Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 60056006600760086009 ... 7544>
Повідомлення Додано: Вів 12 тра, 2020 00:03

Sommer написав:
  zРадио написав:Об ответах на твои вопросы в мой адрес можешь забыть навсегда

К нам вернулся волгарь! Он тоже оппонентов "банил на форуме", когда его на горячем ловили. :mrgreen:

Дурень, волгарь меня забанил через пару месяцев, как я зарегистрировался :mrgreen:
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Вів 12 тра, 2020 00:03

vano80 написав:
  budivelnik написав:ти якщо цитати нарізаєш - нарізай їх грамотно
А то в тебе виходить що мій дід був вертухаєм..
Погодся-ттак тішить тебе як справжнього совкофіла що зміг комусь підісрати...
Чи може признаєш що помилився і виправиш помилочку.?
Хоча від прихильика вбивці десятків мільйонів своїх громадян - чи можна очікувати порядності?
питання риторичне...
Здесь не так много людей и уже все знают кто были твои деды.
И возможно твой дед, связист, гнал под пули простого парня украинца, провода соединять. Он что, то же убийца, по твоему, ну поменьше конева, но все же?
ты его как, раскомунячил, или понимаешь в каких условиях он жил и каким человеком был?
Я не знаю, може й гнав...
Як не як ,а орден Червоної Зірки в нього ще з фінської....
А другий дід ,може й вбивав енкаведистів....
Але
Війна,коли солдати воюють проти солдат - це менший злочин ніж
війна коли керівництво країни воює силами НКВД проти свого населення.
Чи ти іншої думки?
І я точно знаю ,що населення не підтримувало б до 1957 року бандитів...
Анекдот хочеш
Дядя-а хто такие бандеровци?
.....-они убивали русских
а где убивали в Москве?
.... -не на Западной Украине
а что там делали русскиє?
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 12 тра, 2020 00:07

zРадио написав:
  Sommer написав:
  zРадио написав:Об ответах на твои вопросы в мой адрес можешь забыть навсегда
К нам вернулся волгарь! Он тоже оппонентов "банил на форуме", когда его на горячем ловили. :mrgreen:
Дурень, волгарь меня забанил через пару месяцев, как я зарегистрировался :mrgreen:
Ага , і саме тому,ти сьогодні тут був під його ніком...?18-30
  Волгарь написав:из пустого в порожнее

Старієш
То забудеш з англійського напрямку переключитись
то нік переплутаєш...
Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 12 тра, 2020 00:10, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 12 тра, 2020 00:08

Sommer написав:Естественно. Если в 43-м заслать агентов в УПА, то в 45-м можно рассказывать, что в группе "УПАвцы".

Конечно. Давай еще поцитируем вики.

"Згідно з постановою ЦК КП(б)У від 26 лютого 1945 року до створюваних спецгруп НКВС мали залучатися оунівці, які з'явилися з повинною, особливо до тих, котрі призначалися до ліквідації керівництва націоналістичного підпілля
До складу таких груп, крім завербованих НКВС повстанців та підпільників, входили також штатні співробітники спецслужб
До першої п'ятірки завербованих увійшли боєць боївки СБ ОУН та комендант жандармерії одного з куренів, перед тим викурені димом з криївки, боєць повстанської сотні та двоє «добровольців» — курінний лікар та росіянин, що раніше був взятий до місцевої боївки, а потім з неї дезертував
Один з завербованих порадив Соколову прийняти також до складу групи пару «мельниківців» і зіграти на взаємній неприязні «мельниківців» та «бандерівців»"

Ну так далее. Но это же все вранье. пропаганда.
vano80

Подякував: 30 раз.
Подякували: 328 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 12 тра, 2020 00:08

Re: Політичні дискусії

budivelnik написав:Я не львівянин..., я з Звенигородки (50 км від Умані-єврейський рай) ,мій дід був майором РККА ,звязківцем,пройшов усю війну від ХалхінГолу до Кенігсберга (через Блокаду Ленінграда)....Другий дід був західняком - тому в мене інформація повна з двох сторін...а в тебе? з Газети Правда чи Ізвестія...

Во-во! Самое оно, я всегда говорю, что все мстители за преступления 80 летней давности, "борцы с Рашей - которые мстят за голодомор , за Гулаг и тп, предатели и провокаторы нанятые. Сегодняшние россияне не устраивали голодомор и Гулаг. Ненавидеть и мстить нужно было тогда, там и тем, кто это устраивал. А сегодня мстить потомкам ? Вы, "будивельник" - готовы убить одну свою половину, которая у вас в генах от дедушки - дзержиновца ? Вы так же отвечаете за его деяния, как и все современные россияне за голодомор 37 года. При этом у большинства из них дедушки не устраивали голодомор, в отличие от вас не ели тогда итальянские сардины, и даже погибли от него , или в Блокадном Ленинграде. Так это вы, и такие как вы, и тогда воду мутили и сейчас наживаетесь на разжигании ненависти и войны ? Государство - это аппарат обеспечения достатка экономического и безопасности населения. Все остальное провокации и бред. И те продажные лица, которые отвлекают людей от сути и основы благопаолучия, предатели своего народа. Хватит писать про россиян. Поясните почему такая нищета в Украине.
kalinavalera1

Подякував: 659 раз.
Подякували: 511 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 12 тра, 2020 00:10

shapo написав:Никаких смертей в Степлаге в Джезказгане с 1953 по 1954г не было и сидело там аж 5000 человек

вот только расстрелы в Степлаге в 54-м и спровоцировали Кенгирское восстание, которое пришлось подавлять танками, которые давили людей гусеницами. И количество погибших исчислялось сотнями.
а так конечно смертей не было.
пысы, смотрю тебя уже восстанием макнули
ну ничё, лишний раз макнуть не помешает.
Востаннє редагувалось unicdima в Вів 12 тра, 2020 00:14, всього редагувалось 1 раз.
unicdima

Заблокований
Подякував: 107 раз.
Подякували: 193 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 12 тра, 2020 00:11

budivelnik написав:Ти з своєї хворої голови на мою здорову -не перекладай.
1 У війні з нацистами сталін втратив 10 млн солдат
2 В мирний час,сталін( і КПРС з СРСР) вбив 50 млн свого населення
Питання
З ким воював сталін керуючи КПРС і СРСР ?

Еще раз. Ты, лично ты, считаешь гибель людей при изгнании нацистов преступлением? Ты, лично ты, считаешь что с нацистами не надо было воевать? Ты, лично ты, считаешь что под нацистами украина жила и развивалась бы лучше чем при комуняках?
vano80

Подякував: 30 раз.
Подякували: 328 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 12 тра, 2020 00:13

Re: Політичні дискусії

kalinavalera1 написав:Вы, "будивельник" - готовы убить одну свою половину, которая у вас в генах от дедушки - дзержиновца ? Вы так же отвечаете за его деяния, как и все современные россияне за голодомор 37 года. При этом у большинства из них дедушки не устраивали голодомор, в отличие от вас не ели тогда итальянские сардины,
Бачите
Як легко вичисляються провокатори з одної контори
Перший - вано80 , вирізає з мого повідомлення цитату таким чином,що з неї випливає ніби я стверджував що мій дід убивця і енкаведист...(хоча я приводив спогади власника Комерсанту-Яковлева)
Другий (або і той самий ,але під іншим ніком) починає цю брехню тиражувати...
Зараз зявиться ще парочка,які їм в цьому допоможе...
Але ці дурники не розуміють одного..
Вони просто палять всіх,заради досягнення навіть не відомо чого.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 12 тра, 2020 00:14

budivelnik написав:Ага , і саме тому,ти сьогодні тут був під його ніком...?18-30

Лживый тролль, на каком основании ты делаешь это заявление? На том, что ты - неудавшийся регулярно сажаемый в лужу пропагандон? :mrgreen:
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Вів 12 тра, 2020 00:17

vano80 написав:
  budivelnik написав:Ти з своєї хворої голови на мою здорову -не перекладай.
1 У війні з нацистами сталін втратив 10 млн солдат
2 В мирний час,сталін( і КПРС з СРСР) вбив 50 млн свого населення
Питання
З ким воював сталін керуючи КПРС і СРСР ?
Еще раз. Ты, лично ты, считаешь гибель людей при изгнании нацистов преступлением? Ты, лично ты, считаешь что с нацистами не надо было воевать? Ты, лично ты, считаешь что под нацистами украина жила и развивалась бы лучше чем при комуняках?
1 Я вважаю неприпустими війну з власним народом
2 Я вважаю ,що той ,хто знищив 50 млн своїх - ніколи не оправдається знищенням після цього 10 млн чужих.
3 Я вважаю що Україна під російською імперією ( у різних виглядах Московське царство-російська імперія-СРСР) втратила в тисячі разів більше ніж за 4 роки під німцями.
4 При цьому я вважаю ,що німці посадили верхівку ОУН-УПА в концтабори в 1941 і випустили тільки в 1944 - що знали ,що українські націоналісти будуть боротись за незалежну Україну..і якщо цьому будуть заважати німці-то на горіхи отримають і вони
Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 12 тра, 2020 00:20, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 60056006600760086009 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему