Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
sal написав:Колея новая. Но без производств или других источников дохода будущего у страны нет.
Как так? ЗЕ же только сегодня во всеуслышание объявил: Будем строить новый город на берегу Черного моря! (как-то вдруг вспомнилась сама собой ликарня майбутнього )
Kudrjavuy написав:Все заводы в Украине в стадии остановки - работают за счёт имбецилов, что ещё верят в "светлое будущее" - а оно уже на Лазурном Берегу
После смены власти международные инвесторы кинулись скупать гривневые ОВГЗ, последствия чего видим на окнах обменных пунктов. Считаете этих инвесторов имбецилами?
Считаю имбицилами тех кто позволяет вешать на государство долги под 16-18%, с постоянным их нарастанием, создавая при этом долговую пирамиду.
Да,..... Не далеки Вы батеньки....
А к чему тогда в срочном порядке объявлено о "продаже сельскохозяйственных земель в 19 году"?????????????????????????????????????????????
sal написав:Колея новая. Но без производств или других источников дохода будущего у страны нет.
Та ладно ... Он колись постійно був на слуху Гондурас ( не ту країну назвали ) - пам"ятаєте ? І по економічним параметрам він десь там і є ... Але - по Міжнародному індексу щастя ( не по Світовому рейтингу щастя ) - він входить в першу десятку найщасливіших країн ! То вам шашечки - чи їхати ?
Как так? ЗЕ же только сегодня во всеуслышание объявил: Будем строить новый город на берегу Черного моря! (как-то вдруг вспомнилась сама собой ликарня майбутнього )
А "Морской старт", "Европейская Венесуэла", "Укреплённая граница", З/П от тонны $?, для тех, кто ничего не делает, .....????
ol_zy написав:Если у вас были проблемы из-за того что вы заканчивали укр.школу, то это совсем не означает, что такая проблем была массово, так что на расписывайтесь за других.
проблеми були як раз не в мене бо мої батьки заздалегідь про це подбали. так що ви тут якраз пальцем в небо попали. а от ви не розписуйтеся за інших коли не були в шкурі дітей які закінчили школу на українській мові. як то кажуть гарно розсусолювати про те що вам не загрожувало.
еще раз повторю - половина группы закончили укр. школы и проблем у них не было - со многими я до сих пор дружу. вы утверждали что не было ВНЗ на укр языке в УССР, я вам привел пример, что были и преподавание на укр. языке велось с 1940 года и если у меня после рус. школы не было там проблем, то и проблем в рускоязычных ВНЗ у закончивших укр. школы тоже не было и я о таких не слышал. Если у вас есть факты об обратном, то приводите - лучше всего на личном примере.
буду тепер знати що аж ОДИН ВНЗ був на українській мові в усср. а те що ви думаєте що не було проблем у тих хто закінчив українські школи - то хто ж вам признається. в часи ссср було не модно не володіти російською. а сьогодні ваші знайомі й не згадають вже як воно було якщо не звертали уваги на це питання. хочете власний мій досвід? отримуйте. мені батьки найняли репетиторів перед вступом до ВНЗ. і перші місяці поки ми займалися час від часу траплялось що я не розумів що він каже. звісно потім таким як ви здається що у тих хто навчається в українських школах немає проблем. але чому учень української школи в Україні повинен пристосовуватися?
Востаннє редагувалось mephala в П'ят 13 вер, 2019 12:46, всього редагувалось 1 раз.
ol_zy написав:еще раз повторю - половина группы закончили укр. школы и проблем у них не было - со многими я до сих пор дружу. вы утверждали что не было ВНЗ на укр языке в УССР, я вам привел пример, что были и преподавание на укр. языке велось с 1940 года и если у меня после рус. школы не было там проблем, то и проблем в рускоязычных ВНЗ у закончивших укр. школы тоже не было и я о таких не слышал. Если у вас есть факты об обратном, то приводите - лучше всего на личном примере.
Ну про що ви сперечаєтеся ? Нюанси були ... Київський університет ім. Шевченка . Мови викладання різних предметів - різні - фізика - російською , математика ( не уточнюю - це і матаналіз , і лінійна алгебра і так далі ) - українською , історія КПРС - українською , спеціальні предмети - російською . Сільгоспакадемія - там практично 100 % українською було все . Харчовий - вперемішку теж ...
ЛАД написав:................ Против чего лично Вы возразили бы?
В конкретній нинішній ситуації іде повне нівелювання законодавчої та і судової влади, а також четвертої (ЗМІ) на користь виконавчої, яка виконує-служить консенсусу олігархів. Противаги і баланси руйнуються, наслідки побачимо.
Меняете тему. Я Вам задал конкретный вопрос по табличке, кот. Вы привели. Вы мне пишете совсем о другом.
Конкретні пункти таблиці якраз про гарячу підтримку народу, якої я не поділяю, множення парламенту на нуль.
Пошла информация, что в МИБе - банке Порошенко - идёт обыск. Очень низко пули свистят!
Цитата: "До будівлі "Міжнародного інвестиційного банку" (Київ, Цитадельна 3) у п'ятницю, 13 завітали правоохоронці. Вони здійснюють там обшуки. Основним власником банку є п'ятий президент України Петро Порошенко. Також 13 вересня Порошенко прийшов на допит до ДБР."
На питання журналіста hromadske про те, чи зможуть лідери України, Німеччини, Франції та Росії домовитися цього разу, він [Кучма] зазначив: «Оптимізму немає ні в якому разі. Головне — витримати один проти трьох. Бо ті пропозиції, які будуть лунати, на мій погляд, — вони ні в якому разі сьогодні Україні не потрібні. Я маю на увазі Донбас».
За словами Кучми, «червоні лінії» для України, за які не можна заходити на перемовинах — ніякої федерації і конфедерації.
Також Кучма наголосив, що Україна не повинна вносити зміни до Конституції у контексті Мінських домовленостей.