Может через 50-100 лет будут демократия и референдумы. А толчок даст именно Зе.
|
|
![]() Puente
У нас разные Украины, вероятно. Слышали о Южмаше, который ракеты производил и продавал, в том числе с 1991-го года? Передовое предприятие, в своё время... И без Разработок Королёва, не было бы Южмаша. То, что украинцы строили во времена Совка - не стирает Факта того, что это строили украинцы! Даже здание Верховной Рады, при Сталине, под дулом револьвера, но строилось - руками украинцев! Снести предлагаете? Или может быть, те Киевляне, что жили в Украине до 1991-го, уже не украинцы? Так и Пётр Алексеевич, был рождён во времена СССР! Он что, тоже... не украинец, по Вашему? Независимо от Власти, даже при Жестокой Диктатуре, всё... что создано Украинцами, на территории Украины - принадлежит Украине! И все, могут этим гордиться! Вы не гордитесь Южмашем, ХТЗ, Крещатиком? Соччувствую! Не судите по себе! А я, горжусь! И более того, считаю, что без КГБ и диктатуры, при Проукраинской Власти, мы бы ракеты сами запускали, Смартфоны клепали, покруче западных(китайцы же могут?), авто бы делали и медицина была бы одна из лучших в мире! Потенциал - есть! Вижу много Умных и Предприимчивых людей, вокруг! ![]()
Ну гордіться ... А я не розумію - яке Ви чи я маємо відношення до того , що зробили наші предки . Це зробили вони . Колись . Десь . І що ? Я тут при чому ? Чи Ви ? Гордість - це поняття дуже слизьке - зміст якого в останні кілька сотень років люди перекрутили собі на користь . А взагалі-то це негативне почуття . Скромнішим треба бути - а не навпаки - як зараз нам всім говорять ... А відносно потенціалу - є потенціал . Поки що . І завжди був , і завжди буде - поки живуть українці .
![]() Re: Читаем и рыбу заворачиваемКузьмин процитировал норму законопроекта о запрете подавать в положительном свете деятелей коммунистической эпохи и спросил - можно ли в таком случае телеканалам показывать в положительном свете первого президента Леонида Кравчука, который во времена СССР был одним из руководителей Компартии Украины.
В ответ Ткаченко сказал, что речь идет о том, чтоб не показывать положительно деятелей коммунистической эпохи. А президентов Украины положительно показывать можно. ![]() Re: Політичні дискусіїПотенціал там, де гроші. В нашому випадку в ЄС чи США. Коли будемо, хоча б,в правовому полі ЄС, тоді і буде потенціал. А так, як ми, при Совку, на Захід експортували тільки сировину, так і зараз експортуємо. Нічого не змінилось. ![]() Дуже вдалий коментар ... Хірург ( бюджетник насправді ) навчився робити операції - за це він молодець . Він же - бере за ці операції неадекватно великі як для його пацієнтів гроші - вважаючи себе гідним високої оплати праці - за це він хто ? Пишатися ним ? Чи посадити ? ![]() Я можу скласти свій алгоритм 1 Спочатку перевірити чи твоя мікросімя(внуки-діти-батьки) , де діти-працюючі, батьки-пенсіонери - є дотаційною чи тою яка дотує.... 2 Вийшовши на рівень - та яка дотує - поспілкуватись з своїм найближчим колом(брати/сестри, друзі, співробітники) і переконати їх виконати п1 3 Якщо вийти не виходить(не вистарчає розуму/кваліфікації/здоровя/так вийшло) - сопиш в хусточку і всюди де тільки можна хвалиш мешканців України і Державу Україна які своїми діями/законами - допомагають залишатись тобі на плаву 4 Якщо виплачуєш в рази більше ніж в середньому по Державі а - всюди поширюєш інформацію з використанням якої і інші зможуть це повторити б - критикуєш(коректно) ті закони/дії влади які на твій погляд заважають іншим добитись твоїх результатів в - у випадку коли маєш внутрішню потребу - сам йдеш в політику ,щоб своїми руцями/мізками провести необхідні зміни
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератор: Модератор |
|