Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 70587059706070617062 ... 7544>
Повідомлення Додано: Нед 21 лют, 2021 12:53

shapo
1 Чомусь єврей вважає українців в Сибіру чи Казахстані - такими що не хочуть вчити своїх дітей українською
А Українців України чи Канади ,які хочуть -фашистами і націоналістами..
2 Так само чомусь єврей приводить в своїй цитаті що в Польщі було 15% приватників, але при цьому коли на його цитату ссилаюсь я - він дико негодує і питає звідки цифри.
Та від тебе -...
3 Чомусь єврей вважає , що бачити великі суми і мати - це те саме..
Дурнику
Давай проведемо опитування
Що краще - бачити в касі десять чи більше мільйонів
і
мати в себе - мільйон?
Я на 99,99% впевнений що 97% скажуть що краще мати мільйон ніж бачити мільярд...
4 Чомусь нашому мазохісту треба закінчення ковіду..щоб піти на роботу...
А мені ковід не заважає..
Що там , якби в тебе було те що заважає танцюристам - то я б ще зрозумів..
Але мені чомусь ковід не заважає ні будовам ні ларькам..а ти тільки після того як.. в свої 60+ може підеш...
Піти то підеш - от тільки хоронити тебе нікому.
5 Цікаво
Чи може ізраїль мати право на державність ,якщо в нього її не було не те що в 15, навіть в 19 і половині 20-го століття....

Висновок
А єврей плаче,колеться але змушений жерти сало не дивлячись на те що любить пісок і верблядей...
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 21 лют, 2021 13:20

shapo написав:Ты совсем с дуба рухнул решив что у меня траур по поводу наезда на Медведчука?
Он один из участников и создателей нынешнего экономического, политического и социального маразма в Украине.
Никакой разницы между ним и твоими "героями" не вижу кроме того что он создаёт противовес предотвращая сползание страны в диктатуру, что и начал как всегда бездарно делать бывший комик.
Если ты не понял,что патриотизм это последнее прибежище негодяя, приведу выражение покойного Жванецкого "патриотизм это когда власть объясняет нам почему мы плохо живём".
Моё личное отношение совпадает с Орлушей https://youtu.be/FfMxfFUpF7c
Тем более что про любовь к близким, родине и пр. приличные люди обычно помалкивают, а не выставляют на всеобщее обозрение как ты и твои" герои"

Ти філософією не займайся.
Ти конкретно скажи що означає слово "патріот" в цьому опусі:
  shapo написав:Вместо того чтобы навести порядок в стране и стимулировать внутреннего инвестора 30 лет клянчат по миру в долг чтобы потом эти деньги разокрасть.
А кто и как будет отдавать "патриоты" не рассказывают живя одним днем и принципом "после нас хоть потоп".
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 лют, 2021 13:24

lapay написав:По словам Пескова, Москва видит репрессивные меры в отношении СМИ, граждан Украины, а также ведущих политиков страны. «Это не может не вызывать обеспокоенность и не подогревать вопрос, кем избрана такая реакционная линия и не приведет ли она к тому, что руководство Украины, например, посчитает возможным решить военным способом ситуацию на юго-востоке Украины», — считает пресс-секретарь.

Подробнее на РБК:
https://www.rbc.ru/politics/20/02/2021/ ... 5dff18e185

Готують грунт для загострення на Донбасі.

А я так бачу що все набагато простіше - Параша просто немає чим відповісти. Ось і все. Тому і сидять тихенько.
Пам'ятаєте як Азербайджан збив їх гелікоптер - сиділи тихенько і мовчали.
Все, закінчились ті часи коли вони могли відповісти адекватно(тотожно).
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 лют, 2021 13:25

Якщо порівнювати з іншими країнами частку малого і середнього підприємництва в обсягах реалізації продукції (товарів, послуг), то у 2014 році в Україні вона склала 60,9%, що більше, ніж в Польщі (55,9%), Німеччині (47,1%), Словаччині (54,8%), Чехії (57,7%), але менше, ніж в Естонії, Латвії, Литві і Болгарії.

Усього в сфері малого і середнього підприємництва у 2015 році було зайнято близько 6,5 млн. осіб з урахуванням фізичних осіб, або 41 відсоток усього зайнятого населення працездатного віку. Зокрема, в середньому підприємництві було зайнято понад 2,6 млн. осіб, а в малому – 3,9 млн, з яких 2,9 млн – в мікробізнесі.

Таким чином, 80% усіх зайнятих господарською діяльністю (не враховуючи банки і бюджетні установи) відносяться до сектора МСП, з яких 48% – зайняті в малому підприємництві, а 32% – в середньому. Цей розподіл не змінюється впродовж 2014-2015 років.

Для порівняння питома вага в доданій вартості малого і середнього підприємництва у 2014 році: в Україні – 57,9%, Болгарії – 65,2%, Естонії – 74,8%, Німеччини – 54,2%, Польщі – 52,3%, Чехії – 55%.

