Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 68536854685568566857 ... 7544>
Повідомлення Додано: Вів 22 гру, 2020 20:14

Re: Політичні дискусії

unicdima написав:По факту ми маємо військового який зрадив присязі, а його за це нагороджують, чому? І так скрізь, армовірці навіть визнали необхідністю здачу Криму і відсутність спротиву.
Це все доказує, що головний внутрішній ворог саме такі шароварні ура-патріоти.

Ті, що зрадили, залишились в Криму і пішли на службу ворогу. Мамчур отримав нагороду за мужність:

22 березня 2014 року, не отримавши підтримку Збройних сил України, 204-та бригада тактичної авіації на чолі з Ю. В. Мамчуром самостійно здійснювала оборону військової частини А-4515. У зв'язку з не рівним співвідношенням бойових сил та бездіяльністю керівництва міністерства оборони України на чолі з І. Й. Тенюхом, військова частина А-4515 була захоплена російськими окупаційними військами та невідомими озброєними особами. Особовий склад 204-ї бригади тактичної авіації був вимушений покинути військову частину. За повідомленнями ЗМІ, після штурму військової частини полковника Юлія Мамчура було викрадено російськими військовими. У повідомленні на офіційному сайті військової частини А-4515, командира Мамчура «насильно викликали на переговори в штаб ЧФ РФ». Командир встиг зателефонувати дружині і повідомити про те, що його захопили. За словами Лариси Мамчур, дружини полковника, її чоловіка повезли до севастопольської військової в'язниці. Разом з тим, підлеглі Мамчура заявили, що не залишать захоплену російськими військами базу, доки Мамчур не повернеться[7].

26 березня 2014 року полковник Мамчур разом з 5 іншими захопленими українськими офіцерами у супроводі російських автоматників залишив територію Криму[8]. Після повернення з полону полковник повідомив, що його 3,5 доби утримували в одиночній камері, здійснювали психологічний тиск, намагаючись переконати перейти на сторону російської армії:

Три з половиною дні мене тримали в одиночній камері. Перший день зі мною постійно розмовляли невідомі російські військові — намагалися переконати зрадити військовій присязі народу України, перейти на службу в російську армію.

Потім був просто психологічний тиск — не давали спати, стукали прикладами по дверях. Самопочуття хороше, настрій бойовий. Що робитиму далі? Спочатку прийму душ, потім буду ухвалювати рішення. Слава Україні![9]

Вся порошенківська банда так і не змогла знайти повістки Зеленського, як так?

Зображення
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 гру, 2020 20:19

andrijk777 написав:
  detroytred"[quote="5128525:andrijk777 написав:
  detroytred написав:З.Ы. так это ПАП докерувався до того, что проголосовали б и за кота.
Проголосовали за ЗЕ не вследствие прилёта инопланетян или лунного затмения.
Раньше-то никто даже предположить не мог, что артист-юморист может результативно конкурировать за посаду Президента.
Да ещё и с действующим.

В міліонний раз повторю: і Кучма і Ющенко і Яник і По і з 99% ймовірністю Зе(через 3,5 роки) докерувались до того ж самого. Чому подив викликає тільки ситуація з ПАП?
По такій логіці після Зеленського люди прибиральницю в президенти повинні вибирати. :D

В миллионы раз повторю, что именно после ПАПа народ выбрал артиста-юмориста. Выбрал бы и кота.
Именно только после Порошенко.
После Кучмы,Ющенка, Янека -- нет!!!
(несмотря на точно также упавший в пол рейтинг после 3_5 лет керування).

Тобто іншими словами це Порошенко винен що народ обрав Зеленського.
Ви розумієте, що це повний брєд?
Я навіть не знаю, як це пояснити...
По виступав проти Зе і він винуватий що народ обрав Зе - це якийсь театр абсурду, чесне слово...[/quote]
Вот представляете все перечисленные мною факторы (действия, ошибки Порошенко. То, что он сам не учёл обстановки, условий) оказали гораздо большее влияние указанного Вами одного фактора - того, что Порошенко сам выступал против ЗЕ.

Вы на всю картинку гляньте.
Учитывайте все факторы и вес каждого.
Я указал, что повлияла обстановка И Порошенко.

