Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1092109310941095
Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2026 13:33

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

Хомякоид написав:Ні вуликих податків не має. Є Grundsteuer які платять всі і власники землі і власники квартир.
Я не чув чув щоб він був суттєвий і щоб хтось сказав що він був великий.

Ну уже прогресс что вы признали существование налога на недвижимость в Германии :)

А вот то, что он не очень большой (около 500 евро/год в среднем) - так это смотря кто как считает... :wink: Вот из Вики например:
Исследование показало, что налоговая нагрузка на недвижимость различается на несколько сотен евро в год в зависимости от местоположения. Например, семья из четырех человек в Гютерсло или Регенсбурге платит в среднем 323 и 335 евро в год в виде налога на недвижимость (Grundsteuer B) соответственно. Однако в Берлине , Дуйсбурге или Виттене средняя налоговая нагрузка на недвижимость составляет 686, 724 и 771 евро соответственно.

Тут пол форума обсуждает как лучше получать копеечные кэшбэки на картах и как неплатить 2 евро в месяц за счет в Сенсе например :lol: ....
TUR

Подякував: 12 раз.
Подякували: 64 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2026 13:45

TUR написав:
  Хомякоид написав:Ні вуликих податків не має. Є Grundsteuer які платять всі і власники землі і власники квартир.
Я не чув чув щоб він був суттєвий і щоб хтось сказав що він був великий.

Ну уже прогресс что вы признали существование налога на недвижимость в Германии :)

А вот то, что он не очень большой (около 500 евро/год в среднем) - так это смотря кто как считает... :wink: Вот из Вики например:
Исследование показало, что налоговая нагрузка на недвижимость различается на несколько сотен евро в год в зависимости от местоположения. Например, семья из четырех человек в Гютерсло или Регенсбурге платит в среднем 323 и 335 евро в год в виде налога на недвижимость (Grundsteuer B) соответственно. Однако в Берлине , Дуйсбурге или Виттене средняя налоговая нагрузка на недвижимость составляет 686, 724 и 771 евро соответственно.

Тут пол форума обсуждает как лучше получать копеечные кэшбэки на картах и как неплатить 2 евро в месяц за счет в Сенсе например :lol: ....

Так я відразу сказав що великого податку не має.

Ну якби запитав Флейман я б сказав що податок нереально обтяжливий і нерухомість не варто купувати :D
Але ми ж не будем рівнятись на Флеймана :shock:
Хомякоид

Подякував: 3221 раз.
Подякували: 491 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2026 14:08

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

Хомякоид написав:Так я відразу сказав що великого податку не має.

Нет. Сначала вы утверждали что в Германии нет такого налога и есть только налог на землю.
  Хомякоид написав:Тільки на землю податок.
Можлива є якісь виключення. Але ніколи не чув.

Именно поэтому я и написал подробнее что есть.

Хомякоид написав:Ну якби запитав Флейман я б сказав що податок нереально обтяжливий і нерухомість не варто купувати
Але ми ж не будем рівнятись на Флеймана

Форум реально деградировал по уровню и скатился до хайпа и взаимных ссор с матами :cry: .
Реальную информацию или аналитику, после ухода ДС, Аляка и других достойных форумчан, встретить тут к сожалению уже практически невозможно :evil: ...
TUR

Подякував: 12 раз.
Подякували: 64 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2026 14:56

TUR написав:
  Хомякоид написав:Так я відразу сказав що великого податку не має.

Нет. Сначала вы утверждали что в Германии нет такого налога и есть только налог на землю.
  Хомякоид написав:Тільки на землю податок.
Можлива є якісь виключення. Але ніколи не чув.

Именно поэтому я и написал подробнее что есть.

Хомякоид написав:Ну якби запитав Флейман я б сказав що податок нереально обтяжливий і нерухомість не варто купувати
Але ми ж не будем рівнятись на Флеймана

Форум реально деградировал по уровню и скатился до хайпа и взаимных ссор с матами :cry: .
Реальную информацию или аналитику, после ухода ДС, Аляка и других достойных форумчан, встретить тут к сожалению уже практически невозможно :evil: ...

В Німеччині власник платить Grundsteuer.
Ось що показую ШІ як переклад
Grundsteuer [ˈɡʀʊntʃtɔʏɐ] — це німецькою мовою налог на нерухомість або поземельний налог. Це щорічний податок, який сплачують власники земельних ділянок, будинків або квартир у Німеччині.
DeepL
DeepL
+3
Основні значення та контексти:
Налог на недвижимость — найбільш вживаний переклад, що охоплює земельні ділянки та будівлі.
Поземельный налог — точний переклад, що підкреслює оподаткування саме землі (Grundstück).
Налог со строений — акцент на спорудах.
leo.org
leo.org

Ваше жонглювання термінами не внесло ясність а тільки спочатку всіх заплутало.
Я зразу написав що великого податку не має.
Так що саме моя відповідь була точна в плані відповіді на поставлене питання.
Хомякоид

Подякував: 3221 раз.
Подякували: 491 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 1092109310941095
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей