Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
detroytred написав:Не тешьтесь, общая успешность лица никоим образом не является критерием того, что какое-то утверждение из области экономики от этого лица верное.
З мого боку Перше - час ведення бізнесу Друге - досягнення (економічні) під час ведення цього бізнесу з сторони опонента заборона займатись бізнесом жодних успішних дій в бізнесі... І з такими здобутками він пробує довести мені що краще розбираєтьсяв економіці? Треуголка не тисне?
Не тупите-манипулируйте. Разберитесь, что конкретно я утверждаю (доказываю).
Разжевываю: с Вашим таким критерием Вы можете писать глупую отсебятину, а я только цитаты из учебника, опровергающие эту отсебятину ... и Вы будете считаться краще разбирающемся в экономике.
Ще когось з форумчан цікавить це постійне надування щік і розповіді що воно в чомусь розбирається і щось знає ,бо когось читало і це дає йому право жувати? Я думаю що ні...а раз так - то я перестаю метати бісер перед свинею...все одно не оцінить.
Ще когось з форумчан цікавить це постійне надування щік і розповіді що воно в чомусь розбирається і щось знає ,бо когось читало і це дає йому право жувати? Я думаю що ні...а раз так - то я перестаю метати бісер перед свинею...все одно не оцінить.
Обращение к форумчанам я оценил))
Замолкаете в мой адрес -- це добре. Главное, чтобы не прорывало, как песикота. Надеюсь у Вас сила воли посильнее.
Та все це триндьож і провокація ... І так погано - і так недобре . Варіант китайський - назвали б узурпацією влади і підняли загальнонародне повстання . Наплювати на все - у нас би був ідеальний варіант - але підняли б загальнонародне повстання - що влада не хвилюється за своїх громадян ... Відправити всіх у неоплачувану відпустку - загальнонародне повстання голодних і босих ...
Puente написав:Та все це триндьож і провокація ... І так погано - і так недобре . Варіант китайський - назвали б узурпацією влади і підняли загальнонародне повстання . Наплювати на все - у нас би був ідеальний варіант - але підняли б загальнонародне повстання - що влада не хвилюється за своїх громадян ... Відправити всіх у неоплачувану відпустку - загальнонародне повстання голодних і босих ...
Главное - сделать всё с умом.
А что вы называете китайским вариантом? Там все силы Китая были брошены на один город и одну провинцию. У нас нет такой возможности. Мы не можем парализовать работу всей страны. Точка.
И если верить китайской статистике, в провинции Хубей заболело 0.1% населения. Поскольку, согласно той же статистике, зараза передается в основном "внутрисемейно", чему никакой карантин помешать не может, могу предположить, что 99.9% населения этот вирус вообще пофиг. Кстати в ЕС (300 млн населения) заболело (в процентном отношении) еще меньше.
Несомненная заслуга китайцев в локализации вируса, иначе у них бы у них заболело не 80 тыс, а, согласно моей гипотезе, полтора миллиона.
Starikan "С умом сделать" - це про кого можна сказати ? У китайців та корейців з японцями зовсім інший менталітет і погляди на владу . Європа та США - набагато ближчі до нас . Хтось там щось розумне зробив ? Ага ... Метро і в Лондоні закривають - правда , поступово . Але ж воно там і більше набагато . В Москві багато хто не вірить , що у них метро закриють в принципі - бо повний коллапс буде . В Італії починаються проблеми з похованням чи кремацією ... Ну і так далі . В Ухані вірус зупинився - якщо знімуть карантин - вже і не з"явиться ? По-моєму всі якраз цього і бояться - що таки з"явиться знову ...
Puente написав:Starikan "С умом сделать" - це про кого можна сказати ? У китайців та корейців з японцями зовсім інший менталітет і погляди на владу . Європа та США - набагато ближчі до нас . Хтось там щось розумне зробив ? Ага ... Метро і в Лондоні закривають - правда , поступово . Але ж воно там і більше набагато . В Москві багато хто не вірить , що у них метро закриють в принципі - бо повний коллапс буде . В Італії починаються проблеми з похованням чи кремацією ... Ну і так далі . В Ухані вірус зупинився - якщо знімуть карантин - вже і не з"явиться ? По-моєму всі якраз цього і бояться - що таки з"явиться знову ...
На Западе практически в каждой семье есть хотябы одна машина.Там главная проблема - парковка. Но можно с коллегами договорится, если живут в одном районе. А у нас машина еще роскошь. И очень мало велосипедных дорожек. Сейчас бы выручили. Хотя в Киеве проблема мосты.
Puente написав:Starikan "С умом сделать" - це про кого можна сказати ? У китайців та корейців з японцями зовсім інший менталітет і погляди на владу . Європа та США - набагато ближчі до нас . Хтось там щось розумне зробив ? Ага ... Метро і в Лондоні закривають - правда , поступово . Але ж воно там і більше набагато . В Москві багато хто не вірить , що у них метро закриють в принципі - бо повний коллапс буде . В Італії починаються проблеми з похованням чи кремацією ... Ну і так далі . В Ухані вірус зупинився - якщо знімуть карантин - вже і не з"явиться ? По-моєму всі якраз цього і бояться - що таки з"явиться знову ...
На Западе практически в каждой семье есть хотябы одна машина.Там главная проблема - парковка. Но можно с коллегами договорится, если живут в одном районе. А у нас машина еще роскошь. И очень мало велосипедных дорожек. Сейчас бы выручили. Хотя в Киеве проблема мосты.
євробляха - не машина, машина - позашляховик від 100куе