Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 33503351335233533354 ... 3434>
Сообщение Добавлено: Сб 06 июн, 2026 11:24

Water писал(а): Ви кого найняли, це був будівельник? Ні. Всі так працюють це смішно, будівельник у суботу приїхав до вас за годину їзди в одну сторону? А німці дійсно наймають БУДІВЕЛЬНИКІВ, які працюють наприклад з 7:00 до 16:00 з перервою на обід.

Так я найняв будівельника який працює вже більше 20 років в будівництві.
Якось ви категорично щось стверджуєте не знаючи дійсного стану речей.
Хомякоид

С нами с: 19.09.14
Благодарил (а): 3333 раз.

3
1
Сообщение Добавлено: Сб 06 июн, 2026 11:29

Frant писал(а):
  Хомякоид писал(а):Я неодноразово запитував, всі наймають будівельників на невеликі роботи як людям зручно.

тобто в Німеччині можна найняти будівельника на день роботи неофіційно?
Без виплати податків державі, як в Україні?
А якщо сусіди настукають і наймача зловлять?
Перепрошую за питання, німецьких порядків я не знаю. Раніше у них був орднунг і дисципліна. Після приєднання Східної Німеччини до ФРН - зараз я в цьому не впевнений.

Масово так роблять. Як в східних так і в західних землях.
Інфа сотка. Мене місцеві навчили.
В помешкання неможливо зайти. На крайній випадок це друг дитинства, приїхав допомогти.
Хто пише інше відірваний від життя.
Хомякоид

С нами с: 19.09.14
Благодарил (а): 3333 раз.

3
1
Сообщение Добавлено: Сб 06 июн, 2026 11:53

Хомякоид писал(а):Масово так роблять. Мене місцеві навчили.
В помешкання неможливо зайти. На крайній випадок це друг дитинства, приїхав допомогти.

Ви вже прикриваєтесь що в помешкання неможна зайти. Друг дитинства, або сусід, не може виконувать будівельні роботи. А якщо друг дитинства кудись впаде, щось собі пошкодить, ви його тупо виставите за поріг, тіпа його не знаєте?
Місцеві просто такому не можуть навчить, чому? Тому-що це незаконно.
Так само незаконно привезти купу родичів-молдаван і щось робить по будинку, це ж родичі, допомога добровільна, повністю безкоштовна.
Water

С нами с: 06.03.12
Благодарил (а): 76 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 06 июн, 2026 11:57

Хомякоид писал(а):
  Water писал(а): Ви кого найняли, це був будівельник? Ні. Всі так працюють це смішно, будівельник у суботу приїхав до вас за годину їзди в одну сторону? А німці дійсно наймають БУДІВЕЛЬНИКІВ, які працюють наприклад з 7:00 до 16:00 з перервою на обід.

Так я найняв будівельника який працює вже більше 20 років в будівництві.
Якось ви категорично щось стверджуєте не знаючи дійсного стану речей.

Тобто, цей будівельник- юрособа, ви його знайшли не на ФБ. Він виконав роботи, надав гарантію, вам виставив рахунок і ви цей рахунок сплатили налом, сам рахунок зберігаєте?
Якщо це так- то дійсно я не правий.
Але ще раз, такого у будівельників не буває.
UPD: Будівельник, 20 років у бізнесі, 15 ойро за годину, субота, година їзди в одну сторону, 9 годин працювать, він вам просто розсміється в очі.
Water

Сообщение Добавлено: Сб 06 июн, 2026 12:02

won писал(а):
  Frant писал(а):А якщо сусіди настукають і наймача зловлять?

Якби це мої сусіди зробили, через два-три роки в них згоріла б машина, або сарай, або будинок з людьми всередині - залежно від тяжкості їх провини.

Тому ми так і живем. Сподіваюсь особисто ви не в Європі.
Water

Сообщение Добавлено: Сб 06 июн, 2026 12:04

Water писал(а):
  Хомякоид писал(а):Масово так роблять. Мене місцеві навчили.

Ви вже прикриваєтесь що в помешкання неможна зайти. Друг дитинства, або сусід, не може виконувать будівельні роботи. А якщо друг дитинства кудись впаде, щось собі пошкодить, ви його тупо виставите за поріг, тіпа його не знаєте?
Місцеві просто такому не можуть навчить, чому? Тому-що це незаконно.
Так само незаконно привезти купу родичів-молдаван і щось робить по будинку, це ж родичі, допомога добровільна, повністю безкоштовна.

Мені льникт шукати, на Ютубі канал Германец, живе в невеличкому містечку і НРВ,зварювальником. Була серія, як він з дружиною білили. за гроші квартиру якимсь знайомим. Або як він, ремонтував комусь машину, чуть не службовому гаражі. Головне придивитись, що до чого вюі не клацати дзьобом.
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Сб 06 июн, 2026 12:17

won писал(а):
  Water писал(а):Тоді яка мета вашої писанини у цій гілці?

А вашої?

З чого почалась розмова? Хомякоид сказав шо він би ніколи не зробив такого, що бросає тінь на всіх українців. Я йому відповів що він такий самий порушник. Потім ви підтягнулись з розповідями як вам гарно жить на москальщини без сусідів поруч, для будівництва будинку ви привезете купу молдаван-родичів, які будуть у вигляді волонтерів будувать і пісні співать.
Я відповів на ваше питання? Для чого ви відповідаєте питанням на питання?
Water

Сообщение Добавлено: Сб 06 июн, 2026 12:28

won писал(а):
  Water писал(а):Тоді яка мета вашої писанини у цій гілці?

А вашої? Змусити всіх повірити, що бажати бігти наввипередки платити податки - це норм? Тоді роз'яснюю ще раз: щире бажання, щоб всі довкола платили податки, можуть виявляти або паразити (чиновники), або дивні (неадекватні) люди. Зізнавайтесь, де працюєте.

Давно у нас пропаганда правопорушень і злочинів (а ухилення від податків і є від правопорушення до злочину) стала толеруватись, да ще і у країні яка стікає у війні?
Hotab
Форумчанин року

С нами с: 15.02.09
Благодарил (а): 396 раз.

7
8
6
Сообщение Добавлено: Сб 06 июн, 2026 12:33

won писал(а):Адекватні люди не бажають платити податки.

Просто більше нічого не пишіть, я все розумію без вашої писанини хто ви та звідки.
Water

Сообщение Добавлено: Сб 06 июн, 2026 13:01

Re: Еміграція, заробітчанство

Нам є кого четвернувати - росіян

«Нам» не воює само, і не фінансує тих хто воює. «Нам»кає г.андоняка.

Понятно, сказать не маєш шо

Звісно «нема» , бо мабуть дійшло що вчитель несе бюджетні гроші приватному підприємцю, і від цього підприємець не стає «бюджетником» чи освоювачем податків. Це ж треба трохи розуму , щоб вміти в ланцюжок в дві дії. А тут примітивна амеба, яку тільки мавашем в голову розчехлити можна.
Последний раз редактировалось Hotab Сб 06 июн, 2026 13:06, всего редактировалось 3 раз(а).
Hotab
Форумчанин року

С нами с: 15.02.09
Благодарил (а): 396 раз.

7
8
6
  #<1 ... 33503351335233533354 ... 3434>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама