|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Нед 21 лют, 2021 17:44
detroytred написав:І shapo. Проблема вже давно не в кількості)) Ну а підприємництву українців можна тільки заздрити. Дуже підприїмчиві. А те, що вони замість підприємництва коло хати змушені їхати по польшам, рашкам, то не їх провина. А тих, хто створює ним такі умови...
Во-первых, я писал не о количестве , а о качестве, это вы меня перепутали с будивельником. Во-вторых,а кто же им создал такие условия что предприимчивые украинцы вынуждены искать счастья за кордоном , а не обустраивать собственную страну? Инопланетяне, москали, евреи? А, может,нужно чаще глядеть в зеркало и признать что нет ни традиций государственности, ни традиций народовластья если не считать таковой анархизм и махновщину.
-
shapo
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 848 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 21 лют, 2021 18:42
shapo написав:Я тебе уже один раз написал что мне достаточно для жизни того что я имел и имею и считаю что глупо этим хвастать, гривневый миллионер из Зажопинска. Были периоды когда зарабатывал хорошо ,были периоды когда не очень, сейчас ничего не зарабатываю, и что? Основные потребности удовлетворил.Естественно, если бы распорядился умнее с заработанным 20 лет назад то сейчас бы имел бы намного больше, но никакой трагедии нет как и твоей тупорылой гордости за каких-то 40 штук баксов равных 1 млн.грн.
Чому мене бісять шапо і долярчики 1 Шапо - заявляє про дві квартири в Києві+ будинок під Києвом+200 000 доларів дав сину на розкрутку...ці всі кошти заробив в Україні і при цьому вважає Україну третьосортною Державою 2 Долярчик - за 10 років заробив на однокімнатну+смарт , за цей самий час сплатив 0,1 млн грн прибуткового і 0,1 млн грн собі на пенсію..і шукає в кого б ще щось забрати щоб собі щось отримати... 3 Той самий шапо не розуміє - те що він в 1,5-3 рази бідніший від мене( чомусь він думає що в мене всього 1 млн , хоча я неоднократно озвучував інші цифри , в межах 5 -8 млн грн) - це його особиста провина(досягнення) Адже населенню яке платить - все одно за що воно платить Тому Якщо мені за 4-поверхові будинки і кафе з магазином - платять в три рази більше ніж шапо за колишнє сидіння клерком в міністерстві - значить я з своїми товарами/послугами в стільки ж разів більш потрібний населенню 4 Для мене Якщо людина може заробити в (3-5)*середня зарплата по Державі то така людина повинна молитись на цю Державу( і шапо і долярчик в цю категорію потрапляють) 5 Чомусь шапо цілий час вважає що якщо людина не коломойський - значить вона пропаща.. Шапо - збися з подібної думки ,адже завжди буде хтось здоровший/багатший/молодший/успішніший від тебе Тому будеш спливати жовчью про чужі здобутки - швидше подохнеш від інсульту/інфаркту... 6 Чомусь шапо вважає що Україна яка після 15 століття не мала власної Держави - погана.. Але ізраїсь мав власну державу з 1949 ...а до того , тільки за часів фараонів ізраїльтян з їх державою ганяли сраними ганчірками єгиптяни 7 Так само в 15 столітті не було Росії( яка зявилась в 1700 , до того була московією, а до 1500 Золотою Ордою) США Канади і що ? Взагалі найдавніша Держава в Центральній Європі - це Франція... Навіть Італія була то під Греками , то під Австріяками... Німці - до 1800 - набір князівств Британія - виникла як колонія спочатку Риму а потім і Французів... І таких прикладів мільйон.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 21 лют, 2021 18:49
shapo написав: detroytred написав:І shapo. Проблема вже давно не в кількості)) Ну а підприємництву українців можна тільки заздрити. Дуже підприїмчиві. А те, що вони замість підприємництва коло хати змушені їхати по польшам, рашкам, то не їх провина. А тих, хто створює ним такі умови...
Во-первых, я писал не о количестве , а о качестве, это вы меня перепутали с будивельником. Во-вторых,а кто же им создал такие условия что предприимчивые украинцы вынуждены искать счастья за кордоном , а не обустраивать собственную страну? Инопланетяне, москали, евреи? А, может,нужно чаще глядеть в зеркало и признать что нет ни традиций государственности, ни традиций народовластья если не считать таковой анархизм и махновщину.
Так з мого тексту (що проблема не в кількості підприємців) і випливає, що справа в якості. І не просто в якості,як частки в загальному ринку (з цитати випливає, що така ж, як в розвинутих економіках), а в ефективності. До речі в ефективності також і великого бізнесу. Звісно, що не інопланетяни створюють умови. А можновладці. В прямих обов'язках у них це. За це вони гроші отримують. Це їх функція. Яку ніхто за них не зробить. Я на це вже разів з сотню наголошував. Тому й написав в якості риторичного питання. Щоб 101-й раз не повторювати)) Відносно традицій державності та народовладдя - Ви ж самі приклад Ізраїлю надали. Де без традицій досягли результату.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 21 лют, 2021 18:52, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 21 лют, 2021 18:50
shapo написав:Во-вторых,а кто же им создал такие условия что предприимчивые украинцы вынуждены искать счастья за кордоном , а не обустраивать собственную страну? Инопланетяне, москали, евреи?
1 Хоча в нас в керівництві багатенько євреїв..але як нація ,яка в Україні займає менше 0,2% від загальної кількості населення - євреї ні на що впливати не можуть..крім бігати по синагогам і розповідати що їх бідних так притісняють ,так притісняють що в них в премєрах-президентах України - було більше євреїв ніж в будь-якій іншій державі крім Ізраїля. 2 Взагалі проблеми для України створили не національності-а ідеї. Створили ідею загальної рівності євреї в керівництві СРСР ( до 30 року - більше 50% керівників ) - і тепер Україна цими ідеями відригує. 3 З іншого боку, росія не проти покористуватись людьми/чорноземами - також постійно з нами воює.... 4 От і виходить євреї з москаликами проблеми створили - а винуватими хочуть виставити українців... Ну що ж - буває ,тільки одного ці невігласи так і не запамятали - сміється той хто сміється останній. Євреїв в Україні де-факто вже немає Залишилось російськомовним українцям перейти на українську - і виявиться що й москаликів у нас стане так само як арабів в ізраїлі менше 10-20%....
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 21 лют, 2021 19:05
budivelnik написав: shapo написав:Я тебе уже один раз написал что мне достаточно для жизни того что я имел и имею и считаю что глупо этим хвастать, гривневый миллионер из Зажопинска. Были периоды когда зарабатывал хорошо ,были периоды когда не очень, сейчас ничего не зарабатываю, и что? Основные потребности удовлетворил.Естественно, если бы распорядился умнее с заработанным 20 лет назад то сейчас бы имел бы намного больше, но никакой трагедии нет как и твоей тупорылой гордости за каких-то 40 штук баксов равных 1 млн.грн.
Чому мене бісять шапо і долярчики 1 Шапо - заявляє про дві квартири в Києві+ будинок під Києвом+200 000 доларів дав сину на розкрутку...ці всі кошти заробив в Україні і при цьому вважає Україну третьосортною Державою 2 Долярчик - за 10 років заробив на однокімнатну+смарт , за цей самий час сплатив 0,1 млн грн прибуткового і 0,1 млн грн собі на пенсію..і шукає в кого б ще щось забрати щоб собі щось отримати... 3 Той самий шапо не розуміє - те що він в 1,5-3 рази бідніший від мене( чомусь він думає що в мене всього 1 млн , хоча я неоднократно озвучував інші цифри , в межах 5 -8 млн грн) - це його особиста провина(досягнення) Адже населенню яке платить - все одно за що воно платить Тому Якщо мені за 4-поверхові будинки і кафе з магазином - платять в три рази більше ніж шапо за колишнє сидіння клерком в міністерстві - значить я з своїми товарами/послугами в стільки ж разів більш потрібний населенню 4 Для мене Якщо людина може заробити в (3-5)*середня зарплата по Державі то така людина повинна молитись на цю Державу( і шапо і долярчик в цю категорію потрапляють) 5 Чомусь шапо цілий час вважає що якщо людина не коломойський - значить вона пропаща.. Шапо - збися з подібної думки ,адже завжди буде хтось здоровший/багатший/молодший/успішніший від тебе Тому будеш спливати жовчью про чужі здобутки - швидше подохнеш від інсульту/інфаркту... 6 Чомусь шапо вважає що Україна яка після 15 століття не мала власної Держави - погана.. Але ізраїсь мав власну державу з 1949 ...а до того , тільки за часів фараонів ізраїльтян з їх державою ганяли сраними ганчірками єгиптяни 7 Так само в 15 столітті не було Росії( яка зявилась в 1700 , до того була московією, а до 1500 Золотою Ордою) США Канади і що ? Взагалі найдавніша Держава в Центральній Європі - це Франція... Навіть Італія була то під Греками , то під Австріяками... Німці - до 1800 - набір князівств Британія - виникла як колонія спочатку Риму а потім і Французів... І таких прикладів мільйон.
