|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Чет 21 тра, 2020 19:51
pesikot написав: Козак-характерник написав:В чому я спалився, хфантазьор? Цитату наведеш? Чи бла-бла-бла лише? 
Ты не хочешь воевать под флагом Украины. Тем более, погибать под флагом Украины. Этого достаточно. Поэтому, смени ник и не трынди А то московией от тебя воняет за километр
Розумом Песікота не понять...аршином общим не ізмєріть...  Як одне співвідноситься з іншим? Загадка...Ніякої логіки. Але не можна шукати логіки у хворої людини. Співчуваю!  П.С. цитати не буде. Бла-бла-бла.
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Чет 21 тра, 2020 19:53, всього редагувалось 1 раз.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2244 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 тра, 2020 19:51
shapo написав:Тебе, "политинформатору", напомнить что Яреська стала и.о.Министра Здравоохранения Украины даже не выйдя из гражданства США.
Яресько, и.о. министра здравоохранения ? shapo, ты совсем на карантине забухал не просыхая ? Не трынди, стройбатовец
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1258 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 21 тра, 2020 19:57
Козак-характерник написав:Розумом Песікота не понять...аршином общим не ізмєріть...  Як одне співвідноситься з іншим? Загадка...Ніякої логіки. Але не можна шукати логіки у хворої людини. Співчуваю! 
Ты уже и врачом стал ? budivelnik был прав У тебя приёмы российской пропаганды, не согласного - объявить больным Умирать под государственным флагом ты не хочешь, то есть Козак-Характерник не хочет ни воевать, ни умирать за Украину. Зато раздаёшь советы, как другие должны воевать.
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 21 тра, 2020 19:58
detroytred написав:На необходимость увеличения темпов реформ указывают наши западные партнёры, МВФ и пр. организации.
А я що проти збільшення темпів реформ? Тільки для мене Модернізація армії - темпи Збільшення кількості активного населення-темпи Заміна РПЦ на ПЦУ - темпи Заміна російської на українську - темпи виховання української еліти - темпи... Тільки якщо відбудуться ці зміни-Ви з зрадіо і шапо -перші підете на Майдан але вже проти мене.... Бо зміни не ті і не там... Для мене РПЦ - це шпіонська,ідеологічно шкідлива організація.протистояння з якою забирає час/нерви/ресурси - яких не вистарчає для пришвидшення реформ Для мене засилля російської - це вікно через яке росія безперешкодно льє море фейків і дезінформацій - але ж Ви перші повстанете коли я попрошу Вас перейти на українську(хоча ви повинні її знати) Тоді в мене не має в вибору - я повинен фінансувати каральний орган ,який змусить вас перейти - а це знову час ресурси... От і виходить І ви і я -хочемо щоб все було добре Я вважаю що це добре треба досягати шляхом внутрішніх змін для кожного всередині себе на користь Державної розбудови Ви мене пробуєте переконати що ці зміни повинні проводитись зверху,шляхом Державного примусу...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 21 тра, 2020 20:00
pesikot написав: zРадио написав:Да, я буду из Киева драпать во Львов, или еще западнее. Абсолютно верно. Но у меня при этом хватает совести не обвинять Козака за бегство из Донецка подальше от войны.
Драпальщик драпальщика всегда поддержит Ты - банальное сцыкло  Зато сколько советов раздавал 
Банальное ссыкло - это ты. Насколько ссыкливое, что даже публично признаться не сможет, что убежит раньше, чем руки вверх поднимать придется! ЗЫ: shapo, пулемет песикота - это его псевдо-итоги на форуме 
-
Радіо
-
-
- Подякував: 3336 раз.
- Подякували: 7219 раз.
-
-
Профіль
-
-
16
8
1
4
Додано: Чет 21 тра, 2020 20:01
pesikot написав:У тебя приёмы российской пропаганды, не согласного - объявить больным
З чим Ти не согласний, котяка шелудивий?  Що в Тебе логіки немає? Так немає....Розлад нервово-мозкової діяльності, не можеш причини, наслідки повязати між собою, та просторовий ряд звести між реченнями...  Досить мені вже з котом розмовляти, а то ще сам збожеволію...  Відпочивай, троляка! 
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Чет 21 тра, 2020 20:03, всього редагувалось 1 раз.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2244 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 тра, 2020 20:02
pesikot написав: shapo написав:Тебе, "политинформатору", напомнить что Яреська стала и.о.Министра Здравоохранения Украины даже не выйдя из гражданства США.
Яресько, и.о. министра здравоохранения ? shapo, ты совсем на карантине забухал не просыхая ? Не трынди, стройбатовец
Перепутал двух заезжих гражданок США  Большое дело)))
-
Радіо
-
-
-
-
Профіль
-
-
16
8
1
4
Додано: Чет 21 тра, 2020 20:03
zРадио написав:Банальное ссыкло - это ты. Насколько ссыкливое, что даже публично признаться не сможет, что убежит раньше, чем руки вверх поднимать придется! ЗЫ: shapo, пулемет песикота - это его псевдо-итоги на форуме 
Мне достаточно, что вы оба признались, что сбежите раньше  Без вас будет проще защищать
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 21 тра, 2020 20:05
zРадио написав: pesikot написав: shapo написав:Тебе, "политинформатору", напомнить что Яреська стала и.о.Министра Здравоохранения Украины даже не выйдя из гражданства США.
Перепутал двух заезжих гражданок США  Большое дело)))
Соврал. И это факт. Я так вижу, что zRadio, как "топ-менеджер" киевской бото-фермы, пытается косяки команды прикрыть  А косячит сегодня вся эта команда.
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 21 тра, 2020 20:06
pesikot написав:Без вас будет проще защищать
Ок, с такими защитниками - я спокоен ))) Из Киева бежать необязательно, враг будет остановлен в Чернигове Интересно, как у тебя в голове умещаются это напуское геройство и оправдание сдачи Крыма без единого выстрела "тритушками"?
Востаннє редагувалось Радіо в Чет 21 тра, 2020 20:07, всього редагувалось 1 раз.
-
Радіо
-
-
-
-
Профіль
-
-
16