|
Еміграція, заробітчанство |
+ Добавить тему
|
Ответить на тему
|
Следить за темой
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Добавлено: Сб 06 июн, 2026 11:24
Water писал(а): Ви кого найняли, це був будівельник? Ні. Всі так працюють це смішно, будівельник у суботу приїхав до вас за годину їзди в одну сторону? А німці дійсно наймають БУДІВЕЛЬНИКІВ, які працюють наприклад з 7:00 до 16:00 з перервою на обід.
Так я найняв будівельника який працює вже більше 20 років в будівництві. Якось ви категорично щось стверджуєте не знаючи дійсного стану речей.
-
Хомякоид
-
-
- С нами с: 19.09.14
-
-
-
-
3
1
Добавлено: Сб 06 июн, 2026 11:29
Frant писал(а): Хомякоид писал(а):Я неодноразово запитував, всі наймають будівельників на невеликі роботи як людям зручно.
тобто в Німеччині можна найняти будівельника на день роботи неофіційно? Без виплати податків державі, як в Україні? А якщо сусіди настукають і наймача зловлять? Перепрошую за питання, німецьких порядків я не знаю. Раніше у них був орднунг і дисципліна. Після приєднання Східної Німеччини до ФРН - зараз я в цьому не впевнений.
Масово так роблять. Як в східних так і в західних землях. Інфа сотка. Мене місцеві навчили. В помешкання неможливо зайти. На крайній випадок це друг дитинства, приїхав допомогти. Хто пише інше відірваний від життя.
-
Хомякоид
-
-
- С нами с: 19.09.14
-
-
-
-
3
1
Добавлено: Сб 06 июн, 2026 11:53
Хомякоид писал(а):Масово так роблять. Мене місцеві навчили. В помешкання неможливо зайти. На крайній випадок це друг дитинства, приїхав допомогти. Хто пише інше відірваний від життя.
Ви вже прикриваєтесь що в помешкання неможна зайти. Друг дитинства, або сусід, не може виконувать будівельні роботи. А якщо друг дитинства кудись впаде, щось собі пошкодить, ви його тупо виставите за поріг, тіпа його не знаєте? Місцеві просто такому не можуть навчить, чому? Тому-що це незаконно. Так само незаконно привезти купу родичів-молдаван і щось робить по будинку, це ж родичі, допомога добровільна, повністю безкоштовна.
-
Water
-
-
- С нами с: 06.03.12
-
-
-
-
Добавлено: Сб 06 июн, 2026 11:57
Хомякоид писал(а): Water писал(а): Ви кого найняли, це був будівельник? Ні. Всі так працюють це смішно, будівельник у суботу приїхав до вас за годину їзди в одну сторону? А німці дійсно наймають БУДІВЕЛЬНИКІВ, які працюють наприклад з 7:00 до 16:00 з перервою на обід.
Так я найняв будівельника який працює вже більше 20 років в будівництві. Якось ви категорично щось стверджуєте не знаючи дійсного стану речей.
Тобто, цей будівельник- юрособа, ви його знайшли не на ФБ. Він виконав роботи, надав гарантію, вам виставив рахунок і ви цей рахунок сплатили налом, сам рахунок зберігаєте? Якщо це так- то дійсно я не правий. Але ще раз, такого у будівельників не буває. UPD: Будівельник, 20 років у бізнесі, 15 ойро за годину, субота, година їзди в одну сторону, 9 годин працювать, він вам просто розсміється в очі.
-
Water
-
-
-
-
-
-
Добавлено: Сб 06 июн, 2026 12:02
won писал(а): Frant писал(а):А якщо сусіди настукають і наймача зловлять?
Якби це мої сусіди зробили, через два-три роки в них згоріла б машина, або сарай, або будинок з людьми всередині - залежно від тяжкості їх провини.
Тому ми так і живем. Сподіваюсь особисто ви не в Європі.
-
Water
-
-
-
-
-
-
Добавлено: Сб 06 июн, 2026 12:04
Water писал(а): Хомякоид писал(а):Масово так роблять. Мене місцеві навчили. В помешкання неможливо зайти. На крайній випадок це друг дитинства, приїхав допомогти. Хто пише інше відірваний від життя.
Ви вже прикриваєтесь що в помешкання неможна зайти. Друг дитинства, або сусід, не може виконувать будівельні роботи. А якщо друг дитинства кудись впаде, щось собі пошкодить, ви його тупо виставите за поріг, тіпа його не знаєте? Місцеві просто такому не можуть навчить, чому? Тому-що це незаконно. Так само незаконно привезти купу родичів-молдаван і щось робить по будинку, це ж родичі, допомога добровільна, повністю безкоштовна.
Мені льникт шукати, на Ютубі канал Германец, живе в невеличкому містечку і НРВ,зварювальником. Була серія, як він з дружиною білили. за гроші квартиру якимсь знайомим. Або як він, ремонтував комусь машину, чуть не службовому гаражі. Головне придивитись, що до чого вюі не клацати дзьобом.
-
Bolt
-
-
- С нами с: 09.11.17
-
-
-
-
1
Добавлено: Сб 06 июн, 2026 12:17
won писал(а): Water писал(а):Тоді яка мета вашої писанини у цій гілці?
А вашої?
З чого почалась розмова? Хомякоид сказав шо він би ніколи не зробив такого, що бросає тінь на всіх українців. Я йому відповів що він такий самий порушник. Потім ви підтягнулись з розповідями як вам гарно жить на москальщини без сусідів поруч, для будівництва будинку ви привезете купу молдаван-родичів, які будуть у вигляді волонтерів будувать і пісні співать. Я відповів на ваше питання? Для чого ви відповідаєте питанням на питання?
-
Water
-
-
-
-
-
-
Добавлено: Сб 06 июн, 2026 12:28
won писал(а): Water писал(а):Тоді яка мета вашої писанини у цій гілці?
А вашої? Змусити всіх повірити, що бажати бігти наввипередки платити податки - це норм? Тоді роз'яснюю ще раз: щире бажання, щоб всі довкола платили податки, можуть виявляти або паразити (чиновники), або дивні (неадекватні) люди. Зізнавайтесь, де працюєте.
Давно у нас пропаганда правопорушень і злочинів (а ухилення від податків і є від правопорушення до злочину) стала толеруватись, да ще і у країні яка стікає у війні?
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- С нами с: 15.02.09
-
-
-
-
7
8
6
Добавлено: Сб 06 июн, 2026 12:33
won писал(а):Адекватні люди не бажають платити податки.
Просто більше нічого не пишіть, я все розумію без вашої писанини хто ви та звідки.
-
Water
-
-
-
-
-
-
Добавлено: Сб 06 июн, 2026 13:01
Нам є кого четвернувати - росіян
«Нам» не воює само, і не фінансує тих хто воює. «Нам»кає г.андоняка. Понятно, сказать не маєш шо
Звісно «нема» , бо мабуть дійшло що вчитель несе бюджетні гроші приватному підприємцю, і від цього підприємець не стає «бюджетником» чи освоювачем податків. Це ж треба трохи розуму , щоб вміти в ланцюжок в дві дії. А тут примітивна амеба, яку тільки мавашем в голову розчехлити можна.
Последний раз редактировалось Hotab Сб 06 июн, 2026 13:06, всего редактировалось 3 раз(а).
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- С нами с: 15.02.09
-
-
-
-
7
8
6
|
|
+ Добавить тему
|
Ответить на тему
|
Следить за темой
|
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы:
Faceless, Ірина_, Модератор
|
Топ ответов
Топ пользователей
Лучшие ответы за минувшую неделю
|
|
|