Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Renee написав:Первая роль явного сепаратиста была у России. Первой вышла Россия , а Украина уж потом
Тут явные сепаратисты по отношению к государству СССР были прибалты. Но после их фактического выхода СССР еще стоял, пока действительно сепаратистские настроения не полились в России, дескать у нас природные запасы, мы кормим окраины, на фиг нужно. Если бы не позиции РФ, то СССР теоретически мог продержаться еще.
А после Беловежской пущи среднеазиатские республики еще чесали затылок, на фига вы там все развалили, нам так неплохо было )))
freeze написав:Тут явные сепаратисты по отношению к государству СССР были прибалты. Но после их фактического выхода СССР еще стоял, пока действительно сепаратистские настроения не полились в России, дескать у нас природные запасы, мы кормим окраины, на фиг нужно. Если бы не позиции РФ, то СССР теоретически мог продержаться еще.
А после Беловежской пущи среднеазиатские республики еще чесали затылок, на фига вы там все развалили, нам так неплохо было )))
А що тут дивного? Як об'єднались в Союз, так і роз'єднались. Тоді силою об'єднували, потім, через силу, роз'єднувались, коли вже сила геть ослабла. Кругообіг.
shapo написав:Можешь тут дальше нести свою обычную ахинею
Я буду 1 Україна в порівнянні з росією за 1,5 року втримала свою валюту Україна -липень 2017-26 , березень 2020-26 Росія - липень 2017-54 , березень 2020-74 2 Українці досить креативно впливають на владу... Влада прийшла до влади з допомогою картинки Українці по питанням які їх не влаштовують-створюють живі картинки в яких приймає участь мінімум(якихось пару тисяч) і влада ,перелякана-свої недосконалі рішення-змушена модернізувати... При цьому я чудово розумію Зеленського Якщо добробати зібрали 5000 прихильників,а зеленофіли 0 прихильників-значить рішення в Україні повинні влаштовувати Добробати а не зеленофілів... 3 Мені по барабану скільки там набрав шарій...Ба більше, коли я бачу його манеру спілкування-мене радує ,що за нього голосувало всього 1,5%...-це говорить про те , що українців коробить манера спілкування в якій лайно льється з перших хвилин... 4 Коли мій опонент ховається від мене в ракушку-мене це влаштовує.Я отримую перевагу Я бачу що пише він - він не може опротестувати те що пишу я
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 15 бер, 2020 15:29, всього редагувалось 1 раз.
Я о реальности проведенных парламентских выборах в Украине в 2019г, а не дутых рейтингах неизвестно как полученных. Вот местные выборы если состоятся и дадут настоящий результат, а такими "рейтингами" можно только подтереться.
shapo написав:Вот местные выборы если состоятся и дадут настоящий результат, а такими "рейтингами" можно только подтереться.
На місцевих він хіба що в Нідерландах може щось набрати, де никається від судів.
Пока там платят по решениям голландских судов ему те кто его оклеветал по просьбе "товарищей" с Украины. А кто и что наберет на местных выборах в Украине ,если они вообще состоятся, узнаем когда они состоятся без продажных или неграмотных (неизвестно что хуже) социологов лажающихся на всех выборах в мире.