Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 73157316731773187319 ... 7544>
Повідомлення Додано: П'ят 09 лип, 2021 15:05

Третий, пошёл!

Нардеп Юрченко, который совершил ДТП, сдал тест на наркотики. Вопросы были несложные.

Оказалось, что он был под влиянием MDMA. В протоколе медосвидетельствования указано, что он пребывал за рулем в состоянии наркотического опьянения. А внизу, скорей всего, сам Юрченко написал: "Вещество не употреблял никогда в жизни и не знаю, что это такое". А что, звучит правдоподобно.

ФОТО тестов и т.д.:

https://t.me/perepichka_news/17954
Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокований
Подякував: 9350 раз.
Подякували: 4482 раз.

Профіль

3
2
3
Повідомлення Додано: П'ят 09 лип, 2021 16:47

zРадио написав:Злые языки поговаривают, что Нафтогаз хочет отказаться от Прозорро в своей закупочной деятельности. pesikot, внимание, я это осуждаю. Повторяю по слогам: о-су-жда-ю

Молодец. Не искренне говоришь, а с под...колкой. Ну то таке :)

Теперь посчитаем, сколько раз и в течении какого периода времени, ты об этом повторишь.
Как повторял о миллионых бонусах Коболева
pesikot

Подякував: 544 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 09 лип, 2021 17:07

pesikot написав:
  zРадио написав:Злые языки поговаривают, что Нафтогаз хочет отказаться от Прозорро в своей закупочной деятельности. pesikot, внимание, я это осуждаю. Повторяю по слогам: о-су-жда-ю

Молодец. Не искренне говоришь, а с под...колкой. Ну то таке :)

Теперь посчитаем, сколько раз и в течении какого периода времени, ты об этом повторишь.
Как повторял о миллионых бонусах Коболева

Мне просто осточертела политика и политики. А ты уже теорию заговора против Порошенко примеряешь )
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: П'ят 09 лип, 2021 18:37

Ітогі подвєдьом. 2021-07-09

Ітогі подвєдьом. 2021-07-09
Жарко, во всех смыслах

1) Боевики резко увеличили обстрелы на Донбассе: один боец погиб, еще один – ранен
В результате вражеских обстрелов погиб один военнослужащий из состава Объединенных сил. Еще один украинский военный получил пулевое ранение

2) Украинский военный заявил о незаконных приказах командования и избиениях
Военный 32-го реактивного артиллерийского полка ВМС ВСУ Кирилл Бурда заявил об избиении и вымогательстве денег за отказ сливать топливо из военной техники

Воюющая страна ? нее, не слышали
А потом вылезет какой-нить detroyted и будет рассказывать, так ведь приказа не было воевать. И не проследили, чтобы последний Вася этот приказ выполнил.

А чем воевать, когда топливо слито и продано на местах ? detroyted это не интересно

Лично для этого поца рассказываю, что было до 2014 года
Жаль, что на примерах 2021 года

3) Дело Кузни на Рыбальском. Суд арестовал третьего подозреваемого с залогом в 475 млн
Меру пресечения в виде содержания под стражей на два месяца с альтернативой внесения залога в сумме более 475 млн грн избрали для одного из бывших начальников Департамента военно-технической политики, развития вооружения и военной техники Минобороны

Суд арестовал главу правления Кузни на Рыбальском
Печерский райсуд Киева избрал меру пресечения главе правления ЧАО "Кузня на Рыбальском" Валерию Шандре в виде содержания под стражей с альтернативой внесения залога в сумме более 443 млн гривень

Тем, кто производил катера для ВСУ - содержание под стражей и более 400 лямов залога

Медведчука оставили сидеть дома до 7 сентября
Печерский суд продлил на два месяца круглосуточный домашний арест лидеру ОПЗЖ Виктору Медведчуку, которого подозревают в госизмене – меру пресечения оставили в силе до 7 сентября

Для тех, кого обвиняют в госизмене - просто домашний арест

Собственно, приоритеты понятны
Мнимая борьба с Медведчуком, мнимая борьба с олигархами

4) Украина теряет треть своего ВВП из-за коррупции — Блинкен
«$40 млрд … Примерно 30% украинского ВВП теряется из-за коррупции, может и больше. Это переплата за энергетику, это неоодобслживание украинских больниц и школ, а также взятки», — отметил Блинкен

А при ком 40 ярдов зелени теряется из-за коррупции ?
При Порошенко ? Нет, при Зеленском

И почему молчат анти-карубционеры
Где они все ? Молчат, почему-то :)

5) Ведущий Сергей Никифоров стал спикером президента – Зеленский подписал указ
Закінчив факультет журналістики Київського державного університету імені Тараса Шевченка (нині національний). Працював кореспондентом на телеканалах «Перший національний» (2007—2011) та «Euronews» (2011—2017), телеведучим телеканалів «Україна» та «Україна 24» (2018—2021)[1].

Euronews
25 серпня 2011 року «Телекритика» опублікувала критичний матеріал про українську службу Euronews, заявивши про тенденційне редагування новин на користь Віктора Януковича.[9]

30 серпня 2011 року Український тиждень помістив новий критичний матеріал під назвою «Український Євролайз», тобто «Українська Євробрехня», в якій ідеться про тенденційність новин української служби насамперед 24 серпня 2011 року та звернення у зв'язку з цим депутатів БЮТ до керівництва каналу, а також наводяться аргументи керівника української служби Фіделя Павленка на свій захист.[10]

15 листопада 2012 року видання «Телекритика» повідомило про можливе припинення мовлення україномовної служби через заборгованість зі сторони України.[11]

З 2015 року ліцензія на українську версію міжнародного телеканалу Euronews належить медіагрупі Inter Media Group Дмитра Фірташа і Сергія Льовочкіна.

Восени 2016 року стало відомо, що українська служба Euronews буде закрита через проблеми з фінансуванням, а її журналісти звільнені. У грудні 2016 року на Euronews пройшов 24-годинний страйк із закликом зберегти українську редакцію.

21 травня 2017 року українська редакція припинила існування, в ефірі українських кабельних мереж її замінила російська[12][13].

Пресс-секретарь работал на россиян и на Ахметова
"Проверенный" кадр

"Борьба" с олигархами, чё уж там. В очередной раз

6) Почти за 2 года следствие НАБУ по делу ВиЭйБи банка не нашло ничего – СМИ
Об этом пишет Forbes в материале о ходе дела о рефинансировании «ВиЭйБи банка», фигурантами которого являются бывший первый заместитель главы НБУ Александр Писарук и бизнесмен Олег Бахматюк. Досудебное следствие завершено, и дело передано в Высший антикоррупционный суд. «Детективы не раскопали ничего нового, - утверждает один из фигурантов дела на правах анонимности. - Взяли те же документы, с которым работали с 2016 года, и раздали новые подозрения»

Я ранее писал, что австрияки не стали бы назначать Писарука на должность Преда, если бы он в чём-то был виноват

Вот и подтверждение.
Никто не будет назначать Предом того, кого обвиняют в нецелевом использовании средста

7) Талибы заявили, что взяли 85% Афганистана – и поехали в Москву, хотя там они террористы
Между тем, 8 июля делегация талибов приехала на консультации в Москву, хотя в России их организация считается террористической с 2003 года. С ними встретился спецпредставитель президента РФ по Афганистану

Такая запрещённая террористическая организация, что с ней в РФ постоянно устраивают встречи на самом высшем уровне

8) Добыча газа в Украине продолжает падать, вопреки планам правительства по его наращиванию
Шанс на улучшение все же есть, в июне компания "Укргазвыдобування" сумела сократить негативную динамику

zRadio писал, что предыдущее руководство НафтоГаза уволили, что не могли нарастить собственную добычу.
Уволили, эти также не смогли нарастить

Зачем было менять ?
pesikot

Подякував: 544 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 09 лип, 2021 21:00

Tegularius написав:Снова напишу о футболе :) В среду играли между собой в полуфинале "обидчики" Украины и России - Англия и Дания.
Заметил, что украинцы почти все болели за Данию, а русские за Англию. То есть - против своих обидчиков. Хотя логичнее было бы наоборот. Вот к примеру, если Англия выиграет чемпионат, можно говорить - вот, мы проиграли чемпиону, и не так обидно вроде.

Англія і так відома перемогами команда, а Данія приклала великих зусиль, тому й мала симпатії.
sergey_sryvkin

Подякував: 636 раз.
Подякували: 673 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 09 лип, 2021 21:13

pesikot
*** - це ти сам.
Бо знов відсидівся і вистрибнув з якоюсь рефлексією на слово *приказ*.
Я он тільки що поясняв стосовно того, чому *наказ* стріляти був, але цього недостатньо.
Зрозумів, дурко, що наказ був...
О тільки не той.
А в стилі "просто перестати стріляти" - тобто *просто наказ стріляти".
Турчинов відчудив ще до ЗЕ.
Ти ж навіщо тулиш мене недоречно до випадку про злиття палива???
Аби прибрехати на адресу...

Як ти лихо періоди вказав - до 2014 і 2021.
Такі випадки були, є і будуть.
До чого ти *наказ* воювати тулиш-то?

Уяви, що за виконання наказу підлеглими теж відповідає вищезнаходжений командир...
Бо так не буває -- як щось позитивне, так це командир Петро організував-зробив; а як негативне, так це рядовий Вася накурочив.

Для тебе ПОЦа особисто дам приклад: як до ЗЕ всл зі зброєю на ротацію скинулися з кишень на цивільний автобус і поїхали (як колгоспники у колгоспі в поле на картоплю), так і зараз.
Якщо до тебе не дійде, ЩО!!! це означає, то і не треба.
А ти про якесь злиття частини! палива на продаж з техніки в лісі Одеської області. Да це дрібниця.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 09 лип, 2021 21:39

pesikot
Да що несе цей Блінкен про корупцію))

Є більш авторитеті заяви:
1.
  andrijk777 написав:
  Kudrjavuy написав:Причина одна была есть и будет:
Коррупция
- Ну и соседи.

Сама корупція не є і ніколи не була великою проблемою для ведення бізнесу.

2.
budivelnik написав:
Так і мене до дупи,по тій простій причині ,що я будучи серед 5% найбагатших ( і при цьому активно працюючи)-жодного разу не стикався з районним прокурором , з судами стикався тільки по адмінправопорушенням(авто штрафи ,адмін штрафи по податкам)
З державних чиновників
Пару разів з Головою Райадміністрації ,пару разів з районним і міським Архітекторами ... далі все нижче..
То якщо я не стикався-Яка ймовірність що 95%хто працює менш активно ніж я з цими ,так званими потенційними корупціонерами зіткнуться?
Якго чорта все життя плакатись .по питанням. які з ймовірністю в 95-99% ніколи не відбудуться

3. Ну і просто ХІТ від дописувача.
Який там Блінкен))

Сер 01 кві, 2020 19:49

unicdima написав:
Зацікавило таке питання, чому тут на форумі не обговорюється корупція в КМДА?
Будівельник:
Моя точка зору проста
1 Втрати від корупції - перебільшені в рази( а то й десятки разів)
2 Як не дивно це прозвучить .але вигодонабувачами від корупції є усі ...хто отримує якісь переваги ...
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 лип, 2021 11:47

Верховный суд постановил взыскать с УЗ долг в $66 миллионов или же 1,8 миллиардов гривен в пользу компании VR Global Partners, которая является классическим оффшором и принадлежит Рожковой, человеку Петра Порошенко.
VR Global Partners заявляют, что УЗ им в общей сумме якобы должна $250 миллионов.
Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокований
Подякував: 9350 раз.
Подякували: 4482 раз.

Профіль

3
2
3
Повідомлення Додано: Суб 10 лип, 2021 12:08

БОЄГОТОВНІСТЬ ЗСУ ВІДКОЧУЄТЬСЯ ДО КАТАСТРОФІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ 2014 РОКУ ЗАВДЯКИ ЧИННІЙ ВЛАДІ – ТЕТЕРУК
Завдання зеленої влади:
- розсваритись зі всіма союзниками;
- армію та спецслужби - назад у 2014 рік;
- після початку нової військової заварухи швиденько здатись та попідписувати все, що запропонують кремліни.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 лип, 2021 12:32

Будівельник
1.
*Залишилось тепер визначити розмір цього достатку..
Я знаю , що 5% населення( приблизно 2 млн осіб) мають розмір достатку в 5-7 разів вищий ніж середньостатистичний працівник з зарплатою в 7000 грн/місяць на руки....
Але навіть 35000-50000 грн/місяць ..це рівень середнього європейця..а цей рівень не дає можливості легко дивитись в майбутнє...адже при сьогоднішньому рівні тривалості життя-після виходу на пенсію, людина живе ще 15-20+ років....
А за які заощадження?
Тому 2 млн успішних,поки що не мають часу/можливості думати про когось крім членів своєї сімї.Первинне накопичення капіталу в цієї групи ще йде. *

2.
* Я взагалі можу вже не вести бізнес - до смерті зароблене витратити не встигну,навіть якщо проживу до 100 років.*

*Я можу купити Мерседес , але їзжу на Хавалі( для мене в Хавала краще співвідношення ціна/якість) , при цьому я погоджуюсь що Мерседес краща по якості машина....
Я можу харчуватись кожного дня в ресторані.. але віддаю перевагу стравам від жінки...,
можу відвідувати всі премєрні спектаклі у Льові( і не тільки Львові)...але поки що мені достатньо і спілкування з такими невігласами як ти за компом
Так от на Хавал , домашню кухню , пару поїздок взимку на лижі( мені достатньо Карпат і Словаччини), пару виїздів в рік на море ( вілла на тиждень на сімю в Греції , на відстані до 100 м від моря - коштує 700-1500 Євро, апартаменти в Чорногорії -300Євро (не сезон, але є свої переваги -море чудове ,людей немає)...*
Эпидемия коронавируса в миремої+витрати&sid=b87ced56282b6011c7b7ff917a7d6e8a&start=21780

А ти ще встромив оці свої можливості згідно статків стосовно можливості оволодіння знаннями!
Розумієш, на скільки ж ти тупо викручуєш...

З.И.
Ну і на останок:
1. Вище жалієшся, що необхідно й далі накопичувати капітал (щоб спокійно дивитись у майбутнє).
2. Наголошуєш навіщо тобі заробляти ще 1 млн. грн.:
*Я Практично 30 років багато+важко+ефективно працював.
Заробив статки які не в стані витратити РОЗУМНО( в моєму розумінні - ЕФЕКТИВНО)
...
То навіщо мені в 55 років замість зайвої поїздки в гори або на море - додатково заробляти + ще 1 млн грн?*

Бачиш скільки на тобі отих трусів-хрестиків. Це тільки стосовно останнього.
Бо ти, що тобі схотілося, те й несеш. Або тупо прямо брешеш (починаючи з замполіта і закінчуючи на 6000 живеш, бобиль, гумова жінка), або співаєш художнім свистом, як вище.
detroytred

Профіль

#<1 ... 73157316731773187319 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератор: Модератор