Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
budivelnik Зрозумійте, що вести дискусію з позицій ти - дурак, а я - розумний, немає сенсу. Ви - доросла людина, досягли багато чого в житті. За це Вам честь і повага! Я не жартуючи говорю. У Вас є чому повчитися, є розумні думки. Але Ваша категоричність у судженнях, іх НЕ професійність, бо не можна бути спеціалістом у всіх сферах, Ваша гординя, не дозволяє Вам зрозуміти думку співрозмовника. Ви або домислюєте, або перекручуєте. У Вас мета - не істину виявити, а возвиситися. Тому ніякі альтернативні погляди Ви не спиймаєте, якщо вони протирічать Вашим. А прямі образи, погрози - це вчинки дитини, підлітка. Станьте толерантнішим. Залиште собі і людям право на помилку. Це Вам додасть, як людині...поваги і любові.
Козак-характерник написав:Це Вам додасть, як людині...поваги і любові.
1 В свій час, командир частини в якій я служив казав наступне - Немає такої професії як класний пацан... Тому мені не потрібна ні любов неуків Ні повага від непотрібних 2 Виходячи з п1 - я б радив Вам більше слухати і менше говорити(писати) 3 Виходячи з п2 - я б радив Вам, після того як Ви вислухали усіх - перевірити чи відповідають слова тих кого Ви слухали - їх діям і якщо відповідають - приймати за істину до виконання слова тих ,хто з Вашої точки зору досяг більшого...
А так будете за Мойсеями кожен раз по 40 років пустинями блукати , але в них же і від спраги помрете,так нікуди не дійшовши.
budivelnik написав:Тому мені не потрібна ні любов неуків Ні повага від непотрібних
Дякую за поради! З приводу написаного...Вам краще знати власні потреби! Кожному своє. Але думаю, що Ви лукавите. А от обзивати співрозмовника чи погрожувати все ж не треба... Не думаю, що Ви самі себе за це поважаєте! Є ще самоповага. І головне, щоб вона в гординю не перетворилася. Дуже слизька межа.
budivelnik написав:1 В свій час, командир частини в якій я служив казав наступне - Немає такої професії як класний пацан...
Прямо про Зеленского, он ведь такой народный (с виллой в Италии), столько у него желания сделать (и язык в ж***). Но ведь такой классный криворожский пацан
Получается, умные и предприимчивые есть (и даже! много), но результат сомнительный..
Наверх не пробиться! В Украине, "Вертикаль власти" по образу российского "феодализма" устроена. Смотрите, в "молодой команде", всё те же лица или родственники, друзья, близкие знакомые "попередникiв". Появление "среди них" тех, кто мыслит Нестандартно, Креативно, предлагает Работать на благо Украины - нереально. Они "его" отторгнут, как чужеродное тело. Поэтому, "умные и предприимчивые", работают на себя, многие уезжают...
Была надежда, что Зеленский, сможет сформировать Команду, объединённую общей идеей, Создания Сильной Украины! Объединит Страну на Свой Путь, не с Москвой или с США, а на Свой, в составе Европы! Увы, внешнее управление, старые кадры... надежда умирает...
Хірург ( бюджетник насправді ) навчився робити операції - за це він молодець . Він же - бере за ці операції неадекватно великі як для його пацієнтів гроші - вважаючи себе гідним високої оплати праці - за це він хто ? Пишатися ним ? Чи посадити ?
Смотря какая по сложности операция, какой хирург, готов ли платить пациент...
Ну гордіться ... А я не розумію - яке Ви чи я маємо відношення до того , що зробили наші предки . Це зробили вони . Колись . Десь . І що ? Я тут при чому ?
В смысле, какое отношение "то, что сделали Ваши предки" имеет к Вам? Да они Вас и сделали! Батько й Мати!
Чи Ви ? Гордість - це поняття дуже слизьке - зміст якого в останні кілька сотень років люди перекрутили собі на користь
. Не-а! Это СуперЧуство, лечащее от "меньшовартоcтi". На Западе, очень ценится понятие Команды! Вот в играх, футбол, хоккей, профессиональный...ценится Мастерство, но без Команды, самый лучший игрок - не победит! Гордость за свою Команду, за своё Предприятие, за свою Украину, за своих предков, которые, несмотря на Голодомор, ВМВ и пр., смогли выжить, родить и воспитать потомков, научить их читать, лечить, учить...
А взагалі-то це негативне почуття . Скромнішим треба бути - а не навпаки - як зараз нам всім говорять ...
Совковые подходы. Скромность? Бред! "Золотая молодёжь", выросшая на репититорах и проплаченном образовании, зачастую имеющая IQ ниже среднего, лезет вверх! А Умных -запихивают им в "заместители", чтобы работу основную выполняли... и настоятельно советуют "не высовываться и быть скромным"! Скромность -украшает РАБА!
Востаннє редагувалось Replay в Пон 13 січ, 2020 21:26, всього редагувалось 1 раз.
Replay написав: Была надежда, что Зеленский, сможет сформировать Команду, объединённую общей идеей, Создания Сильной Украины! Объединит Страну на Свой Путь, не с Москвой или с США, а на Свой, в составе Европы!
Иди работай, а не строчи километровые посты в рабочий день.
Puente написав:Хірург ( бюджетник насправді ) навчився робити операції - за це він молодець . Він же - бере за ці операції неадекватно великі як для його пацієнтів гроші - вважаючи себе гідним високої оплати праці - за це він хто ? Пишатися ним ? Чи посадити ?
Це відголоски гегемонії пролетаріату, коли прошарок представників інтелігенції вважався другорядним і мав працювати в першу чергу в подяку за те, що не вбили. Зараз багато хто вважає що хірург за декілька тис. зарплати повинен і то і це, а самі можуть шабашити на чорну здираючи за, наприклад, будівельно-ремонтні роботи з того ж хірурга за пару днів його офіц.зарплату. В усьому цивілізованому світі хірург заробляє на порядки більше пересічних, та і у нас
Кабінет міністрів України затвердив тарифи на операції з трансплантації органів. Про це передає «Урядовий портал» з посиланням на постанову № 1083 від 18 грудня. Згідно з постановою, вартість алотрансплантації нирки (від живого донора або донора-трупа) буде коштувати 323 798 гривень, АВО-несумісна трансплантація нирки — 721 230 гривень. Трансплантація серця/ комплексу «серце-легені» чи після перенесеної трансплантації серця/ комплексу «серце-легені» коштуватиме 535 280 гривень, пересадка печінки чи частини печінки коштуватиме 855 039 гривень. https://hromadske.ua/posts/v-ukrayini-z ... yi-organiv
З одного боку напевно навіть не 70, а 80% сімей (прямо по Парето) не покривають своїх сімейних витрат самі, а в тій чи іншій формі тягнуть з суспільства. З другого боку якщо тільки оцінювати сплачені податки, то вийде, що Вітренко з Коболєвим і т.д. ну супер корисні члени суспільства. Те ж саме і в бізнесі, який генерує свої доходи надаючи послуги і виробляючи товари нехай і в конкурентному середовищі іншим громадянам. Тобто в ідеалі маємо прагнути до взаємної вигоди і співпраці і як мінімум забезпечити життя всім громадянам і відносно справедливий розподіл суспільних благ.