Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
ЛАД написав: Я уже несколько раз спрашивал, готовы ли Франт, песикот и пр. взять в руки оружие и пойти на фронт. Ответа никто из них не дал. Теперь другой вопрос. Готовы ли вы, господа на такое развитие событий, как я описал? Готовы ли вы на значительное падение уровня жизни народа (причём на длительный срок) и на большие людские потери ради неопределённой возможности военной победы? Прежде, чем отвечать, подумайте, что среди этих абстрактных "людских потерь" могут быть ваши братья и сыновья, у кого-то и отцы. О демократии, законности и пр. "чепухе" я даже не говорю. И всё это ради отвоевания Крыма и Донбасса, население которых не понятно хочет ли жить в Украине.
Готові, не готові...Яка різниця? Ворог не запитує нас, готові ми чи ні? Є законодавство України. Якщо держава вирішить провести загальну мобілізацію, то в нас ніхто не запитуватиме про наші хотєлкі... Питання із серії, аби побалакати... Хто захоче втікнути від мобілізації, то можливо й втікне, але більшість воюватиме. Що стосується мене, то якщо при оголошенні війни отримаю повістку, то піду виконувати свій обов'язок! Але максимум, де мене можна використати, на кухні бульбу чистити, чи окопи рити. В армії не був, за станом здоров'я.
Козак-характерник написав:Може я й не перевзувався? Чи Ви, нарешті, окуляри вділи?
Мне очки одевать не свойственно - они только искажают реальность для тех, у кого со зрением полная норма. Ваша риторика изменилась радикально и недавно - не заметить со стороны просто невозможно!
Козак-характерник написав:Може я й не перевзувався? Чи Ви, нарешті, окуляри вділи?
Мне очки одевать не свойственно - они только искажают реальность для тех, у кого со зрением полная норма. Ваша риторика изменилась радикально и недавно - не заметить со стороны просто невозможно!
Це добре, коли зір файний... Можливо я поточнив і деталізував свою позицію. Але вона в мене завжди такою була...
Козак-характерник написав:Майдан 2004 р., і Революція Гідності 2014 р. – ці дві події мимоволі змусили і мене, і багатьох людей не лише в Україні замислитися: у чому ж полягає місія Шевченка? Шевченко був повсюдно на цих народних революціях: на парканах, на барикадах, на рукавах і на устах протестантів...
Почитал. Обрадовался, вот как наш форумчанин умеет красиво и грамотно писать!
А ларчик просто открывался. (с)
Всего-навсего был скопирован полностью чужой текст, который был вставлен сразу после своего микроабзаца, без указания автора и источника, откуда был взят этот текст, т.е. обычный плагиат.
Автор:
Микола Жулинський Доктор філологічних наук, академік НАН України, директор Інституту літератури ім.Т.Г.Шевченка НАН України Шевченко – вчитель нації
Как копировать правильно и не нарушать права автора? ... А еще есть плагиат - то есть присвоение себе чужого авторства, воровство чужих прав. Если вы публикуете под собственным ником чужой текст или фото и не указываете кто автор - по умолчанию считается, что это ваш текст.
А если он не ваш - значит вы присвоили себе чужие права, даже если этого не хотели.
То есть выходит, что вы крадете вместо того, что бы благодарить автора за хорошую работу... Но вы же не хотите быть вором?! ...
Про авторське право і суміжні права ... Стаття 50. Порушення авторського права і суміжних прав
Порушенням авторського права і (або) суміжних прав, що дає підстави для захисту таких прав, у тому числі судового, є: ... в) плагіат - оприлюднення (опублікування), повністю або частково, чужого твору під іменем особи, яка не є автором цього твору; ...
Конечно же, Жулинский не подаст на вас в суд за плагиат, но вот как сочетается христианские ценности истинно верующего с присвоением чужого труда, пусть и не материального?
Frant написав:Турки нищать русіш-воїнів і сирійців по дорослому. Мінус два бойових літака! Ще тиждень - і техніки у Асада не залишиться. "Пабєдоносная" сирійська війна московитів - може вельми швидко закінчитись https://censor.net.ua/news/3178716/v_id ... ny_turtsii Турки молодці, не панькаються з московитськими пропагандистами "Шпок, і в лобок, і в писану торбу!" Зепілам варто повчитись! https://censor.net.ua/news/3178712/prop ... otrudnikov
На чужой территории воевать все смелые. Вьетнам в своё время показал.