Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
budivelnik написав:Так от Для Блінкіна, представника США (кредитора України) дуже б хотілось ,щоб в Бюджет України надійшло додаткових 40 млрд доларів( чим більший розмір Бюджету - тим більше можна надати кредитів).. Він правда мовчить . що ці 40 млрд повинно сплатити населення України...але то таке.. А от як це стосується простого населення Візьмемо простого пенсіонера.який купив в ларьку пачку цигарок за 30 грн(замість 60) чи пляшку горілки за 40 грн (замість 89,90) Ясно,якби цей пенсіонер купив легальну продукцію(тобто заплатив би в бюджет 30-50 грн додаткових податків) ..то може з бюджету він би отримав додаткових 10-20 грн...але чи влаштує це його Ясно ,що ті 200000 осіб розмитнивших авто по спрощеному варіанту - виграли..а бюджет втратив Ясно що 1 млн підприємців на єдиному податку ,якщо припустити що вони заробляють середню по Україні зарплату(доходи) - вони недоплачують 10 млрд грн ЄСВ і ПДФО до Бюджету
І це все корупція... Але ця корупція дозволяє пенсіонеру курити, підприємцю розвиватись... Страждають від неї бюджетники і пенсіонери( в основній своїй масі) Але чи не викрикаємо ми постійно за надлишкову кількість чиновників?
Тому Корупція - це зло.. Але це зло ,по різному впливає на різні групи населення..і якщо 40 млрд Бюджет не отримав - значит 40 млрд доларів не заплатили мешканці України( так на хвилинку це по 27000 грн в рік на кожного мешканця України)
Брєд якийсь. Корупція ніколи ціни не зменшувала і зменшувати не буде. Візьмемо Польщу, де ціни нижчі(або рівні) за українські, хоч зарплати набагато вищі. ФОПи не платять податків... Ну якщо їх заставити платити по-повній, то Бюджет отримає не більше, а менше. Тому що ФОПи підуть 100% в чорну, ІТ-шніки будуть тікати за кордон і т.д. Наші люди знайдуть як уникнути оподаткування. І взагалі до чого тут оподаткування? Думаєш Блінкін мав на увазі оподаткування, коли говорив про 40 лярдів? Впевнений, що оподаткування це мізерна частина цих 40лярдів. Корупція на рівні "ціни за горівку чи цигарки" це копійки! Просто Зе останнім часом почав наїжджати на Захід що нас не беруть в НАТО, коли ми вступимо в ЄС ..... ну йому м'яко натякнули - "Мужик, треба спочатку хоч щось зробити в своїй країні, перш ніж молоти язиком про вступ в НАТО чи ЄС".
Ось дивись - ти знов ліпиш аргументи, як у єралашику. Зі стелі.
1. Мова. Скільки військпенсіонерів перейшло на українську мову? А ти на прикладі одного мене зі стелі зробив висновок, що "проукраїнська пропаганда перебила просовкову". До чого це до мого особистого переходу на укрмову? Якби було, як ти придумав, то перейшли би маси... А так перейшов я. По особистим причинам, а не під дією пропаганди.
То ти голосив, що до Ющенка й Петра проукраїнська пропаганда була пригнічена до мізеру, тепер аргументуєш про "30!!! років контрпропаганди від України". Схаменись... в своїх треселях-хрестиках.
2. Навіщо прибрехуєш-то? Я ніколи не вважав, що ВСІ багаті жуліки, багатство їм падає на голову і т.д.
Тупе заробляння грошей -- ключове слово "тупе" конкретно стосовно тебе. Бо це ти аби заробити гроші згоден що прапорити, що в будконторі, що будувати, що горілку продавати, будь що. Бо призвання нема... Аби тупо заробляти гроші.
Що ти несеш? Яке "пролетарій" стосовно кадрового військового офіцера? Віки: *Пролетарій (множ. Пролетаріат) — незаможній, неімущий, злидень.*
Ну скажи -- як таке можна нести? Набір з викривлено, маячні, протиріч, брехні.
Бачу, що до тебе вже хоч щось дійшло, бо почав до пенсії в дужках додавати, що без додаткових доходів. Прогрес хоч у чомусь.
Віджигай ще!)) Про лекцію 1, де тобі здалося, що ти щось показав)))
Тепер лекція 2, де в тебе Бальцерович вже учень. Ну це ж Квартал95. Юморина...
*Бальцерович обєднав досвід таких як я + додав теоретичні напрацювання-чим створилися умови для ведення бізнесу не тільки таким висококваліфікованим як перших 5%* Бінго! Я тобі скільки років втулмачував, що для отих слабкіших треба можновладцям створити більш сприятливі умови. А ти що ніс у відповідь? Які такі умови ще...якщо одні можуть, то нехай й інші... було б бажання... не лінитися б.
Звісно, що Бальцерович вивчав досвід не інопланетян)) І умови не створилися, як ти написав, а їх створив Бальцерович і Ко.
Знов прогрес. Накінець дійшло хоч це. За стільки років-то.
Норма прибутку -- це наслідок, характеристика рівня розвитку ринку.
Первинне накопичення капіталу -- це фаза розвитку ринку. І от на закінченні отого дикого капіталізму вона пройшла. І те, що нема отих 300% тобі про це вказує.
Зрозумій абетку. Ризики -- це тільки один з факторів, що визначає норму прибутку. *Как видим, на норму чистой прибыли влияют 2 показателя: выручка и чистая прибыль. То есть чем меньше затраты организации на производство и продажу товаров, работ, услуг, тем выше показатель чистой прибыли. И тем выше показатель нормы прибыли.* https://glavkniga.ru/situations/s504931
З розвитком ринку ... Почитай, якщо осилил)))) *Дави́д Рика́рдо (англ. David Ricardo, 18 апреля 1772, Лондон — 11 сентября 1823, Гатком-Парк, Глостершир) — английский экономист, классик политической экономии, последователь и одновременно оппонент Адама Смита, выявил закономерную в условиях свободной конкуренции тенденцию нормы прибыли к понижению, разработал законченную теорию о формах земельной ренты. Развил идеи Адама Смита о том, что стоимость товаров определяется количеством труда, необходимого для их производства, и разработал теорию распределения, объясняющую, как эта стоимость распределяется между различными классами общества.* https://ru.m.wikipedia.org/wiki/Органическое_строение_капитала
Хочу б Вікіпедію. Почни з А.Сміта. А потім вже хфілософствуй про капітал...
Я ж кажу -- тупе твоє заробляння грошей не дає тобі права стверджувати, що маєш знання.
budivelnik написав:Так от Для Блінкіна, представника США (кредитора України) дуже б хотілось ,щоб в Бюджет України надійшло додаткових 40 млрд доларів( чим більший розмір Бюджету - тим більше можна надати кредитів).. Він правда мовчить . що ці 40 млрд повинно сплатити населення України...але то таке.. А от як це стосується простого населення Візьмемо простого пенсіонера.який купив в ларьку пачку цигарок за 30 грн(замість 60) чи пляшку горілки за 40 грн (замість 89,90) Ясно,якби цей пенсіонер купив легальну продукцію(тобто заплатив би в бюджет 30-50 грн додаткових податків) ..то може з бюджету він би отримав додаткових 10-20 грн...але чи влаштує це його Ясно ,що ті 200000 осіб розмитнивших авто по спрощеному варіанту - виграли..а бюджет втратив Ясно що 1 млн підприємців на єдиному податку ,якщо припустити що вони заробляють середню по Україні зарплату(доходи) - вони недоплачують 10 млрд грн ЄСВ і ПДФО до Бюджету
І це все корупція... Але ця корупція дозволяє пенсіонеру курити, підприємцю розвиватись... Страждають від неї бюджетники і пенсіонери( в основній своїй масі) Але чи не викрикаємо ми постійно за надлишкову кількість чиновників?
Тому Корупція - це зло.. Але це зло ,по різному впливає на різні групи населення..і якщо 40 млрд Бюджет не отримав - значит 40 млрд доларів не заплатили мешканці України( так на хвилинку це по 27000 грн в рік на кожного мешканця України)
Брєд якийсь. Корупція ніколи ціни не зменшувала і зменшувати не буде.
Перш ніж розкидатись словами типу - брєд...може варто почитати,вийти попити кави,трошки подумати, припустивши що опонент був правий? Де я писав що корупція зменшує ціни? Корупція- зменшує податкове навантаження...а зменшення податкового навантаження - прямий шлях до зменшення ціни(нехай це зменшенні і створене не економічними методами
andrijk777 написав:Візьмемо Польщу, де ціни нижчі(або рівні) за українські, хоч зарплати набагато вищі.
Не треба тільки казкарством про нижчі ціни займатись... Моя сестра(рідна) має 2000 злотих...на наші гроші майже 14000 грн...і при цьому за ці гроші живе гірше ніж мої продавці з зарплатою в 9000 грн. Може заявите що моя сестра - транжирка і за 10 років проживання в польщі не навчилась гроші витрачати?
andrijk777 написав:ФОПи не платять податків... Ну якщо їх заставити платити по-повній, то Бюджет отримає не більше, а менше. Тому що ФОПи підуть 100% в чорну, ІТ-шніки будуть тікати за кордон і т.д. Наші люди знайдуть як уникнути оподаткування.
А де я писав що ФОПи платять по повній? Я якраз і писав що ФОПи на Єдиному не доплачують в Бюджет в порівнянні з ФОПами на загальному - приблизно 10 млрд грн в рік.
andrijk777 написав:І взагалі до чого тут оподаткування? Думаєш Блінкін мав на увазі оподаткування, коли говорив про 40 лярдів? Впевнений, що оподаткування це мізерна частина цих 40лярдів. Корупція на рівні "ціни за горівку чи цигарки" це копійки!
1 Бюджет має два струмки наповнення а - дивіденти на доходи державних підприємств б - збори+податки. І а і б - базуються на коштах сплачених за товари/послуги населення.
andrijk777 написав:Просто Зе останнім часом почав наїжджати на Захід що нас не беруть в НАТО, коли ми вступимо в ЄС ..... ну йому м'яко натякнули - "Мужик, треба спочатку хоч щось зробити в своїй країні, перш ніж молоти язиком про вступ в НАТО чи ЄС".
А це ще один вигляд корупції - під назвою - політична корупція... Хоча вся політика -завязана на гроші.
Будівельник Тобто в тебе сестра живе гірше твоїх продавців? Якщо так, то що ж ти тут співав про вплив кожного на своє оточення, про алгоритм підхожу до дзеркала..., було б бажання?
Помнится, тут зебобные стратеги утверждали, что выводя войска из Афганистана, США просто сдали позиции. Но вот оно как получилось, талибы теперь - проблема Китая и масквабада.
1 Не ставив собі за мету, щось пояснити совкам по суті(не залежно вірять вони що є совками чи вважають себе передовиками капбудівництва) 2 Використовую формат суперечки виключно для того ,щоб на фоні старчеських маразмів від совків - краще було видно ,що важливо зараз і буде важливо в майбутньому. 3 Дописи направлені на приблизно 10% тут присутніх,які в майбутньому повинні догнати і перегнати мої досягнення - це називається прогрес.
Schmit написав:Помнится, тут зебобные стратеги утверждали, что выводя войска из Афганистана, США просто сдали позиции. Но вот оно как получилось, талибы теперь - проблема Китая и масквабада.
Відео одного пропагандона змінив на інших, але суть не змінилася, ці теж нічого не тямлять в темі. США не просто здали, вони по повній обісралися, як і у всіх сучасних конфліктах. І втеча їх набагато ганебніша ніж у свій час СССРу, ці змушені йти на поклон як до русскіх так і азійських царьків. У русскіх з талібами хороші відносини, може з часом щось і зміниться але не скоро. А в Китаї талібам нічого не світить, це не американці.