Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 73657366736773687369 ... 7544>
Повідомлення Додано: Пон 16 сер, 2021 20:05

Вкладчик1234 написав:Ну що, синку, допомогли тобі твої американці?

Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 сер, 2021 20:52

Будівельник
Що ти нагородив?

Ти не генеруй що попало..., а спробуй прочитати про що саме тобі пишуть опоненти.

Увесь цей твій опус городився-городився ... для того, щоб зі стелі зробити оцей ось дурний висновок зі стелі (лише тому, що тобі схотілося демагогічно безпідставно облити опонентів брудом): " А так,твої переконання,зіпсували твоє життя, зіпсують життя твоїх дітей..і швидше за все і внуків також.".

З.И. і знов в тебе аля Зелі просте рішення: щоб вже внуки жили в нормальному шведському капіталізмі ... треба, щоб детройти-янюри створили собі "капітал такої величини, щоб відсотки від цього капіталу замінили мені пенсію...
Тоді мої діти вже будуть жити в капіталізмі...бо їм не потрібно буде сплачувати в солідарну систему.."

Конгеніальни! Аля просто перестати стріляти))
Військові і т.д. займаються створенням собі капіталу...))

Ще раз по буквах -- щоб капітал зростав, щоб в населення, яке займається БІЗНЕСОМ, росли більшими темпами прибутки, щоб ринок розвивався Бальцерович РЕКОМЕНДУВАВ КОМУ І ЩО???!!!
Чого відмовчуєшся-то?
І замість відповіді)) генериш маячню...

З.з.и. елементарного не бачиш, що та ж бабуся не може зберегти свій капітал (у вигляді накопичення грошів) без того, щоб МОЖНОВЛАДЦІ (управлінці) не створили для цього в ринку умов -- від банків, фондового і до накопичувальної пенсійної.
Коротше допетри, що усі громадяни не стануть активними підприємцями...
Щоб в таких, як в нас умовах, отак, як ти, важко багато років працювати, банкротіти, туди-сюди пхатись щоб заробити.
Активних лише 10-15 відсотків...
Було, є і буде.

Шведи, розвинуті суспільства ж створюють умови сприятливі для усіх -- щоб активні більше багатіли, неактивні теж достатньо заробляли-мали.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 сер, 2021 21:01

detroytred написав:Будівельник
Що ти нагородив?

І замість відповіді)) генериш маячню...

Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 сер, 2021 21:05

Re: Політичні дискусії

detroytred написав:генериш маячню...
Ти можеш сам собі відповісти на кілька запитань?
1 Ти вважаєш що працював добре?
Думаю що відповідь твоя буде так
2 Ти живеш зараз добре ?
Думаю що відповідь буде ні
3 Так чому коли ти працював добре і живеш погано - ти звинувачуєш когось а не себе?( можновладців,які вели тебе не туди)
4 Чому коли ти на власній шкірі переконався що тебе водили закоулками- ти пропонуєш своїм дітям повторювати твої помилки(працювати багато-жити погано) очікуючи приходу можновладців.
Звідки ти знаєш , що за життя твоїх дітей внуків прийдуть хороші а не такі як були в тебе.

Тому послухай мене.
Спробуй на всіх перехрестках кричати що треба не чекати добрих можновладців( на це можуть піти десятки років)особливо наголосніше переконувати треба тих на кого маєш вплив(своїх дітей/внуків) , а треба по мірі своїх сил покращувати своє життя.
І все
Зможеш когось переконати так,як я переконав себе - буде добре твоїм дітям/внукам(якщо переконаєш)
Не зможеш - навіть коли прийдуть хороші можновладці твої діти внуки програють моїм, так само як ти вже програв мені.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 16 сер, 2021 21:13

Будівельник
Ти краще дай посилання звідки узяв стосовно ЛЕП до Києва і відключення Криму?
Тільки на співпадінні в часі чи є ще якісь підстави?

Поки що я бачу:
1. Ця лінія планувалась до 2014.
Щоб забезпечити Київ та центрегіон.
2. Стосовно небезпеки від рашкованів по відключення Харкова теж не так все просто.
Є такий факт у 2016 (може їх ще купа):
"Аварійне перетікання електроенергії з Росії в Україну в рамках угоди про технічну допомогу через виникнення в енергосистемі країни дефіциту відбулось 23 червня.

Про це повідомляє джерело в Кабінеті міністрів.

За словами джерела, газомазутові блоки не були задіяні через відсутність мазуту. Замість цього, були задіяні київська і харківська ТЕЦ."
https://www.pravda.com.ua/news/2016/06/29/7113203/

Тобто рашковани після відрізання Криму від електрики ... з якогось дива виконують угоди.
Тобто на їх якось впливають проблеми в нас. І можемо їх відрізати, а вони нам наврядчи.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 сер, 2021 21:26

budivelnik написав:
  detroytred написав:генериш маячню...
Ти можеш сам собі відповісти на кілька запитань?
1 Ти вважаєш що працював добре?
Думаю що відповідь твоя буде так
2 Ти живеш зараз добре ?
Думаю що відповідь буде ні
3 Так чому коли ти працював добре і живеш погано - ти звинувачуєш когось а не себе?( можновладців,які вели тебе не туди)
4 Чому коли ти на власній шкірі переконався що тебе водили закоулками- ти пропонуєш своїм дітям повторювати твої помилки(працювати багато-жити погано) очікуючи приходу можновладців.
Звідки ти знаєш , що за життя твоїх дітей внуків прийдуть хороші а не такі як були в тебе.

Тому послухай мене.
Спробуй на всіх перехрестках кричати що треба не чекати добрих можновладців( на це можуть піти десятки років)особливо наголосніше переконувати треба тих на кого маєш вплив(своїх дітей/внуків) , а треба по мірі своїх сил покращувати своє життя.
І все
Зможеш когось переконати так,як я переконав себе - буде добре твоїм дітям/внукам(якщо переконаєш)
Не зможеш - навіть коли прийдуть хороші можновладці твої діти внуки програють моїм, так само як ти вже програв мені.

Так що там з Бальцеровичем-то?))

Я тобі вже сто разів пояснював, що кожному окремому!!! громадянину НЕ Треба нічого чекати.
І Я НІКОЛИ ЧЕКАТИ НЕ ПРОПОНУВАВ.
В СТО ПЕРШИЙ РАЗ ТОБІ НАГОЛОШУЮ.

Кожен окремо може!!! вирішити сам... Головне - бажання.
А от суспільство, маси громадян не можуть.
Різницю між проблемами, які розглядає Кіосакі (як збагатитися особі) і Кейнсом-Фрідменом-Бальцеровичем (як розвивати ринок країни), можеш зрозуміти?
Не можеш...
Не в стані.
Це факт.

Я з тобой і не змагався в накопиченні капіталу...
В мене зараз племяш на четвертій ротації. І гадаю, що він програє твоїм синам точно, якщо залишиться на військовій службі. То що? Мені його переконувати почати, коли повернеться, що програє,про годувальника, про залежність від чужих рішень; про оцінку ПОТРЕБИ в грошах?
А раптом спробує бізнесом тихенько у відпустці зайнятися та піде справа?
Піде зі служби.
А ти своїм його місце заміниш?
Бо конкуренції на місце нема...
На відміну від конкуренції між кафешниками, менегерами і т.д.

Стосовно ж "зможеш когось переконати" --- переконай спочатку сам хоча б свою сестру з чоловіком)))))))))))))
Покажи результат.
А потім давай мені таку пораду))
Безкоштовну.
Краще ж почитай про народників. Вони теж, наївні, вважали, що достатньо самим переконувати і буде суспільний результат.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 сер, 2021 10:05

detroytred написав:Стосовно ж "зможеш когось переконати" --- переконай спочатку сам хоча б свою сестру з чоловіком)))))))))))))
Покажи результат.
А потім давай мені таку пораду))
Безкоштовну.

Безкоштовний сир у мишеловці. :)
Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 сер, 2021 11:25

Главное - что спасли американских собак

Зображення

На военной базе в Кабуле, брошенной американцами, остались 12 украинских военных. Об этом телеканалу «24» рассказала сестра одного из них.

По словам женщины, американских солдат с базы эвакуировали, но вот про остальных забыли. Среди них помимо украинцев грузины, румыны и болгары. Всего более 40 человек.

Женщина со слов брата утверждает, что на базу уже наведывались талибы, которые забрали все оружие, но обошлось без насилия.

Также сестра говорит, что ее брат и его коллеги по оружию не смогли улететь ночным украинским самолетом просто потому что им никто не сообщил об эвакуации.

При этом издание «Сегодня» пишет, что в МИД Украины знают об украинских военных и решают вопрос их эвакуации.

Кстати, а не те ли это ребята, которые наблюдали (https://t.me/KlymenkoTime/32154), как талибы захватывали тюрьму?
Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокований
Подякував: 9350 раз.
Подякували: 4482 раз.

Профіль

3
2
3
Повідомлення Додано: Вів 17 сер, 2021 13:33

Вкладчик1234 написав: Также сестра говорит, что ее брат и его коллеги по оружию не смогли улететь ночным украинским самолетом просто потому что им никто не сообщил об эвакуации.
При этом издание «Сегодня» пишет, что в МИД Украины знают об украинских военных и решают вопрос их эвакуации.
Кстати, а не те ли это ребята, которые наблюдали (https://t.me/KlymenkoTime/32154), как талибы захватывали тюрьму?

А что вы хотели, они же не получили приказ с мокрой печатью (с)
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 17 сер, 2021 14:58

Starikan написав:
  Вкладчик1234 написав: Также сестра говорит, что ее брат и его коллеги по оружию не смогли улететь ночным украинским самолетом просто потому что им никто не сообщил об эвакуации.

А что вы хотели, они же не получили приказ с мокрой печатью (с)

Ну накінець-то!))
Вже й Ви зрозуміли, звідки все починається і хто відповідає за стан, прийняття рішень.

Там, де зброя і відповідно спектр дій з незворотними важкими наслідками, посадовці (від рядового до Головнокомандувача) чітко обмежені. Всі їх рухи обумовлені.
Це система.
Так і повинно бути.

Ну а сам формат вимоги підтвердження наказу (аля собі в кишеню аркуш з мокрою печаткою) - це звісно не те, як повинно бути. Це свідчення недовіри...

Не подобається система - так це до законотворців, можновладців, які встановлюють правила. А не до виконавців.
Тільки потім не дивуйтесь, якщо якось комбат відчує себе бонапартієм і почне діяти на свій розсуд.

Або по законах, або по понятіях, або анархія.
От тільки понятіях і анархія ну дуже у всіх різноманітні.
detroytred

Профіль

#<1 ... 73657366736773687369 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор