|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Пон 28 вер, 2020 21:01
Ukrainian написав: uaprofi написав:рассклад примерно такой: если Армения признает независимости НК - это всё будет иметь далеко идущие последствия.
НГ це ДЛНР Вірменія це Росія Азербайджан це Україна
А те що ти написав - маячня
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 28 вер, 2020 21:09
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 278 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 вер, 2020 21:12
Пресс-секретарь правящей в Турции Партии справедливости и развития Омер Челик написал в Твиттере: «Мы категорически осуждаем нападение Армении на Азербайджан. Армения снова выступила с провокациями, игнорируя право». Он пообещал, что Турция будет поддерживать Азербайджан, и сказал: «Армения играет с огнём и ставит под угрозу региональный мир»
Ну турки також молодці. Заява в стилі параші. Ну всі прекрасно розуміють що напав Азербайджан, але "Мы категорически осуждаем нападение Армении на Азербайджан" А Росія мовчить поки що... І взагалі останнім часом Росія все частіше ховає голову в пісок.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 вер, 2020 21:18
zРадио написав:А Алиев ли напал? Там у каждого своя правда...
А хто? Пашинян напав? Це коли Росія отравила Навального і Макрон заявив що Путін його має за ЛОХА, Пашинян взяв і напав.  Видно довго момент підбирав. Тим більше Пашинян обраний народом, а Алієв диктатор.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Пон 28 вер, 2020 21:19, всього редагувалось 1 раз.
-
andrijk777
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 вер, 2020 21:19
andrijk777 написав:Цей конфлікт - це дуже добре для України. По-перше, якщо Азербайджану вдасться відбити Карабах, то це означитиме, що так само можна відбити і Донбас.
А если не сможет? То, по вашему, это означает что Украина никогда не сможет вернуть Донбас?
-
Shram
-
-
- Подякував: 174 раз.
- Подякували: 980 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 28 вер, 2020 21:19
andrijk777 написав:Цей конфлікт - це дуже добре для України. По-перше, якщо Азербайджану вдасться відбити Карабах, то це означитиме, що так само можна відбити і Донбас
Есть один нюанс - ни Армения, ни Азербайджан не имеет границы с РФ А вот Украина имеет почти 400 км неконтролируемой границы с РФ
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1258 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 28 вер, 2020 21:23
Shram написав: andrijk777 написав:Цей конфлікт - це дуже добре для України. По-перше, якщо Азербайджану вдасться відбити Карабах, то це означитиме, що так само можна відбити і Донбас.
А если не сможет? То, по вашему, это означает что Украина никогда не сможет вернуть Донбас?
А неуспіх якраз нічого не означитиме - значить погано підготувались, погано старались. Потрібно краще готуватись, враховувати помилки інших.
-
andrijk777
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 вер, 2020 21:28
andrijk777 написав: Shram написав: andrijk777 написав:Цей конфлікт - це дуже добре для України. По-перше, якщо Азербайджану вдасться відбити Карабах, то це означитиме, що так само можна відбити і Донбас.
А неуспіх якраз нічого не означитиме - значить погано підготувались, погано старались.
Как у вас всё удобно в голове. Так хочу - буду это учитывать, то не хочу - значит это не буду учитывать. Тут сочиняю, тут сам в своё сочинение начинаю верить, тут ужом кручусь чтобы свою писанину хоть как-то оправдать.
-
Shram
-
-
- Подякував: 174 раз.
- Подякували: 980 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 28 вер, 2020 21:35
Shram написав: andrijk777 написав:А неуспіх якраз нічого не означитиме - значить погано підготувались, погано старались.
Как у вас всё удобно в голове. Так хочу - буду это учитывать, то не хочу - значит это не буду учитывать. Тут сочиняю, тут сам в своё сочинение начинаю верить, тут ужом кручусь чтобы свою писанину хоть как-то оправдать.
Ну да, я такий. Ну це наприклад, якщо ви стрибаєте в висоту. Ви поки не можете взяти якусь висоту, але ваш друг(чи недруг) зумів її взяти - це ж стимул для вас що цю висоту взяти можна! Правда? Але якщо він не взяв цю висоту - то це не буде для вас анти-стимулом. Правда?
-
andrijk777
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 вер, 2020 21:41
pesikot написав: andrijk777 написав:Цей конфлікт - це дуже добре для України. По-перше, якщо Азербайджану вдасться відбити Карабах, то це означитиме, що так само можна відбити і Донбас
Есть один нюанс - ни Армения, ни Азербайджан не имеет границы с РФ А вот Украина имеет почти 400 км неконтролируемой границы с РФ
Ты - тот еще географ. С Азербайджаном РФ граничит - республика Дагестан такая есть в составе федерации  PS: а lapay сегодня обижался, что я его критикую за шапкозадирательство и апломб - тут вот еще один эксперд по Закавказью нарисовался... PPS: вообще, логистический парадокс этого конфликта в том, что партнер Азербайджана - Турция - не имеет общей границы с Азербайджаном, но имеет с Арменией. А партнер Армении - РФ - не имеет общей границы с Арменией, но имеет с Азербайджаном. РФ для помощи Армении необходимо либо нарушать границу Грузии, либо атаковать Азербайджан через общую границу. А Турции для помощи Азербайджану необходимо либо нарушать границу Ирана, либо атаковать Армению через общую границу
-
Радіо
-
-
- Подякував: 3336 раз.
- Подякували: 7219 раз.
-
-
Профіль
-
-
16