|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Чет 21 тра, 2020 20:06
detroytred написав:У меня аргумент: в связке управленец-исполнитель в 20-21 веке при общественном характере труда ключевая роль за управленцем. И даже при равной роли разорвать порочный круг, первому начать гораздо проще именно управленцу. Власть имущим, а не пересичному населению.
Без проблем.... Питання тільки вагових коефіцієнтів.... У нас є - 100 000 управлінців( на всіх сходинках Державного керівництва) у нас є - 40 000 000 населення( я не настоюю на цифрі.взяв спрощено ,щоб легше було порівнювати) , з яких 20 000 000 - є активними створювачами Таким чином На одного управлінця - 200 виконавців.... Нехай вплив управлінця в 10 разів сильніший від впливу виконавця Тобто В управлінця - 10 одиниць впливу у виконавця - 1 одиниця впливу Загальний ефект роботи 1 * 10 + 200 * 1 = 210....тобто вплив управлінця на кінцевий результат всього 5% 
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 21 тра, 2020 20:07
budivelnik написав: detroytred написав:На необходимость увеличения темпов реформ указывают наши западные партнёры, МВФ и пр. организации.
А я що проти збільшення темпів реформ? Тільки для мене Модернізація армії - темпи Збільшення кількості активного населення-темпи Заміна РПЦ на ПЦУ - темпи Заміна російської на українську - темпи виховання української еліти - темпи... Тільки якщо відбудуться ці зміни-Ви з зрадіо і шапо -перші підете на Майдан але вже проти мене.... Бо зміни не ті і не там... Для мене РПЦ - це шпіонська,ідеологічно шкідлива організація.протистояння з якою забирає час/нерви/ресурси - яких не вистарчає для пришвидшення реформ Для мене засилля російської - це вікно через яке росія безперешкодно льє море фейків і дезінформацій - але ж Ви перші повстанете коли я попрошу Вас перейти на українську(хоча ви повинні її знати) Тоді в мене не має в вибору - я повинен фінансувати каральний орган ,який змусить вас перейти - а це знову час ресурси... От і виходить І ви і я -хочемо щоб все було добре Я вважаю що це добре треба досягати шляхом внутрішніх змін для кожного всередині себе на користь Державної розбудови Ви мене пробуєте переконати що ці зміни повинні проводитись зверху,шляхом Державного примусу...
Я Вам о Западе, критериях западных партнёров, западных стандартах. Вы же опять *оправдываетесь* (аргументируете), кивая на рфию и т.п. И своими личными хотелками... При том опять искажаете)) и обобщаете. Мне на церкву ... побоку. А насчёт мови я Вам уже говорил, что будет законное решение, хоть через 2 минуты буду писать на мовi. То есть Вы притянули аргументы с потолка, как захотелось. Опровергать их регулярно становится утомительно и нецiкаво.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 тра, 2020 20:08
pesikot написав:Соврал. И это факт. Я так вижу, что zRadio, как "топ-менеджер" киевской бото-фермы, пытается косяки команды прикрыть  А косячит сегодня вся эта команда.
Опечатался. Где соврал? У кого из Супрун и Яресько нет гражданства США? Пруфы в студию, или балабал (в очередной раз  )
-
Радіо
-
-
- Подякував: 3336 раз.
- Подякували: 7219 раз.
-
-
Профіль
-
-
16
8
1
4
Додано: Чет 21 тра, 2020 20:11
pesikot написав: shapo написав:Тебе, "политинформатору", напомнить что Яреська стала и.о.Министра Здравоохранения Украины даже не выйдя из гражданства США.
Яресько, и.о. министра здравоохранения ? shapo, ты совсем на карантине забухал не просыхая ? Не трынди, стройбатовец
Клоун, какая разница кого посадили на министра в Украине? Или министр финансов Яресько нанесла меньше вреда чем другая и. о. Супрун? А достижения у них в США и за её пределами какие кроме принадлежности к украинской диаспоре сбежавшей из Галичины?
-
shapo
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 848 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 тра, 2020 20:11
zРадио написав:балабал (в очередной раз  )
Йому збрехати, як склянку води випити...  detroytred написав:То есть Вы притянули аргументы с потолка, как захотелось. Опровергать их регулярно становится утомительно и нецiкаво.
То й самий висновок зробив. Людина на своїй хвилі. Доводи логіки, аргументи, тут не діють.
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Чет 21 тра, 2020 20:14, всього редагувалось 1 раз.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2244 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 тра, 2020 20:13
pesikot написав: zРадио написав:Банальное ссыкло - это ты. Насколько ссыкливое, что даже публично признаться не сможет, что убежит раньше, чем руки вверх поднимать придется! ЗЫ: shapo, пулемет песикота - это его псевдо-итоги на форуме 
Мне достаточно, что вы оба признались, что сбежите раньше  Без вас будет проще защищать
Так ты почему до сих пор не в Донбассе, херой?
-
shapo
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 тра, 2020 20:14
zРадио написав: pesikot написав:Соврал. И это факт. Я так вижу, что zRadio, как "топ-менеджер" киевской бото-фермы, пытается косяки команды прикрыть  А косячит сегодня вся эта команда.
Опечатался. Где соврал? У кого из Супрун и Яресько нет гражданства США? Пруфы в студию, или балабал (в очередной раз  )
pesikot написав: shapo написав:Тебе, "политинформатору", напомнить что Яреська стала и.о.Министра Здравоохранения Украины даже не выйдя из гражданства США.
Яресько, и.о. министра здравоохранения ? shapo, ты совсем на карантине забухал не просыхая ? Не трынди, стройбатовец
Вот тебе пруфы, где shapo соврал, что Яресько и.о. министра здравоохранения Так что, балаболы вы оба.
Востаннє редагувалось pesikot в Чет 21 тра, 2020 20:14, всього редагувалось 1 раз.
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1258 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
-
Радіо
-
-
- Подякував: 3336 раз.
- Подякували: 7219 раз.
-
-
Профіль
-
-
16
8
1
4
detroytred написав:То есть Вы притянули аргументы с потолка, как захотелось.
Зверніть увагу-коли я Вам відповідав - я передбачив повністю Вашу реакцію.... Це говорить про те ,що у нас різне бачення розвитку. Я розумію,що швидкість розвитку є максимально допустимою , - з данним набором людей(Ленін казав - соціалізм ми будемо будувати людьми ,вихованими при капіталізмі), ми будуєма капіталізм з людьми вихованими при соціалізмі - з данним набором Держав які проти нашого успіху( в данному випадку Росія) і це підтверджено агресією - з данним набором Друзів ( які деколи заглядають в рот росії бо є її найбільшими економічними партнерами на відміну від нас) Ви вважаєте швидкість розвитку -мінімально допустимою... Але як тільки я пропоную прискоритись хоч в якихось галузях(наприклад мовна) - Ви відразу стаєте на диби... Я це розумію ,це Ваша мова і чого Ви повинні її міняти.... Але як Ви не зрозумієте - реформи це не ать-два, це набір тисяч факторів.кожен з яких мізерний.але відсутність навіть одного - може повністю розвалити весь механізм змін.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 21 тра, 2020 20:16
pesikot написав: zРадио написав:Перепутал двух заезжих гражданок США  Большое дело)))
Соврал. И это факт. Я так вижу, что zRadio, как "топ-менеджер" киевской бото-фермы, пытается косяки команды прикрыть  А косячит сегодня вся эта команда.
По себе судишь, порохобот. Это у тебя проскакивает "у нас числишься" и пр. перлы
-
shapo
-
-
-
-
Профіль
-
-
|