|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: П'ят 12 чер, 2020 13:17
Багато хто розказує казочки що Єльцин був демократом. І більшість в це вірять. Але насправді він такий демократ, як з мене балерина. 1. Ліквідував парламент. Не просто розпустив, а ЛІКВІДУВАВ. Створив інший парламентський орган. 2. Коли він(парламент) почав огризатись, тупо розстріляв його з ТАНКІВ. 3. Назначив "приємника". Прикольний такий демократ, який назначає після себе "приємника". 4. Пішов з олімпу тільки тоді, коли вже фізично не міг правити. *може інші "гріхи" мав, я не на 100% знаю історію РФ. А так, да "демократ". Порівняно з Путіним, звичайно демократ. В РФ просто інакших не бачили. Але по загальних(світових) поняттях він авторитарний правитель.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 чер, 2020 13:32
budivelnik написав: Shram написав:скажите мне сколько и какие реформы были полностью проведены с 2015 года? Ответ - ноль и никакие. Судебная реформа - нет. Налоговая - нет Полицейская - нет Медицинская - нет Таможенная -нет Антикоррупционная -нет Пенсионная - нет Гос управления - нет и так далее..
Дивуєте Ви мене 1 Будь-що зробити за раз і до кінця-не можливо. Завжди потрібні будуть якісь доробки/переробки 2 Навіть коли в описаних вами назвах буде досягнутий якийсь проміжний результат-це не означає що прийшов рай..Працювати потрібно буде все одно 3 По пунктам а - хто і скільки разів стикався з судом?-практично ніхто (1% населення) - то навіщо 99% переживати б - хто платить податки на 100% (крім бюджетників,які отримують і зарплату і суму на податки від тих хто реально заробляє зарплату і податки),при цьому я не принижую бюджетників.просто в них інша система.тому повторю-хто платить податки на 100% А раз не платите-то в чому проблема податкової-може проблема і у вас? в - хто не купує принципово контробас...або згоден платити дорожче ніж зараз..бо контробанда-це ухтилення від податків=нижча ціна при продажу г - хто хоче платити більше пенсійних внесків ніж зараз...адже як не крути а ПФ дотаційний на 100 млрд при середній пенсії в 2500 грн...щоб були більші пенсії - потрібно робити більші відрахування..від реформ-кількість грошей не збільшується.
Более глупые отмазки были только парой страниц ранее, где был комментарий о том , что украинские олигархи вынуждены воровать у украинского народа и государства, дабы на наворованные деньги защищать Украину от нападок Москвы.
-
Shram
-
-
- Подякував: 174 раз.
- Подякували: 980 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 12 чер, 2020 13:38
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 чер, 2020 13:52
pesikot написав:Вопрос к зелебобикам Что вам даст арест всех порохоботов ? Вот по пунктам. Что лично вы от этого получите ?
Хоч це і не до мене - але оце дебілкувате смикання "папаредників" просто дратує . Причому настільки все робиться непрофесійно та чисто на публіку - що навіть не розумію - для кого все це в принципі ... Обвинувачення якісь м"яко кажучи просто дивні . Не вміють знайти якихось справжніх зачіпок з доказами ? То для чого соромитися перед всіма ? Чи це така метода для дискредитації оцих всіх нових "органів" ?
-
Puente
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 418 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 чер, 2020 14:00
Shram написав: budivelnik написав: Shram написав:скажите мне сколько и какие реформы были полностью проведены с 2015 года? Ответ - ноль и никакие. Судебная реформа - нет. Налоговая - нет Полицейская - нет Медицинская - нет Таможенная -нет Антикоррупционная -нет Пенсионная - нет Гос управления - нет и так далее..
Дивуєте Ви мене 1 Будь-що зробити за раз і до кінця-не можливо. Завжди потрібні будуть якісь доробки/переробки 2 Навіть коли в описаних вами назвах буде досягнутий якийсь проміжний результат-це не означає що прийшов рай..Працювати потрібно буде все одно 3 По пунктам а - хто і скільки разів стикався з судом?-практично ніхто (1% населення) - то навіщо 99% переживати б - хто платить податки на 100% (крім бюджетників,які отримують і зарплату і суму на податки від тих хто реально заробляє зарплату і податки),при цьому я не принижую бюджетників.просто в них інша система.тому повторю-хто платить податки на 100% А раз не платите-то в чому проблема податкової-може проблема і у вас? в - хто не купує принципово контробас...або згоден платити дорожче ніж зараз..бо контробанда-це ухтилення від податків=нижча ціна при продажу г - хто хоче платити більше пенсійних внесків ніж зараз...адже як не крути а ПФ дотаційний на 100 млрд при середній пенсії в 2500 грн...щоб були більші пенсії - потрібно робити більші відрахування..від реформ-кількість грошей не збільшується.
Более глупые отмазки были только парой страниц ранее, где был комментарий о том , что украинские олигархи вынуждены воровать у украинского народа и государства, дабы на наворованные деньги защищать Украину от нападок Москвы.
1 Є аналіз Є випускання газів у воду. В мене-аналіз А у вас? 2 Мене не дивує наприклад позиція Коломойського в 2014 році.. Він захищав Україну,бо Україна була територією де він робив свої статки Мене не дивує позиція Коломойського 2016-2020 років - він захищає свої статки і не гребує тим,що цей його захист наносить шкоду Україні. Але в будь-якій Державі має бути свій національний капітал. Він може бути сконцентрований у малої кількості дуже багатих ,або у великої ількості середніх...але він повинен бути 3 Мене не дивує засилля всьопропалізму на цих сторінках. Як правило - той хто вважає що всі йому винні - той кричить найбільше Той хто займається чимось серьознішим - вже давно знає що винні не йому а він.... Так як тих ,хто погоджується ,що він повине платити,а не отримувати - меншість Тому й розганяється слоган все погано.... Насправді,ті хто щось роблять знають наступне а - могло бути й гірше б - кожен заслуговує на те що зробив. і ніхто не отримає всього що хоче.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 12 чер, 2020 14:06
Puente написав: pesikot написав:Вопрос к зелебобикам Что вам даст арест всех порохоботов ? Вот по пунктам. Что лично вы от этого получите ?
Хоч це і не до мене - але оце дебілкувате смикання "папаредників" просто дратує . Причому настільки все робиться непрофесійно та чисто на публіку - що навіть не розумію - для кого все це в принципі ... Обвинувачення якісь м"яко кажучи просто дивні . Не вміють знайти якихось справжніх зачіпок з доказами ? То для чого соромитися перед всіма ? Чи це така метода для дискредитації оцих всіх нових "органів" ?
Для того що мати розвязані руки - треба забрати час у тих хто може щось зробити по іншому Тому Перше - придумуємо(висмоктуємо з пальця) справу Друге - таскаємо пів-року по слідчим.два місяці по судам.... При чому За те що придумали - платить Держава(зарплати суддів/слідчих/прокурорів) і при цьому нікого не цікавить ефективність(ні моральна ні фінасова) цих руків А от той кого тягають - за все платить сам своїм часом і адвокатами... От і виходить Найкращий спосіб для цезаризму...-це сильні силові органи,які апріорі підвладні цезарю.... Тому моя позиція,яку вже озвучував не раз Сильні і справедливі силовики/судді - нічим не допоможуть маленьким і середнім( тобто ніякого економічного чи морального ефекту досягнути цими судовими справами не можна.по тій простій причині .що вартість розгляду в рази перевищує вартість тему розгляду) Тому маленький(середній) отримавши рішення про перемогу в суді на 10000 грн - заплатить з свого ж бюджету 100000 грн...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 12 чер, 2020 14:33
budivelnik написав: Shram написав: budivelnik написав:3 По пунктам а - хто і скільки разів стикався з судом?-практично ніхто (1% населення) - то навіщо 99% переживати б - хто платить податки на 100% (крім бюджетників,які отримують і зарплату і суму на податки від тих хто реально заробляє зарплату і податки),при цьому я не принижую бюджетників.просто в них інша система.тому повторю-хто платить податки на 100% А раз не платите-то в чому проблема податкової-може проблема і у вас?
1 Є аналіз Є випускання газів у воду. В мене-аналіз
Какой у вас анализ? У вас же дурное - "99% населения не сталкивалось с судом, а потому реформы судебной системы не важна, и переживать нечего". А ничего, что именно от работы судов зависит уровень коррумпированности в стране. А ничего, что именно от работы судов зависит количество иностранных инвестиций. А ничего, что именно от работы судов зависит полная безнаказанность и беспредел силовых ведомств. А ничего, что именно от работы судов зависит уровень доверия населения к своему государству.
-
Shram
-
-
- Подякував: 174 раз.
- Подякували: 980 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 12 чер, 2020 14:42
komp написав: shapo написав: Ethereum написав:Питання до адмінів: За що блокують українських активістів? Подумайте про своїх дітей,про їх майбутнє. Чи жити з шаріями і медведчуками чи у вільній демократичній країні.
Если бы здесь думали когда-нибудь про будущее и детей, то не нагребались бы долгов как барбоска блох,не разрушали построенное не ими, не продавали все что можно и не делали все чтобы самые молодые ,активные и работоспособные покидали страну, а бродячие активисты вместе с их работодателями - лживыми политиками и по совместительству бизнесменами правили в этой стране бал.
Да уж, твой Янукович постарался!
Никогда за него не голосовал. Хотя сейчас вижу что разницы между ними нет никакой. Или ты на бджоляра с шоколадным и дальше молишься?
-
shapo
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 847 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 чер, 2020 14:55