просто не способен осилить.
В той самий час коли я чогось не осилюю - поливають брудом мене а не Україну
Я виграв- ви програли
ПС
Як я розумію зараз на ринг вийдуть інші ніки які почнуть розкручувати зрадофільство...
Але те що сторіночки очистились - видно не озброєним оком і я вдячний модераторам які прийняли на себе важку ношу очистки авгієвих конюшень....

Сам себя похвалил и объявил победителем :lol: :lol: :lol:
В своём стиле.

А что ещё Вам остаётся-то делать?!
Раз уровня явно не хватает и ошибки явные.
Против фактов искажённой интерпретацией с домыслами не попрешь.

Модераторам спасибо за то, что оставили (подтверждение) факт. Вашей лжи о моей связи с модераторами.
Можете почитывать периодически))
Факт, а не интерпретации и домыслы.
Из последних интерпретаций - о поливании брудом Украины.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 тра, 2019 11:31

Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокований
Подякував: 9350 раз.
Подякували: 4482 раз.

Профіль

3
2
3
Повідомлення Додано: Чет 02 тра, 2019 11:39

Re: Політичні дискусії

detroytred написав:Форум -- для обмена мнениями...
так курс не выгодный :lol:
Мизантрóп

Подякував: 1597 раз.
Подякували: 1431 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 02 тра, 2019 11:44

buratinyo
Имею противоположное мнение.
Ресурсы и возможности сидения на двух стульях (многовекторности) были исчерпаны.
Реально возникла проблема выбора.
На Запад или Восток -- дело исключительно вкуса и приоритетов.

У меня -- только интеграция в Европу.
Потери росрынка - неизбежная, но вполне допустимая цена.

Ну то, что подкачала реализация интеграции в Европу -- это ответственность сугубо можновладцив. Их косяки. Причём партачили и проевропейские, и пророссийские.

Сейчас же (то есть после Майдана и агрессии) о восточном направлении вообще не может и не должно быть речи.
Ну а многовекторность -- дело вкуса, но в прежнее русло не войти-то. Закончится ещё дороже!
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 тра, 2019 11:48

Вкладчик1234 написав:Зображення

https://twitter.com/gozefinagold/status/1123697277267271683

Так юга-сын патрбосса.Упал яблоком недалеко от яблони. Потом переобулся,время велело по новому. :)
uliz

Заблокований
Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 тра, 2019 11:48

Мизантрóп написав:
  detroytred написав:Форум -- для обмена мнениями...
так курс не выгодный :lol:

Плюс миллион.
Это уровень ...
Моё почтение.

Лучшего курса не знаю. Впрочем, признаюсь, и не искал. Родина :D
detroytred

Профіль

#<1 ... 27632764276527662767 ... 7544>
Форум:
+ Додати