Проте, головний принцип Small Business Act, який сповідує не лише Європа, а й увесь цивілізований світ, це – “Think first small”. На жаль, у нас стартапом малого бізнесу на державному рівні опікуються лише центри зайнятості. Неконкурентний малий бізнес в правовому полі сьогодні просто розчинився серед усіх суб’єктів господарської діяльності, тому він і працює на виживання, а не на розвиток і зростання до рівня середнього.

І якщо не брати до уваги ці проблеми, то невдовзі це призведе до критичного загострення соціально-економічних проблем в суспільстві.

Ще в Японії мене вчили, що відсутність політики – це теж політика. І що державних програм нема не тому, що нема грошей, а навпаки: грошей нема тому, що нема якісних програм.

https://platforma-msb.org/analiz-statys ... 015-rotsi/

Про що і казав колега Puente
І shapo.
Проблема вже давно не в кількості))
Ну а підприємництву українців можна тільки заздрити. Дуже підприїмчиві.

А те, що вони замість підприємництва коло хати змушені їхати по польшам, рашкам, то не їх провина.
А тих, хто створює ним такі умови...
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 21 лют, 2021 13:33, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 лют, 2021 13:32

andrijk777 написав:
  lapay написав:По словам Пескова, Москва видит репрессивные меры в отношении СМИ, граждан Украины, а также ведущих политиков страны. «Это не может не вызывать обеспокоенность и не подогревать вопрос, кем избрана такая реакционная линия и не приведет ли она к тому, что руководство Украины, например, посчитает возможным решить военным способом ситуацию на юго-востоке Украины», — считает пресс-секретарь.

Подробнее на РБК:
https://www.rbc.ru/politics/20/02/2021/ ... 5dff18e185

Готують грунт для загострення на Донбасі.

А я так бачу що все набагато простіше - Параша просто немає чим відповісти. Ось і все. Тому і сидять тихенько.
Пам'ятаєте як Азербайджан збив їх гелікоптер - сиділи тихенько і мовчали.
Все, закінчились ті часи коли вони могли відповісти адекватно(тотожно).

Не пам'ятаю точно, та й не дуже цікавився Карабахом, вибачайте, якщо помиляюсь, але на цих сторінках наче було, що саме збиття гелікоптеру дало змогу рашці втрутитися і по суті диктувати умови.
Тобто їм супервигідно було це збиття.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 лют, 2021 13:41

Re: Політичні дискусії

detroytred написав:Не пам'ятаю точно, та й не дуже цікавився Карабахом, вибачайте, якщо помиляюсь, але на цих сторінках наче було, що саме збиття гелікоптеру дало змогу рашці втрутитися і по суті диктувати умови.
Тобто їм супервигідно було це збиття.

Збиття гвинтокрила ніяк не вплинуло на хід подій. Ключова подія - визволення Шуші, було раніше. Миротворці були узгодженні за попередньої вірменської влади.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 лют, 2021 15:42

budivelnik написав:shapo
1 Чомусь єврей вважає українців в Сибіру чи Казахстані - такими що не хочуть вчити своїх дітей українською
А Українців України чи Канади ,які хочуть -фашистами і націоналістами..
2 Так само чомусь єврей приводить в своїй цитаті що в Польщі було 15% приватників, але при цьому коли на його цитату ссилаюсь я - він дико негодує і питає звідки цифри.
Та від тебе -...
3 Чомусь єврей вважає , що бачити великі суми і мати - це те саме..
Дурнику
Давай проведемо опитування
Що краще - бачити в касі десять чи більше мільйонів
і
мати в себе - мільйон?
Я на 99,99% впевнений що 97% скажуть що краще мати мільйон ніж бачити мільярд...
4 Чомусь нашому мазохісту треба закінчення ковіду..щоб піти на роботу...
А мені ковід не заважає..
Що там , якби в тебе було те що заважає танцюристам - то я б ще зрозумів..
Але мені чомусь ковід не заважає ні будовам ні ларькам..а ти тільки після того як.. в свої 60+ може підеш...
Піти то підеш - от тільки хоронити тебе нікому.
5 Цікаво
Чи може ізраїль мати право на державність ,якщо в нього її не було не те що в 15, навіть в 19 і половині 20-го століття....

Висновок
А єврей плаче,колеться але змушений жерти сало не дивлячись на те що любить пісок і верблядей...

Остапа понесло и как всегда когда нечего ответить он начинает вспоминать мою национальность в качестве аргумента, видимо,считает это чем-то неприличным забыв, что Украина - многонациональное государство где все этносы имеют одинаковые права.
По поводу казахских украинцев - в отличие от тебя я сними жил и учился и потому знаю о чем говорю.
Ни про какие 15% частных предпринимателей в Польше в период совка я никогда не писал. Ты элементарно не понимаешь написанного, т.к. я писал о 15% земли находившихся в собственности ПГР (польских совхозов) развалившихся в начале 90-х после реформы Бальцеровича.
Я тебе уже один раз написал что мне достаточно для жизни того что я имел и имею и считаю что глупо этим хвастать, гривневый миллионер из Зажопинска.
Были периоды когда зарабатывал хорошо ,были периоды когда не очень, сейчас ничего не зарабатываю, и что?
Основные потребности удовлетворил.Естественно, если бы распорядился умнее с заработанным 20 лет назад то сейчас бы имел бы намного больше, но никакой трагедии нет как и твоей тупорылой гордости за каких-то 40 штук баксов равных 1 млн.грн.
У меня сын сейчас тратит 6 тыс австр.баксов на 2-х детей за детсад и 3,5 тыс только за аренду 3-хэтажного таунхауса в центре Мельбурна и это без питания, содержания машины и пр. работая пока еще реджистером,т.е. де-факто интерном. А через пару лет после подтверждения квалификации это будут совсем другие заработки , и что, мне тут щеки надуть как ты у которого хоть и 4-ро детей, но они ни на что неспособны?
А ведь в Австралии 6 тыс австр.дол. не самая плохая зарплата для самих ози.
Деньги как и работа для меня не самоцель и не предмет хвастовства как у тебя, а всего лишь средство.
И если бы 4 года назад я не был на волоске от смерти, то,естественно, был бы сейчас таким же смелым как многие мои уже переболевшие коллеги,причем не всегда удачно.
Но риски конкретно для меня слишком велики и поэтому пока ни о чем не жалею.
Что будет в будущем с твоей лавкой , кто кого и когда похоронит вряд ли точно можно предсказать, только предположить учитывая тренды в экономике страны.
Про евреев которые якобы не имеют право на свою государство ты ляпнул очередную чушь.
В отличие от Украины опустившейся за 30 лет ниже плинтуса и потерявшей территории Израиль доказал свое право на существование победой в войнах с арабскими соседями количество которых намного превышает соотношение россиян/украинцев.
И экономика в Израиле не в пример Украине не падает , а растет, поэтому твои земляки рвутся туда на стройки или метапелет (сиделки) работая по-черному, а не наоборот.
Писать те же мерзости про такого украинца как ты написавшее это обо мне или всех евреях Украины не буду чтобы не уподобляться такому убожеству как ты.
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 848 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 лют, 2021 15:45

andrijk777 написав:
  shapo написав:Ты совсем с дуба рухнул решив что у меня траур по поводу наезда на Медведчука?
Он один из участников и создателей нынешнего экономического, политического и социального маразма в Украине.
Никакой разницы между ним и твоими "героями" не вижу кроме того что он создаёт противовес предотвращая сползание страны в диктатуру, что и начал как всегда бездарно делать бывший комик.
Если ты не понял,что патриотизм это последнее прибежище негодяя, приведу выражение покойного Жванецкого "патриотизм это когда власть объясняет нам почему мы плохо живём".
Моё личное отношение совпадает с Орлушей https://youtu.be/FfMxfFUpF7c
Тем более что про любовь к близким, родине и пр. приличные люди обычно помалкивают, а не выставляют на всеобщее обозрение как ты и твои" герои"

Ти філософією не займайся.
Ти конкретно скажи що означає слово "патріот" в цьому опусі:
  shapo написав:Вместо того чтобы навести порядок в стране и стимулировать внутреннего инвестора 30 лет клянчат по миру в долг чтобы потом эти деньги разокрасть.
А кто и как будет отдавать "патриоты" не рассказывают живя одним днем и принципом "после нас хоть потоп".

Я тебе уже 2 раза написал что такое для меня "патриот" .Если не дошло, то извини,медицина тут бессильна.
shapo

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 лют, 2021 15:54

shapo написав:Я тебе уже 2 раза написал что такое для меня "патриот" .Если не дошло, то извини,медицина тут бессильна.

Судячи з цієї відповіді:
  shapo написав:В отличие от тебя, вышиватника, для меня слово" патриот" ассоциируется с последним прибежище негодяя что в Украине многократно подтверждено.

Найбільший "патріот" для тебе це Янукович, адже він найбільший "негодяй".
Тяжкий випадок. Тут точно медицина безсильна.
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 лют, 2021 16:18

andrijk777 написав:
  shapo написав:Я тебе уже 2 раза написал что такое для меня "патриот" .Если не дошло, то извини,медицина тут бессильна.

Судячи з цієї відповіді:
  shapo написав:В отличие от тебя, вышиватника, для меня слово" патриот" ассоциируется с последним прибежище негодяя что в Украине многократно подтверждено.

Найбільший "патріот" для тебе це Янукович, адже він найбільший "негодяй".
Тяжкий випадок. Тут точно медицина безсильна.

Зачем лишний раз подтверждать свой IQ?
shapo

Профіль

#<1 ... 70587059706070617062 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість