Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 68566857685868596860 ... 7544>
Повідомлення Додано: Сер 23 гру, 2020 14:43

Schmit написав:Интересно, что запоют наши зелебобики, когда Bellingcat подтвердит слив спецоперации?

Факт зради(зливу) підтвердити неможливо! Слухайте інтерв'ю уважно.
Які, наприклад, докази підтвердять факт зради?

А факт зриву операції - підтверджено.
Причина провалу операції - її відкладення!!!
Тобто формально "злив" доказати взагалі неможливо. Просто "відклали" операцію. А чому відклали? - Варіантів море. Боялись що буде провал, наприклад.
Він назвав причини зриву(відкладення), їх тільки 2: зрада або дуже-дуже невірне рішення керівництва(фактично еквівалентно зраді).
Думаю нових висновків в фільмі не буде. Просто буде підтвердження того, що він сказав в цьому інтерв"ю.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Сер 23 гру, 2020 14:56, всього редагувалось 1 раз.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 гру, 2020 14:54

andrijk777 написав:
  Schmit написав:Интересно, что запоют наши зелебобики, когда Bellingcat подтвердит слив спецоперации?

Факт зради підтвердити неможливо! Слухайте інтерв'ю уважно.
Які, наприклад, докази підтвердять факт зради(для вас конкретно)?

А факт зриву операції - підтверджено. Причини зриву тільки 2: зрада або дуже-дуже невірне рішення керівництва(фактично еквівалентно зраді).

Стрелков заявил, что в начале 2014 года после бегства Януковича тогдашний губернатор Харьковской области и мэр Харькова летали в Москву, где получили план создания "Харьковской республики". "Кернес и Добкин летали в Москву и привезли, об этом уже открыто говорят, проект Харьковской республики, что они готовы ее провозгласить, но им сказали: не надо", - заявил Стрелков в прямом эфире.

читайте подробнее на сайте "Диалог.UA": https://www.dialog.ua/ukraine/221262_1608717093

- Говорите тянуть сюда "темники"? Ну-ну.
Или количество полученного нала, что озвучено было ранее?(каждым!)
Или что "Хорватский сценарий" нужно начинать с правительственного квартала?
- Дык уся Украина с этим согласна, для этого даже лицедеев, как "пушечное мясо" наняли.
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 гру, 2020 14:55

Schmit написав:
  unicdima написав:

З усіма своїми джерелами ви облажались то тепер надієтесь на Bellingcat? :D
Вангую, що документально нічого більше про операцію не буде сказано крім того, що я писав, а потім озвучив Єрмак.

Ну побачимо. Раніше все можна було звалити на порохопропаганду, а після Bellingcat прийдеться включати медвечуко-шарійовську пластинку про "внешнее управленіє", "козни запада" і "сарасят".

Неужели своего ума НЕТ?
Вам нужен Bellingcat ??? :shock:
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 гру, 2020 15:03

andrijk777 написав:А факт зриву операції - підтверджено.

Так зелені заперечують саме існування такої спецоперації.
  Kudrjavuy написав:Неужели своего ума НЕТ?

Мне все и так понятно, а вот реакция зелебобиков будет интересной. Свалить все на "порохату пропаганду" им уже не получится.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 гру, 2020 15:11

Дуже потрібен. А краще 5 таких Bellingcat-ів!
Я звичайно підозрював, що Путін дав наказ, але щоб цілі інститути цим займались, щоб його травили 3 рази і вели його(з ціллю отравити) з 2017 року - я сам був здивований.
Це розслідування - просто шедевр. Просто бомба.

Ось вбивство Шеремета - чого вони не розслідують? Мені дуже цікаво хто це зробив.
А ось по Майдану - там все зрозуміло.
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 гру, 2020 15:17

Schmit написав:
  andrijk777 написав:А факт зриву операції - підтверджено.

Так зелені заперечують саме існування такої спецоперації.

Лікарі в психлікарні не всесильні.
Путін+Ко заперечують сам факт отруєння Навального, вже весь світ з них сміється, докази очевидні, а їм пофіг. Путін прямо(особисто) каже Макрону що це Навальний сам себе отруїв. :D :D Причому Путіну вірять мільйони, навіть десятки мільйонів.
*я ігнорую таких як unicdima. Що з нього візьмеш? Одна ненависть до По. :D Набагато цікавіше з кремлеботами поспілкуватись, вони хоча б аргументують свої тези.
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 гру, 2020 16:44

Kudrjavuy написав:
  andrijk777 написав:

Дуже потрібен. А краще 5 таких Bellingcat-ів!
Я звичайно підозрював, що Путін дав наказ, але щоб цілі інститути цим займались, щоб його травили 3 рази і вели його(з ціллю отравити) з 2017 року - я сам був здивований.
Це розслідування - просто шедевр. Просто бомба.

Ось вбивство Шеремета - чого вони не розслідують? Мені дуже цікаво хто це зробив.
А ось по Майдану - там все зрозуміло.

:oops: :cry: мне стыдно за Вас.
Такое происходит практически ежедневно.
Мне например более всего "интересно", кто завалил Вячеслава Черновола. Почему то была уверенность, что прошедший лагеря не стал бы никогда "Ющом".
Или Юрий Фёдорович Кравченко.... - министр, дважды выстреливший себе в голову...
Или иных чьи имена Вам ничего не скажут... - знаю, но....
- При чём ликвидировались как на территории Украины, России,... - по стандартному сценарию.

Это сейчас, появились в Германии и Британии лаборатории, и заинтересованные "оплачиватели" расследований.

А ви в мене в ігнорі :D :D
ежедневно??? Я не знаю гучніших(крутіших) випадків за останнє століття. Якщо є - в студію.
Чорновіл. Думав над цим питанням зовсім недавно. І все більш схиляюсь до думки, що Кучма до цього не причетний(або це було не вбивство). Дивлячись як ліквідовують своїх конкурентів Лукашенко і Путін, як "вспливають" різня факти і свідки, як непрофесійно це все робилося, сумнівів(у вбивстві) все більше.
А ваш "інтерес" так і залишиться. Над-то давно це було. Правди скоріш за все ми ніколи не дізнаємось.
І не ідеалізуйте Чорновола. Так його і не вибрали б, не мав він 50% підтримки ніколи.
Розслідування Bellingcat оплачував($10000) сам "головний розслідувач" Христо Грозев з власної кишені! Можете цьому не вірити - ваше діло, але я вірю. Він людина не бідна(10 мільйонів активів) і психологія таких людей дещо інша.
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 гру, 2020 17:33

unicdima написав:Роботи по вагнерівцям ніхто не заперечує, заперечується версія феесбешно-бутусівько-порошенківської пропаганди.

От буде цікаво, що ти заспіваєш, коли "бутусівько-порошенківська" весія буде на 100% підтверджена розслідуванням Bellingcat.
Schmit

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 гру, 2020 19:52

Kudrjavuy написав:Вам целый фильм по этому поводу "наследник" называется выставлял, целый ряд официальных свидетельств по КАЖДОМУ.

Ось це https://www.youtube.com/watch?v=2nLmD35Acuc ? Перегортав.
По-перше це навіть близько не стоїть з розслідуванням отруєння Навального. По-друге подивіться в словник що означає слово "розслідування". І головне, в Навального шедевр, в якому факти, факти і тільки факти(що мені особисто дуже подобається), а тут якийсь напівхудожній фільм.
*І фігуранти звичайно значно меншого калібру ніж Путін і Навальний.
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 гру, 2020 20:44

Schmit

Профіль

#<1 ... 68566857685868596860 ... 7544>
Форум:
+ Додати