Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Отвечать хамством на хамство не собираюсь, т.к. не хочу опускаться до твоего уровня.
Кроме хамства других аргументов нет? По поводу
навіть після нападу таких самих челюстей не змусила тебе перейти на українську
Я тебе писал
Добавлено: Ср 11 авг, 2021 11:15 Какая-то интересная избирательность получается - по всей Украине должны говорить исключительно на украинском, а в ООС без проблем и на русском.
на что ты ответил
Добавлено: Ср 11 авг, 2021 15:53 1 Ніхто нікого не змушує в приватному спілкуванні використовувати хоч мову племені мумба-юмбо ,хоч мокша, хоч суржик ....
На сайте идет приватне спілкування или офіційне?
Трусы и крестик!
Здурі можна і мягке зломати
P.S. В твоей привычной манере генерить все новое и новое, ты так и не ответил ни на один вопрос в моем посте прямо над твоим.
Наглядный пример Защиты Чубакки!
Востаннє редагувалось yanyura в Пон 16 сер, 2021 11:35, всього редагувалось 1 раз.
Переконувати людей, що совок(СРСР) ,який розвалився під тягарем економічних проблем і не міг годувати своїх громадян..може через 50 років годувати тих хто працював в совку..справа марна. Вони були неадекватами тоді Вони залишаються неадекватами в квадраті й сьогодні
#Инсайд Наш источник в ОП рассказал, что временная поверенная в делах США Кристина Квин недовольна заявлениями Офиса Президента о необходимости военных база НАТО/США в Украине. Запад не хочет новой конфронтации с Россией и стремится ограничиться пустыми декларациями о намерениях по защите суверенитета Украины.
RTC12 написав:Интересно как это всё завтра отразится на биржах?
никак. Афганистан микроскопический игрок на мировой арене, многие вообще не знают где это находится.
Думаю вы ошибаетесь. Не буду строить из себя эксперта по мусульманскому миру, но. Следующая больная точка это Пакистан, Пакистан сейчас не контролирует всю территорию страны, там тоже есть пуштуны, талибы. Пакистан страна с ядерным оружием, если талибы возьмут в ней верх, то ....
Люди падают из американского транспортника, покидающего аэропорт Кабула.
Местные СМИ пишут, что несколько человек пытались сбежать, зацепившись за шасси самолёта. По данным других СМИ, их сбросили с самолёта. На фото — всё, что осталось от упавших.
Хроники афганской катастрофы. Вертолет ВВС США разгоняет людей с полосы, которые мешают взлететь американскому транспортнику. Отчаянные граждане пытаются покинуть страну любым способом: хватаются за шасси самолёта, пытаются руками останавливать лайнер.
Также видно, что люди сидят на раскрытых створках шасси. Возможно, это именно они позже сорвались вниз.
В сети появились видеозаписи, на которых боевики движения "Талибан" используют захваченные у ВВС Афганистана транспортные вертолеты Ми-8МТВ-1 в Герате и Кандагаре. Некоторые летчики также перешли на сторону группировки. Ранее талибы захватили воинскую часть в г. Герат, где находились несколько вертолетов семейства Ми-8. В Газни боевики захватили американские UH-60 Blackhawk и MD-530F.
Да там 90% населения за талибан против "неверных", поэтому и СССР и США потерпели фиаско. Аналог Крыма и Донбасса, где население было лояльно к РФ.
yanyura написав:24 года (1991-2015) не защищали и вдруг решились. И зачем это надо было делать, ведь
Я розумію що у тебе в 2015 не відбулось ніяких змін.. А от в Україні,якщо тобі не відомо в 2014 почалась війна з педераційниками...в якій москалики відгризли в нас Крим і зазіхнули на Донбас( але в тебе російськомовна челюсть яка навіть після нападу таких самих челюстей не змусила тебе перейти на українську , хоча б з солідарності до Держави,яка сплачує тобі пенсію) Ми не могли відключити від енергопостачання Крим..юо наш Харків був заживлений від російських енергосистем.. І як тільки в 2015 добудували ЛЕП з Рівенської до Києва,так відразу києвські обєми перекинули в Харків..і відрізали Крим...
ПС Ти ватник, ти й далі генеруєш ватні тези. Мені по барабану БАМ, я від цього виграв, бо утворилась Україна..ти програв бо спав і бачив себе з бояришником.... Але від того що такі як ти фігньою маялись в есесері..годувати вас сьогодні - все одно треба. От і виходить Ви тявкаєте на тих хто вас годує...хоча по великому рахунку не заслуговуєте на те що вам перепадає.
От знов ти свою відсутність змоги адекватно аргументувати заміняєш генерацією маячні з вінегретом.
Ти сам демагогічно стверджував про нуль від зробленого пенсами совка. Тобі на це наводили аргументи й ставили питання, ти ж трохи (пару повідомлень) нормально повикручувався, але потім, як завжди, зкотився... Краще б відмовчувався, як з питаннями що тобі рекомендував Бальцерович, кому і що саме він рекомендував.
Ти не втелепаєш наявного навіть при твоєму утрированому баченні! Тобто навіть, якщо нехай зараз від виробленого пенсами раніше нічого не залишилося, то все рівно -- економіка країни і такі мільйонери, як ти, піднімалися, використовуючи оте зроблене, а також на отих мізерних зарплатнях лікарів, вчителів і т.д.
І... згідно солідарній пенссистемі сьогоднішні працюючі мають зобов'язання платити державі, яка в свою чергу, має зобов'язання забезпечити сьогоднішнім пенсам достатній рівень життя. Це зобов'язання... а не прохання годувати і тим паче твоя маячня про "заслуговуєте на те, що вам ПЕРЕПАДАЄ".
Є в тебе хоч якісь заперечення та незадоволення, то адресуй їх тим, хто не зробив накопичувальну пенсійну. Або не відминив!!! існуючу солідарну.
Які можуть бути хоч мізерні претензії до пенса-то?! Він дивиться на правила (на закони) і формує своє бачення або навіть вимоги згідно існуючих законів.
А ти генериш свої хатаєлки не за адресою. І претензії задвигаєш не тим. І від цієї грубої похибки ти підсвідомо вимушений генерити свою отаку маячню, ярлики та прибрехеньки в бік опонентів. В самому кращому випадку в тебе -- а я мільйонер, а ви ніщеброди. Бо інакше ж ніяк. Ти сам себе постійно заганяєш в оці рамки.
Президент Афганистана Ашраф Гани сбежал из страны на вертолете, набитом деньгами. Бабла было столько, что в вертолет не влезло все, часть осталась на взлетном поле.
detroytred написав:згідно солідарній пенссистемі сьогоднішні працюючі мають зобов'язання платити державі, яка в свою чергу, має зобов'язання забезпечити сьогоднішнім пенсам достатній рівень життя. Це зобов'язання... а не прохання годувати і тим паче твоя маячня про "заслуговуєте на те, що вам ПЕРЕПАДАЄ".
Як все запущено... 1 Я зовсім не проти того ,щоб пенсіонерам виплачували пенсію... Я проти того , щоб пенсіонерам виплачували пенсію з гуманітарних резонів(жалість). Я за те ,щоб пенсію пенсіонерам виплачували по економічним досягненням цих пенсіонерів ,коли вони були працюючими. 2 Я не заявляв і не збираюсь заявляти що середньостатистичний пенсіонер,який працював за СРСР - був нікчемним неробою...Ба більше, я точно знаю,що основна маса працівників пахала по чорному... От тільки чому ж їх паханина так бездарно закінчилась? А відповідь на поверхні.. Якщо люди пахали..а паханина ні до чого хорошого не привела - значит вони пахали під поганим керівництвом(так звані погані можновладці по твоєму) 3 То чому ти й далі просуваєш теорію(ідею) про те що зараз погані можновладці, але є й хороші можновладці...і як тільки прийдуть хороші..так відразу для простої людини а - працювати буде легше б - заробляти вона буде більше. 4 Чи розумієш ти ,що заявами про те що хтось винуватий в твоїх негараздах( або в негараздах твоїх дітей) ти прийдеш до ситуації коли.. ТВОЇ ВНУКИ БУДУТЬ ГОДУВАТИ ТВОЇХ ДІТЕЙ З ЖАЛОСТІ... а не тому, що твої діти ,самостійно без очікувань допомоги зовні, почнуть прилаштовуватись до змінених зовнішніх обставин...
ПС Ти ж памятаєш дискусію про накопичення первинного капіталу... Так от,я накопичую капітал..і виплачую внески в солідарну систему одночасно(тобто живу і в соціалізмі від якого вже нічого не очікую і не отримаю навіть 10% того ,що йому заплатив) і в капіталізмі..де мені ніхто нічого не винен(навіть мої діти). І мені потрібно створити капітал такої величини, щоб відсотки від цього капіталу замінили мені пенсію... Тоді мої діти вже будуть жити в капіталізмі...бо їм не потрібно буде сплачувати в солідарну систему.. А якби так поступили й інші( і ти з янюрою в тому числі) то вже твої б внуки жили в нормальному шведському соціалізмі. А так,твої переконання,зіпсували твоє життя, зіпсують життя твоїх дітей..і швидше за все і внуків також.