Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
budivelnik написав:референдум проведений серед покупців
....я бачу, що покупці шукають "подешевше".... і коли їм пропонуєш те дешеве(хоч добре знаєш яка його якість) -
Тобто ви розумієте що покупці гірше від вас розуміються на вашому бізнесі... Чому ж ви тоді вважаєте , що людина яка пропонує на референдумі визначати як і що робити - це добре для Держави , якщо на своєму мікроприкладі ви бачите що це маразм ?
Долярчик написав:...як там Лібо писав: "... в мене дар... я бачу майбутнє..." - так от, у другому турі буде Ю і Зе!
Ставлю долар що ні.
Якщо так станеться що в другий тур пройде Гриценко замість Порошенка - я буду голосувати за Гриценка А от що я буду робити якщо пройдуть коломойські - я якось і не знаю.
budivelnik написав:референдум проведений серед покупців
....я бачу, що покупці шукають "подешевше".... і коли їм пропонуєш те дешеве(хоч добре знаєш яка його якість) -
Тобто ви розумієте що покупці гірше від вас розуміються на вашому бізнесі... Чому ж ви тоді вважаєте , що людина яка пропонує на референдумі визначати як і що робити - це добре для Держави , якщо на своєму мікроприкладі ви бачите що це маразм ?
... є питання, які мають вирішувати профі! - а є такі, які треба питати у загалу(пересічних)!
budivelnik написав:Тобто ви розумієте що покупці гірше від вас розуміються на вашому бізнесі... Чому ж ви тоді вважаєте , що людина яка пропонує на референдумі визначати як і що робити - це добре для Держави , якщо на своєму мікроприкладі ви бачите що це маразм ?
... є питання, які мають вирішувати профі! - а є такі, які треба питати у загалу(пересічних)!
Спробуйте озвучити державні питання які мають вирішувати всі і які мають вирішувати профі ? Особисто я вважаю Як тільки питання прибирання в підїзді винести на референдум - так відразу підїзд залишиться без двірника , бо референдум прийме щось типу платити треба менше а прибирати краще..... Те саме по пенсіям-зарплатам працювати треба менше- платити більше... Проведіть референдум серед своїх працівників чи хочуть вони а - мати в 2 рази вищу зарплату б - страховку за рахунок Вас в - оплату відпустки в санаторії за Ваш рахунок г - збільшення робочого часу... А потім подивившись на відповіді - переведіть їх в загальнодержавний варіант...
Дуже важко вишукувати таку інформацію, але ненависний ТУТ багатьом "жадібний" Порох вже пожертвував більше 1,5 млрд. гривень на подібні речі, але все одно вони люто ненавидять успішних та жертовних, бачачи лише відпочинок на Мальдівах за в 3000 разів менше цієї суми :
Roshen витратив 35 мільйонів гривень на допомогу Кременчуцькій дитячій лікарні Корпорація Roshen за власний кошт профінансувала створення нового стерилізаційного відділення й лабораторії у Кременчуцькій міській дитячій лікарні. http://uprom.info/news/other/meditsina/ ... j-likarni/
Востаннє редагувалось Василь-Рівне в Сер 20 лют, 2019 19:27, всього редагувалось 2 разів.