Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 68396840684168426843 ... 7544>
Повідомлення Додано: П'ят 18 гру, 2020 17:24

budivelnik написав:
  bevzaalex написав:budivelnik
Де документальне або свідки такого наказу?.
Нехай надасть підтвердження, ми ж не просимо розказати про колір його підштанців, а лиш це. Де?
Хлопці-що у Вас з головою?
Є Турчинов - в Києві
Є контр-адмірал Березовський в Севастополі...
Є правило фізики(логіки)
система на систему має тим більший вплив чим вона більша і ближче знаходяться одна до одної...

Так от
Тим десятьом студентам академії Нахімов в Севастополі - нічого не заважало після наказу контр-адмірала про перехід під патронат росії - заспівати Гімн України і переїхати в Одесу.....

То чому цього не зробило 14000 військовослужбовців ЗСУ які залишились в Криму?
І що міг зробити Турчинов,якщо 2/3 - дезертирували?
Як Ви можете виконувати устав по захисту навіть частини ( я вже мовчу про інші бойові дії) ,якщо на кожного проукраїнського справа і зліва по одному промоскалику?

Ви в селі на дискотеці при драці як стояли?
Спина до спини з другом
Чи з ворогом по праву і ліву руку?

+100500
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 18 гру, 2020 17:31

pesikot
Вот при наличие приказа, и выстроились бы все в двух стенках. А так ... произошло тоже самое, только после слива.
Турч слился. Часть парней слилась(это та, что еще думала), помимо первых калобаранов.
bevzaalex

Подякував: 2418 раз.
Подякували: 205 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 гру, 2020 17:40

Re: Політичні дискусії

bevzaalex написав:Вот при наличие приказа, и выстроились бы все в двух стенках.
Не знаю як Ви ... але я ще до того як поїхати в село на дискотеку знав з ким можна їхати , а з ким не варто...
Тому якщо щось починалось - ні мені, ні тим хто їхав зі мною не потрібно було ніяких наказів чи закликів...

Ви в армії були?
Як думаєте в критичних ситуаціях чого більше
Страху чи мотивації?
Я стверджую що страху...а мотивація зявляється тоді,коли ти глянеш вліво ,глянеш вправо - а візуально не видно що хтось перестрашений..от тоді й разом легше й батька бити...боїмося але бємо...
А накази в цей момент-не більше ніж шумовий фон
Головне ми разом..чи кожен за себе.
В криму виявилось що 2/3 були не те що разом, а й навіть проти тих хто дотримувався присяги.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 18 гру, 2020 17:47

budivelnik
Не буду чіпати мотивацію під страхом, щоб не заплутати вкрай.
Чекаю на чесні відповіді а і б вище. Можна розлого з прикладами довіри, страху і мотиваціями.
bevzaalex

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 гру, 2020 17:47

bevzaalex написав:Скажіть чесно, якби до Вас в частину під час служби, завітав з червонобілою лєнтою і гаслами Львівторжєчьпасполіта, син за ак, то які ваші дії
а. у випадку наказу, всіма засобами і тп.
б. і без нього. ну дивись, сам вирішуй, що там і як тобі робити.
?чекаю на чесні відповіді а і б.
Я за такі заявки поляків гамселив на вокзалі в Берліні...навіть боюсь уявити ,що такому заявнику зробили у Львові...
Боюсь мені б не вдалось за його горлянку потриматись ,порвали б його як тузік ганчірку..
ПС
Тому хоч поляки й заявляють про вплив польської культури на Львів - на території вони не зазіхають..у них самих є проблеми з українськими Ряшів( по їхньому Жешув) і Любліном з Перемишлем...
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 18 гру, 2020 17:56

budivelnik написав:
  bevzaalex написав:Вот при наличие приказа, и выстроились бы все в двух стенках.
Не знаю як Ви ... але я ще до того як поїхати в село на дискотеку знав з ким можна їхати , а з ким не варто...
Тому якщо щось починалось - ні мені, ні тим хто їхав зі мною не потрібно було ніяких наказів чи закликів...

Ви в армії були?
Як думаєте в критичних ситуаціях чого більше
Страху чи мотивації?
Я стверджую що страху...а мотивація зявляється тоді,коли ти глянеш вліво ,глянеш вправо - а візуально не видно що хтось перестрашений..от тоді й разом легше й батька бити...боїмося але бємо...
А накази в цей момент-не більше ніж шумовий фон
Головне ми разом..чи кожен за себе.
В криму виявилось що 2/3 були не те що разом, а й навіть проти тих хто дотримувався присяги.

Ха-ха))
Ми разом))

Ти реальной жизни не знаешь, мальчик. Какие совковые и нынешние патриотические лозунги))

Тебе ж Маруся Зверобий показала реалии -- не хватает идейных или правильных.
Ей комбат десантуру так и сказал: из 500 лс только 120 могу отправить в бой, потому что остальные аватары и т.п.

Но и с этими 120 чел лс батальон выполняет задачи.
Но от того, что он теперь Нова)) армия реально новой она не стала.

Плечом к плечу?)))

Приказы для того и нужны, чтобы в одну лодку всех можно было засадить. Принуждением и стимулами.

А Турчинов дал возможность выбора...
Всем от комчасти до рядового.
Кого бояться-то, если зелёные не стреляли????
Поэтому и важно было НАЧАТЬ боевые действия.
А там уж из лодки тяжело выпрыгнуть даже дезертирам было б.
Пришлось бы воевать.
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 18 гру, 2020 17:57, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 гру, 2020 17:57

budivelnik
ось, частина, Ви і лізе за ак син,
а. стріляли б в сина? Наказ.
б. стріляли б в сина? чи може ще що робили?
bevzaalex

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 гру, 2020 17:59

Ітогі подвєдьом. 2020-12-18

Ітогі подвєдьом. 2020-12-18

1) Снайпер боевиков ранил украинского воина вблизи Авдеевки
Состояние воина стабильное, он находится в лечебном учреждении

Непривычное от штаба ООС: украинские войска ударили в ответ на огонь оккупантов Донбасса
За прошедшие сутки, 17 декабря, российско-оккупационные войска восемь раз нарушили режим прекращения огня. В редком для нынешнего режима перемирия сообщении штаб операции объединенных сил подтвердил в утренней сводке: украинские войска "мгновенно" ударили в ответ

2) Военный ВСУ, тело которого Украине передали боевики, был задушен – СМИ
В качестве основной причины смерти в опубликованном документе указана (предварительно) асфиксия, категория смерти – насильственная

Ещё раз, военный был задушен

Арестович ошибочно обнародовал "версию" оккупантов о "пьяной" смерти украинского бойца на Донбассе
Алексей Арестович заявил, что вчера по ошибке обнародовал версию оккупантов о смерти украинского военного

Ну да, по ошибке. Консерва-трепло.

3) Руководство САП подписало подозрение замглавы Офиса президента Татарову - источник
Об этом корреспонденту УНИАН сообщил источник в правоохранительных органах

НАБУ обыщет Офис президента. Временный глава САП подписал подозрение Татарову
Информацию об этом подтвердил LIGA.net один источник, близкий к САП, и еще один источник, близкий к правоохранительным органам

Для этого и нужна независимая САП на тот случай, когда 200% генеральный прокурор, по приказу Зеленского, покрывает подозреваемого

Татаров отреагировал в Telegram

Занервничал, начал пургу нести
Сытник (директор НАБУ, – ред.) – это признанный виновным судом в коррупции функционер и государственный преступник (Сытника признавали виновным в административном правонарушении, термин "преступник" используется для виновных по уголовным статьям, – ред.)

4) Шкарлет – міністр, або Чорний четвер української освіти і науки
- Плагіатор на посаді міністра освіти і науки лише своєю присутністю ставить хрест на ідеї академічної доброчесності і своїм прикладом показує, що ані самостійність здобуття нових знань, ані власні дослідження не є запорукою успіху в Україні
...
- Це сигнал міжнародній спільноті: будь-яка ініціатива в сфері науки, подана від України, має бути піддана детальній перевірці, адже тут на державному рівні толерують плагіат

Кабздец образованию с таким министром

Студенти, незгодні з призначенням Шкарлета, прийдуть сказати про це президенту
Студенти, незадоволені призначенням Сергія Шкарлета міністром освіти, прийдуть повідомити про це до Офісу президента 21 грудня о 18:00.

Так, студпарламенти кількох вишів виступають рішуче проти такого кадрового рішення

5) "Города-сада" не будет: в Кремле рассказали о перспективах Донецка под российской оккупацией
В Кремле заявили, что в Донецке не будет "города-сада", но Россия будет помогать русскоязычному населению на оккупированной части Донбасса

Наёмниками и вооружением Донбасс напичкают и всё

6) Большая сделка | Как Юрий Витренко не стал министром энергетики, но стал богаче на $4 млн. История-репортаж
Рада отказалась назначать бывшего топа Нафтогаза Юрия Витренко министром энергетики и вице-премьер-министром. Но у него есть повод для радости

7) Разбор | Кремль готовит взрыв в Молдове. Сможет ли Майя Санду устоять
Пророссийский реванш в Молдове начался еще до вступления Майи Санду в должность президента. Зачем Кремль дестабилизирует страну – разбиралась LIGA.net

Ватники трындели про Майдан только затем, чтобы всунуть свой руццкий мир.
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 18 гру, 2020 18:01

pesikot написав:
  budivelnik написав:
Де документальне або свідки такого наказу?.
Нехай надасть підтвердження, ми ж не просимо розказати про колір його підштанців, а лиш це. Де?
Хлопці-що у Вас з головою?
Є Турчинов - в Києві
Є контр-адмірал Березовський в Севастополі...
Є правило фізики(логіки)
система на систему має тим більший вплив чим вона більша і ближче знаходяться одна до одної...

Так от
Тим десятьом студентам академії Нахімов в Севастополі - нічого не заважало після наказу контр-адмірала про перехід під патронат росії - заспівати Гімн України і переїхати в Одесу.....

То чому цього не зробило 14000 військовослужбовців ЗСУ які залишились в Криму?
І що міг зробити Турчинов,якщо 2/3 - дезертирували?
Як Ви можете виконувати устав по захисту навіть частини ( я вже мовчу про інші бойові дії) ,якщо на кожного проукраїнського справа і зліва по одному промоскалику?

Ви в селі на дискотеці при драці як стояли?
Спина до спини з другом
Чи з ворогом по праву і ліву руку?

+100500

Ты в реальной армии послужи, сынок.
Узнаешь реалии спины к спине.

Или думаешь просто так увольняется нормальный лс.
И почему к Марусе Зверобий так хотели 11 чел. ток вместе попасть, чтобы дальше.

Детский сад собрался)))
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 гру, 2020 18:02

ось, частина, Ви і лізе за ак син,
а. стріляли б в сина? Наказ.
б. стріляли б в сина? чи може ще що робили?
Згенерувати дурниць ( як наприклад генерує їжачок - можна море)
Відповдати на згенеровану кимось дурницю - це бути дурнем не залежно від відповіді
1 Мій син на мене не полізе ( виховання не позволить)
2 Внаслідок пункту 1 - не існує відповіді на ваші пункти а і б..

ПС
Для мого сина втрата Криму була більш болюючою ніж для мене.
Для нього Крим - це частина України і так було все його свідоме життя
Для мене Крим це частина СРСР , яка є українською в меншій мірі ніж повинна була бути Українською Кубань чи Бєлгородщина
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 68396840684168426843 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему