Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Schmit написав:Сам придумав? Маєш докази цим "фактам"? На суді не представили ніяких доказів цього всього, лише свідчення "потерпілого". Як на мене, цього не достатньо для засудження.
Брешеш, там доказів повно було, це і трафіки телефонів, заключення судово-медичних і балістичних експертиз, протоколи місця, слідчого експерименту, впізнання тощо. Почитай обвинувальний акт, звичайні бандюки.
Читав цю маячню. Крім бурхливої фантазії реальних доказів там нема. Скоріш усього хлопці впіймали колаборанта та дали йому пару копняків. Час був такий, хтось мусів вату ганяти, бо знагліла і хотіла грыспубліку. На тому все і закінчилось, але то чудо промосковське, при сприянні трухана все це роздуло до викрадення, катувань і 300 гривень. З доказів - тільки слова цього ватніка. А насправді стерненкам ще дякувати потрібно, що Одеса сьогодні українська.
Востаннє редагувалось Schmit в Чет 25 лют, 2021 07:33, всього редагувалось 1 раз.
Schmit написав:И не важно, в каком статусе был янык на момент написания письма
это как раз ключевой вопрос - если он на момент написания был законным президентом, то ему можно пытаться что-то предъявлять, а по версии госпереворотчиков 1 марта он уже не был президентом и тогда следовательно ему предъявить нечего...
Я смотрю тут кого-то замотали в гусеницы трактора и мозг растворился в соляре.
У Вас розкішна уява! Рідко коли посміхаюсь читаючи цю гілку... Але дякуючи Вам сьогодні посміявся від душі! З задоволенням почитаю нові Ваші афоризми! Цей скопіював і додав до папочки з цікавими висловлюваннями або думками, буду ним піднімати собі настрій час від часу!
unicdima написав:Брешеш, там доказів повно було, це і трафіки телефонів, заключення судово-медичних і балістичних експертиз, протоколи місця, слідчого експерименту, впізнання тощо. Почитай обвинувальний акт, звичайні бандюки.
Такі самі "докази", як і в справі Шеремета. Стерненка посадили за "розбій", коли на бензин витратили більше, ніж забрали у потерпілого. Зеленський думає, що він так собі рейтинг підніме, за рахунок ватанів? Він ще тупіший за Яника.
unicdima написав:В мене є знайомий який теж має вдома бюсти Леніна, Сталіна, Дзержинського, при тому він український націоналіст.
Треба бути хворим на голову щоб писати таку маячню. Патріот ще може любити Сталіна/Леніна тому що може вважати що саме вони створили прообраз Української держави. Але український націоналіст не може їх любити по означенню слова "націоналіст".
unicdima написав:Порохоботи нічого не можуть заперечити по суті справи бандюка-вбивці, шукають всяку муть з життя судді. В мене є знайомий який теж має вдома бюсти Леніна, Сталіна, Дзержинського, при тому він український націоналіст.
У вас нав'язлива порохофобія, яку всюди втикаєте. Навіть частина зелених депутатів здивована таким суддівством і такими суддями, а ви щось намагаєтесь бути зеленішим за верховне зе.
"Сам вибір судді, демонстративного прихильника Сталіна, тобто особи, яка транслює свої політичні вподобання і не здатна забезпечити достатнього рівня неупередженості у справі, не може не викликати обурення. https://www.ukrinform.ua/rubric-polytic ... -sizo.html
Суддя палкий публічний поціновувач тиранів це взагалі нонсенс і з зарплатою 180 тис./місяць. Ваш друг націоналіст теж свої бюсти напуцував і виставив перед хатою?
unicdima написав:В мене є знайомий який теж має вдома бюсти Леніна, Сталіна, Дзержинського, при тому він український націоналіст.
Треба бути хворим на голову щоб писати таку маячню. Патріот ще може любити Сталіна/Леніна тому що може вважати що саме вони створили прообраз Української держави. Але український націоналіст не може їх любити по означенню слова "націоналіст".
Треба бути хворим на голову, щоб в зберіганні бюстів бачити лише поклоніння. Для багатьох це лише історичний артефакт.
lapay написав:Такі самі "докази", як і в справі Шеремета. Стерненка посадили за "розбій", коли на бензин витратили більше, ніж забрали у потерпілого. Зеленський думає, що він так собі рейтинг підніме, за рахунок ватанів? Він ще тупіший за Яника.
Таким як ви ніякі докази не підійшли б. В обвинувальному акті все є, з того, що вони творили одразу видно, що звичайні бандюки. Подуріли люди, бандюк замішаний на наркоті, на рекеті, на розбої, вбивця, а вони з нього героя-патріота ліплять.
unicdima написав:Треба бути хворим на голову, щоб в зберіганні бюстів бачити лише поклоніння. Для багатьох це лише історичний артефакт.
Ти відповідав на цей пост:
Ой+ написав:
lapay написав:Тим паче з таким одіозним суддєю:
"Суддя" послідовник і поціновувач диктаторів:
Оказывается, Сергій Стерненко судил судья Виктор Попревич из Донецка, который ещё до войны был хорошо известен на весь город тем, что установил у ворот собственного особняка бюсты Ленина и Сталина. Надо же, я думал он давно на пенсии или в России. Видимо, никто другой выполнять заказ ОПЗЖ и Портнова не согласился. Потому-то и перенесли заседание на 23 февраля. Специально захотели поглумиться. Понятно, что все это мракобесие не имеет с правосудием ничего общего. В нормальной стране этого любителя ГУЛАГа и сталинщины к суду даже не подпустили бы. https://www.facebook.com/den.kazansky/p ... 2049627279
Зберігання і "установил у ворот собственного особняка" відрізняєш чи з українською/російською мовами проблеми? Якщо твій кореш просто "зберігає" то навіщо нам тут на форумі ця інформація?