Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
budivelnik написав:а що особисто ви зробили для України - крім обсирання її політиків на цих сторінках?
Для помощи в ответе на данный вопрос, можно составить перечень возможных ответов-действий.
Я можу скласти свій алгоритм 1 Спочатку перевірити твоя мікросімя(внуки-діти-батьки) , де діти-працюючі, батьки-пенсіонери - є дотаційною чи тою яка дотує.... 2 Вийшовши на рівень - та яка дотує - поспілкуватись з своїм найближчим колом(брати/сестри, друзі, співробітники) і переконати їх виконати п1 3 Якщо вийти не виходить(не вистарчає розуму/кваліфікації/здоровя/так вийшло) - сопиш в тряпочку і всюди де тільки можна хвалиш мешканців України і Державу Україна які своїми діями/законами - допомагають залишатись тобі на плаву 4 Якщо виплачуєш в рази більше ніж в середньому по Державі а - всюди поширюєш інформацію з використанням якої і інші зможуть це повторити б - критикуєш(коректно) ті закони/дії влади які на твій погляд заважають іншим добитись твоїх результатів в - у випадку коли маєш внутрішню потребу - сам йдеш в політику ,щоб своїми руцями/мізками провести необхідні зміни
Уточнюйте зразу - бюджетники всі скопом - це хто ? Бо це дуже широкий спектр абсолютно різних робітників . Причому деякі з них працюють або взагалі в збитки , або з малою чи дуже віддаленою користю , або з користю для себе ж , або функціонування держави як інституції ...
sal написав:Кузьмин процитировал норму законопроекта о запрете подавать в положительном свете деятелей коммунистической эпохи и спросил - можно ли в таком случае телеканалам показывать в положительном свете первого президента Леонида Кравчука, который во времена СССР был одним из руководителей Компартии Украины. В ответ Ткаченко сказал, что речь идет о том, чтоб не показывать положительно деятелей коммунистической эпохи. А президентов Украины положительно показывать можно.
Где-то тихо всплакнули деятели коммунистической эпохи Кубив и Фарион
budivelnik написав:Я можу скласти свій алгоритм 1 Спочатку перевірити твоя мікросімя(внуки-діти-батьки) , де діти-працюючі, батьки-пенсіонери - є дотаційною чи тою яка дотує.... 2 Вийшовши на рівень - та яка дотує - поспілкуватись з своїм найближчим колом(брати/сестри, друзі, співробітники) і переконати їх виконати п1 3 Якщо вийти не виходить(не вистарчає розуму/кваліфікації/здоровя/так вийшло) - сопиш в тряпочку і всюди де тільки можна хвалиш мешканців України і Державу Україна які своїми діями/законами - допомагають залишатись тобі на плаву 4 Якщо виплачуєш в рази більше ніж в середньому по Державі а - всюди поширюєш інформацію з використанням якої і інші зможуть це повторити б - критикуєш(коректно) ті закони/дії влади які на твій погляд заважають іншим добитись твоїх результатів в - у випадку коли маєш внутрішню потребу - сам йдеш в політику ,щоб своїми руцями/мізками провести необхідні зміни
Уточнюйте зразу - бюджетники всі скопом - це хто ? Бо це дуже широкий спектр абсолютно різних робітників . Причому деякі з них працюють або взагалі в збитки , або з малою чи дуже віддаленою користю , або з користю для себе ж , або функціонування держави як інституції ...
Ви дещо звужуєте 1 Для мене Якщо людина отримує кошти за свою роботу - значить вона потрібна ,а працює вона в бюджетній сфері чи в комерційнії - не важливо (нюанси звичайно є, але це не тема для цього повідомлення) 2 Для мене важливо - чи сплачує людина податки з усіх отриманих коштів.... і саме сплата податків є тим критерієм,який визначає потрібність чи непотрібність данної людини для Держави. 3 При цьому навіть сплачуючи всі податки - людина у розрізі мікросімї - може бути дотаційною , в той час коли інша сплачуючи податки не з усіх сум - може бути такою що допомогає будувати Державу.
Иранские силовики задержали в Тегеране посла Великобритании Роба Макейра по подозрению в «организации, провокации и управлении радикальными действиями» на массовых акциях, связанных с уничтожением украинского «Боинга».
budivelnik написав: Спочатку перевірити чи твоя мікросімя(внуки-діти-батьки) , де діти-працюючі, батьки-пенсіонери - є дотаційною чи тою яка дотує....
Дотація - виключно державний інстремент. Знаю до чого ведете...Знов пересмпрямовуєте дискусію до хибної тези: хто кого годує? Кормільци і кормлящієся... Навіщо? Гординя. Я - кормілєц, патріот і просто гарний чоловяга! А ви - бовдури та бездарі. Наша пєстня хороша! Начинай сначала! Це єдиний Ваш мотив присутності на форумі. Як возвиситися легко? Принизити тих, хто поруч. Щоб писати дохтурську дисертацію спочатку ази термінології треба вивчити, понятійний апарат, вивчити літературу та джерела...і не лише. Практик не може стати дохтуром економічних наук і досягти високої ступіні теоретизації... Був тут один прохфесор...дали копняка під зад...
budivelnik написав:2 Для мене важливо - чи сплачує людина податки з усіх отриманих коштів.... і саме сплата податків є тим критерієм,який визначає потрібність чи непотрібність данної людини для Держави. 3 При цьому навіть сплачуючи всі податки - людина у розрізі мікросімї - може бути дотаційною , в той час коли інша сплачуючи податки не з усіх сум - може бути такою що допомогає будувати Державу.
Ще одна фентезі... Шкідлива і антидержавницька. Вивчіть науково-методичну базу питання. Потім можна про щось балакати.
П.С. Досить вже публічно ганьбитися! І це вже не "соціал-дарвінізм".
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Пон 13 січ, 2020 19:45, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав: Спочатку перевірити чи твоя мікросімя(внуки-діти-батьки) , де діти-працюючі, батьки-пенсіонери - є дотаційною чи тою яка дотує....
Дотація - виключно державний інстремент.
Держава не може нічого дотувати...Держава інструмент передачі від тих хто дотує - тим кого дотують
Козак-характерник написав: Знаю до чого ведете...Знов пересмпрямовуєте дискусію до хибної тези: хто кого годує? Кормільци і кормлящієся... Навіщо? Гординя. Я - кормілєц, ви бовдури та бездарі.
Народну мудрість про брехню і дурня - нагадати? 1 Навіть в релігії є той який дотує і ті яких дотують.. Ісус нагодував одним хлібом....тих хто був голодним Якби не він - ви б не народились, тобто релігійне вчення вказує Є той хто дає - а значить є ті ,які беруть, при цьому Якщо ніхто не дасть - ті кому буде ніде взяти - подохнуть
Козак-характерник написав:
budivelnik написав:2 Для мене важливо - чи сплачує людина податки з усіх отриманих коштів.... і саме сплата податків є тим критерієм,який визначає потрібність чи непотрібність данної людини для Держави. 3 При цьому навіть сплачуючи всі податки - людина у розрізі мікросімї - може бути дотаційною , в той час коли інша сплачуючи податки не з усіх сум - може бути такою що допомогає будувати Державу.
Ще одна фентезі... Шкідлива і антидержавницька. Вивчіть науково-методичну базу питання. Потім можна про щось балакати.
Такий розумний... що аж дурний Я знаю як тебе нагодувати А ти знаєш як розсказати щоб тебе нагодували... Хто з нас більше потрібен? Ти ж без мене все одно здохнеш.
budivelnik написав:Такий розумний... що аж дурний Я знаю як тебе нагодувати А ти знаєш як розсказати щоб тебе нагодували... Хто з нас більше потрібен? Ти ж без мене все одно здохнеш.
З цього і потрібно було починати. А не всю ту словєсну мішуру...
Козак-характерник написав: Знаю до чого ведете...Знов пересмпрямовуєте дискусію до хибної тези: хто кого годує? Кормільци і кормлящієся... Навіщо? Гординя. Я - кормілєц, патріот і просто гарний чоловяга! А ви - бовдури та бездарі. Наша пєстня хороша! Начинай сначала! Це єдиний Ваш мотив присутності на форумі. Як возвиситися легко? Принизити тих, хто поруч.
edvardd написав: подумаем о Украинцах..., после майдана и прихода порошенко к власти началась российская агрессия, Украина была на инфоволне сочувствия и на волне помощи запада для противостояния с россией, нас запад был готов засыпать деньгами, называлось это план Маршалла, под это дело планировалось выделить 100 ярдов евро
То вы фантазера Аслунда начитались. Ни один серьезный западный политик об этом даже не заикнулся.
Имхо, если бы Яныку дали через МВФ на порядок меньшую сумму - не было бы ни аннексии Крыма, ни заварухи на Донбассе. Но тот, конечно, тоже хорош - 3 года добивался евроинтеграции, не просчитав последствий.
погуглите, была группа евродепутатов которая это координировала, и с нашей стороны люди были...
Козак-характерник написав:З цього і потрібно було починати. А не всю ту словєсну мішуру..
Починати тобі треба було з того - щоб розібратись в релігійних текстах - перш ніж їх сюди вставляти.... Основа будь-якої релігії(християнської, мусульманської, комуністичної, капіталістичної, державної...) - той хто більше дає , той має право більше вказувати ,що тим хто отримують - робити... Візьми будь які вислови Ісуса з Біблії і проаналізуй їх через мою тезу - будеш здивований,але всі вислови приведуть до вказаної мною суті. Можеш взяти не релігійну тематику, можеш взяти Джона Сміта, чи Карла Маркса - і їх тези також будуть відповідати.... Так що вчись , поки в мене є бажання на такого неука як ти час витрачати.
то есть с 2021 года эти изменения будут касаться не только Украины, но и, например, граждан Австралии, Бразилии, Великобритании, Канады, США и Японии).
А то начнут разгонять "зраду", что украинцев лишили безвиза