Дурень, волгарь меня забанил через пару месяцев, как я зарегистрировался

|
|
![]() Я не знаю, може й гнав... Як не як ,а орден Червоної Зірки в нього ще з фінської.... А другий дід ,може й вбивав енкаведистів.... Але Війна,коли солдати воюють проти солдат - це менший злочин ніж війна коли керівництво країни воює силами НКВД проти свого населення. Чи ти іншої думки? І я точно знаю ,що населення не підтримувало б до 1957 року бандитів... Анекдот хочеш
![]() Ага , і саме тому,ти сьогодні тут був під його ніком...?18-30 Старієш То забудеш з англійського напрямку переключитись то нік переплутаєш... Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 12 тра, 2020 00:10, всього редагувалось 1 раз.
![]() Конечно. Давай еще поцитируем вики. "Згідно з постановою ЦК КП(б)У від 26 лютого 1945 року до створюваних спецгруп НКВС мали залучатися оунівці, які з'явилися з повинною, особливо до тих, котрі призначалися до ліквідації керівництва націоналістичного підпілля До складу таких груп, крім завербованих НКВС повстанців та підпільників, входили також штатні співробітники спецслужб До першої п'ятірки завербованих увійшли боєць боївки СБ ОУН та комендант жандармерії одного з куренів, перед тим викурені димом з криївки, боєць повстанської сотні та двоє «добровольців» — курінний лікар та росіянин, що раніше був взятий до місцевої боївки, а потім з неї дезертував Один з завербованих порадив Соколову прийняти також до складу групи пару «мельниківців» і зіграти на взаємній неприязні «мельниківців» та «бандерівців»" Ну так далее. Но это же все вранье. пропаганда. ![]() Re: Політичні дискусії
Во-во! Самое оно, я всегда говорю, что все мстители за преступления 80 летней давности, "борцы с Рашей - которые мстят за голодомор , за Гулаг и тп, предатели и провокаторы нанятые. Сегодняшние россияне не устраивали голодомор и Гулаг. Ненавидеть и мстить нужно было тогда, там и тем, кто это устраивал. А сегодня мстить потомкам ? Вы, "будивельник" - готовы убить одну свою половину, которая у вас в генах от дедушки - дзержиновца ? Вы так же отвечаете за его деяния, как и все современные россияне за голодомор 37 года. При этом у большинства из них дедушки не устраивали голодомор, в отличие от вас не ели тогда итальянские сардины, и даже погибли от него , или в Блокадном Ленинграде. Так это вы, и такие как вы, и тогда воду мутили и сейчас наживаетесь на разжигании ненависти и войны ? Государство - это аппарат обеспечения достатка экономического и безопасности населения. Все остальное провокации и бред. И те продажные лица, которые отвлекают людей от сути и основы благопаолучия, предатели своего народа. Хватит писать про россиян. Поясните почему такая нищета в Украине.
![]() вот только расстрелы в Степлаге в 54-м и спровоцировали Кенгирское восстание, которое пришлось подавлять танками, которые давили людей гусеницами. И количество погибших исчислялось сотнями. а так конечно смертей не было. пысы, смотрю тебя уже восстанием макнули ну ничё, лишний раз макнуть не помешает. Востаннє редагувалось unicdima в Вів 12 тра, 2020 00:14, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Політичні дискусіїБачите Як легко вичисляються провокатори з одної контори Перший - вано80 , вирізає з мого повідомлення цитату таким чином,що з неї випливає ніби я стверджував що мій дід убивця і енкаведист...(хоча я приводив спогади власника Комерсанту-Яковлева) Другий (або і той самий ,але під іншим ніком) починає цю брехню тиражувати... Зараз зявиться ще парочка,які їм в цьому допоможе... Але ці дурники не розуміють одного.. Вони просто палять всіх,заради досягнення навіть не відомо чого.
![]() 1 Я вважаю неприпустими війну з власним народом 2 Я вважаю ,що той ,хто знищив 50 млн своїх - ніколи не оправдається знищенням після цього 10 млн чужих. 3 Я вважаю що Україна під російською імперією ( у різних виглядах Московське царство-російська імперія-СРСР) втратила в тисячі разів більше ніж за 4 роки під німцями. 4 При цьому я вважаю ,що німці посадили верхівку ОУН-УПА в концтабори в 1941 і випустили тільки в 1944 - що знали ,що українські націоналісти будуть боротись за незалежну Україну..і якщо цьому будуть заважати німці-то на горіхи отримають і вони Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 12 тра, 2020 00:20, всього редагувалось 1 раз.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератор: Модератор |
|