Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 62506251625262536254 ... 7544>
Повідомлення Додано: П'ят 12 чер, 2020 21:58

Re: Політичні дискусії

Schmit написав:
  shapo написав:У Шария-то российского паспорта полученного в 2014г в Крыму в отличие от них нет.

Зашквары П.Козарина не оправдывают Шария. Наверно у многих коллаборантов из дыныры тоже нет красной книжечки с птичкой-мутантом на обложке, но в конфликте Украина/Московия они явно на стороне врага. Такая же логика с Шарием. Этот тяжелый юнит информационной войны уже много раз показал на чьей он стороне.

ТГ Игорь Мосийчук:

Усьо! Дякую, я зрозумів!
Тепер, кожному громадянину РФ чи агенту ФСБ варто назвати Шарія проросійським блогером і його вважатимуть українським патріотом.
В мене є велика кількість друзів та знайомих кримчан які зі зброєю в руках захищали територіальну цілісність України.
До їхніх батьків в Криму регулярно приходить ФСБ і пропонує запросити дітей на півострів, щоб арештувати.

А тут фігурант працює нібито гіперпатріотичним журналістом в українських ЗМІ, а сам оформлює російські паспорти і вільно їздить в Крим та Москву. І ФСБ не реагує.
Як думаєте чому?

Але фігурант каже у всьому винен Шарій. Ага Шарій бив, катував і примушував Казаріна писати заяви і отримувати громадянство РФ.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: П'ят 12 чер, 2020 22:23

pesikot написав:Малые Итоги

Никто вообще не смог ответить, что дадут ему лично посадки порохоботов.

Любое действие должно иметь цель.
А если действия, суть посадки, не имеют цели - это рафинированное мудачество.

"Итоги" наближено вірні.
Підозрюю що у Зе просто психологічна травма на "єтой почве".
На чому він виїхав у своїй передвиборчій програмі? - На 80% це була тупо критика По. І Зе, як людина все-таки більш-менш людяна і НЕ ПОЛІТИК, не може відійти від своєї передвиборчої програми, від того всього що він наговорив в адресу По.
А ще оточення Зе гарно йому в цьому підіграє, заганяючи Зе у ще більшу яму.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 чер, 2020 23:01

andrijk777 написав:І Зе, як людина все-таки більш-менш людяна і НЕ ПОЛІТИК, не може відійти від своєї передвиборчої програми, від того всього що він наговорив в адресу По.

Не надо льстить Зеленскому, больше чем за год он не выполнил ни одного весомого пункта из своей предвыборной программы, имея 73 % поддержки. Редкостный долб... И после этого порохоботы начинают лить осанну Зеленскому :mrgreen:
freeze
4
Форумчанин року

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: П'ят 12 чер, 2020 23:36

Кармелюк написав:
  shapo написав:
Ничего себе "зашквары".
Чел столько лет учил патриотизму за бюджетные деньги, а,оказывается, носил в кармане паспорт страны-агрессора полученный не под пытками, а вполне добровольно.
Получается что копни любого украинского "патриота" и вылезет или российский гражданин, или человек на содержании ФСБ.

Є в мене ще з інститутських часів товариш в Криму, хоча ....
Не дай бог потрапити під таку роздачу...

Почему Казарин сразу по приезду в Киев не указал что имеет российский паспорт?
Почему клеймя позором Россию, и уверяя всех что является патриотом Украины не отказывался от российского гражданства в течении пяти лет?
Там кстати, при получении паспорта ещё и присягу надо зачитывать на верность государству, он вряд ли сей участи избежал
Shram

Подякував: 174 раз.
Подякували: 980 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 12 чер, 2020 23:45

freeze написав:
  andrijk777 написав:І Зе, як людина все-таки більш-менш людяна і НЕ ПОЛІТИК, не може відійти від своєї передвиборчої програми, від того всього що він наговорив в адресу По.

Не надо льстить Зеленскому, больше чем за год он не выполнил ни одного весомого пункта из своей предвыборной программы, имея 73 % поддержки. Редкостный долб... И после этого порохоботы начинают лить осанну Зеленскому :mrgreen:

А можна список його обіцянок?
Я щось жодної не пригадую.
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 чер, 2020 00:01

Shram написав:
  budivelnik написав:
  Shram написав:Более глупые отмазки были только парой страниц ранее, где был комментарий о том , что украинские олигархи вынуждены воровать у украинского народа и государства, дабы на наворованные деньги защищать Украину от нападок Москвы.
1 Є аналіз
Є випускання газів у воду.
В мене-аналіз
Какой у вас анализ?
У вас же дурное - "99% населения не сталкивалось с судом, а потому реформы судебной системы не важна, и переживать нечего".
А ничего, что именно от работы судов зависит уровень коррумпированности в стране.
А ничего, что именно от работы судов зависит количество иностранных инвестиций.
А ничего, что именно от работы судов зависит полная безнаказанность и беспредел силовых ведомств.
А ничего, что именно от работы судов зависит уровень доверия населения к своему государству.
Все що Ви перечислили - залежить
Тільки один нюанс
Це залежить сильно впливає на 1% тих ,хто з судами стикається і в судах вирішує свою напів корупційні справи
Але поясніть мені
Як рішення суду в справі Коломойський-Ахметов може вплинути на ваш фінансовий стан ( чи стан 99% населення)
Тому коли Пінчук ображений на Курченка,а Ахметов бореться з Коломойським . Тігіпко висуває претензії Фірташу - то обовязково як мінімум пару телевізійних каналів будуть розповідати про корупційний український суд...
По іноземним інвестиціям-ви видно не в курсі
Ціінвестиції коли заходять-то у випадку проблем,справи розглядають в Лондоні чи Стокгольмі...

Тому ще раз
В рік 1,4 млн справ з яких
400 000 - адмін штрафи
400 000 - цивільні справи ( враховуючи що в рік помирає 600 000 осіб ,то левова частка цих справ-це справи про спадщину)
600 000 - кримінальні справи ( це те до чого в населення найбільше претензій...але як правило суди не винуваті.бо суди підтверджують що грабіжники щось вкрали і присуджують потерпівшим відшкодування...але як правило в грабіжників нічого не має .тому потерпівші отримують тільки моральну сатисфакцію.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 13 чер, 2020 00:04

Replay написав:Потому, что Власть в Украине - у международных Корпораций и местных олигархов, как "их частичных проводников", а отнюдь не у Народа Украины(как в Конституции)!

Народ Украины - никто не спрашивал ни о рынке Земли ни о Образовании, ни о медреформе, ни о языке.
Есть те, кто всё Решает... есть те, кто озвучивает это для народа и легитимизирует через Закондательные органы.
А народ - он так, как был при крепостном праве. Его дело - сеять, свиней растить, воевать и налоги платить...
И вряд ли, что-то изменится в перспективе.
Поэтому и бегут с Украины все, кто понимает, что происходит.

На слуху риторический вопрос. Какие из функций государства реально сейчас работают на народ, чтобы подтвердить фактическую функциональность оного?
ruvex

Подякував: 855 раз.
Подякували: 2555 раз.

Профіль

1
6
2
Повідомлення Додано: Суб 13 чер, 2020 00:09

Re: Політичні дискусії

andrijk777 написав:
  freeze написав:

А что ж тогда пишешь про предвыборную программу Зеленского, если ничего не помнишь ?
Или предвыборная программа это просто надпись на заборе, а не обещания претворить в жизнь написанное ?
freeze
4
Форумчанин року

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Суб 13 чер, 2020 01:06

freeze написав:
andrijk777 написав:
  freeze написав:Не надо льстить Зеленскому, больше чем за год он не выполнил ни одного весомого пункта из своей предвыборной программы, имея 73 % поддержки. Редкостный долб... И после этого порохоботы начинают лить осанну Зеленскому :mrgreen:

А что ж тогда пишешь про предвыборную программу Зеленского, если ничего не помнишь ?
Или предвыборная программа это просто надпись на заборе, а не обещания претворить в жизнь написанное ?

"Не пригадую" - я маю на увазі що їх не було. Я ще добре пам'ятаю що було рік тому.
Передвиборча програма для мене - це те що особисто обіцяв політик, і в першу чергу публічно, наприклад на дебатах.
Те що написано у нього "в буклєтіках" це фікція. Це фікція не тільки при Зе, це фікція УСІХ попередніх президентів.
Так можна список його обіцянок чи ні?
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 чер, 2020 08:10

andrijk777 написав:
  freeze написав:
andrijk777 написав:

"Не пригадую" - я маю на увазі що їх не було. Я ще добре пам'ятаю що було рік тому.
Передвиборча програма для мене - це те що особисто обіцяв політик, і в першу чергу публічно, наприклад на дебатах.
Те що написано у нього "в буклєтіках" це фікція. Це фікція не тільки при Зе, це фікція УСІХ попередніх президентів.
Так можна список його обіцянок чи ні?

Кандидат в Президенты Зеленский предоставил в момент регистрации в ЦИКе свою предвыборную программу. Она официально была опубликована на сайте ЦИК. Зайдите и почитайте.
А что касается "буклєтіков"...
"Другой предвыборной программы у нас для вас нет" (почти (с))
AlexxK

Подякував: 10 раз.
Подякували: 79 раз.

Профіль

#<1 ... 62506251625262536254 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератор: Модератор