Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 69946995699669976998 ... 7544>
Повідомлення Додано: Суб 30 січ, 2021 20:27

detroytred написав:Краще працювати на себе, щоб збагачуватися (всі ж хочуть, по-твоєму, збагачення) і щоб не залежати від чужих рішень (підвищення тарифів, рівня пенсії і т.д.), ТИ ЗАМІНИВ НА -- краще служи, щоб вижив, отримав зірочку та вище зарплатню (на скільки гривень?????)))))))).
А потім пенсію.
Дурний як чогось не зрозуміє - обовязково збреше..
Якщо для тебе -отримати додаткову зірочку швидше ніж інші, або вижити, або не стати інвалідом - це не дбати про себе - то ти дурень.
Для мого працівника - краще коли йому піднімуть зарплату, а зарплату йому піднімуть всього у двох випадках
а - він з простого продавця стане старшим
б - виросте прибуток,який він створює своїми діями....

Для мене краще коли в мене буде вищий прибуток на капітал який я отримую
а - прийняттям рішень про сфери вкладання прибутку
б - цими сферами може бути як матеріальна мотивація працівників в існуючих бізнесах , так і заміна працівників на якісь технологічні прибамбаси

І все крутиться навколо власної вигоди.
при чому
Від того що мої працівники забастують - вони програють сильніше ніж я, але для того щоб вони забастували необхідна наявність зовнішнього лапшорозвішувача по вухам...при чому найймовірніше найзацікавленішою особою по розвішуванні лапші на вуха моїм працівникам - будуть мої конкуренти...

То в мене запитання
ти розвішуєш лапшу на вуха тутешніх .навіть не уявляючи звідки ця лапша береться, а власних знань в тебе немає...
Може поясниш просте запитання
Як так виходить що в українському інормпросторі море лапші проти України і практично відсутня ЗА...
Якщо до тебе дійде що тебе використовують втемну - добре
Не дійде - значить не все ще згублено , адже 75% тупих не зможуть ефективно навішати чужинську лапшу на вуха 25 % розумних.
budivelnik

Подякував: 293 раз.
Подякували: 3000 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 30 січ, 2021 20:36

Re: Політичні дискусії

detroytred написав:Вони теж не проти обгрунтованого підвищення тарифів ПРИ зменшенні корупційної складової при подальшому розподілі цих зібраних коштів, при врахуванні стану з кого по суті ПРОСТО знімаються кошти.
І що дійсно буде загальний результат.
Проста математика показує
а - 20 млрд м3 газу власного видобутку
б - весь газ продає Нафтогаз і при цьому сплачує 60 млрд грн видобувачу+100 млрд грн податків різного гатунку
Отже
20 млрд м3*6,99=140 млрд грн
140 млрд ціна на газ + 56 млрд виручка від транзиту - 60 млрд укргазвидобування - 100млрд бюджет =36 млрд грн

Тобто вся так звана корупційна складова , при умові що Нафтогаз не бурить нові скважини , не підтримує газотранспортну систему, не витрачає на перекачку 50 млрд м3 газу на 1200 км по Україні жодної копійки =36 млрд грн
Тепер розумієш що тобі лапшу не тільки на вуха навісили...тобі й очі нею засипали і мозок одурманили...
Газ ,точно так само як алкоголь і тютюн з бензином - це товари з високою складовою оподаткування.
А податки йдуть в Бюджет...
А от коли ти вважаєш що з Бюджету крадуть - то звинувачувати треба не тарифи на газ... а потоки з Бюджету - для мене це різні речі
А для тебе правильно зарізати курку яка несе золоті яйця (100 штук), замість того щоб розібратись хто яйця(10 штук) краде з сховища.
Зарізати ти з іншими пенсіонерами то заріжеш... от тільки після зарізання, золотих яєць взагалі не стане, а значить і відпаде потреба шукати їх у сховищі
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 30 січ, 2021 20:41

Будівельник
Та ж пісня.
Будування на фантазії і брехні: якийсь вінегрет з всл і продавця, власних знань не має (ще зрозумій, що знання, які отримані хоч з підручника, хоч з вивчення думок фахівців - це вже мої знання),
що мене використовують.

Ти зрівняй: я тобі вказую на конкурентні твої помилки, перекручення, брехню, а ти -- на що?
Самий яскравий приклад, як ти відмовчуєшся на:
1. Те, що мої думки співпадають з Муженко, Забродським.
2. Що під ніками пишуть інші учасники обговорень.
3. Що їх досягнення та ранг їм не заважає обговорювати.
4. З якої стелі ти береш свої вимоги хто на що має право та повинен.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 30 січ, 2021 20:48

detroytred написав:З якої стелі ти береш свої вимоги хто на що має право та повинен.
Ти так і не зрозумів?
1 Я молодший офіцерський склад - тому для мене властива фраза
Роби як я...-це найкращий стимул для солдата ризикувати своїм життя,якщо керівник зробив це першим
2 такі як ти звикли малювати стрілочки на картах і фіксувати втрати( в залежності від зірочок на пагонах
лейтенанти - десятками
капітани - сотнями
майори - тисячами
полковники - десятками тисяч
генерали - сотнями тисяч
маршали - мільйонами.
Тому ти лізеш з своїми недолугими обговорюваннями всюди ,навіть не усвідомлюючи шкоди яку приносиш
3 На цих сторінках з ймовірністю в 99,99% не присутня жодна людина з рангом вище голови райради....
Тому те що пишу я -є зрозумілим як для розумніших(впливовіших) так і для менш успішних
4 ти так і не відповів
Як думаєш , хто проплачує всі гумновкиди проти української влади?
чи ти вважаєш заявки про те що
вся влада на протязі 30 років нічого не створила...
- це похвала і реальний аналіз ситуації?

ПС
Чому я гіпертрофовано сильно критикує тебе і не зачіпаю долярчика?
Так відповідь на поверхні
Ти сам винуватий, вибравби профіль циркового дурника по виклику - я б і не бачив що ти пишеш...
Але ти вибрав профіль військовий пенсіонер..
А Армія в сьогоднішніх умовах - це найшанованіша частина українського суспільства..а тому до слів військових(навіть і бувших протирачів штанів) -підвищена увага і довіра...
Тому
Хочеш молоти дурниці вільно і безперешкодно - напиши що ти беркутівець чи ще там якийсь з мєнтів/силовиків... і все - ні я, ні інші на твої дописи реагувати не будуть.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 30 січ, 2021 21:04

budivelnik написав:
  detroytred написав:Вони теж не проти обгрунтованого підвищення тарифів ПРИ зменшенні корупційної складової при подальшому розподілі цих зібраних коштів, при врахуванні стану з кого по суті ПРОСТО знімаються кошти.
І що дійсно буде загальний результат.
Проста математика показує
а - 20 млрд м3 газу власного видобутку
б - весь газ продає Нафтогаз і при цьому сплачує 60 млрд грн видобувачу+100 млрд грн податків різного гатунку
Отже
20 млрд м3*6,99=140 млрд грн
140 млрд ціна на газ + 56 млрд виручка від транзиту - 60 млрд укргазвидобування - 100млрд бюджет =36 млрд грн

Тобто вся так звана корупційна складова , при умові що Нафтогаз не бурить нові скважини , не підтримує газотранспортну систему, не витрачає на перекачку 50 млрд м3 газу на 1200 км по Україні жодної копійки =36 млрд грн
Тепер розумієш що тобі лапшу не тільки на вуха навісили...тобі й очі нею засипали і мозок одурманили...
Газ ,точно так само як алкоголь і тютюн з бензином - це товари з високою складовою оподаткування.
А податки йдуть в Бюджет...
А от коли ти вважаєш що з Бюджету крадуть - то звинувачувати треба не тарифи на газ... а потоки з Бюджету - для мене це різні речі
А для тебе правильно зарізати курку яка несе золоті яйця (100 штук), замість того щоб розібратись хто яйця(10 штук) краде з сховища.
Зарізати ти з іншими пенсіонерами то заріжеш... от тільки після зарізання, золотих яєць взагалі не стане, а значить і відпаде потреба шукати їх у сховищі

Що ти несеш?
Кого зарізати?
Що куди засипали?

Ти не помітив інших умов, а тільки корупцію. Так це твоя проблема.
Да хоч і невелика сума, а досить того, що вимоги до цього інструменту поповнення бюджету завищені. Тому що людей обурює несправедливість.
І з цим нічого не зробиш.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 30 січ, 2021 21:13

То что в США происходит, свидетельствует о скором распаде США.
А вот Пуйлу, сидящему за высокими кремлёвским стенами, к сожалению ничего не угрожает.
Востаннє редагувалось Yuri_61 в Суб 30 січ, 2021 21:44, всього редагувалось 1 раз.
Yuri_61

Подякував: 378 раз.
Подякували: 474 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 30 січ, 2021 21:16

Schmit написав:
  shapo написав:Если Порошенко подписал абсолютно невыгодное экономическое соглашение Украины с ЕС об ассоциации при которых украинский экспорт в ЕС ограничивается квотами выбираемыми за пару месяцев ( ранее приводил ссылку) также как и Минские соглашения которые решил что можно не выполнять и он удачно всех надул, то нужно теперь молиться на эти соглашения и выполнять их несмотря на отсутствия в них здравого смысла?
По древесине - https://biz.liga.net/all/prodovolstvie/ ... -arbitraje

https://biz.liga.net/ekonomika/all/novo ... ainoy-i-es

Соглашение выгодное.
Квоты есть на СГ продукцию, некоторую пищевую, на сырье, тот же лес (чтобы потом вы не говорили, что Украина - сырьевой придаток ЕС). На готовую продукцию с высокой добавленной стоимостью, например машиностроение, бытовая техника, одежда... - никаких квот нет, нужно просто соответствовать техрегламентам и все, поставляй сколько хочешь. И не нужно покупать никаких сертификатов (как в таежный союз), достаточно декларации соответствия и все – очень удобно. Знаю, для многих предприятий (в т.ч и где сейчас работаю) в 2014 рынок РФ отвалился и начали активно осваивать рынки ЕС, сейчас все лучше, чем прежде.
Относительно моратория на экспорт кругляка – глупый шаг (кстати он не остановил вывоз леса, поскольку дровам мораторий на кругляк – не помеха; все просто потекло мимо кассы). Такие проблемы нужно решать зелеными законами и борьбой с коррупцией. Никто в ЕС не посмеет оспаривать экозаконы.

Т.к. мой вопрос о том что получила Украина в экономике от подписания ассоциации с ЕС Ира стерла, и меня за него забанила за разжигание какой-то религиозной или национальной ненависти (видимо, к ЕС), то повторю его снова:
что изменилось в общем торговом балансе Украины со всеми странами мира и СНГ после вступления в ассоциацию и как изменилась Украина в новых высоко технологических производствах т.к.сотрудничество в легкой промышленности, СХ и немного в производстве стройматериалов с предприятиями ЕС было и до этого, еще с 90-х. И что производит ваше предприятие увеличившее экспорт в ЕС?
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 847 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 30 січ, 2021 21:19

budivelnik написав:
  detroytred написав:З якої стелі ти береш свої вимоги хто на що має право та повинен.
Ти так і не зрозумів?
1 Я молодший офіцерський склад - тому для мене властива фраза
Роби як я...-це найкращий стимул для солдата ризикувати своїм життя,якщо керівник зробив це першим
2 такі як ти звикли малювати стрілочки на картах і фіксувати втрати( в залежності від зірочок на пагонах
лейтенанти - десятками
капітани - сотнями
майори - тисячами
полковники - десятками тисяч
генерали - сотнями тисяч
маршали - мільйонами.
Тому ти лізеш з своїми недолугими обговорюваннями всюди ,навіть не усвідомлюючи шкоди яку приносиш
3 На цих сторінках з ймовірністю в 99,99% не присутня жодна людина з рангом вище голови райради....
Тому те що пишу я -є зрозумілим як для розумніших(впливовіших) так і для менш успішних
4 ти так і не відповів
Як думаєш , хто проплачує всі гумновкиди проти української влади?
чи ти вважаєш заявки про те що
вся влада на протязі 30 років нічого не створила...
- це похвала і реальний аналіз ситуації?

ПС
Чому я гіпертрофовано сильно критикує тебе і не зачіпаю долярчика?
Так відповідь на поверхні
Ти сам винуватий, вибравби профіль циркового дурника по виклику - я б і не бачив що ти пишеш...
Але ти вибрав профіль військовий пенсіонер..
А Армія в сьогоднішніх умовах - це найшанованіша частина українського суспільства..а тому до слів військових(навіть і бувших протирачів штанів) -підвищена увага і довіра...
Тому
Хочеш молоти дурниці вільно і безперешкодно - напиши що ти беркутівець чи ще там якийсь з мєнтів/силовиків... і все - ні я, ні інші на твої дописи реагувати не будуть.

Навіщо мені твої вигадки отсебятина?
Я питав на підставі чого, окрім цього, ти генериш права та вимоги?

Ти там визначся, бо як брехати на особисту адресу, то під ніком в тебе бородата жінка...
А як отсебятинні вимоги -- так військовий пенсіонер.
Ти подивись, що викладають реальні військові. В реальних ЗМІ. Тобто з впливом на суспільство.
В мене такої критики навіть близько нема.
Бачиш реальну шкоду, бажаєш виправити - уперед. Тільки тебе ткнуть в Закони та правила.

Ти правила перечитай, ніякої сегрегації по позиціювання форумчан -- ТАМ НЕМА. Тим більше про право оцінювати вплив та шкоду тобою-дурником з комплексами.

зніми треуголку..
Переводиш на особистості ти, а покарати можуть обох.
З за твоїх дурнуватих вигадок та комплексів.

І що *роби, як я?* - брехати та вигадувати зі стелі, що особисто замайнулося.

Зи. То ти сторінками доказуєш, що до піднікових ніякої довіри та тещо, тепер заспівав про слухають.
Весь вже у трусах-хрестиках. Ще й роби, як я.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 30 січ, 2021 21:56

detroytred написав:Ти там визначся, бо як брехати на особисту адресу, то під ніком в тебе бородата жінка...
Я бачу логіка-це твоє слабке місце....
Ти так і не зрозумів?
Я виступаю за те, щоб бородаті жінки в реалі -не виступали на форумах під ніками військових, несучи при цьому світогляд бородатих жінок....
На цих сторінках є два ніки повязані з армією
Лібо і Хотаб - так до них в мене жодних претензій...
Їх ніки співпадають з позиціями які повинні доносити до оточення військові(хоча й деякі їх позиції мені особисто не подобаються).
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 30 січ, 2021 22:32

budivelnik написав:
  detroytred написав:Ти там визначся, бо як брехати на особисту адресу, то під ніком в тебе бородата жінка...
Я бачу логіка-це твоє слабке місце....
Ти так і не зрозумів?
Я виступаю за те, щоб бородаті жінки в реалі -не виступали на форумах під ніками військових, несучи при цьому світогляд бородатих жінок....
На цих сторінках є два ніки повязані з армією
Лібо і Хотаб - так до них в мене жодних претензій...
Їх ніки співпадають з позиціями які повинні доносити до оточення військові(хоча й деякі їх позиції мені особисто не подобаються).

Ти не про той предмет говориш. Знов підмінив.

А те, що, якщо тебе не задовольняє думка форумчанина військового, то ти ліпеш отсебятинні вимоги (якщо задовольняє, то претензій зі стелі нема) -- це й так наявно.

Така реальність.
Військові різні.
Хоч я тебе зведу з атовцями, в яких думки на порядки критичніші від моїх?
Да ти й сам можеш таких знайти до схочу. Навіть у виступах в ЗМІ.
До речі, результат голосування проти По в зоні АТО, показав реалії.
На твої хфантазії..

Претензії ти можеш мати.
Але тримай їх в рамках правил місця, де знаходишся на час - на форумі.

З.и. і дотелепай -- звертають увагу не на профіль і не на позиціювання дописувача, а ОБГРУНТУВАННЯ, які він надає.
А в тебе основне -- я мільйонер, я досяг...
Це обгрунтування "биків"...
Звиняй за сленг.

ТОМУ ТИ БЕЗ ПЕРЕХОДУ НА ОСОБИСТОСТІ НЕ МОЖЕШ.
Я спокійно обговорював, не знаючи рангів-досягень, поки ти не вліз в обговорення зі своїм переходом на особистості.
І всі, як правило, так обговорюють будь-що.

Я зустрічав мабуть тисячі прапорщиків за службу, але такого пр-ка, який заявляв, що він відноситься до молодшого оф. складу -- жодного. А ти ще й публічно. Ти унікум.
Загули, якщо не знаєш, анекдот про - я - лощадь, а я - офицер.
Тільки не Вікі з царськими часами))

Про те, що хто та що повинен доносити, ти знову зі стелі зотсебятнічив.

Не маю бажання лізти, але за умови, що ти сам позиціонуєш надавати дані -- то хто в тебе тесть (ти одружитися повинен, на моє припущення, в ГСВГ, прапорщиком)?
Є в мене підозра, що старший офіцер))
detroytred

Профіль

#<1 ... 69946995699669976998 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість