Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 51425143514451455146 ... 7544>
Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2020 19:57

zРадио написав:
  budivelnik написав:
  zРадио написав:Зазеркалье, да и только...
Ти кого в цьому звинувачуєш ? Себе? Це ж твої висери
Виграв Нафтогаз - засранці ,бо ризикували не отримати транзит
Отримав транзит - засранці , бо транзит малий
Подав в суд на Газпром - засранці
Виграв у Газпрома 4,6 млрд - засраці бо премію отримали
Вигнав Порошенко російських агентів з вищих ешелонів влади у росію - засранець бо крим проспав..
Не заступився за нацика - засранець бо не заступився...

То може ти спочатку перестанеш зазеркалля влаштовувати?
Ну что ж ты врешь так бездарно? Я всегда стоял на позициях Нефтегаза. НО! Под руководством "профессионалов":
Якщо заявка
Все керівництво бездарне бо робить так як вигідно Україні а не росії - ти вважаєш позицією яку повине притримуватись Нафтогаз - то це просто один з доказів ,який говорить що ти льєш воду на користь педерації
  zРадио написав:1. В вопросе транзита - больше проиграли, чем выиграли (а если б не американцы, действующие в своих интересах, а не наших - просто временно совпало), то проиграли бы под чистую. Разовые 3 млрд в плюс против ежегодных 1 млрд минус в течение 5 лет, а затем - вообще непонятно, но скорее 2 млрд минус, т.е. в ноль.
Сам свій анекдот -читав?
Ти висказав свою думку...
Але з нею не згодні
Нафтогаз - отримав 3 млрд компенсацій вперед
США - призупинили транзит
Я - ми отримали пять років транзиту. а що буде за пять років - ще ні один оракул ,навіть такий таксист як ти - не вгадав
Держава - отримуємо за транзит в 1,2 рази більше ніж платимо за газ....що не рахував? А ти спробуй
  zРадио написав:2. Газ продолжаем покупать с наценкой европейских прокладок.
Купуємо , але на це є причини
1 Газпром відмовився нам продавати по ціні якій ми купуємо мінус транзит по їх і нашій території.
2 Ми отримуємо за транзит - близько 40 доларів за 1000 м2 , тому ціна прокладки мінус 40 доларів= вигідніше ніж навіть у педераційників з знижкою
3 Кинути Європейські компанії-Газпром не ризикне . а кинути нас - він це робив вже кілька разів...
То може за гарантії безпечних поставок треба платити?
  zРадио написав:3. Добыча не выросла, несмотря на огромное количество кэша у компании (собираемого в виде сверхприбылей с пересичных, но сейчас не об этом), доступного для инвестирования в разведку и бурение.
А може вона не виросла тому що захоплені території в ОРДЛО і Криму на яких Україна збиралась добувати?
  zРадио написав:Что касается Порошенко, выгнавшего из власти российских агентов - да, это перемога. Но наводнил ее американскими агентами - зрада. В целом то так, как для своих народов, США, однозначно, получше РФ будут, но колоний это не особенно касается. По крайней мере из Украины США больше выкачивают, чем закачивают - отрицательное сальдо торговли с США только растет. А продвигаемые под контролем США реформы ведут только к аграризации, деиндустриализации и эмиграции...
1 Якщо своїх не має ,а російські робили все щоб знищити Україну - то замінити ворога на когось іншого - це перше завдання Лідера.
Порошенко тут справився ,може й не на відмінно ,але точно краще ніж це робив януковичч
2 Америка керувала відновленням
Японії-Німеччини-Південної Кореї-Польщі...
Чим керувала росія і де приклади успішного керування?
Тому для моїх дітей крще,щоб вони почали жити так як живуть в сателітах США а не в Монголії-Північна корея-Абхазія-Придністровя...
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2020 20:54

Re: Політичні дискусії

Replay написав:некто Президент Страны Украина "2014-2019", смог заработать столько денег, что даже отдав "миллиард на армию", он стал значительно Богаче в 2019-м, чем был в 2014-м?

Він збіднів, а не забагатів, і вилетів з мільярдерів, по версії Форбс.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2020 20:56

Replay написав:budivelnik
Куди бідному Порошенкові податись...
Дав мільярд на армію -барига на крові
То есть, пока в стране падало промпроизводство, ВНП.. пока возростала смертность и резко сокращалась продолжительность жизни украинцев, пока миллионы украинцев(миллионы, Карл!) - уезжают на зароботки, чтобы иметь средства на "оплату коммуналки и лечение стариков", некто Президент Страны Украина "2014-2019", смог заработать столько денег, что даже отдав "миллиард на армию", он стал значительно Богаче в 2019-м, чем был в 2014-м?
1 Можеш довести з цифрами свою брехню про багатства Порошенка?
Думаю що ні
2 Можеш довести з цифрами про зростання смертності і різке зменшення тривалості життя?
Тут я точно знаю що ні
3 Можеш довести ,що ті хто почав висилати 10 млрд доларів в рік-стали жити гірше? Так само як і ті хто отримав ці мільярди?
Думаю що ні
2 А от я можу довести з цифрами ,що за 5 років став багатшим...
І що це погано?

То якого милого брешеш ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2020 21:08

lapay написав:
  ЛАД написав:А как же демократия?
Или обливание мочой входит в это понятие?

P.s. Представляю себе реакцию на форуме, если бы президент в ответ на оскорбления всяких зверобоев дал бы по морде или облил мочой

Я собі теж уявляю нашу демократію в дії: Приїжджає Зеленський до Звіробій з баночкою просрочених аналізів, і каже: "Я ж не лох какой-то, ты на кого батон крошиш?"
Ну це в ідеалі, а в реалі прибігли сторожові собаки з ДБР, СБУ і "Альфи", і щось шукали, мабуть, другу половинки міни.
Політики не пересічні люди, їм треба бути готовим до образ, з боку цих самих пересічних. Якщо ЗМІ поширює брехню, то можна виграти суд, як Порошенко в ВВС. Отак працює демократія.

Брехня и "ссыкло" несколько разные вещи.
И, может, людям тоже надо чуть приличнее себя вести?
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2020 21:16

Replay написав:Я, на "таких как Вы", не обижаюсь...
Смеюсь и Сочувствую
А я на таких як ти
Почав з брехні... про багатство
Форбс для тебе не авторитет, а от газетна передруківка(яку можливо ти й проплатив) - виявляється правдивіша за статистику якій довіряють і на яку орієнтуються) у світі
Потім заявив про різке збільшення смертності і зменшення тривалості життя в Україні - і як доказ привів ссилочку що в ПОРІВНЯННІ з ЄВРОПОЮ..... так в порівнянні з Європою і за Кравчука-Кучми-Ющенка-Януковича-Порошенка-Зеленського - ми програвали...а от про різке зменшення/скорочення України 5-10 років тому і зараз - ти нічого в підтвердження своїх слів не знайшов
От і виходить ,якщо людина з айкью 100( як ти їй приписуєш) легко довела твою брехню... то яке айкью в тебе? 10 ? чи може й 1 забагато
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2020 21:19

ЛАД
И, может, людям тоже надо чуть приличнее себя вести?

Ну, для начала, там нужно IQ повыше.
Маруся, не смогла освоить Мову, у неё такой жестокий суржик, шо "краще би вона жувала анiж говорила".
Ну и если внимательно смотреть "висловлювання" различных политиков, зачастую... такая безграмотность прёт, полнейший непрофессионализм.
То есть, "они себя так ведут" не потому, что "хотят неприлично себя вести"!
Они, зачастую, не умеют себя прилично вести, ну не дано им, а власти то- хочется! :D

Политика!
Политика затмила у нас Экономику, превратилась в Основу Жизни!
Включаешь ТВ, там сплошная политика!
Вместо познавательных передач о Экономике, о налогах, вместо обсуждения Перспектив Украины в Будущем, вместо просвещения украинцев о новых разработках и технологиях, на ТВ - 90% политика, политика, политика... :D
Национальная идея - Политика! :D
Кошмар.
Replay

Заблокований
Подякував: 137 раз.
Подякували: 515 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2020 21:21

budivelnik написав:
  ЛАД написав:Но часто встречается подтасовка, игнорирование или тенденциозный подбор фактов при обосновании. Демагогия для доказательства желаемого. И т.п., и т.д. Я написал об этом. Этого у будивельника нет, он пишет то, в чём искренне убеждён. К сожалению, он не всегда прав и обычно не хочет признавать ошибочность своих взглядов.
1 Абсолютно правих у всіх питаннях - в цьому світі не існує.
2 Мої переконання напевно найближчі до соціал-дарвінізму
3 Мої опоненти ,замість спроб зрозуміти мої пропозиції - відразу їх (пропозиції)гіпорбелізують чим перетворюють на єресь
Наприклад
Моя пропозиція
Пенсіонери які отримують субсидії ,володіючі квартирами вартістю від 1 млн і вище - продають ці квартири і купують дешевші,але з такою ж якістю в регіонах в яких житло дешевше...
Мої опоненти - мільйони пенсіонерів-вийдуть і обвалять ринок
Моя позиція - а якщо сьогодні один мене почує ,завтра десять побачать що в одного вийшло - післязавтра тисяча...через рік мільйон... а 5 млн так і залишаться з дулею бо нічого не зробили...
Що поганого в такій пропозиції? Абсолютного благоденства не відбулось ,але 1 млн домохозяйств перестав отримувати субсидії-виграли всі і ті хто переселився і ті хто купив і Держава і ті хто Бюджет наповнюють
4 Інаша моя пропозиція(твердження)
Кожен коваль свого щастя...
Мої опоненти - на ринку не існує вільних ніш......
А якщо так
В Україні сьогодні 70% субсидантів(по податкам в мікросімї внуки-діти-батьки), 30% створювачів(які перекривають як потреби Держави так і потреби субсидантів)
Перетворити всіх у створювачів - ще не вдавалось нікому і навіть в розвинутих= суспільствах - 30% субсидантів і 70% створювачів....
Але
Сьогодні на ринку присутні вільні робочі місця нехай для 1% тих ,хто при умові підняття власної дупи і кваліфікації може перейти зайнявши ці місця з категорії субсидантр в категорію створювач...
Якщо це відбудеться то 70% халявщиків зменшаться до 69% , а створювачі збільшаться до 31% - це знову вигідно усім і в першу чергу тим хто зараз в категорії халявщик
5 Демагоги які просувають думки що нічого не треба робити ,бо всі проблеми створюють еліти.... роблять ведмежу послугу 30% населення(якраз тим відсоткам які знаходяться в категорії халявщики) , бо розвиток суспільства в кінці-кінців створить умови коли 70% будуть створювати і тільки 30% будуть халявщиками...Як тільки це відбудеться,проблеми наповнення бюджету і так далі зникнуть і ніхто вже не буде прикладати зусиль(змінювати законодавство) для того щоб полегшити(простимулювати) перехід від халявщиків до створювачів... а значить ті хто залишаться в цій категорії залишаться сам на сам з своїми проблемами ,а так як вони в той самий час обєктивно дурніші і лінивіші-прірва між ними і ефективними прошарками суспільства буде тільки збільшуватись...

Висновок
Поки є багато вільних місць які допоможуть змінити своє життя-треба якнайшвидше цим скористатись ,що не вийшло що назавжди людина і її нащадки будуть приречені прозябати на соціалці...
Нагадаю-приречених і так 30%...
Тому мої пропозиції - це не зробити всіх багатими і щасливими,мої пропозиції можуть допомогти тим хто ризикує на все життя залишитись приреченим на бідність.

Як на мене, допустима кількість паразитів в природі досить мала, 30% це дуже і дуже занадто.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2020 21:47

budivelnik написав:
  ЛАД написав:Оскорблений, единственная цель которых унизить, опустить человека, лишить его достоинства, смешать с грязью. "Нелох, ссыкло" и пр.
Вам не стыдно принимать в этом участие?
Алеверди
Вальцман, барига, торговець на крові, вбивця власного брата,покривач свинарчуків...
Вам тоді не соромно було приймати у цьому участь ,тим більше що жоден з цих термінів - так і не отримав підтвердження..
А от нелох чи сцикло - ще повине попрацювати ,щоб ці терміни знівелювати..

Во-первых, найдите в моих постах хоть один из этих эпитетов применительно к По.
Во-вторых, "вбивця власного брата" - такого я не слышал и на форуме ни разу не видел.
В-третьих, всё остальное, как уже писал, обвинения, а не оскорбления и не унижение.
Если вспомните, то против нападок за Мальдивы я, например, выступал.
Так что, простите, не по адресу.

Все пізнається в порівнянні
В Північній кореї ,жінку за те що вона спасла власних малолітніх дітей з пожежі - звинуватили в тому що спочатку не винесла портрети кімів.....(там до речі за це пожиттєва стаття)

Будем равняться на Сев. Корею?
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2020 22:24

Народжуваність в Україні вища ніж в Польщі чи в ФРН, то ці держави під геноцидом?
Стаття в дзеркалі про зрослі доходи зовсім не означає зростання статків, бо продавши щось велике можна отримати різкий приріст доходів, але зменшити майно.
Єдиний висновок з писанини - ватного полку прибуло, то виводить теорії, що винні в збитті літака американці, то про різке падіння тривалості життя, так все таки яка була середня тривалість життя до Порошенка, якщо не рахувати біблійні часи (https://wol.jw.org/uk/wol/d/r15/lp-k/2010870)?
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1115 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2020 22:29

Кстати, о "демократии".
Вот закон "про новий правопис" приняли.
А с Народом - никто и не совещался, мнения не спрашивал!
Какая тут "демократия", какой тут "движемся на Запад", если ввели слова "женского рода": дизайнерка, директорка тощо???
В английском есть такое? Не помню.
Спросил у знакомой, что это и зачем?
-"Милозвучно".
Это кому оно милозвучно, такое, директорка?
Но это ещё ничего! Без шуток, Встречаем Новые Слова:
Iнженерка, Генералка, Зоологиня, Творчиня, Докторка, Критикиня!
https://freeradio.com.ua/novij-ukrainsk ... eminitivi/

Интересно, вот "Творчиня Критикиня" - милозвучно? :D

А со спецтерминами, просто АД кромешный!
Йон та iонний зв`язок(в одном учебнике)!
Так "iон" или таки "йон" и почему уже не "айон", как в английском? :shock:

Спасибо Петру Алексеевичу за Модернизацию украинского языка!
Интересно, его сын - быстро переучится на "новий правопис"(там, масса изменений, на самом деле, ударения и пр.)?
Или... сын продолжит общаться на русском, как и сам Порошенко в семье, а Новоукраинский язык - предназначен не для Избранных а для "элехтората"? :(
Сумно.
Replay

Заблокований
Подякував: 137 раз.
Подякували: 515 раз.

Профіль

#<1 ... 51425143514451455146 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему