Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
detroytred написав:Відносно зробленого ж будівельником я визначав інакше, а саме - що при тому ж укладанні сил-ресурсів будівельник зробив би набагато більше, якщо можновладці забезпечили йому більш приємні умови. Це обов'язки можновладців. Створювати умови.
Масло-маслянисте Ясно , що коли ти йдеш перший - то витрачаєш набагато більше зусиль , ніж ті хто йде по прокладеному тобою шляху.... Ясно , що якщо банки будуть давати кредити під 1% а не під 12, платоспроможний попит буде в рази більший, законодавство відшліфоване, судді чесні, прокурори не Державні.... Алеж як Будівельник...так і влада прийшли на в США , а в Україні ..тому й зробили те що могли зробити в Україні...
ПС При цьому Не факт , що я , вклавши в США стільки ж зусиль скільки вклав в Україні- зміг би досягнути вершин Маска(навіть більше , така ймовірність менше 0,01% ) Тому робити заявки враховуючи тільки книжкові фантазії - можна в цирку...а в реальному житті ці заявки не можуть претендувати на аналітику - і можуть претендувати на звання - фантазії.. А фантазерів,особливо в колі тих хто нічого не добився - хоч греблю гати....
detroytred написав:Аналогічно можна знайти оцінку діяльності Порошенка та Ко не від пенсіонерів, а від створювачів не гірше пана будівельника та інших.
можна Тільки потрібно врахувати два фактори Перший - яке місце сидіння займали ті хто обговорює , на період того часу що обговорюється Другий - який результат вони досягли в перод який обговорюють.. Це стосується і замани в тому числі...
По простому і на пальцях Де сидів пайн дейтротред(заман) в мирний час - в армії Де сидів пан дейтройтред(замана) у віськовий час - на пенсії Що обговорює пан дейтродред(замана) - дії Порошенка/Турчинов у військовий час, коли вони сиділи на пенсії....
Класичне кучмівське Точка зору - відмовідає місцю сидіння.
detroytred написав:Відносно зробленого ж будівельником я визначав інакше, а саме - що при тому ж укладанні сил-ресурсів будівельник зробив би набагато більше, якщо можновладці забезпечили йому більш приємні умови. Це обов'язки можновладців. Створювати умови.
Масло-маслянисте Ясно , що коли ти йдеш перший - то витрачаєш набагато більше зусиль , ніж ті хто йде по прокладеному тобою шляху.... Ясно , що якщо банки будуть давати кредити під 1% а не під 12, платоспроможний попит буде в рази більший, законодавство відшліфоване, судді чесні, прокурори не Державні.... Алеж як Будівельник...так і влада прийшли на в США , а в Україні ..тому й зробили те що могли зробити в Україні...
ПС При цьому Не факт , що я , вклавши в США стільки ж зусиль скільки вклав в Україні- зміг би досягнути вершин Маска(навіть більше , така ймовірність менше 0,01% ) Тому робити заявки враховуючи тільки книжкові фантазії - можна в цирку...а в реальному житті ці заявки не можуть претендувати на аналітику - і можуть претендувати на звання - фантазії.. А фантазерів,особливо в колі тих хто нічого не добився - хоч греблю гати....
Ага)) Фантазії - це така оцінка чужих думок.
А є факти - МВФ інші організації, радники, фахівці звертаються перш за все до кого? І головне для чого?
До тих, хто створює УМОВИ для більш ефективної праці пересічних і вище створювачів. В чому ж ще полягає функція Порошенка та інших? Покращувати умови... Відповідно у створювачів у кращих умовах буде більше результат.
Заперечувати це можна тільки, якщо овсім не розумієш процесів в суспільстві. Навчався, читав, а що там написано не зрозумів овсім.
Ну а в незадовільні темпи реформ українським можновладцям вказували не книжкарі. Хтось, як завжди, змаіпулював.
Ага)) Фантазії - це така оцінка чужих думок. А є факти - МВФ інші організації, радники, фахівці звертаються перш за все до кого? І головне для чого? До тих, хто створює УМОВИ для більш ефективної праці пересічних і вище створювачів. В чому ж ще полягає функція Порошенка та інших? Покращувати умови... Відповідно у створювачів у кращих умовах буде більше результат. Заперечувати це можна тільки, якщо овсім не розумієш процесів в суспільстві. Навчався, читав, а що там написано не зрозумів овсім. Ну а в незадовільні темпи реформ українським можновладцям вказували не книжкарі. Хтось, як завжди, змаіпулював.
Ще раз пояснюю теоретику з низьким в ієрархії прийняття рішень місцем сидіння 1 Як військовому пенсіонерові - повинно бути знаємо поняття - субординація.... 2 Згідно субординації - рівний звертається до рівного(консультація) - або на ранг вищого(прохання) - або до на ранг нижчого (наказ)
Таким чином Наднаціональна міжнародна структура, або Президент/Премєр - можуть звертатись з проханнями/консультаціями - тільки до рівноцінних собі.... Військовий пенсіонер -може звертатись З проханнями в соцзабез консультаціями - до інших пенсіонерів наказами - до ??? двірників на пенсії... я можу звертатись з проханнями до голови райради(сільради) з наказами - до своїх співробітників з рекомендаціями - до тих хто хоче догнати і перегнати мій рівень
І останнє Заміна Порошенка на Зеленського привела з +5% до -4% ВВП Отже, вся владна вертикаль , вплинула всього на +/-10% - це і є показник впливу влади При цьому-не потрібно забувати загальносвітовий фактор При Порошенко середній ріст ВВП по світу був 4% При Зеленському середнє падіння ВВП по світу був -2% От і виходить-Порошенко був на 1% кращий ніж середньоствітовий лідер Зеленський всього на 2% гірший від середньосвітових лідерів...
detroytred написав:Аналогічно можна знайти оцінку діяльності Порошенка та Ко не від пенсіонерів, а від створювачів не гірше пана будівельника та інших.
можна Тільки потрібно врахувати два фактори Перший - яке місце сидіння займали ті хто обговорює , на період того часу що обговорюється Другий - який результат вони досягли в перод який обговорюють.. Це стосується і замани в тому числі...
По простому і на пальцях Де сидів пайн дейтротред(заман) в мирний час - в армії Де сидів пан дейтройтред(замана) у віськовий час - на пенсії Що обговорює пан дейтродред(замана) - дії Порошенка/Турчинов у військовий час, коли вони сиділи на пенсії....
Класичне кучмівське Точка зору - відмовідає місцю сидіння.
Ага))
Будівельник вже вшосте не помітив, що думки Замани та Детройтреда співпадають з думками Муженко, Забродського. Вшосте проігнорував ОСНОВНИЙ довід. І в сьоме завів...
Які питання-то? Маю право обговорювати. Обговорюю. Тим паче зсилаючись на Муженка, Забродського. Які питання-то?
Сидів, тому що сама влада, сам Турчінов, Порошенко не прийняли рішення по мобілізації через своїх підлеглих.
Ну а к Замані-то і овсе!!! Самому Турчінову вминають, що ВІН НЕ ПРИЗНАЧИВ НАЗАД Заману, якого звільнив Янукович. А призначив Ільіїна, який втік до рашки потім.
Будівельник Це маячня. Предмет підмінено. Тому що рівень знань низький.
Пояснюю, мова була не стільки про те ХТО (по рангу) звертається до можновладців, а з ЧИМ вони звертаються. Що вони звертаються з тими пропозиціями ПОРАДАМИ, ЯКІ МОЖУТЬ ВИКОНАТИ МОЖНОВЛАДЦІ, З ПРОПОЗИЦІЯМИ ПОРАДАМИ, ЯКІ ЗМІНЮЮТЬ УМОВИ. Створювачам. І зробити це можуть і навіть повинні можновладці, в руках яких інструменти для того, щоб це зробити.
На них я вказав не з точки зору рангів, а з точки зору, що не книжкарі. Низькі знання не дали змогу зрозуміти мою думку.
Це ж абетка. Ну а єралашик про субординації - це повна несінитниця зі стелі.
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 30 січ, 2021 18:43, всього редагувалось 2 разів.
budivelnik написав:При Зеленському середнє падіння ВВП по світу був -2% От і виходить-Порошенко був на 1% кращий ніж середньоствітовий лідер Зеленський всього на 2% гірший від середньосвітових лідерів...
Тобто вплив Зе рівний впливу ковіду
Віталій Портников І це при тому, що головні виклики для Зеленського ще попереду. Економічні та соціальні проблеми тільки починаються — і ніяким зниженням тарифів їх вже не пом'якшити. Вакцинацію країни влада популістів провалила. Історія із Дубинським ставить Зеленського перед непростим вибором. Закрити очі на санкції проти цього депутата — значить, закрити перед самим собою двері до Білого дому. А боротися із Дубинським — значить, боротися із Коломойським, одним з «акціонерів» влади затятих популістів. А ще втік до Брюсселю колишній заступник глави СБУ Дмитро Нескоромний, який і без всяких прес-конференцій розповість про корумпованість діючої влади резидентам всіх розвідок світу. І це добре ще, якщо тільки про корумпованість. Погано — якщо про якісь особливі перемовини з Москвою. Ну, добре, не всім резидентам — тільки американцям, англійцям і європейцям. Але для Зеленського і цього буде достатньо. І як відповідати на всі ці виклики, якщо ані популярності, ані влади? Відповідь є простою — ніяк. Зеленський всього цього просто не помітить. А помітить — так не зрозуміє. А зрозуміє — так перелякається і постарається не помічати. Так і буде йти на дно. І Україна — разом із ним. https://wz.lviv.ua/blogs/428843-zelensk ... ti-i-vlady
budivelnik написав:При Зеленському середнє падіння ВВП по світу був -2% От і виходить-Порошенко був на 1% кращий ніж середньоствітовий лідер Зеленський всього на 2% гірший від середньосвітових лідерів...
Приблизно так... Але радує , що за часів Порошенка 25% отримали колективний імунітет від популістичної пошесті , тому й Зеленський не зміг сильніше нашкодити... ПС Питання до усіх Як зміг (крім психологічного враження) особисто Вашому бізнесу нашкодити Зеленський? Ті хто працювали ( за виключенням тієї частини сфери послуг що потрапила під каток локдауну) - ті працюють , отримавши певні збитки(зменшення доходів) але їм все не поламали...тобто не все залежить від влади. Від кожного з нас - особисте благополуччя залежить на порядок(два) сильніше
ППС Заощадження населення в гривні зросли на 35%... тобто населення заробила на 35% більше ніж захотіло потратити.... Друге питання , що в зеленофілів(ждунів) нічого не покращилось... Значить можна припустити в 73% зеленофілів погіршились тарифи і очікування у 25% порохофілів збільшились заощадження...
detroytred написав:Пояснюю, мова була не стільки про те ХТО (по рангу) звертається до можновладців, а з ЧИМ вони звертаються.
Відповідаю В залежності від того , до якої групи я звертаюсь - змінюються й теми які я піднімаю... До підлеглих - основна тема - не зломати вже налаштоване, а при можливості й покращити До рівних - теми відрізняються від тем до підлеглих , як по рівню складності сприйняття/виконання, так і по рівню впливовсті на життя пересічних.... До вищестоящих (влада/банки) - в мене тільки прохання( до влади - не заважати , до банків-понизити відсоткові ставки)
При цьому, мої прохання до банків -понизити відсоткові ставки-це серпом по яйцям по інтересам пенсіонерів які вклали в банки депозити.... Мої прохання до влади - оптимізувати податкове навантаження - це серпом по яйцям для доходів бюджетників/пенсіонерів...
тому ще раз Якщо я , буду звертатись до банку з проханням( і аргументацією) про пониження кредитних ставок(що приведе до швидшого розвитку бізнесу) - то деполюди будуть це блокувати як тільки зможуть....
Тепер розумієте чого ваша особиста думка.яка сформована вашим місцем сидіння - може погано закінчитись для вас особисто? А все тому, що ви всовуєте ніс не туди де розбираєтесь і цим формуєте викривлену суспільну думку.. Мені вдається це нівелювати тут( пояснюючи що думка індивіда який не розбирається в економіці, може гарно виглядати і бути гарно написаною - але є шкідливою по суті, при цьому індивід цього сам не розуміє - бо його використовують втемну)
Ви припускаєте що маршал почне прислухатись до солдата плануючи план Сталінградської чи Курської битви? А ваша поведінка-це один в один поведінка солдата який у кожному економіному отворі-затичка....
Приблизно так... Але радує , що за часів Порошенка 25% отримали колективний імунітет від популістичної пошесті , тому й Зеленський не зміг сильніше нашкодити... ПС Питання до усіх Як зміг (крім психологічного враження) особисто Вашому бізнесу нашкодити Зеленський? Ті хто працювали ( за виключенням тієї частини сфери послуг що потрапила під каток локдауну) - ті працюють , отримавши певні збитки(зменшення доходів) але їм все не поламали...тобто не все залежить від влади. Від кожного з нас - особисте благополуччя залежить на порядок(два) сильніше
ППС Заощадження населення в гривні зросли на 35%... тобто населення заробила на 35% більше ніж захотіло потратити.... Друге питання , що в зеленофілів(ждунів) нічого не покращилось... Значить можна припустити в 73% зеленофілів погіршились тарифи і очікування у 25% порохофілів збільшились заощадження...
Залишилось тільки донести цю конгеніальну думку кожному українцю))
Конгеніально вирішене питання зростання добробуту кожного громадянина.
В реаліях інакше. Тобто влада повинна створювати приємливі умови. Тобто влада повинна знаходити шляхи та інструменти стимулювання громадяна краще працювати.
Саме над цим працюють ті, хто хоч трохи розбирається в проблемі. Ну а просто кожному почати краще працювати на себе = *просто припинити стріляти*.