Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
budivelnik написав:Це ти змушений постійно вмикати дурня.купуючи очі в Сірка... Скільки там було населення в 2007? - 45.6 млн.... А скільки у нас населення по твоїм і волгаря твердженням? 32-35 млн...
Ты давай для начала не используй этих дешевых риторических приемчиков, объединяя меня и российского тролля в одно целое.
Ну и не помешало бы не манипулировать цифрами - почему мы для 2007-го года должны использовать официальное количество населения в знаменателе, а для 2018-го - предположение волгаря (потому что я такого не говорил!)???
Ты считаешь, что в 2007-м реально было 45,6? Тогда говорить с тобой не о чем! Поэтому либо мы и там, и там используем официальные данные, либо и там, и там - некие другие, на которые соглашаются обе стороны!
budivelnik написав:Зрадофільчик А чого ж ти брешеш,навіть не дочекавшись поки моє повідомлення зникне на іншій сторінці 1 Де я писав що зменшення населення=покращення ВВП Сам придумав цю дурницю і тепер сам мене в людоїдстві звинувачуєш? 2 Читай уважно і рухай при цьому губами.. Якщо населення стало виготовляти більше на душу і від цього живе краще,хоча його при цьому могло стати й менше -то і для населення і для Держави це кращий варіант ніж Народили як цигани десяток,отримали субсидію за народження і кинули дітей виживати-населення при цьому збільшилось А от кому від цього стало краще дитинчатам? Державі?
Ага, ты, значит, "забыл" вставить текст, на который отвечал, а зрадофил - я?
Ты писал о Литве, которая увеличивает ВВП на душу за счет уменьшения душ! В Украине ситуация еще хуже - ВВП на душу стабильно при уменьшении душ.
А как нарвался на претензию, так сразу в кусты - мол, это такая абстракция?..
PS: "прибалтийский тигр" как он есть - сразу видно, что выход из СССР и вступление в НАТО/ЕС пошли на пользу
ще раз питання, якщо ти за кількість населення, то "успішні" країни в тебе Бангладеш та подібні Африки. Якщо по населенню, то твоя Раша котиться в тартари. Ти або хрестик зніми, або труси вдягни. П.С. В СРСР (в Європейській частині) населення перестало рости у 80х роках
zРадио написав:В Украине ситуация еще хуже - ВВП на душу стабильно при уменьшении душ.
Ти бреши-та не забріхуйся. В Україні ВВП стабільно росте При цьому на душу росте ще більше,бо кількість зменшується.при цьому в нижче приведенній мною табличці є два стовпчики-ВВП і кількість населення Так от на душу це ВВП/кількість населення.але в стовпчику кількість станом на сьогодні 42 млн , тобто якщо нас реально 35 млн - то тоді ВВП на душу ще +20% рік __ грн/на люд _ $ на люд _ тис населення 2002 __ 4681,9 ___ 879 _ 48230 2003 __ 5592,9 ___ 1048,8 _ 47801 2004 __ 7273,5 ___ 1367,5 _ 47448 2005 __ 9374,3 ___ 1829,2 _ 47091 2006 __ 11634,3 ___ 2303,8 _ 46771 2007 __ 15499,1 ___ 3069,1 _ 46501 2008 __ 20502,8 ___ 3892,5 _ 46240 2009 __ 19836,3 ___ 2546 _ 46044 2010 __ 23603,6 ___ 2974,4 _ 45865 2011 __ 28813,9 ___ 3570,8 _ 45693 2012 __ 30912,5 ___ 3856,8 _ 45577 2013 __ 31988,7 ___ 4030,3 _ 45483 2014 __ 35834 ___ 3014,6 _ 43722 2015 __ 46210,2 ___ 2115,4 _ 42836 2016 __ 55853,5 ___ 2185,9 _ 42668 2017 __ 70224,3 ___ 2640,3 _ 42477 2018 __ 84192 ___ 3095,2 _ 42269
цікава закономірність: після 4КУЕ на душу іде обвал, так що до кризи ще кілька років
flyman написав:ще раз питання, якщо ти за кількість населення, то "успішні" країни в тебе Бангладеш та подібні Африки. Якщо по населенню, то твоя Раша котиться в тартари. Ти або хрестик зніми, або труси вдягни. П.С. В СРСР (в Європейській частині) населення перестало рости у 80х роках
Тролль, рашка твоя, а не моя - тебе она интересна явно больше, чем мне.
Что такое успешные страны сегодня - страны, имеющие умеренно позитивный прирост населения на фоне высокого уровня жизни. Например, США:
Те же, где демография стагнирует, даже при высоком уровне жизни сегодня (Япония, Германия) столкнуться с проблемами в ближайшем будущем
zРадио написав:------------------------------------------- yanyura нигде нет запрета на назначение премьер-министра в первый день работы новой ВР. -------------------------------------------
Выходит, Sommer соврал? Никогда такого не было, и вот опять
А это неважно. Главное - прокукарекать, а там хоть не рассветай. Глядишь кто и не прочитает уточнение yanyura и поверит в ложь Sommer"а.
P.s. Кстати, большое спасибо yanyura за частые справки-разоблачения явной лжи.
зато яке ІБД, во як ЗеКоманда працює...
ІБД скоріше у Sommer"а та його однодумців. Чи я Вас не зрозумів?
flyman написав:цікава закономірність: після 4КУЕ на душу іде обвал, так що до кризи ще кілька років
А еще одна закономерность - это то, что обвал происходит каждый 6-й год. Исходя из этого наблюдения, следующий кризис произойдет в 2020-м...
Хотя на месте Зеленского и Гончарука, я бы слил весь курсовой дисбаланс этой осенью - это неизбежно, поэтому лучше раньше, чем позже, чтобы затем обеспечить уверенный и долгосрочный рост уже без накопления дисбалансов (т.е. девальваруя гривну ежегодно на 5-10%, пока учетную ставку не получится снизить на 6-8 п.п.)
Востаннє редагувалось Радіо в П'ят 30 сер, 2019 12:36, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав:ще раз питання, якщо ти за кількість населення, то "успішні" країни в тебе Бангладеш та подібні Африки. Якщо по населенню, то твоя Раша котиться в тартари. Ти або хрестик зніми, або труси вдягни. П.С. В СРСР (в Європейській частині) населення перестало рости у 80х роках
Тролль, рашка твоя, а не моя - тебе она интересна явно больше, чем мне.
Что такое успешные страны сегодня - страны, имеющие умеренно позитивный прирост населения на фоне высокого уровня жизни. Например, США:
Те же, где демография стагнирует, даже при высоком уровне жизни сегодня (Япония, Германия) столкнуться с проблемами в ближайшем будущем
так в Німеччині уже стагнація, ВВП не росте... і там зрада
flyman написав:цікава закономірність: після 4КУЕ на душу іде обвал, так що до кризи ще кілька років
А еще одна закономерность - это то, что обвал происходит каждый 6-й год. Исходя из этого наблюдения, следующий кризис произойдет в 2020-м...
Хотя на месте Зеленского и Гончарука, я бы слил весь курсовой дисбаланс этой осенью - это неизбежно, поэтому лучше раньше, чем позже, чтобы затем обеспечить уверенный и долгосрочный рост уже без накопления дисбалансов (т.е. девальваруя гривну ежегодно на 5-10%, пока учетную ставку не получится снизить на 6-8 п.п.)