Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Нардеп Юрченко, который совершил ДТП, сдал тест на наркотики. Вопросы были несложные.
Оказалось, что он был под влиянием MDMA. В протоколе медосвидетельствования указано, что он пребывал за рулем в состоянии наркотического опьянения. А внизу, скорей всего, сам Юрченко написал: "Вещество не употреблял никогда в жизни и не знаю, что это такое". А что, звучит правдоподобно.
zРадио написав:Злые языки поговаривают, что Нафтогаз хочет отказаться от Прозорро в своей закупочной деятельности. pesikot, внимание, я это осуждаю. Повторяю по слогам: о-су-жда-ю
Молодец. Не искренне говоришь, а с под...колкой. Ну то таке
Теперь посчитаем, сколько раз и в течении какого периода времени, ты об этом повторишь. Как повторял о миллионых бонусах Коболева
zРадио написав:Злые языки поговаривают, что Нафтогаз хочет отказаться от Прозорро в своей закупочной деятельности. pesikot, внимание, я это осуждаю. Повторяю по слогам: о-су-жда-ю
Молодец. Не искренне говоришь, а с под...колкой. Ну то таке
Теперь посчитаем, сколько раз и в течении какого периода времени, ты об этом повторишь. Как повторял о миллионых бонусах Коболева
Мне просто осточертела политика и политики. А ты уже теорию заговора против Порошенко примеряешь )
Военный 32-го реактивного артиллерийского полка ВМС ВСУ Кирилл Бурда заявил об избиении и вымогательстве денег за отказ сливать топливо из военной техники
Воюющая страна ? нее, не слышали А потом вылезет какой-нить detroyted и будет рассказывать, так ведь приказа не было воевать. И не проследили, чтобы последний Вася этот приказ выполнил.
А чем воевать, когда топливо слито и продано на местах ? detroyted это не интересно
Лично для этого поца рассказываю, что было до 2014 года Жаль, что на примерах 2021 года
Меру пресечения в виде содержания под стражей на два месяца с альтернативой внесения залога в сумме более 475 млн грн избрали для одного из бывших начальников Департамента военно-технической политики, развития вооружения и военной техники Минобороны
Печерский райсуд Киева избрал меру пресечения главе правления ЧАО "Кузня на Рыбальском" Валерию Шандре в виде содержания под стражей с альтернативой внесения залога в сумме более 443 млн гривень
Тем, кто производил катера для ВСУ - содержание под стражей и более 400 лямов залога
Печерский суд продлил на два месяца круглосуточный домашний арест лидеру ОПЗЖ Виктору Медведчуку, которого подозревают в госизмене – меру пресечения оставили в силе до 7 сентября
Для тех, кого обвиняют в госизмене - просто домашний арест
Собственно, приоритеты понятны Мнимая борьба с Медведчуком, мнимая борьба с олигархами
«$40 млрд … Примерно 30% украинского ВВП теряется из-за коррупции, может и больше. Это переплата за энергетику, это неоодобслживание украинских больниц и школ, а также взятки», — отметил Блинкен
А при ком 40 ярдов зелени теряется из-за коррупции ? При Порошенко ? Нет, при Зеленском
И почему молчат анти-карубционеры Где они все ? Молчат, почему-то
Закінчив факультет журналістики Київського державного університету імені Тараса Шевченка (нині національний). Працював кореспондентом на телеканалах «Перший національний» (2007—2011) та «Euronews» (2011—2017), телеведучим телеканалів «Україна» та «Україна 24» (2018—2021)[1].
25 серпня 2011 року «Телекритика» опублікувала критичний матеріал про українську службу Euronews, заявивши про тенденційне редагування новин на користь Віктора Януковича.[9]
30 серпня 2011 року Український тиждень помістив новий критичний матеріал під назвою «Український Євролайз», тобто «Українська Євробрехня», в якій ідеться про тенденційність новин української служби насамперед 24 серпня 2011 року та звернення у зв'язку з цим депутатів БЮТ до керівництва каналу, а також наводяться аргументи керівника української служби Фіделя Павленка на свій захист.[10]
15 листопада 2012 року видання «Телекритика» повідомило про можливе припинення мовлення україномовної служби через заборгованість зі сторони України.[11]
З 2015 року ліцензія на українську версію міжнародного телеканалу Euronews належить медіагрупі Inter Media Group Дмитра Фірташа і Сергія Льовочкіна.
Восени 2016 року стало відомо, що українська служба Euronews буде закрита через проблеми з фінансуванням, а її журналісти звільнені. У грудні 2016 року на Euronews пройшов 24-годинний страйк із закликом зберегти українську редакцію.
21 травня 2017 року українська редакція припинила існування, в ефірі українських кабельних мереж її замінила російська[12][13].
Пресс-секретарь работал на россиян и на Ахметова "Проверенный" кадр
Об этом пишет Forbes в материале о ходе дела о рефинансировании «ВиЭйБи банка», фигурантами которого являются бывший первый заместитель главы НБУ Александр Писарук и бизнесмен Олег Бахматюк. Досудебное следствие завершено, и дело передано в Высший антикоррупционный суд. «Детективы не раскопали ничего нового, - утверждает один из фигурантов дела на правах анонимности. - Взяли те же документы, с которым работали с 2016 года, и раздали новые подозрения»
Я ранее писал, что австрияки не стали бы назначать Писарука на должность Преда, если бы он в чём-то был виноват
Вот и подтверждение. Никто не будет назначать Предом того, кого обвиняют в нецелевом использовании средста
Между тем, 8 июля делегация талибов приехала на консультации в Москву, хотя в России их организация считается террористической с 2003 года. С ними встретился спецпредставитель президента РФ по Афганистану
Такая запрещённая террористическая организация, что с ней в РФ постоянно устраивают встречи на самом высшем уровне
Tegularius написав:Снова напишу о футболе В среду играли между собой в полуфинале "обидчики" Украины и России - Англия и Дания. Заметил, что украинцы почти все болели за Данию, а русские за Англию. То есть - против своих обидчиков. Хотя логичнее было бы наоборот. Вот к примеру, если Англия выиграет чемпионат, можно говорить - вот, мы проиграли чемпиону, и не так обидно вроде.
Англія і так відома перемогами команда, а Данія приклала великих зусиль, тому й мала симпатії.
pesikot *** - це ти сам. Бо знов відсидівся і вистрибнув з якоюсь рефлексією на слово *приказ*. Я он тільки що поясняв стосовно того, чому *наказ* стріляти був, але цього недостатньо. Зрозумів, дурко, що наказ був... О тільки не той. А в стилі "просто перестати стріляти" - тобто *просто наказ стріляти". Турчинов відчудив ще до ЗЕ. Ти ж навіщо тулиш мене недоречно до випадку про злиття палива??? Аби прибрехати на адресу...
Як ти лихо періоди вказав - до 2014 і 2021. Такі випадки були, є і будуть. До чого ти *наказ* воювати тулиш-то?
Уяви, що за виконання наказу підлеглими теж відповідає вищезнаходжений командир... Бо так не буває -- як щось позитивне, так це командир Петро організував-зробив; а як негативне, так це рядовий Вася накурочив.
Для тебе ПОЦа особисто дам приклад: як до ЗЕ всл зі зброєю на ротацію скинулися з кишень на цивільний автобус і поїхали (як колгоспники у колгоспі в поле на картоплю), так і зараз. Якщо до тебе не дійде, ЩО!!! це означає, то і не треба. А ти про якесь злиття частини! палива на продаж з техніки в лісі Одеської області. Да це дрібниця.
Kudrjavuy написав:Причина одна была есть и будет: Коррупция - Ну и соседи.
Сама корупція не є і ніколи не була великою проблемою для ведення бізнесу.
2. budivelnik написав: Так і мене до дупи,по тій простій причині ,що я будучи серед 5% найбагатших ( і при цьому активно працюючи)-жодного разу не стикався з районним прокурором , з судами стикався тільки по адмінправопорушенням(авто штрафи ,адмін штрафи по податкам) З державних чиновників Пару разів з Головою Райадміністрації ,пару разів з районним і міським Архітекторами ... далі все нижче.. То якщо я не стикався-Яка ймовірність що 95%хто працює менш активно ніж я з цими ,так званими потенційними корупціонерами зіткнуться? Якго чорта все життя плакатись .по питанням. які з ймовірністю в 95-99% ніколи не відбудуться
3. Ну і просто ХІТ від дописувача. Який там Блінкен))
Сер 01 кві, 2020 19:49
unicdima написав: Зацікавило таке питання, чому тут на форумі не обговорюється корупція в КМДА? Будівельник: Моя точка зору проста 1 Втрати від корупції - перебільшені в рази( а то й десятки разів) 2 Як не дивно це прозвучить .але вигодонабувачами від корупції є усі ...хто отримує якісь переваги ...
Верховный суд постановил взыскать с УЗ долг в $66 миллионов или же 1,8 миллиардов гривен в пользу компании VR Global Partners, которая является классическим оффшором и принадлежит Рожковой, человеку Петра Порошенко. VR Global Partners заявляют, что УЗ им в общей сумме якобы должна $250 миллионов.
Будівельник 1. *Залишилось тепер визначити розмір цього достатку.. Я знаю , що 5% населення( приблизно 2 млн осіб) мають розмір достатку в 5-7 разів вищий ніж середньостатистичний працівник з зарплатою в 7000 грн/місяць на руки.... Але навіть 35000-50000 грн/місяць ..це рівень середнього європейця..а цей рівень не дає можливості легко дивитись в майбутнє...адже при сьогоднішньому рівні тривалості життя-після виходу на пенсію, людина живе ще 15-20+ років.... А за які заощадження? Тому 2 млн успішних,поки що не мають часу/можливості думати про когось крім членів своєї сімї.Первинне накопичення капіталу в цієї групи ще йде. *
2. * Я взагалі можу вже не вести бізнес - до смерті зароблене витратити не встигну,навіть якщо проживу до 100 років.*
___________________________________ В одному випадку аргументуєш, що рівень статків не дає впевнено дивитись в майбутнє. В іншому навпаки. Ну і твої витрати (стосовно того, що ти нещодавно так верещав в стилі -- я можу позволити собі..., а пенси голодранці навіть ікри не бачили):
*Я можу купити Мерседес , але їзжу на Хавалі( для мене в Хавала краще співвідношення ціна/якість) , при цьому я погоджуюсь що Мерседес краща по якості машина.... Я можу харчуватись кожного дня в ресторані.. але віддаю перевагу стравам від жінки..., можу відвідувати всі премєрні спектаклі у Льові( і не тільки Львові)...але поки що мені достатньо і спілкування з такими невігласами як ти за компом Так от на Хавал , домашню кухню , пару поїздок взимку на лижі( мені достатньо Карпат і Словаччини), пару виїздів в рік на море ( вілла на тиждень на сімю в Греції , на відстані до 100 м від моря - коштує 700-1500 Євро, апартаменти в Чорногорії -300Євро (не сезон, але є свої переваги -море чудове ,людей немає)...* Эпидемия коронавируса в миремої+витрати&sid=b87ced56282b6011c7b7ff917a7d6e8a&start=21780
А ти ще встромив оці свої можливості згідно статків стосовно можливості оволодіння знаннями! Розумієш, на скільки ж ти тупо викручуєш...
З.И. Ну і на останок: 1. Вище жалієшся, що необхідно й далі накопичувати капітал (щоб спокійно дивитись у майбутнє). 2. Наголошуєш навіщо тобі заробляти ще 1 млн. грн.: *Я Практично 30 років багато+важко+ефективно працював. Заробив статки які не в стані витратити РОЗУМНО( в моєму розумінні - ЕФЕКТИВНО) ... То навіщо мені в 55 років замість зайвої поїздки в гори або на море - додатково заробляти + ще 1 млн грн?*
Бачиш скільки на тобі отих трусів-хрестиків. Це тільки стосовно останнього. Бо ти, що тобі схотілося, те й несеш. Або тупо прямо брешеш (починаючи з замполіта і закінчуючи на 6000 живеш, бобиль, гумова жінка), або співаєш художнім свистом, як вище.