Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 57355736573757385739 ... 7544>
Повідомлення Додано: Сер 18 бер, 2020 23:03

budivelnik написав:
  detroytred написав:Не тешьтесь, общая успешность лица никоим образом не является критерием того, что какое-то утверждение из области экономики от этого лица верное.
З мого боку
Перше - час ведення бізнесу
Друге - досягнення (економічні) під час ведення цього бізнесу
з сторони опонента
заборона займатись бізнесом
жодних успішних дій в бізнесі...
І з такими здобутками він пробує довести мені що краще розбираєтьсяв економіці?
Треуголка не тисне?

Не тупите-манипулируйте.
Разберитесь, что конкретно я утверждаю (доказываю).

Разжевываю: с Вашим таким критерием Вы можете писать глупую отсебятину, а я только цитаты из учебника, опровергающие эту отсебятину ... и Вы будете считаться краще разбирающемся в экономике.

Для Ваших ералашей моих знаний достаточно.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 бер, 2020 23:08

Re: Політичні дискусії

detroytred написав:Для Ваших ералашей моих знаний достаточно.
Ще когось з форумчан цікавить це постійне надування щік і розповіді що воно в чомусь розбирається і щось знає ,бо когось читало і це дає йому право жувати?
Я думаю що ні...а раз так - то я перестаю метати бісер перед свинею...все одно не оцінить.
budivelnik

Подякував: 293 раз.
Подякували: 3000 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 18 бер, 2020 23:34

budivelnik написав:
  detroytred написав:Для Ваших ералашей моих знаний достаточно.
Ще когось з форумчан цікавить це постійне надування щік і розповіді що воно в чомусь розбирається і щось знає ,бо когось читало і це дає йому право жувати?
Я думаю що ні...а раз так - то я перестаю метати бісер перед свинею...все одно не оцінить.

Обращение к форумчанам я оценил))

Замолкаете в мой адрес -- це добре. Главное, чтобы не прорывало, как песикота. Надеюсь у Вас сила воли посильнее.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 19 бер, 2020 00:02

Методи роботи зеКоманди!

Щодо огульного карантину і закриття метро.
Роздуми експертів

https://censor.net.ua/news/3182585/resh ... _kievskogo
Frant

Подякував: 1780 раз.
Подякували: 2581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 19 бер, 2020 11:14

Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 19 бер, 2020 11:25

Re: Політичні дискусії

Та все це триндьож і провокація ...
І так погано - і так недобре . Варіант китайський - назвали б узурпацією влади і підняли загальнонародне повстання . Наплювати на все - у нас би був ідеальний варіант - але підняли б загальнонародне повстання - що влада не хвилюється за своїх громадян ... Відправити всіх у неоплачувану відпустку - загальнонародне повстання голодних і босих ...
Puente

Подякував: 0 раз.
Подякували: 418 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 19 бер, 2020 13:45

Puente написав:Та все це триндьож і провокація ...
І так погано - і так недобре . Варіант китайський - назвали б узурпацією влади і підняли загальнонародне повстання . Наплювати на все - у нас би був ідеальний варіант - але підняли б загальнонародне повстання - що влада не хвилюється за своїх громадян ... Відправити всіх у неоплачувану відпустку - загальнонародне повстання голодних і босих ...

Главное - сделать всё с умом.

А что вы называете китайским вариантом?
Там все силы Китая были брошены на один город и одну провинцию.
У нас нет такой возможности. Мы не можем парализовать работу всей страны. Точка.

И если верить китайской статистике, в провинции Хубей заболело 0.1% населения.
Поскольку, согласно той же статистике, зараза передается в основном "внутрисемейно", чему никакой карантин помешать не может, могу предположить, что 99.9% населения этот вирус вообще пофиг. Кстати в ЕС (300 млн населения) заболело (в процентном отношении) еще меньше.

Несомненная заслуга китайцев в локализации вируса, иначе у них бы у них заболело не 80 тыс, а, согласно моей гипотезе, полтора миллиона.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 19 бер, 2020 13:55

Starikan
"С умом сделать" - це про кого можна сказати ?
У китайців та корейців з японцями зовсім інший менталітет і погляди на владу .
Європа та США - набагато ближчі до нас . Хтось там щось розумне зробив ? Ага ...
Метро і в Лондоні закривають - правда , поступово . Але ж воно там і більше набагато . В Москві багато хто не вірить , що у них метро закриють в принципі - бо повний коллапс буде .
В Італії починаються проблеми з похованням чи кремацією ... Ну і так далі .
В Ухані вірус зупинився - якщо знімуть карантин - вже і не з"явиться ? По-моєму всі якраз цього і бояться - що таки з"явиться знову ...
Puente

Подякував: 0 раз.
Подякували: 418 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 19 бер, 2020 14:17

Puente написав:Starikan
Європа та США - набагато ближчі до нас . Хтось там щось розумне зробив ? Ага ...
Метро і в Лондоні закривають - правда , поступово . Але ж воно там і більше набагато . В Москві багато хто не вірить , що у них метро закриють в принципі - бо повний коллапс буде .
В Ухані вірус зупинився - якщо знімуть карантин - вже і не з"явиться ? По-моєму всі якраз цього і бояться - що таки з"явиться знову ...

На Западе практически в каждой семье есть хотябы одна машина.Там главная проблема - парковка. Но можно с коллегами договорится, если живут в одном районе. А у нас машина еще роскошь. И очень мало велосипедных дорожек. Сейчас бы выручили. Хотя в Киеве проблема мосты. :(
Renee

Подякував: 61 раз.
Подякували: 15 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 19 бер, 2020 15:21

Renee написав:
  Puente написав:Starikan

На Западе практически в каждой семье есть хотябы одна машина.Там главная проблема - парковка. Но можно с коллегами договорится, если живут в одном районе. А у нас машина еще роскошь. И очень мало велосипедных дорожек. Сейчас бы выручили. Хотя в Киеве проблема мосты. :(

євробляха - не машина,
машина - позашляховик від 100куе
flyman

Подякував: 1618 раз.
Подякували: 2868 раз.

Профіль

1
3
  #<1 ... 57355736573757385739 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему