Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 66126613661466156616 ... 7544>
Повідомлення Додано: Нед 18 жов, 2020 20:26

Ukrainian написав:
  zРадио написав:
  Ukrainian написав:Ломаченко навіть своє ім’я на своїй сторінці правильно (як в паспорті) написати не може.

Ухахахаха. У разжигателя-порохобота Андрея Полтавы фамилия по паспорту Карпов вообще редкими буквами совпадает с алиасом в соцсетях :mrgreen: На какой помойке ты свой аргумент нашел?

Если человека мама с папой назвали Василий, то он - Василий, даже если Фарион против...

На всіх офіційних паперах ім’я пишеться так як написано в паспорті а не так як мама називає :lol:
Я впевнений що у ломаченка є офіційний паспорт України для виїзду за кордон, а там ім’я написано не так як мама називає.
«Захотел отличатся»

А якщо людину англомовні батьки назвали Джорджем, то його в українському паспорті примусово запишуть Юрієм?
Tegularius

Заблокований
Подякував: 238 раз.
Подякували: 255 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 жов, 2020 20:28

Кармелюк написав:
  Вкладчик1234 написав:
  Кармелюк написав:Ви що, здуріли?
Хіба Василь може битися проти "ввічливого""брата" з "одного народу"? :shock:
Чи я щось пропустив,"референдум" відбувся і народу вже продають канабіс легально і без обмежень? :roll:
:D

Вам видимо уже продают.
Украинские боксёры не выходили на ринг против российских? И что же им мешало?

Ви знаєте, що таке жарт? :D
Розвійте мої сумніви, бо мені видалося, що ні...

Усік лише в 2018 році бився з росіянином Гасієвим. І переміг
Tegularius

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 жов, 2020 20:30

zРадио написав:
  Ukrainian написав:
  zРадио написав:Поэтому русские имена являются для нас такими же родными,

Як і російські снаряди та міни.

Ну да, ну да, изменение имен на украинский лад - это достойный ответ на снаряды и мины.

Почему то американцы давали англичанам отпор на поле боя, а не отказывались от английского языка и английских имен. Смею предположить, что это именно то, чем патриотизм отличается от ура-патриотизма...

Просто цікаво: а американці від англійської на користь якої мови могли б відмовитися?
Кармелюк
1

Подякував: 237 раз.
Подякували: 311 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 18 жов, 2020 20:49

Ukrainian написав: Порівняв англійську - мову бізнесу, науки та технологій до вимираючого «языка» яким спілкується все менше і менше населення світу.
Американці та британці союзники в тому числі ключові партнери по НАТО. А що було багато століть тому назад зараз впливу на їх стосунки не має.
Раша ж снаряди та міни зараз постачає та використовує їх для вбивства українців.

Снова лужа. Не знаешь историю - просто не лезь! Во времена войны за независимость США (1775-1783 гг) английский еще не был ни языком науки, ни языком бизнеса, ни языком технологий. А сама Британия, кроме собственного альбиона, владела аж 13-ю американскими колониями (штатами, как на сегодня принято говорить). Международным английский стал за век мирового доминирования Британской империи с 1815-го по 1914-й.

А какими "союзниками" были британские британцы американским в преддверии начала и во время войны - можно только догадываться. Шутки про "адиннарот" ну просто идеально подошли бы...
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Нед 18 жов, 2020 20:52

lapay написав:
  zРадио написав:Почему то американцы давали англичанам отпор на поле боя, а не отказывались от английского языка и английских имен. Смею предположить, что это именно то, чем патриотизм отличается от ура-патриотизма...

Ну звісно, рашисти сплять і бачать, як асимілюють всі нацменшини. Українців не вдалося, в Україні, то хоч Білорусь хочуть зробити російськомовною.

У тебя комплекс неполноценности, дружище. Ты бы для начала разобрался, кто кого исторически ассимилировал - кто дал начало русскому языку, культуре и государству!
Радіо

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Нед 18 жов, 2020 21:09

Re: Політичні дискусії

zРадио написав:У тебя комплекс неполноценности, дружище. Ты бы для начала разобрался, кто кого исторически ассимилировал - кто дал начало русскому языку, культуре и государству!

Мені не треба казок про походження російської чи української мови. Мені потрібна дерусифікація України і, бажано, РФ. Тоді все буде ОК.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 жов, 2020 21:11

Ukrainian написав:
  zРадио написав:Поэтому русские имена являются для нас такими же родными,

Як і російські снаряди та міни.
Просто цікаво: а американці від англійської на користь якої мови могли б відмовитися?

В них є свій варіант англійської. Наприклад, осінь англійці називають autumn, а американці fall. Могли би якусь кількість англійських слів поміняти наприклад на французькі, німецькі чи ще якість, і оголосити, що в них тепер власна американська мова. До речі, сербська і хорватська майже не відрізняються, не говорячи вже про сербську і чорногорську.
Tegularius

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 жов, 2020 21:24

Re: Політичні дискусії

zРадио написав:английский еще не был ни языком науки, ни языком бизнеса, ни языком технологий.

А який був?
В той період фунт був як зараз американський долар і англійська мова широко в користувалась на рівні з іспанкою португальською та французькою
Навіть російська еліта на той час брезгувала російскою мовою відаючи перевагу французькій
А ти не брезгуєш?
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 18 жов, 2020 21:28

lapay написав:
  zРадио написав:У тебя комплекс неполноценности, дружище. Ты бы для начала разобрался, кто кого исторически ассимилировал - кто дал начало русскому языку, культуре и государству!

Мені не треба казок про походження російської чи української мови. Мені потрібна дерусифікація України і, бажано, РФ. Тоді все буде ОК.

Да мало ли что тебе нужно. Не путай себя с Украиной. Дерусифицировать можно (и нужно) то, что насильно русифицировалось - Полтава, Черкассы и Житомир. А как ты собрался дерусифицировать Одессу, Днепр и Харьков - исторически русскоговорящее население? Силой? Так это им не понравится примерно так же, как не понравилась украиноязычным русификация. За последствия ответственность на себя берешь? Судя по Донбассу - нет...
Радіо

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Нед 18 жов, 2020 21:39

pesikot написав:В Слуге народа заявили, что у опроса Зеленского будут политические последствия
"Мы должны будем воплотить в жизнь то, за что отдали свои голоса люди", – сказал депутат фракции Слуга народа Александр Качура

Как я и писал ранее, этот опрос - популизм и наебалово
Нарисуют результаты и будут ими размахивать.
А это полная дупа

Клин - клином вышибается. :mrgreen:
Единственный путь бить тем же концом.
Новый "Майдан" - будет ооочччень нехороший.
Поэтому оперируя оплаченным "бабушкой" опросом - тотально вычёркивать все вопросы и указывать "Импичмент", с голосом за:
Смешко в Президенты.
Яроша в премьеры.(жаль, что ему не довелось иметь практику переговоров на международном уровне - я о Минске)
При чём довести это до каждой бабушки в сёлах, а так же официально оглашать результат на каждом этапе.
- Альтерантивы увы уже нет.
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

#<1 ... 66126613661466156616 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість