Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 50535054505550565057 ... 7544>
Повідомлення Додано: Нед 05 січ, 2020 23:44

Будивельник
Отдельным сообщением Вам выделю: я же мнократно Вам указывал, что прежде чем обвинить-оскорбить-оболгать, сначала имейте подтверждение.

А то ... Христос, Будда ... самозакоханий замполит, которого отовсюду поперлю и т.д,
Ведь Вы же глупо выглядит с этой своей откровенной ложью.
Какой же Вы солидный человек, добившийся ...?
(как Вы зачем-то выставляете свои достижения) Комплексы что ли?

Вы же глупеньким себя выставляете.
Причём регулярно-то.
Ведь такая ситуация с Вами уже в который раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 січ, 2020 23:46

Re: Політичні дискусії

detroytred написав:Ведь Вы же глупо выглядит с этой своей откровенной ложью.
А ти тупо з правилами користування форумом і переконаннями що еліта може насильно ощасливити 70% халявщиків...
І що?
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 05 січ, 2020 23:49

budivelnik написав:detroytred
молодець - викрутився..
Признаю що ти хитрий... але все одно тупий
Тобі про три цитати скільки сторінок тому казали? Так і не зрозумів чи не осилив?
Що візьмеш з безробітного бувшого замполіта...

Я выкрутился?!))))))

Да это Вы в очередной раз продемонстрировали свою глупость, генерируя откровенную ложь, безосновательные оскорбления и хамство в адрес оппонента.

Вы разные весовые категории между этим и моей ленью убирать цитату (что утомительно на малом экране) способны различить?
Похоже всё та же ограниченность кусковая не позволяет.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 січ, 2020 23:50

Re: Політичні дискусії

detroytred написав:Я выкрутился?!))))))
Ти
Але тобі залишилось згадати минуле і після того як я перестану тобі відповідати -накрапати три гнівних повідомлення ні про що в мою сторону
Починай-а я від твоїх замполітських штучок-вже змучився,тому на пару днів закину тебе в ігнор
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 05 січ, 2020 23:53

budivelnik написав:
  detroytred написав:Ведь Вы же глупо выглядит с этой своей откровенной ложью.
А ти тупо з правилами користування форумом і переконаннями що еліта може насильно ощасливити 70% халявщиків...
І що?

Последнее утверждение кривоватое - *ощасливить*, *халявщиков*.
Вы такими формулировками в корне изменяете суть моего мнения о зависимости уровня жизни пересичных от качества выполнения своих прямых обязанностей власть имущими.

Ну и насчёт весовых категорий я Вам уже выше объяснил)))

Да мне побоку от Ваших игноров, неигноров. Ваше право-то.
Я своим пользуясь - показывая Вашу ложь в мой адрес и демагогические выверты. Не голословно, а чётко и конкретно.

Как Вы этого не понимаете-то, глупенький.
Ещё б не замучились, в очередной раз пустившись в открытую брехню и получив чёткие доказательства оной.
Ещё и цветом оную, как несколько лет назад выделили))

Особенно умиляет то, что сообщения с аргументацией о Вашей брехне Вы считаете *нi про що*.

Да и где Вы гнев-то увидели?))
Не выдумывайте.
Я Вас позиционирую после таких выкрутасов -- глупеньким...
Вы забили на свои хоть крохи достоинства, продолжая лгать о замполитстве, как ни в чём не бывало.
Поэтому-то даже не глупым, а именно глупеньким.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 січ, 2020 00:27

detroytred написав:Вы же глупеньким себя выставляете.
Причём регулярно-то.
Ведь такая ситуация с Вами уже в который раз.

Это синдром Даннинга - Крюгера.
Просто не отвечайте ему и подобным.
M-A-X

Подякував: 822 раз.
Подякували: 168 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 січ, 2020 01:00

pesikot написав:Но вы предлагаете рабскую психологию - ничего нельзя сделать, все уже решено

Я нічого не пропоную. Ми тут всі тимчасово. В чому сенс життя? В тому, що воно тут колись має своє завершення. І попереду вічне життя. Людина повинна думати про головне - Спасіння. І прикладати зусилля, щоб самовдосконалюватися. Шанувати заповіді Божі, жити по ним. Істина в останній інстанції вже нам дана. Але всі шукають якусь свою окрему істину. Але вона одна, як і Бог один. Ми повинні боротися з гріхом всередині себе. Саме через страсті гріховні, диявол полонить людину, потурає тим страстям і губить, як результат. Справедливості абсолюної ніколи не буде, бо людина слабка. Царство Істини настане коли відбудеться друге пришестя Христа і воскресіння мертвих. Там не потрібно буде ніякого примусу, бо пануватиме Любов. А допоки Спаситель не прийшов, то існує влада кесаря, як альтернатива безмежному злу. Зло, що унебезпечує від більшого зла. І чим влада кесаря буде ближче до справедливосі в істиному її розумінні, тим ближче кесар до звання "помазанник Божий". Кесар - це не обовязково монарх, в моєму розумінні, а влада як така по суті. До влади повинні приходити люди розумні і моральні, справжня еліта, яка буде підтягувати народ до свого рівня, просвіщати людей, творити Добро. Місія кесаря важка, саме місія, служіння. Він повинен лити кров іноді і судити. Тобто він таким чином узурпує повноваження Бога. І це трагедія особиста, конфлікт з Богом і дияволом одночасно. Але якщо ця узурпація призведе до добра для більшості, а не меншості, якщо більш-менш відповідатиме заповідям, то Бог простить таку людину, дасть свій праведний Суд. Божий замисел нам не відомий. Але в кінцевому рахунку Бог будь яке зло перетворить на Добро. Бог він є Творець, Промислитель і Суддя. Істина в останній інстанції. Все інше від лукавого і гординя.
Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 січ, 2020 01:10

«Всю роту положили»
Участники боевых действий на территории Украины описывают масштаб понесенных российскими воинскими подразделениями потерь
В минувшем выпуске «Псковская губерния» опубликовала получившие сильный общественный резонанс в России и мире материалы о гибели российских военнослужащих в боевых действиях на территории Украины (А. Семёнов. Война спишет всё; Л. Шлосберг. Мёртвые и живые).

Публикации привлекли внимание не только широкого общества, но также членов семей военнослужащих и самих военнослужащих. К автору одного из опубликованных материалов, Льву Шлосбергу, обратились действующие военнослужащие 76-й десантно-штурмовой дивизии с просьбой опубликовать информацию непосредственных участников боевых действий. Обращение состоялось незадолго до нападения на журналиста, произошедшего вечером 29 августа в г. Пскове.
http://gubernia.media/number_706/00.php
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 06 січ, 2020 01:19

budivelnik написав:Дуже просто розводити демагогію і філософію в якій більшість бідна і нещасна... бо меншість яка працює в рази більше від більшості -мало цій більшості віддає.

Я таке не казав. Навпаки сказав, що більшість в нас, давно вже живе автономно від держави і на державу не розраховує. Виживають, як вміють. І це небепека вже для самої держави. Ви ж чомусь впевнені, що держава всіх годує, а ліниві громадяни чекають халяви... :P До того ж поняття щастя, нещастя, бідності, багатства, успішності - категорії філософські. Для одного багатство - золото, гроші, другого - діти, трєтього - повага, четвертого - любов...Все індивідуально. Так само як і в суспільстві є люди з різними якостями: працьовиті, ледарі, добрі, злі, заздрисні, пихаті....різні.... І так чи інакше їм всім жити разом. А щоб жити гармонічно, повинен бути арбітр над ними усіма - держава, закони. Щоб гармонізувати всю екосистему, так би мовити... :P Бо якщо не опікуватися тими умовно "поганими", "не якісними" людьми, то це небезпека для тих, хто адекватніший. І той кому дано більше розуміння, можливостей, впливу, повинен враховувати всі аспекти соціума, а не клеймити людей, що не такі свідомі. Врешті решт в сучасному суспільстві домінує споживач, а не свідомий патріот чи високоморальна людина чи ще якийсь позитивний ярлик... :P До чого це я веду... Що еліта - це честь, розум і совість нашої епохи. Вони задають тренди. Еліта - це не розкіш і кайфове життя, а самопожертва, самообмеження, приклад...Важка міся.

budivelnik написав:Можу стверджувати
фІлЬозРфИ(церковноприхідської чи замполіти) - мені не друзі.\ і тим більше не можуть бути навіть опонентами

Ну ось ви знову в амбіцію впали.. :) Я ж не хотів образити. Просто факти. Не може кухарка керувати державою. Не може кухар лікувати. Кожному своє. Ви чомусь вирішили, що можете бути спеціалістом в різних галузях. Такого не буває. Просто є таке моє спостереження, що люди з психологією купця, чомусь вважають, що можуть розмірковуати на ті теми, де повинні говорити вчені, з високою ступіню теоретизації і узагальнення. Це не всім дано мислити такими категріями. Кожному своє.

budivelnik написав:КХ або схиблений на релігії ,або закінчив семінарію( про що свідчить добрих 70% його повідомлень)

Ні перше, ні друге... :P В мене вища гуманітарна освіта. Моє життя як платника податків в минулому, було повязано з освітою. А вивчаю я релігії різні, бо мені це цікаво. І читаю багато, співставляю різні конфесії, їх течії...Розумієте, коли людина замислюється над сенсом і кінцевою метою свого життя, то шукає відповіді на ті питання, що її непокоять. Я все намагаюся пропустити через розум і серце...І якщо мені то близько, то свої думки тут можу написати, поділитися... Може хтось знайде і собі щось співзвучне до душі і серця... Так що пробачте, якщо образив. І знову дам Вам пораду, хоч Ви і не просили, яку вже надавав раніше - залиште собі і іншим право на помилку. Занадта категоричність у судженнях - це не від великого розуму, а від лукавого, гордині. А гординя - першоджерело всіх гріхів. Бог створив могутнього, розумного і прекрасного духа, який стояв на чолі всіх янголів. Його ім’я було Люцифер («світлоносний»), і він був дуже добродійний. Однак Люцифер був також наділений волею до вільного вибору. Люцифер стояв перед вибором: або прийняти як даність те, що Бог є Богом, або обрати бути своїм власним богом. Його повторювані наміри «зійду, сяду, підіймуся» свідчать, що він ступив на шлях непокори до Бога й оголосив себе «Всевишнім». Прекрасні риси, якими Бог наділив Люцифера – врода, мудрість, сила – породили в ньому гординю. Гординя, у свою чергу, штовхнула його на бунт; при цьому він не втратив своєї сили й здібностей. Зараз він очолює вселенський заколот проти свого Творця за право бути єдиним Богом. Його стратегія полягає в залученні людства на свій бік – спокусивши його вибором, що стояв колись перед ним самим – любити тільки себе, стати незалежними від Бога й знехтувати Ним. Суть випробування волі Адама була такою ж, як і в випадку Люцифера, відрізнялися тільки обставини. Кожен із них обрав бути своїм власним «богом».
Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 січ, 2020 03:30

shapo написав:
Иран никогда и не прекращал создавать ядерное оружие.
Что будет дальше можно только гадать на кофейной гуще, но такой шаг Трампа показал что у него есть яйца и он продолжает возвращать США утраченные позиции на БВ

Если бы не прекращал - давно бы его заимел. И Америка не позволила бы себе этот теракт.
Думаю, иранцы наконец поняли, что зря пошли на это соглашение, и ЯО у них появится в ближайшее время.
Tegularius

Заблокований
Подякував: 238 раз.
Подякували: 255 раз.

Профіль

#<1 ... 50535054505550565057 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей