|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: П'ят 12 чер, 2020 21:58
Schmit написав: shapo написав:У Шария-то российского паспорта полученного в 2014г в Крыму в отличие от них нет.
Зашквары П.Козарина не оправдывают Шария. Наверно у многих коллаборантов из дыныры тоже нет красной книжечки с птичкой-мутантом на обложке, но в конфликте Украина/Московия они явно на стороне врага. Такая же логика с Шарием. Этот тяжелый юнит информационной войны уже много раз показал на чьей он стороне.
ТГ Игорь Мосийчук: Усьо! Дякую, я зрозумів! Тепер, кожному громадянину РФ чи агенту ФСБ варто назвати Шарія проросійським блогером і його вважатимуть українським патріотом. В мене є велика кількість друзів та знайомих кримчан які зі зброєю в руках захищали територіальну цілісність України. До їхніх батьків в Криму регулярно приходить ФСБ і пропонує запросити дітей на півострів, щоб арештувати. А тут фігурант працює нібито гіперпатріотичним журналістом в українських ЗМІ, а сам оформлює російські паспорти і вільно їздить в Крим та Москву. І ФСБ не реагує. Як думаєте чому? Але фігурант каже у всьому винен Шарій. Ага Шарій бив, катував і примушував Казаріна писати заяви і отримувати громадянство РФ.
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4794 раз.
- Подякували: 7757 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
23
5
1
Додано: П'ят 12 чер, 2020 22:23
pesikot написав:Малые Итоги Никто вообще не смог ответить, что дадут ему лично посадки порохоботов. Любое действие должно иметь цель. А если действия, суть посадки, не имеют цели - это рафинированное мудачество.
"Итоги" наближено вірні. Підозрюю що у Зе просто психологічна травма на "єтой почве". На чому він виїхав у своїй передвиборчій програмі? - На 80% це була тупо критика По. І Зе, як людина все-таки більш-менш людяна і НЕ ПОЛІТИК, не може відійти від своєї передвиборчої програми, від того всього що він наговорив в адресу По. А ще оточення Зе гарно йому в цьому підіграє, заганяючи Зе у ще більшу яму.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 чер, 2020 23:01
andrijk777 написав:І Зе, як людина все-таки більш-менш людяна і НЕ ПОЛІТИК, не може відійти від своєї передвиборчої програми, від того всього що він наговорив в адресу По.
Не надо льстить Зеленскому, больше чем за год он не выполнил ни одного весомого пункта из своей предвыборной программы, имея 73 % поддержки. Редкостный долб... И после этого порохоботы начинают лить осанну Зеленскому 
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
9
23
5
1
Додано: П'ят 12 чер, 2020 23:36
Кармелюк написав: shapo написав:Ничего себе "зашквары". Чел столько лет учил патриотизму за бюджетные деньги, а,оказывается, носил в кармане паспорт страны-агрессора полученный не под пытками, а вполне добровольно. Получается что копни любого украинского "патриота" и вылезет или российский гражданин, или человек на содержании ФСБ.
Є в мене ще з інститутських часів товариш в Криму, хоча .... Не дай бог потрапити під таку роздачу...
Почему Казарин сразу по приезду в Киев не указал что имеет российский паспорт? Почему клеймя позором Россию, и уверяя всех что является патриотом Украины не отказывался от российского гражданства в течении пяти лет? Там кстати, при получении паспорта ещё и присягу надо зачитывать на верность государству, он вряд ли сей участи избежал
-
Shram
-
-
- Подякував: 174 раз.
- Подякували: 980 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 12 чер, 2020 23:45
freeze написав: andrijk777 написав:І Зе, як людина все-таки більш-менш людяна і НЕ ПОЛІТИК, не може відійти від своєї передвиборчої програми, від того всього що він наговорив в адресу По.
Не надо льстить Зеленскому, больше чем за год он не выполнил ни одного весомого пункта из своей предвыборной программы, имея 73 % поддержки. Редкостный долб... И после этого порохоботы начинают лить осанну Зеленскому 
А можна список його обіцянок? Я щось жодної не пригадую.
-
andrijk777
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 13 чер, 2020 00:01
Shram написав: budivelnik написав: Shram написав:Более глупые отмазки были только парой страниц ранее, где был комментарий о том , что украинские олигархи вынуждены воровать у украинского народа и государства, дабы на наворованные деньги защищать Украину от нападок Москвы.
1 Є аналіз Є випускання газів у воду. В мене-аналіз
Какой у вас анализ? У вас же дурное - "99% населения не сталкивалось с судом, а потому реформы судебной системы не важна, и переживать нечего". А ничего, что именно от работы судов зависит уровень коррумпированности в стране. А ничего, что именно от работы судов зависит количество иностранных инвестиций. А ничего, что именно от работы судов зависит полная безнаказанность и беспредел силовых ведомств. А ничего, что именно от работы судов зависит уровень доверия населения к своему государству.
Все що Ви перечислили - залежить Тільки один нюанс Це залежить сильно впливає на 1% тих ,хто з судами стикається і в судах вирішує свою напів корупційні справи Але поясніть мені Як рішення суду в справі Коломойський-Ахметов може вплинути на ваш фінансовий стан ( чи стан 99% населення) Тому коли Пінчук ображений на Курченка,а Ахметов бореться з Коломойським . Тігіпко висуває претензії Фірташу - то обовязково як мінімум пару телевізійних каналів будуть розповідати про корупційний український суд... По іноземним інвестиціям-ви видно не в курсі Ціінвестиції коли заходять-то у випадку проблем,справи розглядають в Лондоні чи Стокгольмі... Тому ще раз В рік 1,4 млн справ з яких 400 000 - адмін штрафи 400 000 - цивільні справи ( враховуючи що в рік помирає 600 000 осіб ,то левова частка цих справ-це справи про спадщину) 600 000 - кримінальні справи ( це те до чого в населення найбільше претензій...але як правило суди не винуваті.бо суди підтверджують що грабіжники щось вкрали і присуджують потерпівшим відшкодування...але як правило в грабіжників нічого не має .тому потерпівші отримують тільки моральну сатисфакцію.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 13 чер, 2020 00:04
Replay написав:Потому, что Власть в Украине - у международных Корпораций и местных олигархов, как "их частичных проводников", а отнюдь не у Народа Украины(как в Конституции)! Народ Украины - никто не спрашивал ни о рынке Земли ни о Образовании, ни о медреформе, ни о языке. Есть те, кто всё Решает... есть те, кто озвучивает это для народа и легитимизирует через Закондательные органы. А народ - он так, как был при крепостном праве. Его дело - сеять, свиней растить, воевать и налоги платить... И вряд ли, что-то изменится в перспективе. Поэтому и бегут с Украины все, кто понимает, что происходит.
На слуху риторический вопрос. Какие из функций государства реально сейчас работают на народ, чтобы подтвердить фактическую функциональность оного?
-
ruvex
-
-
- Подякував: 855 раз.
- Подякували: 2555 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
2
Додано: Суб 13 чер, 2020 00:09
andrijk777 написав: freeze написав: andrijk777 написав:І Зе, як людина все-таки більш-менш людяна і НЕ ПОЛІТИК, не може відійти від своєї передвиборчої програми, від того всього що він наговорив в адресу По.
А что ж тогда пишешь про предвыборную программу Зеленского, если ничего не помнишь ?  Или предвыборная программа это просто надпись на заборе, а не обещания претворить в жизнь написанное ? 
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
9
23
5
1
Додано: Суб 13 чер, 2020 01:06
freeze написав:andrijk777 написав: freeze написав:Не надо льстить Зеленскому, больше чем за год он не выполнил ни одного весомого пункта из своей предвыборной программы, имея 73 % поддержки. Редкостный долб... И после этого порохоботы начинают лить осанну Зеленскому 
А что ж тогда пишешь про предвыборную программу Зеленского, если ничего не помнишь ?  Или предвыборная программа это просто надпись на заборе, а не обещания претворить в жизнь написанное ?  "Не пригадую" - я маю на увазі що їх не було. Я ще добре пам'ятаю що було рік тому. Передвиборча програма для мене - це те що особисто обіцяв політик, і в першу чергу публічно, наприклад на дебатах. Те що написано у нього "в буклєтіках" це фікція. Це фікція не тільки при Зе, це фікція УСІХ попередніх президентів. Так можна список його обіцянок чи ні?
-
andrijk777
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 13 чер, 2020 08:10
andrijk777 написав: freeze написав:andrijk777 написав:А что ж тогда пишешь про предвыборную программу Зеленского, если ничего не помнишь ?  Или предвыборная программа это просто надпись на заборе, а не обещания претворить в жизнь написанное ?  "Не пригадую" - я маю на увазі що їх не було. Я ще добре пам'ятаю що було рік тому. Передвиборча програма для мене - це те що особисто обіцяв політик, і в першу чергу публічно, наприклад на дебатах. Те що написано у нього "в буклєтіках" це фікція. Це фікція не тільки при Зе, це фікція УСІХ попередніх президентів. Так можна список його обіцянок чи ні?
Кандидат в Президенты Зеленский предоставил в момент регистрации в ЦИКе свою предвыборную программу. Она официально была опубликована на сайте ЦИК. Зайдите и почитайте. А что касается "буклєтіков"... "Другой предвыборной программы у нас для вас нет" (почти (с))
-
AlexxK
-
-
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 79 раз.
-
-
Профіль
-
-
|