Опять поток воспаленного сознания с искажением того что я писал. Я написал что у меня не было 200-300 штук баксов чтобы сын поехал в США, а не в Израиль, а ты в очередной раз решил это переврать. Я никогда не работал ни в каких министерствах.Был очень короткий период когда писал обзоры для ВР,Кабмина и Минэкономики в качестве ст.н.с. УкрНИИНТЭИ. Мне абсолютно наплевать на твою собственность в виде лавки или квартиры и на то сколько ты заработал в прошлом или зарабатываешь сейчас ибо это для меня не значит ничего, т.к., как я писал ранее, видел многих долларовых мультимиллионеров работая на них и при этом совсем не хотел находится на их месте ибо это несчастные люди подозревающие всех и вся. Также встречал ранее успешных в 90-х бизнесменов которые потом благополучно потеряли за очень короткое время все. Поэтому просто не понимаю почему ты тут вечно размахиваешь своей лавкой как каким-то достижением? Кроме как комплексами других объяснений нет ибо к эффективности страны это не имеет никакого отношения.Даже в нищих африканских странах всегда есть слой состоятельных людей приближенных к корыту, но от этого они не становятся нормальными странами. А благодарить страну за что я должен? Страна дала мне что-то бесплатно,например,квартиру? Может, страна платит мне нормальную пенсию,дает качественные бесплатные или за разумную страховку медуслуги или ее менты меня защищают от квартирных воров или гопников на улице? Что касается Украины, то она не состоялась как страна именно сейчас при незалежности, хотя в качестве якобы колонии СССР была намного успешней. Нужен ты или нет с своими услугами покажет ближайшее время ибо кризис будет усугубляться и как всегда в кризис более крупные игроки сжирают мелких, а ты мелочь хоть и пыжишься.
-
shapo
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 21 лют, 2021 19:30
detroytred написав:Звісно, що не інопланетяни створюють умови. А можновладці. В прямих обов'язках у них це. За це вони гроші отримують. Це їх функція. Яку ніхто за них не зробить. Я на це вже разів з сотню наголошував. Тому й написав в якості риторичного питання. Щоб 101-й раз не повторювати))
Это понятно, но откуда взялись эти власть имущие? Разве они не часть народа,причем наиболее активная? detroytred написав:Відносно традицій державності та народовладдя - Ви ж самі приклад Ізраїлю надали. Де без традицій досягли результату.
Ничего подобного. Евреи пришли к осознанию необходимости своего государства после Холокоста. После того как было истреблено почти все европейское еврейство составлявшее более трети всех евреев мира все поняли что нужно свое государство иначе рано или поздно очередной Гитлер захочет опять уничтожить народ. А украинцам незалежность сама упала в руки после распада СССР, никто за нее не бился кроме немногочисленных диссидентов. Да и сейчас есть принципиальная разница между Израилем и Украиной. Если вдруг Украину захватит Путин или она разделится на несколько частей которые отойдут к окружающим ее странам для большинства населения мало что изменится. А если арабы или персы вдруг победят Израиль ,то они вырежут всех евреев подчистую, поэтому и отношение к безопасности страны там другое.
-
shapo
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 21 лют, 2021 19:36
shapo написав:Я написал что у меня не было 200-300 штук баксов чтобы сын поехал в США, а не в Израиль, а ты в очередной раз решил это переврать.
Погоджуюсь - не так зрозумів Але ти ж писав про дві квартири в Києві+будинок під Києвом? Як на мене це 2-4 млн грн... Тобто за 20 років в Україні ти щомісяця відкладав по 10000-20000 грн ( в сьогоднішньому еквіваленті).. тобто жалітись тобі що ти мало отримував - якось виглядає маразматично shapo написав:А благодарить страну за что я должен? Страна дала мне что-то бесплатно,например,квартиру?
Був такий адольф гітлер...він робив так як ти хочеш.. забирав в євреїв (відправляючи їх в газові камери) і роздавав майно порядним німецьким бюргерам... Ти в кого хочеш щоб житло забрали яке тобі треба було безкоштовно віддати? Чи ти наївний і думаєш що квартири як гриби ростуть? чи може ти сіоніст і вважаєш що Україна і Українці це недокраїна яка існує виключно для обслуговувавння євреїв? shapo написав:Также встречал ранее успешных в 90-х бизнесменов которые потом благополучно потеряли за очень короткое время все. Поэтому просто не понимаю почему ты тут вечно размахиваешь своей лавкой как каким-то достижением? Кроме как комплексами других объяснений нет ибо к эффективности страны это не имеет никакого отношения.Даже в нищих африканских странах всегда есть слой состоятельных людей приближенных к корыту, но от этого они не становятся нормальными странами.
1 Я з 1990 року встиг два рази все загубити..але як бачиш ще більше зміг знайти 2 Якщо мої магазини не досягнення - то що тоді твоя пенсія? 3 Ти вважаєш власника магазинів чи будівельника який будував 4-5 поверхові приватні будинки - особою наближеною до корита? Якраз той хто працював в міністерствах - це особа яка залежить від корита і влади, а той хто з владою не стикався-відношення до державних корит не має shapo написав:Что касается Украины, то она не состоялась как страна именно сейчас при незалежности, хотя в качестве якобы колонии СССР была намного успешней.
Це твоя думка, коритозалежного фахівця ,який при совку був ближчим до корита, а зараз простий пенсіонер (не смію питати з пенсією в 3000? моя мама простий інженер-будівельник в минулому з 35 річним стажем зараз має 8000 ) Так ми випускали танки і ракети..але чомусь за маслом на Черкащині я малим стояв в чергах по 4 години.. А коли ти останній раз стояв в черзі за якимось дефіцитним продуктом в Україні? shapo написав:Нужен ты или нет с своими услугами покажет ближайшее время ибо кризис будет усугубляться и как всегда в кризис более крупные игроки сжирают мелких, а ты мелочь хоть и пыжишься.
За часи кризи( з 2008 року) -мої статки зросли в 1,5 рази. Я перед своїм молодшим ставлю завдання збільшити наші статки в 2 рази в наступні 10 років. Тобто ту суму яку я заробляв 27 років - він повинен заробити за 10,, Зможе він це зробити чи ні - покаже час.. Але навіть на цих гілках в 2009 році, мені розповідали що за збудовані мною сотні(700м2) м2 житла будуть давати по морді...Виявилось що платили по 650 доларів за м2.... і не тільки за ті 700 збудовані до 2008, а й за ті 900 збудовані до 2013..., а потім виявилось що комерційна нерухомість(збудована після 2013) також дає прибутки... Зараз розглядаю питання покупки наступних сотню-другу м2 комерційної нерухомості. Може й прогадаю , але швидше за все - ні.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 21 лют, 2021 20:08
budivelnik написав:Погоджуюсь - не так зрозумів Але ти ж писав про дві квартири в Києві+будинок під Києвом? Як на мене це 2-4 млн грн... Тобто за 20 років в Україні ти щомісяця відкладав по 10000-20000 грн ( в сьогоднішньому еквіваленті).. тобто жалітись тобі що ти мало отримував - якось виглядає маразматично
В Украине я 32 года, так что с арифметикой опять неважно,но дело не в этом. Я где-то когда-то жаловался что плохо зарабатывал? Никогда не хвастался как ты и не собираюсь этого делать. shapo написав:А благодарить страну за что я должен? Страна дала мне что-то бесплатно,например,квартиру?
budivelnik написав:Був такий адольф гітлер...він робив так як ти хочеш.. забирав в євреїв (відправляючи їх в газові камери) і роздавав майно порядним німецьким бюргерам... Ти в кого хочеш щоб житло забрали яке тобі треба було безкоштовно віддати? Чи ти наївний і думаєш що квартири як гриби ростуть? чи може ти сіоніст і вважаєш що Україна і Українці це недокраїна яка існує виключно для обслуговувавння євреїв?
Очередной поток бредового сознания с приписыванием сионистам того что к ним в принципе никогда не относилось. Ну что еще ждать от примерного прапорщика из ГСВГ получившего познания о сионизме на политинформации в в/ч budivelnik написав:1 Я з 1990 року встиг два рази все загубити..але як бачиш ще більше зміг знайти 2 Якщо мої магазини не досягнення - то що тоді твоя пенсія? 3 Ти вважаєш власника магазинів чи будівельника який будував 4-5 поверхові приватні будинки - особою наближеною до корита? Якраз той хто працював в міністерствах - це особа яка залежить від корита і влади, а той хто з владою не стикався-відношення до державних корит не має
Опять началось за рыбу гроши. В африканских странах тоже есть бизнесмены мелкой и средней руки , но от этого эти страны не становятся цивилизованными и нормальными. Я где-то писал ранее что рассчитываю на пенсию и это мое достижение? Я писал что я работал ранее и могу работать по своей специальности в отличие от тебя. Для меня это не бог весть какое достижение т.к. я тоже на 8 лет уходил из нее,но это приносит мне моральное и материальное удовлетворение. Це твоя думка, коритозалежного фахівця ,який при совку був ближчим до корита, а зараз простий пенсіонер (не смію питати з пенсією в 3000? моя мама простий інженер-будівельник в минулому з 35 річним стажем зараз має 8000 )
С какого бодуна я близок до корыта если я никогда не работал в госорганах? Пенсия у меня 4 тыс т.к. только чуть больше 2-х лет получал зарплату вбелую. Про свою маму ты рассказывал ранее что она из штукатуров доросла до главных инженеров. Теперь биография поменялась? Так ми випускали танки і ракети..але чомусь за маслом на Черкащині я малим стояв в чергах по 4 години.. А коли ти останній раз стояв в черзі за якимось дефіцитним продуктом в Україні?
В Киеве никакой очереди за маслом в 1984 не видел в отличие от Москвы. Я в совковой Украине не видел того что вижу сейчас каждый день у своего мусорника - копающихся в нем мужчин и женщин совсем не старого возраста. И квартиры тогда давали бесплатно, причем как правило не евреям, и учили и лечили бесплатно, и на пенсию в 120 р можно было жить, а не существовать как на нынешнюю украденную сионистами. И квартплата была символической, и еще много чего было в клятом совке. budivelnik написав:За часи кризи( з 2008 року) -мої статки зросли в 1,5 рази. Я перед своїм молодшим ставлю завдання збільшити наші статки в 2 рази в наступні 10 років. Тобто ту суму яку я заробляв 27 років - він повинен заробити за 10,,
Вот в этом наше принципиальное отличие ибо я сыну никогда подобных задач не ставил т.к. считаю чушью работать на и за деньги. Всегда говорил ему чтобы он искал дело по душе, а деньги это вторично и они рано или поздно придут если свое дело делать хорошо. Потому он и уехал в Израиль чтобы реализоваться в профессии что невозможно было сделать в Украине. Потому он поехал в Австралию из Израиля хотя потерял в зарплате раза в 2 будучи там уже старшим врачом, т.к. по его специальности Австралия выше Израиля и США.
-
shapo
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 21 лют, 2021 20:28
shapo написав:Про свою маму ты рассказывал ранее что она из штукатуров доросла до главных инженеров. Теперь биография поменялась?
В чому помінялась? Чи ти думаєш що не можна за 35 років дорости знизу до верху? А от розмір її пенсії в 8000 і твоєї в 4000 - якраз і характеризуєте тебе як фахівця..якому платили як двірнику...
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 21 лют, 2021 20:30
shapo написав:я сыну никогда подобных задач не ставил т.к. считаю чушью работать на и за деньги.
ти вже попрацював з любовью до мистецтва..тепер на таблетки не вистарчить.. Я краще попрацюю за гроші і мій син також , тим більше що нічого більш нормального ніж гроші у варіанті еквіваленту обміну своєї праці на те що тобі потрібно - людство ще не придумало. Чи в мнс є якісь інші наукові знання які нівелюють значення грошей?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1