Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Повідомлення Додано: Суб 23 тра, 2026 17:24

Дюрі-бачі написав:
  Shaman написав:яка маржа має бути в мережі ритейлу?

Залежить від оборотності товару. Бо одне діло купити полуницю в Закарпатті і за 2-3 дні всю продати в Києві, і їздити 2 рази в тиждень, а зовсім інше - закупитись телевізорами, які будуть рік стояти на полиці.

які правильні слова ;)
Shaman

Подякував: 832 раз.
Подякували: 1768 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Суб 23 тра, 2026 17:29

АндрейМ написав:
  ЛАД написав:Но я писал конкретно об армии, а не вообще о жизни.
Картошку чистить, действительно, могут все.

Я пишу конкретно о войне и ответственности граждан за страну (если она есть), а не вообще о жизни. Не может быть так, что одни граждане участвуют в жизни страны по желанию, а другие - по принуждению.
тут двояка тема, в 2014 участь в війні була трампліном і різні політтехнологічні проекти повиносили в верховну раду ветеранів типу борислава берези , семена семенченко, надії савченко...
Зараз влада пішла іншим шляхом старається максимально ізолювати воювавших від суспільства і законсервувати їх в війську. Соціальні ліфти в нас зараз працюють по лінії волонтерства.
В росії ж продовжується мілітаризація суспільства і стару бюрократію розбавляють ветеранами. Отже ми йдем курсом на поліцейську державу а вони на мобілізацію тилу. в довгостроковій перспективі вони створять кращу військову машину.
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 112 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 23 тра, 2026 17:33

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Faceless написав:Я не вирішую проблему оподаткування, так вже вийшло, що не в моїх повноваженнях
Дискусія пішла щодо того, хто є бенефіціаром скасування пільгового оподаткування посилок до 150 дол.
Я розумію, що ви любите сперечатися за глобальні проблеми, але я і не починав дискусію щодо оподаткування загалом (тільки прокоментував вашу калькуляцію загального податкового навантаження). Тому я в принципі не розумію, що ви від мене хочете.
Більшу частину життя я працював як звичайний найманий працівник, тому взагалі то можете мене записувати в оті 8 млн скромних пересічних.
Ще раз
Поки в Україні будуть процвітати ті хто буде піднімати обговорення ТІЛЬКИ ШТУЧНО ВКИНУТИХ тем - доти Україна буде в пятій точці, а мешканці в ЛАЙНІ.

От підняв летусорк питання що 6 чоловік ВКРАЛИ через зарплату ВЕСЬ бюджет ОТГ....
Я 10хвилин покопався і виявилось що летусорк брехло на якому ніде печетки ставити....
В ОТГ з 10 000+/- мешканців - БЮДЖЕТ 170 млн грн.....
Якщо скласти пропорцію для України
10000осіб =170 000 000 млн грн
тоді
35 000 000 осіб= 595 млрд грн
Тобто мінімум 20% Бюджету повністю підконтрольна мешканцям села....
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 23 тра, 2026 17:34, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 303 раз.
Подякували: 3046 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 23 тра, 2026 17:34

ЛАД написав:
  Shaman написав:
  ЛАД написав:Интересно, где вы найдёте такого дурака, который будет создавать производство под ударами шахедов и всяких ракет?
И вы, вроде, за рынок и свободную конкуренцию? Или уже нет?
И с каких пор отмена льготной ставки НДС при экспорте сырья это лівацький популізм?
Прогрессивный налог тоже лівацький популізм?

для початку - а де хоч якась згадка про виробництво? до чого це?
........
Ладно, вы мои слова то ли не видите, то ли не понимаете, но свои тоже?
Или "промисловість" это не "про виробництво"?

а, ви про цю частину цитати? я шукав ще в Бандерлогівських дописах. так ЛАД, відкриваю вам таємницю - в країні навіть зараз багато виробництв, які недозавантажені. потрібен лише попит - який зараз душить Китай...

по ПДВ розібрались?
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Суб 23 тра, 2026 17:34

Banderlog написав:В росії ж продовжується мілітаризація суспільства і стару бюрократію розбавляють ветеранами. Отже ми йдем курсом на поліцейську державу а вони на мобілізацію тилу. в довгостроковій перспективі вони створять кращу військову машину.

Хрін там плавав ...

Не буде у них військової машини, бо при владі не військові, а спецслужбісти )
pesikot

Подякував: 551 раз.
Подякували: 1261 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 23 тра, 2026 17:35

Banderlog написав:Соціальні ліфти в нас зараз працюють по лінії волонтерства.
Не працюють
Є десяток пригодованих владою + Порошенко як самостійна ГЛИБА....
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 23 тра, 2026 17:36

Banderlog написав:тут двояка тема, в 2014 участь в війні була трампліном і різні політтехнологічні проекти повиносили в верховну раду ветеранів типу борислава берези , семена семенченко, надії савченко...
Зараз влада пішла іншим шляхом старається максимально ізолювати воювавших від суспільства і законсервувати їх в війську. Соціальні ліфти в нас зараз працюють по лінії волонтерства.
В росії ж продовжується мілітаризація суспільства і стару бюрократію розбавляють ветеранами. Отже ми йдем курсом на поліцейську державу а вони на мобілізацію тилу. в довгостроковій перспективі вони створять кращу військову машину.

в довгостроковій перспективі вони розвалять країну - срср не подужав МЕНШІ об'єми мілітаризації, хоча був набагато потужніший з точки зору економіки...
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Суб 23 тра, 2026 17:36

vt313 написав:
  ЛАД написав: Комп в данном примере только инструмент, который позволяет облегчить и ускорить работу.

Я, вообще-то, говорил о реальном производстве, а не абстрактных возможностях.
Могу согласиться, что с программированием у нас хорошо. Одна из отраслей (если не единственная), с которой у нас благополучно.

Інструмент, яким потрібно вміти користуватись. І результат, - суттєве покращення.

По отраслям, +/-.
Сільське господарство
Промисловість
Транспорт і зв'язок
Фінанси
Торгівля
Освіта
Медицина

Мабуть ще щось.
Простите, вам хочется просто поспорить?
Вернитесь, пожалуйста, к моему начальному посту - viewtopic.php?p=5957604#p5957604, с которого началось, и перечитайте, о чём я писал.
Например, в связи у нас есть что-то своё? Насколько знаю, всё оборудование импортное. И телефоны тоже. Разве что свои вышки связи. :)
Возьмётесь доказать, что у нас современная передовая экономика, высокоразвитая наука и промышленность, мы уже обогнали или хотя бы догнали развитые западные державы?
Если да, то почему у нас проблемы с экспортом, почему у наших заводов и НИИ не наблюдается очередей желающих купить их продукцию?
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 23 тра, 2026 17:42

ЛАД написав:
  Shaman написав:
  _hunter написав:что такое “якраз 100 дол й буде“? — если учесть “світять більше 600 доларів“.
А соседний ЕС - где есть VAT - хороший пример? ;)
Насчет "хто ж має сплатити ПДВ": тут один перекуп утверждал, что платит он. Но если перекупа в цепочке нет - наверное никто платить не должен? 🤔

Насчет маржи - вопрос неправильный: пусть хоть 1000% ставят, но не мешают - админ-мерами - мимо них покупать. А там народ сам решит - сколько не жалко.

контрабас - це не мімо них - це мімо держави купувати. купуйте напряму, але ПДВ сплатить - й буде вам щастя.

платити ПДВ має імпортер. якщо імпортуєте напряму - то пересіний напевне ;)

скільки в 600 дол ПДВ? а то ви дивні питання задаєте

Сегодня это пока что не контрабас, а разрешённая государством льгота для удешевления личного потребления.
И одно из преимуществ глобализации.

якими Китай почав зловживати. ЄС вже ж оподатковує посилки? ;)
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Суб 23 тра, 2026 17:44

ЛАД написав:Например, в связи у нас есть что-то своё? Насколько знаю, всё оборудование импортное. И телефоны тоже. Разве что свои вышки связи.
Це для тебе має бути ПЕРШИМ...
Нормальна людина судить по іншому параметру-доступність/ціна...

Так от ціна мобільного Інтернету в Україні одна з найнижчих... при досить порядних параметрах..
До речі і вартість мобільного звязку у нас також досить низька...
Для мене - це досягнення.
Я б особисто не хотів ПЕРЕПЛАЧУВАТИ в рази за те що в нас найпередовіше обладнання.....
budivelnik

Профіль

1
1
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Shaman, ЛАД і 2 гостей