|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Пон 11 тра, 2020 21:37
andrijk777 написав: Смерті в ГУЛАГу навіть з точністю до мільйонів порахувати не можуть. Очевидно чому - дані засекречені.
Никаких смертей в Степлаге в Джезказгане с 1953 по 1954г не было и сидело там аж 5000 человек
-
shapo
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 847 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 11 тра, 2020 21:39
shapo написав: innamax2008 написав:6 млн. не получается чисто математически. Не более 2 млн. и то при максимальной загрузке системы уничтожения. Там, где евреи везде приписки.
Что ещё может написать антисемит и наследник пособников нацистов. Только в музее Холокоста в Яд Вашем в Иерусалиме поимённо известны 4,7 млн. Куда делись только 3 млн мирных польских евреев и 1,5 млн советских? Эмигрировали в Израиль или Ташкент из западной Украины, Белоруссии и Прибалтики захваченных за несколько недель? В Бабьем и др. Ярах кто лежит, украинские националисты?
Казашець з пейсами... Ти може й доведеш що 6 млн євреїв загинули в німецьких концтаборах(тобто збільшиш в 3 рази цифру з якою погоджуються опоненти) Я припускаю,що ти навіть змошеш зменшити в 3 рази цифри які називались по гулагу... Але навіть після твоїх цих єврейських манців вийде що в гулагу загинуло 20 млн ,а євреїв 6 млн... Чи ти рахуєш смерть одного єврея більшим горем ніж смерть чотирьох гоїв?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 11 тра, 2020 21:40
shapo написав: andrijk777 написав: Смерті в ГУЛАГу навіть з точністю до мільйонів порахувати не можуть. Очевидно чому - дані засекречені.
Никаких смертей в Степлаге в Джезказгане с 1953 по 1954г не было и сидело там аж 5000 человек
стверджує син гулагівського охоронця.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 11 тра, 2020 22:05
andrijk777 написав: zРадио написав: няшная нацистская феерия на ветке.
Цитування даних з Вікіпедії = "нацистская феерия" Ці кремлеботи такі смішні.
Ложь! Цитирование в лучшем случае - книг Вятровича, в худшем - прямая трансляция из воспаленного и засранного мозга
-
Радіо
-
-
- Подякував: 3336 раз.
- Подякували: 7219 раз.
-
-
Профіль
-
-
16
8
1
4
Додано: Пон 11 тра, 2020 22:07
zРадио написав:в худшем - прямая трансляция из воспаленного и засранного мозга
Самокритика-це похвально Бачиш - якщо сильно напружишся-можеш навіть сам зрозуміти що хворий на рашатудеїзм, або симонянізм...
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 11 тра, 2020 22:55
1 По жидам - ми вже розібрались і українське Міністерство Юстиції не вважає використання жид - забороненим 2 Москалі , я використовую для того ,щоб не ображати громадян України які є росіянами по національності, або використовують російську в повсякденному спілкуванні. Тобто цим терміном,я відокремлюю бидломасу московії проголосувавшу за пуйла і воюючу на нашій території - проти громадян України які використовують російську, або є росіянами по національності.
Я добре все пояснив?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 11 тра, 2020 23:03
Можна подумати , що до цього,ти як знатний совкофіл цих гілок - вважав Степана Бандеру-Героєм України... На всяк випадок поцікався національностями тих хто розстрілював у Львові з 1939 по червень 1941... Потім зрозумієш чому їм віддячили... ПС Я не львівянин..., я з Звенигородки (50 км від Умані-єврейський рай) ,мій дід був майором РККА ,звязківцем,пройшов усю війну від ХалхінГолу до Кенігсберга (через Блокаду Ленінграда).... Другий дід був західняком - тому в мене інформація повна з двох сторін...а в тебе? з Газети Правда чи Ізвестія... Чи ще гірше - з Красной Звезди?
ПС Якщо я у всіх повідомленнях за останню добу зміню жид на єврей... Ти признаєш ,що сталін більший злочинець ,який знищив більше ВЛАСНОГО населення, ніж гітлер знищив мешканців інших держав?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 11 тра, 2020 23:09
budivelnik написав:Можна подумати , що до цього,ти як знатний совкофіл цих гілок - вважав Степана Бандеру-Героєм України... На всяк випадок поцікався національностями тих хто розстрілював у Львові з 1939 по червень 1941... Потім зрозумієш чому їм віддячили... ПС Я не львівянин..., я з Звенигородки під Черкасами ,мій дід був майором РККА ,звязківцем,пройшов усю війну від ХалхінГолу до Кенігсберга (через Блокаду Ленінграда).... Другий дід був західняком - тому в мене інформація повна з двох сторін...а в тебе? з Газети Правда чи Ізвестія... Чи ще гірше - з Красной Звезди?
Мне не интересна твоя родословная. То что героический дед вырастил антисемита-шовиниста не идет ему в заслугу. Просто не позорь украину и украинцев, держи свои наци фобии при себе. А про героев типа шухевича я тебе писал с ссылками. И если для тебя, человек, проводящий карательные операции на зарплате нацистов - герой, это чисто твои проблемы.
-
vano80
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 328 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 11 тра, 2020 23:13
budivelnik написав:мій дід був майором РККА ,звязківцем,пройшов усю війну від ХалхінГолу до Кенігсберга (через Блокаду Ленінграда).... Другий дід був західняком - тому в мене інформація повна з двох сторін...а в тебе?
Это примерно как сказать, что владеешь полной информацией о происходящем в ОРДЛО, имея родственника на Кубани
-
Радіо
-
-
- Подякував: 3336 раз.
- Подякували: 7219 раз.
-
-
Профіль
-
-
16