Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 61006101610261036104 ... 7544>
Повідомлення Додано: Чет 21 тра, 2020 19:51

pesikot написав:
  Козак-характерник написав:В чому я спалився, хфантазьор? Цитату наведеш? Чи бла-бла-бла лише? :)

Ты не хочешь воевать под флагом Украины. Тем более, погибать под флагом Украины.
Этого достаточно. Поэтому, смени ник и не трынди

А то московией от тебя воняет за километр

Розумом Песікота не понять...аршином общим не ізмєріть... :) Як одне співвідноситься з іншим? Загадка...Ніякої логіки. Але не можна шукати логіки у хворої людини. Співчуваю! :)

П.С. цитати не буде. Бла-бла-бла.
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Чет 21 тра, 2020 19:53, всього редагувалось 1 раз.
Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 21 тра, 2020 19:51

shapo написав:Тебе, "политинформатору", напомнить что Яреська стала и.о.Министра Здравоохранения Украины даже не выйдя из гражданства США.

Яресько, и.о. министра здравоохранения ?
shapo, ты совсем на карантине забухал не просыхая ?
Не трынди, стройбатовец
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 21 тра, 2020 19:57

Козак-характерник написав:Розумом Песікота не понять...аршином общим не ізмєріть... :) Як одне співвідноситься з іншим? Загадка...Ніякої логіки. Але не можна шукати логіки у хворої людини. Співчуваю! :)

Ты уже и врачом стал ?
budivelnik был прав

У тебя приёмы российской пропаганды, не согласного - объявить больным

Умирать под государственным флагом ты не хочешь, то есть Козак-Характерник не хочет ни воевать, ни умирать за Украину. Зато раздаёшь советы, как другие должны воевать.
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 21 тра, 2020 19:58

Re: Політичні дискусії

detroytred написав:На необходимость увеличения темпов реформ указывают наши западные партнёры, МВФ и пр. организации.
А я що проти збільшення темпів реформ?
Тільки для мене
Модернізація армії - темпи
Збільшення кількості активного населення-темпи
Заміна РПЦ на ПЦУ - темпи
Заміна російської на українську - темпи
виховання української еліти - темпи...

Тільки якщо відбудуться ці зміни-Ви з зрадіо і шапо -перші підете на Майдан але вже проти мене....
Бо зміни не ті і не там...
Для мене РПЦ - це шпіонська,ідеологічно шкідлива організація.протистояння з якою забирає час/нерви/ресурси - яких не вистарчає для пришвидшення реформ
Для мене засилля російської - це вікно через яке росія безперешкодно льє море фейків і дезінформацій - але ж Ви перші повстанете коли я попрошу Вас перейти на українську(хоча ви повинні її знати)
Тоді в мене не має в вибору - я повинен фінансувати каральний орган ,який змусить вас перейти - а це знову час ресурси...

От і виходить
І ви і я -хочемо щоб все було добре
Я вважаю що це добре треба досягати шляхом внутрішніх змін для кожного всередині себе на користь Державної розбудови
Ви мене пробуєте переконати що ці зміни повинні проводитись зверху,шляхом Державного примусу...
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 21 тра, 2020 20:00

pesikot написав:
  zРадио написав:Да, я буду из Киева драпать во Львов, или еще западнее. Абсолютно верно. Но у меня при этом хватает совести не обвинять Козака за бегство из Донецка подальше от войны.

Драпальщик драпальщика всегда поддержит
Ты - банальное сцыкло :)
Зато сколько советов раздавал :)

Банальное ссыкло - это ты. Насколько ссыкливое, что даже публично признаться не сможет, что убежит раньше, чем руки вверх поднимать придется!

ЗЫ: shapo, пулемет песикота - это его псевдо-итоги на форуме :mrgreen:
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Чет 21 тра, 2020 20:01

pesikot написав:У тебя приёмы российской пропаганды, не согласного - объявить больным

З чим Ти не согласний, котяка шелудивий? :) Що в Тебе логіки немає? Так немає....Розлад нервово-мозкової діяльності, не можеш причини, наслідки повязати між собою, та просторовий ряд звести між реченнями... :) Досить мені вже з котом розмовляти, а то ще сам збожеволію... :) Відпочивай, троляка! :wink:
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Чет 21 тра, 2020 20:03, всього редагувалось 1 раз.
Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 21 тра, 2020 20:02

pesikot написав:
  shapo написав:Тебе, "политинформатору", напомнить что Яреська стала и.о.Министра Здравоохранения Украины даже не выйдя из гражданства США.

Не трынди, стройбатовец

Перепутал двух заезжих гражданок США :mrgreen: Большое дело)))
Радіо

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Чет 21 тра, 2020 20:03

zРадио написав:Банальное ссыкло - это ты. Насколько ссыкливое, что даже публично признаться не сможет, что убежит раньше, чем руки вверх поднимать придется!

ЗЫ: shapo, пулемет песикота - это его псевдо-итоги на форуме :mrgreen:

Мне достаточно, что вы оба признались, что сбежите раньше :)
Без вас будет проще защищать
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 21 тра, 2020 20:05

zРадио написав:
  pesikot написав:

Не трынди, стройбатовец

Перепутал двух заезжих гражданок США :mrgreen: Большое дело)))

Соврал. И это факт.

Я так вижу, что zRadio, как "топ-менеджер" киевской бото-фермы, пытается косяки команды прикрыть :) А косячит сегодня вся эта команда.
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 21 тра, 2020 20:06

pesikot написав:Без вас будет проще защищать

Ок, с такими защитниками - я спокоен ))) Из Киева бежать необязательно, враг будет остановлен в Чернигове :mrgreen:

Интересно, как у тебя в голове умещаются это напуское геройство и оправдание сдачи Крыма без единого выстрела "тритушками"?
Востаннє редагувалось Радіо в Чет 21 тра, 2020 20:07, всього редагувалось 1 раз.
Радіо

Профіль

16
8
1
4
  #<1 ... 61006101610261036104 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему