|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Вів 28 січ, 2020 12:08
Козак-характерник написав: Puente написав:От я у Вас вже не вперше питаю - сформулюйте - за що Ви , чи за яке . Хоча б теоретично
Я за СВОЄ. Свою хату.  Щоб трошки зрозуміліше було, ось..Якщо розумієте про що я. Кожному своє. Українець повинен мати власну хату, мову, традицію. Бути українцем.
Когда к Вам придут домой с оружием - Вы уже не откупитесь словоблудием, что Вы законопослушный. И наоборот: кто и зачем на неокупированной части не позволяет вычистить "Авгиевы конюшни"? А "своего дома" - царедворцы лишили 99% граждан Украины. Сейчас продадут остатки тогда будете в баладах рассказывать, що колись була....
-
Kudrjavuy
-
-
- Подякував: 746 раз.
- Подякували: 887 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 28 січ, 2020 12:16
Puente написав:А нічого , що ми насправді вже офіційно невідомо якої національності ? В документах у вас що написано ? Нічого . Ви не хочете асимілюватися - ну не хочете . Намагайтеся якось у вузькому колі зберегти свою ідентичність . Але в українському полі - не російському - бо ви живете в Україні . І щось тут я не чую розмов про людей з цього переліку ( там ще ромів немає , наприклад ) - мова йде тільки про російське ... Ну і проблеми у нас виникають якраз територіально-етнічні там , де є претензії до України . Не навпаки - якось несиметрично - ні ? І чому як українське - то Західна Україна ? А центральна , чи навіть східна ? Якщо переважна кількість міського населення говорить зараз російською на вулиці в Запоріжжі - то це означає тільки їх формування як "советский народ" з російською мовою спілкування . А місцеві в селах та містечках - автохтонні українці - говорять українською . Мої предки з Запоріжжя з одного боку , з Галичини - з іншого ( пополам рівно ) . То я звідки ?
Дік и я о том! - Не хочу оскорблять, ибо может родственник. Но Вы глупы! И глупость прёте! Кто Вам её навязал? Кто Вам мозги промыл? Проблемы у всех "економічні"! И именно этот бред навязывают, что бы реализовать остатки Украины!!!!"приватизировать - продать" - это утрированно.
-
Kudrjavuy
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 28 січ, 2020 12:20
Kudrjavuy написав: 19yuriy91 написав: Puente написав:От-от ... Цікаво просто - російськомовний громадянин України, який не вважає мову чимсь визначальним , культуру прямо зневажає , віру - вважає себе атеїстом - і визначає себе патріотом саме України . Що саме його цікавить тут , що він захищає ( хоча б на словах ) . Бо якщо просто територію - куди колись прийшли його предки - то він звичайний собі завойовник , який захищає свої завоювання . Як колись казали - колонізатор ....
російськомовний громадянин України отдал своего ребёнка сознательно в класс, один из двух, где преподавание велось на мове. культуру, уж точно, не зневажає полным атеїстом себя не щетает, но табу для юмора не видит нигде - ни в вере, ни в вышиванке (вспомните, скока ворья её натянуло) просто територію - куди колись прийшли його предки - то він звичайний собі завойовник , який захищає свої завоювання . Як колись казали - колонізатор .... может вы и не заметили, но в Украине за много столетий сложился, если так можно сказать, сплав людей из русских и украинцев, которым далеки и рос.скрепы, но и не хотят навязывания культуры и традиций зап. Украины, хотя относятся к ним,к культуре и традициям зап. Украины, с уважением. да и вышиванки носят.
Греки-? Татары-? Немцы-? Поляки-? Румыны-? Шведы-? Хазары-? Армяне-? Грузины -? Булгары-? Угорцы-? ..............................................
всё правильно, я упомянул "основные"
-
19yuriy91
-
-
- Подякував: 267 раз.
- Подякували: 396 раз.
-
-
Профіль
-
-
Puente написав: Мої предки з Запоріжжя з одного боку , з Галичини - з іншого ( пополам рівно ) . То я звідки ?
Посміхалась дитина, бігла полем у сні, Небеса умивали рідні очка ясні. І цвіла вишиванка, що з вогню воскреша, Й мов барвистий метелик, поруч гралась душа... ― Ти скажи мені, тату, що за дивна земля Почала прилітати в сни мої звіддаля? І ласкава, як мама, і, мов казка, без меж... Ти коли мене, тату, в землю ту повезеш? — Ой, дитя моє, ластів’я моє, Народив тебе теплий край. То Вкраїнонька нас пригадує, Стука в серденько: прилітай. Не загою вік я в тут землю путь, Там слова пісень у садах ростуть. Ми з тих ясних зір, ми з тих чистих вод. Ми — одна душа, ми — один народ... Я посивів тут, а живу я — там... Тих сердечних пут не розбить літам. Там, де ти біжиш, я біжу малий, В ріднім краї жить я судьбу молив... Обцілують хай твої ніженьки Землю матірну у доріженьки... У доріженьки, у яруженьки... Білі лебеді, сиві руженьки... Посміхалась дитина, бігла полем у сні, Небеса умивали рідні очка ясні. І цвіла вишиванка, що з вогню воскреша, Й, мов барвистий метелик, поруч гралась душа. Вранці очі, як мальви, у дитяти цвіли: ― Ти скажи мені, мамо, ми поїдем коли? Край дороги тополя там, як Божа сльоза, Там живе наша доля, там живе, не згаса... Ми з тих ясних зір, ми з тих чистих вод. Ми — одна душа, ми — один народ!
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Вів 28 січ, 2020 12:21, всього редагувалось 1 раз.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2246 раз.
- Подякували: 2361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Так это нормально, что одни любят Украину за одно, другие за другое, третьи за третье и т.д. Но патриотизм помимо любви имеет неотделимую вторую составляющую - готовность пожертвовать ради неё (Родины, Украины) своими интересами. Не ради отдельного предмета (мовы, веры, налогов и т.д., кто что любит в Украине), а ради целого - Украины. Короче - патриот это не только, кто любит, но и ещё и готов пожертвовать (жертвует) своим ради Украины. Вот ведь какая штука... Насчёт обобщения в патриоты. Какие жертвы своим ..., если их компенсируют льготами, земучастком, проездом и пр.? Если контракт (сделки, угода ... с равноценным обменом). Противоположность патриоту -- космополит Вывод: и патриоты - класные ребята и космополиты - классные ребята и обыватели - неплохие парни. Главное это пуступки, которые совершают эти парни ребята. А поступки они могут совершать очень и очень разные.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 28 січ, 2020 12:26
detroytred написав:Козак-характерник Та да)) Не только на яхты, а на *модернизацию* футбольных клубов и т.д. деньги и ум нашлись, а на предприятия - нет.
Дурницю пишите Витрати на яхти-футбольні клуби - це навіть не мільярди-це максимум сотні мільйонів.. та й то таких три Динамо-Шахтар-Дніпро , всі інші не витрачали на це навіть десятків Потреба коштів в модернізації - це сотні мільярдів....
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 3000 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 28 січ, 2020 12:29
19yuriy91 написав:всё правильно, я упомянул "основные"
96 национальностей - что считают себя Украинцами! Это и есть Украина.Именно по "языку" Враг и начал делить, и делить будет бесконечно. "Разделяй и властвуй" - есть основа правления, а когда у власти бездари, или "наёмные" - это есть "национальная трагедия"!
-
Kudrjavuy
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 28 січ, 2020 12:29
detroytred написав:и патриоты - класные ребята и космополиты - классные ребята и обыватели - неплохие парни. Главное это пуступки, которые совершают эти парни ребята. А поступки они могут совершать очень и очень разные.
думаю, упрощённо это и есть , так называемый, западный образ жизни, его принципы. когда довольно сытая жизнь, власть выбираема и подотчётна, а рядом нет бесноватого соседа.
-
19yuriy91
-
-
- Подякував: 267 раз.
- Подякували: 396 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 28 січ, 2020 12:30
detroytred написав:Вывод: и патриоты - класные ребята и космополиты - классные ребята и обыватели - неплохие парни. Главное это пуступки, которые совершают эти парни ребята. А поступки они могут совершать очень и очень разные.
По тому пізнають усі, що ви учні Мої, як будете мати любов між собою. 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2246 раз.
- Подякували: 2361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 28 січ, 2020 12:33
detroytred написав:Главное это пуступки, которые совершают эти парни ребята. А поступки они могут совершать очень и очень разные.
Золотые слова! - Только их понимание порой у каждого своё. Это подкрепляется "землячествами", и пр. пр. пр.... - Вроде как "глобализация", а по факту насильственное уничтожение национальной идентичности, культуры, экономики, территории, мовы, веры, ....
-
Kudrjavuy
-
-
-
-
Профіль
-
-
|