Это же не сложно.
Вы хотите, чтобы я оценил Ваши способности в Вашем же стиле?
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 гру, 2020 20:26

Про "вагнерівців" з 1:00:24

Христо Грозев повністю підтверджує що операція була. І що є тільки 2 причини невдачі: або зрада або дуууже-дуже погане рішення керівництва.
А ось як пан Зеленський коментує цю ситуацію:
Маячня. Я про це читав. Сумно, що деякі засоби масової інформації передрукували «Комсомольську правду» (здається, російську), зробили з цього сенсацію в Україні. Я не знаю ні про який «злив» якоїсь там операції

Ну..... це вже як мінімум пахне погано. Що-що, а в зраді Порошенко ніхто прямо не звинувачував.
* І ще на 50:00 він говорить про дуже успішне затримання Цемаха(це за Порошенка, операція розроблялась 2 роки) і "к сожалению" Цемах був переданий Росії без будь-яких причин, тобто віддали цінного свідка просто так(це вже за Зеленського).
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 гру, 2020 20:51

bevzaalex написав:
  pesikot написав:
  bevzaalex написав:pesikot
Вот при наличие приказа, и выстроились бы все в двух стенках. А так ... произошло тоже самое, только после слива.
Турч слился. Часть парней слилась(это та, что еще думала), помимо первых калобаранов.

1) Хотелось бы узнать ваше отношение к ситуации с проходом украинских кораблей через Керченский пролив в 2018 году ?

2) Что слил Турчинов ? Были ли предпосылки к военной агрессии РФ до 2014 года ?

3) Кто разрушал украинскую армию до 2014 года ? Особенно, в период с 2010 по 2014 года.

1. Разведка боем. Провокация противника. Выполнявшие приказ смелые и надежные бойцы.
2. Крым и часть Донбасса слил, тех кто остался в заложниках у агрессора. Да. Были предпосылки. Подрывная деятельность у нас и недавние события в Грузии.
3. Агрессор, в том числе руками некоторых наших посадовцив. Империализм иным не бывает. Этот процесс с разной интенсивностью протекал с самого момента Независимости, особо обостряясь в моменты Майдана.

Какой ты умный, как моя жена потом :)

Что-то я не замечал, чтобы ты до 2014 года говорил об агрессии РФ, о развале украинской армии

А сейчас, когда известно, как и что произошло в 2014 и 2015, так эксперт на эксперте - как необходимо было тогда действовать :)

Но продолжаешь утверждать, что был бы приказ ... приказ кому ?
вот той самой разваленной армии ?

Приказ в Крым, где на одного - два предателя внутри и хрен знает сколько снаружи ? Приказ - героически погибнуть ?
Так тут многие сожалеют, что украинскую армию не покрошили в капусту

Или, понять, что РФ решила аннексировать часть Украины. И выйти с минимальными потерями
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 22 гру, 2020 21:10

detroytred написав:По буквам, шевеля губами:
объясни, что выбор президента может влиять поболее, чем ток 5%; а также с кем и как сталкивается пересичный своему соратнику.

Раз считаешь, что армагедец.

И не бреши опять.
Я всегда говорил не отлично-хорошо (то есть варенье, по-бухгалерски)), а никак -- ни плохо, ни хорошо.

У вас там смена что ли с будивельником. Теперь ты искажать и демагогически гиперболизировать будешь?

Так говори хоть, что Земля плоская.
Но мне не приписывай, мои утверждения цитируй и не искажай с потолка, если хочешь негатив приписать.

З.ы. и не злоупотребляй категориями ж.. г.. и т.п.
Тут не специалисты по такому))
Можно ж понять, что ты в ж.. и ешь г..

Будь добрее к людям.
Форум для приємного спілкування.

Перешёл на клоунаду. Электорат выбирал президента
О доброте вспомнил, когда мордой макнули в твоё же гуано

Давай тогда, какой там процент падения ВВП при Зеленском ?
Сколько ярдов дыры в бюджете ?

И главное, всё вышеизложенное, в сравнении с каденцией Порошенко :)

Ты же сам заявил, что цена незначительная.
Назови эту цену :)

Когда назовёшь эту цену, готов ли ты лично эти деньги заплатить своими деньгами ?
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 22 гру, 2020 21:18

pesikot написав:Когда назовёшь эту цену, готов ли ты лично эти деньги заплатить своими деньгами ?
Військовий пенсіонер все життя тільки отримував...
Тому він просто психологічно не розуміє що інші- віддавали.
А раз так , то він і не зрозуміє як це віддавати власні гроші?
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 22 гру, 2020 21:18

ЧВК Вагнера. Bellingcat снимает фильм о спецоперации, которую Зеленский отрицает
По информации Грозева, операция, которую украинские власти отрицают, была. И закончилась не совсем провалом – провалилась только последняя фаза. Предположительно потому, что украинская власть решила отложить ее на несколько дней. Журналист не назвал источник своей информации

Операция была
Провалили на самом последнем этапе

Провалили Зеленский и Ермак

Глава Ми-6 ясно сказал Зеленскому, что Ермак - агент Кремля
Но Зеленский ничего не сделал
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 22 гру, 2020 21:25

budivelnik написав:
  pesikot написав:Когда назовёшь эту цену, готов ли ты лично эти деньги заплатить своими деньгами ?

Це я і так розумію

ИЧСХ, этот военный пенсионер за обещание 100 рублей прибавки к пенсии, разрушит много чего - страну, армию
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 22 гру, 2020 21:34

budivelnik написав:

:shock:
Для этого он "Всё отдал".
- Чего и Вам желаю.

Это не только военные - 11 категорий, что составляют "Государство".
- Деньгами с большинством расплатиться - не реально.
А имеем .... - "Фокиных, Кравчуков",... "Арестовичей"(это то, что назвало задушенного военного "помершем от отравления алкоголем")
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 гру, 2020 21:36

pesikot написав:
  detroytred написав:По буквам, шевеля губами:
объясни, что выбор президента может влиять поболее, чем ток 5%; а также с кем и как сталкивается пересичный своему соратнику.

Раз считаешь, что армагедец.

И не бреши опять.
Я всегда говорил не отлично-хорошо (то есть варенье, по-бухгалерски)), а никак -- ни плохо, ни хорошо.

У вас там смена что ли с будивельником. Теперь ты искажать и демагогически гиперболизировать будешь?

Так говори хоть, что Земля плоская.
Но мне не приписывай, мои утверждения цитируй и не искажай с потолка, если хочешь негатив приписать.

З.ы. и не злоупотребляй категориями ж.. г.. и т.п.
Тут не специалисты по такому))
Можно ж понять, что ты в ж.. и ешь г..

Будь добрее к людям.
Форум для приємного спілкування.

Перешёл на клоунаду. Электорат выбирал президента
О доброте вспомнил, когда мордой макнули в твоё же гуано

Давай тогда, какой там процент падения ВВП при Зеленском ?
Сколько ярдов дыры в бюджете ?

И главное, всё вышеизложенное, в сравнении с каденцией Порошенко :)

Ты же сам заявил, что цена незначительная.
Назови эту цену :)

Когда назовёшь эту цену, готов ли ты лично эти деньги заплатить своими деньгами ?

Ну куда ты там макаешься, разбирайся сам.

Цифры пока разные прогнозируются: от медчуковских 10%, МВФ 7, офиса президента - 5%. Не особо и слежу.
И что?
Какая доля именно за счёт Зеленского и какова доля от иных факторов?
Сравнение с при Порошенко из той же серии.

Я как не "кричал", что когда-то при ком-то сурерос или суперпадал, так и не "кричу" сейчас.
Так как вопрос весьма и весьма спорный. Как ВВП Совка в фигпоймивчем.
Это у тебя всё однозначно.
Перемога, зрада, покращення, армагедец.

Я считаю, что цена незначительная. Так как не считаю значительной роль ЗЕ вимеющемся падении.

Ты опять мимо.
Я как не заявлял о зубожинни, так и считаю, что его нет и сейчас.
Поэтому цена приемлема, незначительна.

Я и так всегда плачу цену. Ведь я живу на уровне пересичных.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

#<1 ... 68536854685568566857 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератор: Модератор